NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt a meccset nem nagyon lehet most magyarázni szerintem, az eddig top 10 környékén teljesítő védelmet teljesen szétszedett egy a kezdő WR párosát hiányoló Falcons. Az Offense meg a ligaalja Falcons D ellen szenvedett, múlt héten ezt a D-t Heinicke hülyére verte. Szerintem simán ez volt Wilson legszarabb meccse, végig megvédték, volt ideje bőven, mégis szar döntések egymás után. Mindig nem lehet improvizálni.Nem is kell magyarázni...Wilsonnak egy deka szünetet nem adnék, amíg az alap passzokat nem tudja megcsinálni és a hülyeségeit nem hagyja el.
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
Hát ezt a meccset nem nagyon lehet most magyarázni szerintem, az eddig top 10 környékén teljesítő védelmet teljesen szétszedett egy a kezdő WR párosát hiányoló Falcons. Az Offense meg a ligaalja Falcons D ellen szenvedett, múlt héten ezt a D-t Heinicke hülyére verte. Szerintem simán ez volt Wilson legszarabb meccse, végig megvédték, volt ideje bőven, mégis szar döntések egymás után. Mindig nem lehet improvizálni.
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Amúgy azt jó látni, hogy végre van egy olyan FO aki tud hátsó körökből illetve kisebb igazolásokból is gyémántot találni. JFM, Huff, Hall, Michael Carter, továbbá Echols és Quincy Williams is bíztatónak tűnik. Azért ez eddig nagyon nem volt itt jellemző.Már csak nem kellene besülni az első körökkel...
Apex
Green is green
több mint 3 éve
Apex
2 981
Amúgy azt jó látni, hogy végre van egy olyan FO aki tud hátsó körökből illetve kisebb igazolásokból is gyémántot találni. JFM, Huff, Hall, Michael Carter, továbbá Echols és Quincy Williams is bíztatónak tűnik. Azért ez eddig nagyon nem volt itt jellemző.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
overthecap.com/player/john-franklin-myers/7020/Huhh bakker, ez egy elég faszán kialkudott/alakított deal JD részéről. Lényegében csak a jövő évi helye tuti még JFM-nek, utána simán kivágható. 30M garantáltból 10M pl jövő évi garantált roster bonus. 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most mar csak folytatnia kell a jelenlegi teljesitmenyet.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Nemhogy olvassák, igazábol Beki=JD aztán mindig bedob egy kis sneak peaket nekünk egyszerű halandóknak, hogy mi lesz a kövi lépés.JD helyében amúgy JFM ügynökét megkeresném lassan egy hosszabbítás kapcsán. Kb ő az egyetlen jelenleg, aki megérdemli (Maye-t elengedném).
BekiSource: DE John Franklin-Myers has agreed to a contract extension with the #Jets, as @Djbienaime said.
— Rich Cimini (@RichCimini) October 7, 2021
Mondom én hogy olvassák a fórumot
Wester
több mint 3 éve
The #Jets are giving DL John Franklin-Meyers a 4-year, $55M deal that includes $30.2M in guarantees, source said. Massive payday for a rising star for NYJ. 💰💰💰 https://t.co/jVrBi53KS1
— Ian Rapoport (@RapSheet) October 8, 2021
több mint 3 éve
JD helyében amúgy JFM ügynökét megkeresném lassan egy hosszabbítás kapcsán. Kb ő az egyetlen jelenleg, aki megérdemli (Maye-t elengedném).
Beki
Source: DE John Franklin-Myers has agreed to a contract extension with the #Jets, as @Djbienaime said.
— Rich Cimini (@RichCimini) October 7, 2021
Mondom én hogy olvassák a fórumot
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Apex
2 981
JD helyében amúgy JFM ügynökét megkeresném lassan egy hosszabbítás kapcsán. Kb ő az egyetlen jelenleg, aki megérdemli (Maye-t elengedném).En Fatukasin is elgondolkoznek, liga egyik legjobb run stoppere lett kb. jo lenne megtartani
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
JD helyében amúgy JFM ügynökét megkeresném lassan egy hosszabbítás kapcsán. Kb ő az egyetlen jelenleg, aki megérdemli (Maye-t elengedném).
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Falconsnál Ridley és Gage sem lesz vasárnap.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Ideje vót mán 😀If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem szerepel injury reporton sem.Nem igazán van róla hir, szóval remélem nem jelentősVince Carter. 😀Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Wester
A DB Carter, maradjunk annyiban.
Stez
Wester
több mint 3 éve
Nem igazán van róla hir, szóval remélem nem jelentősVince Carter. 😀Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Wester
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Leütöm. Első vagy második? 😀Én már látom, mi lesz a következő kérdésed 😀Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Wester
Wyatt
Nem tudom erre gondoltál-e, de sztem releváns 😀
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Vince Carter. 😀Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Wester
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Én már látom, mi lesz a következő kérdésed 😀Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Wester
több mint 3 éve
Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.Melyik Carter? Michael? 😀
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Carter serulesevel mi a helyzet? Nem nagyon talaltam rola infot.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Becton amúgy pontosan most mennyi időre is dőlt ki, Pats ellen már fog tudni játszani?jetswire.usatoday.com/2021/09/21/new-york-jets-mekhi-becton-knee-surgery-update/
Apex
4-8 hét, bocsánat, de sztem a Pats ellen nem erőltetik még.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nasirildeen -> IR
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Becton amúgy pontosan most mennyi időre is dőlt ki, Pats ellen már fog tudni játszani?Mutottek, igy onnan szamitott 6-8 het emlekeim szerint.
Apex
több mint 3 éve
Inter102
54
Végre adott életjelet az offense! És persze a védők is!
több mint 3 éve
Apex
2 981
Becton amúgy pontosan most mennyi időre is dőlt ki, Pats ellen már fog tudni játszani?