NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
New York Jets
The sixth-rounder going to the Eagles in the Joe Flacco trade becomes a fifth-rounder if Flacco plays more than 50% of the snaps in four games, I'm told. So that'll likely come down to Zach Wilson's recovery timetable.
— Albert Breer (@AlbertBreer) October 25, 2021
Hozzátenném h lassan veszi észre a kínálkozó lehetőségeket és a pontatlanságot is.Wilson fejlődésében, az is gond lehet h meghalt a QB coach!? Ha jól tudom.Wilsonnak szerintem a legnagyobb gondja, hogy kiment a divatból a rookie qb 1 éves padoztatása. Idő kell neki szerintem, mert az látszik, hogy nem biztos a playbookban és sokat hezitál döntések előtt.
steelwolf
Wester
Pontosan ez a gond. És ez csalodás JD részéről, az előrelátás hiánya. Ráadásul egy tapasztalt QB még talán Wilsonnak is tudott volna tippeket adni...Joe Douglas valami jó cuccot szív, picket adni Flaccoért, ami ráadásul 5. kör is lehet 😀 Ez a baj ezzel a csapattal, ritkán használja az eszét az aktuális GM.Sajnos JD sem bizonyította eddig h ő a megváltó GM...2020-as draftját Becton és Hall mentheti meg, az ideit még hagyjuk, de az sem néz ki túl jól.
Hulkeinstein
Az egészben az bosszant fel a legjobban, hogy TC végéig annyi idejük lett volna vet QBt hozni... itt vagyunk 7 forduló után, a Jets mérlege 1-5, kilátástalan a csapat iránya ismét, a jelenlegi stáb Gase-ék szintjén mozog. Napi szinten a nagy pofa, felkészítés zéró. Majd a nagyeszű GM-ed ad egy egy 6. kört, ami 5. kör lehet egy olyan QBért, akit nyáron visszahozhattak volna. Ja és mindezt miért? H 1-2 meccsen pályára lépjen, amíg Wilson visszatér. Félre ne értsetek, nem a 6. kör vág földhöz, hanem a logika, amit ezek művelnek megint.
Egyszerűen az agyam eldobom, hogy 6 meccs után már az ember kedvét is elveszi az új stáb is a meccsek nézésétől.
Beki
Amugy ha már kell hozni hozhatta volna azt a hülyegyerek Newtont is hátha a nagyobb hype lendületet is adott volna 😕
Green is green
Ez akkor lesz igazán szép ha Flacco hasonlóan szar lesz mintha a takarítónőt rakták volna oda.Tipik Jets.
De akkor is ha az olasz sztár nyer mondjuk 3 meccset jó játékkal. Az meg Wilsonra vet rossz fényt.
Ez az a deal amiből nem lehet jól kijönni.
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
Wilson fejlődésében, az is gond lehet h meghalt a QB coach!? Ha jól tudom.Wilsonnak szerintem a legnagyobb gondja, hogy kiment a divatból a rookie qb 1 éves padoztatása. Idő kell neki szerintem, mert az látszik, hogy nem biztos a playbookban és sokat hezitál döntések előtt.
steelwolf
Lesz ez még így se!
Most pressures per game allowed among RG
— Michael Nania (@Michael_Nania) October 25, 2021
1. Cody Ford (4.3)
2. Greg Van Roten (3.7)
Alijah Vera-Tucker had another good pass-protection performance with 2 pressures allowed on 47 protection snaps
— Michael Nania (@Michael_Nania) October 25, 2021
Since Week 4, AVT has allowed 2 pressures over 124 protection snaps, a pressure rate of 1.6% that ranks 3rd-best among LG over that span#Jets
Ebben nincs logika... Douglas barátunkat úgy lecumiztatta az Eagles GM, hogy arra szavak nincsenek.Próbálom keresni a logikát. Csak az jut eszembe hogy tényleg elhitték hogy Wilson annyira jó hogy nem kell neki mentor. Most sérülés ürügyén hoznak egyet.Joe Douglas valami jó cuccot szív, picket adni Flaccoért, ami ráadásul 5. kör is lehet 😀 Ez a baj ezzel a csapattal, ritkán használja az eszét az aktuális GM.Sajnos JD sem bizonyította eddig h ő a megváltó GM...2020-as draftját Becton és Hall mentheti meg, az ideit még hagyjuk, de az sem néz ki túl jól.
Hulkeinstein
Az egészben az bosszant fel a legjobban, hogy TC végéig annyi idejük lett volna vet QBt hozni... itt vagyunk 7 forduló után, a Jets mérlege 1-5, kilátástalan a csapat iránya ismét, a jelenlegi stáb Gase-ék szintjén mozog. Napi szinten a nagy pofa, felkészítés zéró. Majd a nagyeszű GM-ed ad egy egy 6. kört, ami 5. kör lehet egy olyan QBért, akit nyáron visszahozhattak volna. Ja és mindezt miért? H 1-2 meccsen pályára lépjen, amíg Wilson visszatér. Félre ne értsetek, nem a 6. kör vág földhöz, hanem a logika, amit ezek művelnek megint.
Egyszerűen az agyam eldobom, hogy 6 meccs után már az ember kedvét is elveszi az új stáb is a meccsek nézésétől.
Beki
Ha így van akkoris total kretenseg volt igazi csere nélkül nekiindukni a szezonnak. Mert ha igazuk lett volna és Wilson egy felisten és lesérül még jobban felcsesztem magam hogy nincs pótlása és szarrá megy a jó szezon.
nemkismiska
De akkor is ha az olasz sztár nyer mondjuk 3 meccset jó játékkal. Az meg Wilsonra vet rossz fényt.
Ez az a deal amiből nem lehet jól kijönni.
Próbálom keresni a logikát. Csak az jut eszembe hogy tényleg elhitték hogy Wilson annyira jó hogy nem kell neki mentor. Most sérülés ürügyén hoznak egyet.Joe Douglas valami jó cuccot szív, picket adni Flaccoért, ami ráadásul 5. kör is lehet 😀 Ez a baj ezzel a csapattal, ritkán használja az eszét az aktuális GM.Sajnos JD sem bizonyította eddig h ő a megváltó GM...2020-as draftját Becton és Hall mentheti meg, az ideit még hagyjuk, de az sem néz ki túl jól.
Hulkeinstein
Beki
Ha így van akkoris total kretenseg volt igazi csere nélkül nekiindukni a szezonnak. Mert ha igazuk lett volna és Wilson egy felisten és lesérül még jobban felcsesztem magam hogy nincs pótlása és szarrá megy a jó szezon.
Joe Douglas valami jó cuccot szív, picket adni Flaccoért, ami ráadásul 5. kör is lehet 😀 Ez a baj ezzel a csapattal, ritkán használja az eszét az aktuális GM.Sajnos JD sem bizonyította eddig h ő a megváltó GM...2020-as draftját Becton és Hall mentheti meg, az ideit még hagyjuk, de az sem néz ki túl jól.
Hulkeinstein
Esetleg Sanchezt reaktiválni?Chad Pennington. Istenem de kurva jó játékos lehetett volna ha bírja a válla...
Pityu Gyor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Tenyleg fingja nincs ennel a csapatnal h mit akarna. Jonnek a bohoc kommentek h Mike Whiteban bizunk, majd tradelnek Flaccoert. Bezzeg a kurva meccsekre felkeszulni nem kepesek... bohocok gyulekezete.
The #Jets are bringing in a group of linebackers for workouts tomorrow. Saleh said Hamsah is still a week away, too. Mosley might not be able to go this week. Davis is still out. Quincy Williams in concussion protocol. Blake Cashman hurt again. Sherwood done for year #Jets
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) October 25, 2021
Hát, szerencsére Bradyék a második félidőben leálltak, mert fájdalmas lett volna a reggel 😀Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
Poginho
ParadSEC
Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Beki
Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
Poginho
ParadSEC
Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
Poginho
ParadSEC
Talàn mindenkinek ez a legjobb!
Mondjuk, hogy Parcells miért lépett, azt én mai napig nem értem. Lehet utált GM lenni. 😀