NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
New York Jets
@nyjets
Wilson has been downgraded to out.
Kurva életbe...
Beki
Tudni vélem a választ és remélem fel sem fog merülni. De ha Wilson ki kell hagyjon pár meccset és White jobban muzsikál, akkó??
nemkismiska
Pedig csak poénból kérdeztem a múlt héten 😀
Saleh on whether White could be a long-term answer for the #Jets: “We’ll go day-to-day, but anything is possible.”
— Rich Cimini (@RichCimini) October 31, 2021
Lesz ez még így se!
Mike White joins Cam Newton as the only quarterbacks since 1950 to throw for 400 yards in their first career NFL start.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) October 31, 2021
Since 1950 he's also the 1st QB with 400 pass yards & 3 pass TD in 1st career start. pic.twitter.com/mUySSZ3qAm
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Nem kerek tul sokat mai meccstol, csak a Bengals legyen kedves 30 pont korul megallni. 😀Megvolt 😀
Beki
Lesz ez még így se!
Még egy ilyen meccs White-tól és lesz fejvakarás. 😀Ezen gondolkodok én is 😀
Beki
Lesz ez még így se!
Speciel sztem valoban az a helyzet, amit leir. LaFleurnek szemely szerint szezon vegeig adnek idot: ha addig semmi javulas, viszlat.
It was a dead-silent day for most of the Jets’ defensive linemen. Here are the pressure totals racked up by New York’s defensive tackles and edge rushers:
Quinnen Williams: 3 pressures on 32 pass-rush snaps (9.4%)
Foley Fatukasi: 2 on 27 (7.4%)
Bryce Huff: 0 on 27 (0.0%)
Sheldon Rankins: 0 on 25 (0.0%)
John Franklin-Myers: 1 on 24 (4.2%)
Shaq Lawson: 1 on 24 (4.2%)
Tim Ward: 0 on 13 (0.0%)
Nathan Shepherd: 0 on 12 (0.0%)
A Pats mellett Bradyékre is tudunk inni^^Bradyék??!! Te most Pats vagy Bucs drukker vagy? 😀 😀Hát, szerencsére Bradyék a második félidőben leálltak, mert fájdalmas lett volna a reggel 😀Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
Poginho
ParadSEC
Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Beki
Wyatt
Mondjuk így már a másik állításod is érthető: 2 éve tényleg PO-csapat volt a Patriots 😀
Zotya86
Bradyék??!! Te most Pats vagy Bucs drukker vagy? 😀 😀Hát, szerencsére Bradyék a második félidőben leálltak, mert fájdalmas lett volna a reggel 😀Jól kibasztunk veled azért lássuk be... 😀Félreérted, a Pats PO-gárda, még véletlenül sem középcsapat, rendben van ez a felvetés 😊És még idén is gamepass-t kérek szülinapra, erre szétpulykáztat Minket egy gyászos Patriots(aki finoman szólva sem közép csapat)! Ááá, megnyitom a partihordót, Szép estét🥺🤕😡Minden bántás nélkül (ugyebár nem illik a szerencsétleneket szívatni) de ha a Pats ˇ"finoman szólva sem közép csapat" akkor a Jets mi ha ennyire el letettek popozva? 😀
Poginho
ParadSEC
Amúgy én értékelem ezeket a szülinapi Jets-meccseket, két éve a 33. szülinapomra kaptam 33–0-t, most egy kicsit több TD-re kellett inni 😊
Wyatt
Beki
Wyatt
Mondjuk így már a másik állításod is érthető: 2 éve tényleg PO-csapat volt a Patriots 😀
Igazából a vak is látja, hogy tehetségtelen GVR miatt mennyi play hal el és ideje lenne a váltásnak. Nézzük csak a depth chartot:
Kezdő ötösön kívül ugye Becton IR, emellett van Feeney és vmi Isaiah Williams nevű egyén iOL-be és Edoga OT depthnek.
Drága JD barátunk legfontosabb dolga meg 6. köröket kibaszkodni Flakonért, aki a héten inaktív lesz. Egyelőre JDnek is magas ez a GM szerepkör.
- legkevesebb alkalommal hívtunk futó playt
- legkevesebb futott yard a miénk
- yards / carry mutatóban 3. legszarabbak vagyunk
- nincs 20+ yardos futásunk
- leghosszabb futás terén bottom 2
Van ott is öt gyerek, nagy a zsivaj. Lehet egy NFL-öltöző halkabb, lehet pihizni…Lehet még szánalmasabbá tenni a Flakon tradet:én flaccot nem értem. neki mi a célja? keresett 160+ milliót a karrierje alatt, kell neki még+1? az egyetlen megoldás, hogy nem akar hazamenni.
Flacco won’t arrive until Friday because of personal reasons. He will attend meetings virtually this week.
Cimini: "Flacco situation is perplexing. Trade a draft pick for immediate backup help, yet he won’t show up until Friday and may not be active on Sunday. Saleh claims they knew when they made the trade that Flacco wouldn’t arrive until Friday."
Beki
gedam
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Ezeknek erről szól az élete, gondolom sperma kora óta focizik kb, nehéz abbahagyni. Utána mit csinál? Lehet nem akar edző lenni sem TV szakkommentator és nem okos hogy bármit vállalkozzon. Most meg NFL QB, van identitása. Kb ez...Lehet még szánalmasabbá tenni a Flakon tradet:én flaccot nem értem. neki mi a célja? keresett 160+ milliót a karrierje alatt, kell neki még+1? az egyetlen megoldás, hogy nem akar hazamenni.
Flacco won’t arrive until Friday because of personal reasons. He will attend meetings virtually this week.
Cimini: "Flacco situation is perplexing. Trade a draft pick for immediate backup help, yet he won’t show up until Friday and may not be active on Sunday. Saleh claims they knew when they made the trade that Flacco wouldn’t arrive until Friday."
Beki
gedam
Lehet még szánalmasabbá tenni a Flakon tradet:én flaccot nem értem. neki mi a célja? keresett 160+ milliót a karrierje alatt, kell neki még+1? az egyetlen megoldás, hogy nem akar hazamenni.
Beki
Ez akkor lesz igazán szép ha Flacco hasonlóan szar lesz mintha a takarítónőt rakták volna oda.Nem gondoltam, hogy lesz ezeknél is rosszabb forgatókönyv.
De akkor is ha az olasz sztár nyer mondjuk 3 meccset jó játékkal. Az meg Wilsonra vet rossz fényt.
Ez az a deal amiből nem lehet jól kijönni.
Bazzani
Lett.
Ryan jó edző volt nem kérdés. De könyörgöm hagyjuk ezt a nosztalgia hullámot. Az idei évből kell tanulni és tanulságokat levonni. Ez a QB történet sajnos az eddig egyöntetüen pozitívra taksált JD hibája. Az új edző fiukáink megérdemlik hogy a teljes szezont nézzük de ez siralmas eddig. Wilsonnal szemben viszont nem szabad még idén itélkezniÉn ezen csak nevetni tudok. Nagyon nagy bajok vannak a vezetésben legfelül ennél a franchisenál, nem Sexy Rexy ( Rex Ryan ) volt itt a probléma annó se. Én elképesztően bírtam és akkor volt itt utoljára normális edző és csapat is.The sixth-rounder going to the Eagles in the Joe Flacco trade becomes a fifth-rounder if Flacco plays more than 50% of the snaps in four games, I'm told. So that'll likely come down to Zach Wilson's recovery timetable.
— Albert Breer (@AlbertBreer) October 25, 2021
Beki
KeyG
Green is green
Én ezen csak nevetni tudok. Nagyon nagy bajok vannak a vezetésben legfelül ennél a franchisenál, nem Sexy Rexy ( Rex Ryan ) volt itt a probléma annó se. Én elképesztően bírtam és akkor volt itt utoljára normális edző és csapat is.The sixth-rounder going to the Eagles in the Joe Flacco trade becomes a fifth-rounder if Flacco plays more than 50% of the snaps in four games, I'm told. So that'll likely come down to Zach Wilson's recovery timetable.
— Albert Breer (@AlbertBreer) October 25, 2021
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers