NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Apex
2 981
Összességében k*rva jó volt végre úgy ébredni hétfőn, hogy egy meccset ilyen módon nyertünk meg. Meccs minden percét élveztem és izgulhattam, mint egy kis gyerek h mit kap Karácsonyra. 😀 Ilyen utoljára akkor volt, mikor a Patset megvertük hosszabbításban Decker elkapásával.Nekem utoljara a Dallas elleni volt ilyen 19-ben, amikor Darnold visszajott a mono utan. Akkor mondjuk meg rola is elhittuk hogy lehet belole valami 😅
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Összességében k*rva jó volt végre úgy ébredni hétfőn, hogy egy meccset ilyen módon nyertünk meg. Meccs minden percét élveztem és izgulhattam, mint egy kis gyerek h mit kap Karácsonyra. 😀 Ilyen utoljára akkor volt, mikor a Patset megvertük hosszabbításban Decker elkapásával.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Már megbocsássatok de ez a White Wilson dolog összevetése hatalmas faszság. Két nyeretlen 2éves akinek még rohadt sokat kell fejlődni. Csak mi nyertünk (végre) egy kis reményt!!!Mindenképpen meg kell említeni azért ennek a lehetőségét. Aztán ha péntek hajnalban totál homály jön, úgysem lesz sok kérdés.
White-nak max a neve az előnye.. RIP FEHÉR MIKI!!!
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
White 2 meccse alapján amit láttam Wilsonhoz képest, hogy sokkal biztosabb a dolgában és tudja mit is kell tenni, ezáltal LaFleur is könnyebben nyitotta ki a passz játék részt a playbookban. Wilsonnak néha fingja nincs a playbookról és off script tevékenykedik, aztán vagy bejön vagy nem.Mi lesz Wilsonnal ha White továbbra is így játszik? Lesz egy 1/2-es cserétek?Elmeleti sikon meg Wilson se bust. Viszont en rendszertanilag inkabb olyan qb kore epitenek akinek nem a “nagy jatek” es a “broken play” az erossege, hanem konstansan megdobja a checkdownt es a konnyut is ha kell. 37/45 az eleg szep mutato.
Egyre jobban néz ki a Flaccoért kiadott pick is.
Bazzani
Persze jon majd az elemzes Whiterol is. Lattunk mar sok ilyen csodat, hogy a csere qb az elso meccsen nagyon jol nezett ki, aztan semmi se lett belole 😊
undisputedly
Ütem passzok, screenek, checkdown-t megdobta magabiztosan. Nyilván tartozik 2 INT mellé (egyik Crowder hibája, másikat sztem magasan dobta az RBnek) és volt még egy, amit elejtettek (nem emelte ki jobban az RBnek).
Hosszabb távon én inkább a biztosat választanám, ha White hasítani fog, mert Wilsonnak le kell nyugodnia fejben.
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Már megbocsássatok de ez a White Wilson dolog összevetése hatalmas faszság. Két nyeretlen 2éves akinek még rohadt sokat kell fejlődni. Csak mi nyertünk (végre) egy kis reményt!!!White-nak max a neve az előnye.. RIP FEHÉR MIKI!!!
Green is green
több mint 3 éve
Mi lesz Wilsonnal ha White továbbra is így játszik? Lesz egy 1/2-es cserétek?Elmeleti sikon meg Wilson se bust. Viszont en rendszertanilag inkabb olyan qb kore epitenek akinek nem a “nagy jatek” es a “broken play” az erossege, hanem konstansan megdobja a checkdownt es a konnyut is ha kell. 37/45 az eleg szep mutato.
Bazzani
Persze jon majd az elemzes Whiterol is. Lattunk mar sok ilyen csodat, hogy a csere qb az elso meccsen nagyon jol nezett ki, aztan semmi se lett belole 😊
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Mi lesz Wilsonnal ha White továbbra is így játszik? Lesz egy 1/2-es cserétek?Flacco két nap alatt ilyen hatással volt Whitera!!! Megérte! 😀
Bazzani
több mint 3 éve
Mi lesz Wilsonnal ha White továbbra is így játszik? Lesz egy 1/2-es cserétek?Egyre jobban néz ki a Flaccoért kiadott pick is.
több mint 3 éve
Összesen eddig 6 alkalommal fordult h Jets QB 400+ yardot dobjon 100+-os ratinggel, White előtt ez utoljára Ken O'Briennek jött össze 1986-ban.Most komolyan azon filozok mikor láttam utoljára ennyire jó qb teljesítményt a Jetsben. Nem is feltétlen a yard meg a TD szám. Tök komfortosnak, magabiztosnak tűnt.Fitzpatrick valszeg
nemkismiska
Wester
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Darnold első meccse a Lions ellen. A picksix után 😁😁😁nfl-videopontcom
Meg kell nézzem valahol a meccset 😊
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Miknar
515
Gratulálok, nálunk talán nagy volt az arc, de ez nem von le semmit White és az egész Jets érdemeiből! Szép győzelem volt.
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Jut eszembe... és milyen jó hogy megszereztük Flaccot 🤣🤣
Green is green
több mint 3 éve
Mike White and Zach Wilson have the same amount of touchdown passes. (4)
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Darnold első meccse a Lions ellen. A picksix után 😁😁😁Meg kell nézzem valahol a meccset 😊
Green is green
több mint 3 éve
Most komolyan azon filozok mikor láttam utoljára ennyire jó qb teljesítményt a Jetsben. Nem is feltétlen a yard meg a TD szám. Tök komfortosnak, magabiztosnak tűnt.Fitzpatrick valszeg
nemkismiska
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Most komolyan azon filozok mikor láttam utoljára ennyire jó qb teljesítményt a Jetsben. Nem is feltétlen a yard meg a TD szám. Tök komfortosnak, magabiztosnak tűnt.
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Viccelsz, én semmire nem gondoltam 😀New York JetsNa jó de gondolom a jobban muzsikálás alatt te se 400 yard 3 TD-re gondoltál 😀
@nyjets
Wilson has been downgraded to out.
Kurva életbe...
Beki
Tudni vélem a választ és remélem fel sem fog merülni. De ha Wilson ki kell hagyjon pár meccset és White jobban muzsikál, akkó??
nemkismiska
Pedig csak poénból kérdeztem a múlt héten 😀
nemkismiska
Wester
több mint 3 éve
Apex
2 981
Azért azt is érdemes kiemelni, hogy Hall is egész szépen megfogta Chase-t, a szezonbeli leggyengébb mutatóival zárt ma(3 elkapás 32 yardért)
több mint 3 éve
I keep seeing tweets of why is the play calling so different for Mike White. It’s not. Same plays. They can’t change the whole playbook for a guy in his first start. Mike White Is taking the boring plays. Getting the ball out of his hands. That’s the main difference.
— Carp (@robcarpenter81) October 31, 2021
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ja h raadasul TNF lesz a kovi meccs, na az kimarad. 😀
több mint 3 éve
gedam
5 914
amikor herbert volt a legjobb fiatal qb, lamar lejátszotta, ő lett a legjobb fiatal qb. egy forduló múlva burrow lejátszotta lamart, ő lett a legjobb fiatal qb a “szakértők” szerint. megállapítom, hogy white a liga legjobb fiatal irányítója.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Basszus komolyan... jó ideje elöször hagytam ki meccset.. kerem meséljétek el ezt most hogy csináltuk??????Így: Mike White: 37 of 44, 405 yards, 3 TDs, 2 INT, 108.8 QB rating, 1 2-point conversion catch.
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Basszus komolyan... jó ideje elöször hagytam ki meccset.. kerem meséljétek el ezt most hogy csináltuk??????
Green is green
több mint 3 éve
Most kell elboltolni 1 vagy 2. körétrt ahogy mi Kolbàszt 😀Mike White joins Cam Newton as the only quarterbacks since 1950 to throw for 400 yards in their first career NFL start.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) October 31, 2021
Since 1950 he's also the 1st QB with 400 pass yards & 3 pass TD in 1st career start. pic.twitter.com/mUySSZ3qAm
Wester
több mint 3 éve
New York JetsNa jó de gondolom a jobban muzsikálás alatt te se 400 yard 3 TD-re gondoltál 😀
@nyjets
Wilson has been downgraded to out.
Kurva életbe...
Beki
Tudni vélem a választ és remélem fel sem fog merülni. De ha Wilson ki kell hagyjon pár meccset és White jobban muzsikál, akkó??
nemkismiska
Pedig csak poénból kérdeztem a múlt héten 😀
nemkismiska
Lesz ez még így se!