NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
New York Jets
Vagy csak nekem furcsa, hogy még pletyka szintjén sem merül fel a neve egyetlen NFL-csapatnál sem?
Nincs miért aggódni igazából az 1 éves szerződés miatt. Mindkét félnek tökéletes ez az occó 1 éves szerződés. Ha Mózes tavalyihoz hasonló szezont hoz, cap space nem lesz akadálya h új szerződést kapjon.Tehat a Crowder paycutbol jott kb Moses. 😀 Cap emelkedesevel jovore, megertem h csak 1 evre irt ala inkabb.Azt hittem, hogy 2-3 éves szerződést adunk neki, a cap emelkedést be lehetett volna kalkulálni... na mindegy, legalább idén olcsón lesz megoldva a kezdő RT pozi 😊
#Jets Starting OL
LT: Mekhi Becton
LG: Alijah Vera-Tucker
C: Connor McGovern
RG: Greg Van Roten
RT: Morgan Moses
Backups
OT: George Fant
OG: Alex Lewis
OG: Cam Clark
OG/Mullet: Dan Feeney
OT: Chuma Edoga
OT: Conor McDermott
Beki
Mindenesetre egész pofás lett az O-line!
Zotya86
Legfontosabb UFA-nk jövőre nézve kb egyedül Maye (bár tartózkodnék a hosszú távú szerződéstől nála).
Ég és föld JD és a kávés köcsög közötti különbség, de a legfőbb h JD-nek van egy normális terve, amihez ragaszkodik és igyekszik is kivitelezni. Természetesen ehhez a tervhez kell h Saleh és stábja is hasonlóan gondolja a dolgokat, no meg ugye JD hozza az embereket, de a coaching marha fontos lesz.Azért az a 2019-es kezdő OL nem volt semmi... 😀Hala a kaves kocsognek. Meg mindig nem ertem, hogy Harrison van rosteren egyedul mint Center es full szar volt alapbol az egesz OL, es se FA-rol se Draftrol nem hozol egy darab jatekost sem, hihetetlen baszdmeg. Azert jo latni, hogy ahhoz kepest most milyen kezdo otosunk van kilatasban.
Beachum-Osemele-Harrison-Winters-Shell
Beki
Apex
Reméljük h az OL is egyben marad egész szezon során, max 1-1 meccsre kiesve valaki.
Azért az a 2019-es kezdő OL nem volt semmi... 😀Hala a kaves kocsognek. Meg mindig nem ertem, hogy Harrison van rosteren egyedul mint Center es full szar volt alapbol az egesz OL, es se FA-rol se Draftrol nem hozol egy darab jatekost sem, hihetetlen baszdmeg. Azert jo latni, hogy ahhoz kepest most milyen kezdo otosunk van kilatasban.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Szintén zenész, konkrétan már nem is emlékszem belőle semmire 😀Ezt anno megnézették velünk etika óran 11.-ben 😀 Az se ma volt.Tessék! 6:56-tól az idevágó jelenet 😉Jött egy évre a MózesHa nem telefonon lennék, kapnál egy uristen@menny.hu-s linket 😃
Wester
empty taxi
clbass
Wester
Ezt anno megnézették velünk etika óran 11.-ben 😀 Az se ma volt.Tessék! 6:56-tól az idevágó jelenet 😉Jött egy évre a MózesHa nem telefonon lennék, kapnál egy uristen@menny.hu-s linket 😃
Wester
empty taxi
clbass
Lesz ez még így se!
Tehat a Crowder paycutbol jott kb Moses. 😀 Cap emelkedesevel jovore, megertem h csak 1 evre irt ala inkabb.Azt hittem, hogy 2-3 éves szerződést adunk neki, a cap emelkedést be lehetett volna kalkulálni... na mindegy, legalább idén olcsón lesz megoldva a kezdő RT pozi 😊
#Jets Starting OL
Backups
Beki
Mindenesetre egész pofás lett az O-line!
Jött egy évre a MózesHa nem telefonon lennék, kapnál egy uristen@menny.hu-s linket 😃
Wester
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Tehat a Crowder paycutbol jott kb Moses. 😀 Cap emelkedesevel jovore, megertem h csak 1 evre irt ala inkabb.Úristen very big
#Jets Starting OL
Backups
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
#Jets Starting OL
Backups
Jött egy évre a MózesHa beválik, legalább nem kell dalt szerezni a tiszteletére.
Wester
Egész korrekt pénz kapott.
The #Jets are giving new OT Morgan Moses a 1-year deal worth $3.6M base, source said. Moses can get to $5.3M with 80% or more playing time incentives. A really solid signing, locking in a starter in June.
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 25, 2021
Szerkesztette: iktriad
Kijött a csapat youtube channeljén a 4 rész az idei offseasonről:Ez patent munka lett, le a kalappal. Nagyon régóta nem volt ennyire értelmes content a csapattól.
www.youtube.com/watch?v=Kri9-Oo3dt8&list=PLuPXXOgyfqSTYQi3Q1MXBS_pJuxE0-AZu
Beki
www.youtube.com/watch?v=Kri9-Oo3dt8&list=PLuPXXOgyfqSTYQi3Q1MXBS_pJuxE0-AZu
Numbers on Jamison Crowder's restructured contract, per @Jason_OTC:
— Rich Cimini (@RichCimini) June 20, 2021
2021 base reduction from $10M to $5M, $4.5M of which is guaranteed --a 50% cut. Previously, had no guarantees.
Cap charge drops from $11.375M to $6.35M. Still has his per-game roster bonus ($500K max). #Jets
The #Jets and OT Morgan Moses are making progress on a potential multi-year deal, per source. Nothing done but Jets considered favorite and have made a compelling push to sign the seven-year veteran. Other teams have been involved, too.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) June 17, 2021
Upgrade lenne, az biztos és úgy, hogy nem valószinű, hogy jön CB bele is fér
Lesz ez még így se!
The #Jets and WR Jamison Crowder have finalized a renegotiated contract with plans to keep him on the team for the 2021 season, source said. Crowder will be a free agent next offseason at age 28 to get another payday before age 30.
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 14, 2021
Tekintve h fingjuk sem volt a kedves Jets "insidereknek" az idei offseason tervekről, nem tudom elhinni h JD 5 misi elengedését kérné (bár nyilván beszédes h Saleg kb 2 hete mondta h szerződésátalakításon dolgoznak és azóta sincs semmi).
The Jets signed S Sharrod Neasman, 29, who played the last five seasons with the Falcons (57 games, two starts). Neasman, reunited with DC Jeff Ulbrich, played 289 snaps in 2020. He had 27 tackles and one sack. In a corresponding move, the Jets placed rookie OL Parker Ferguson on IR. - Cimini
- Wilson taknyosra szivatta a védelmet, ez volt a legjobb edzése média előtt
- Moore mindent elkap, ami felé száll
- CDavis és Crowder távollétében Berrios szépen él a lehetőséggel, míg Cole Mims előtt van, utóbbi nem nagyon villog
- Becton továbbra sem edz, OL összetételéről nem találtam infót
- Austin rosszul érkezett a földre, így utána Hall-Pinnock-Carter volt a kezdő CB sor
- Zuniga cserékkel készül
- Corey Davis sérólése nem súlyos, ha meccsnap lenne, simán játszhatna
- Becton megint összeszedett vmi sérülést (plantar fasciitis), néhány hétre off, TCre felépül
- Isaiah Dunn CB nevét emelik ki folyamatosan
- Mosley a leírások alapján nagyon jó formában van
- Crowder nem edz, mert a csapat paycutra kérte, Saleh optimista h gyorsan egyezségre jutnak
- RB Michael Carter is aláírt