NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
New York Jets
Nem. Az volt, hogy mind1 mi lesz vele csak hozzunk vagy huzzunk egy jobb QB-t 😁😁Pauline már csak 3. kört emleget Darnold lehetséges ellenértékeként, alakul. 😀Nem az volt eddig hogy mindegy mennyiért csak takarodjon? 😀
Beki
ThySoul
Green is green
Pauline már csak 3. kört emleget Darnold lehetséges ellenértékeként, alakul. 😀Nem az volt eddig hogy mindegy mennyiért csak takarodjon? 😀
Beki
5.5M a cap number és ebből 5 misit garantáltan meg is kapott.
OTC szerint 20.9M, NFLPA oldal szerint 21.65M cap space maradt.
Semmit nem hiszek el, amit ma bejelentenek!Filed to ESPN: Jets trading No. 2 overall pick to the Carolina Panthers for the No. 8 pick, a 2021 second-round pick and first-round picks in 2022 and 2023, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 1, 2021
Blockbuster deal with massive ramifications for years to come.
Beki
Filed to ESPN: Jets trading No. 2 overall pick to the Carolina Panthers for the No. 8 pick, a 2021 second-round pick and first-round picks in 2022 and 2023, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 1, 2021
Blockbuster deal with massive ramifications for years to come.
Értve itt a Wilson vs. Fields bemutatóról ahogy olvastam BYU-nál csak JD volt Ohio-nál viszont vele tartott az LeFleur is?🤷🏼♂️
17. fordulóban az Eagles lesz majd az ellenfél.Ami azért baj, mert
Beki
Reminder: The #Eagles are 11-0 all-time in the regular season against the #Jets.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 30, 2021
One thing that's gone underplayed with Sam Darnold: I'm told keeping Darnold AND drafting a QB at 2 is not totally off the table. Jets have truly gone into this offseason with every option in consideration, and there's still legit sentiment for Darnold's skill set in the building
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 29, 2021
az egyik espn-es újságíró gm-ek körében tartott körbekérdezése alapján Darnoldért maximum egy 3. kört adnának, de volt olyan is akinél egy kondíciós 4. a plafonJelenleg csak az segíthet nekünk, ha valaki elkeserédésében ajánl többet, de addig baszakodtunk, amíg az érdeklődő csapatok köre lecsökkent szépen.
Cruyffista
Fant idei cap számából 4.45M garantálttá vált néhány napja, így tuti rosteren lesz idén (csak h ennyit az RT erősítésről).Ehhh azt hittem valamiért h váltunk
Beki
Green is green
Ha lesz erősítés egyáltalán a falba még. 😀Szezon első felében szépen agyonveretitek Darnoldot amíg össze áll a fal Wilson előtt 😝Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
nemkismiska
Hope
Beki amikor április 29.-én megtudja, hogy nem trollkodhat többet Darnold maradásáról a Jets topicban:Szerintem Beki nagyon boldog lesz és kész 😁😁
Apex
Green is green
Aztán mindenki pislogni fog, mert a Jets meghúzza a váratlant és kihúzza Mac Jones. 😃minek QB mikor azon a poszton megvannak? 😀
Gerichill
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
...már most Giants pulcsiban nyomja 😄www.youtube.com/watch?v=esdu7dQPS8sMég neki is tetszett.
Beki
SHEESH! https://t.co/uyJSMkU6Gn
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) March 26, 2021
"Találkozunk pontosan 5 hét múlva a bemutatkozó sajtótájékoztatódon New Yorkban, öcsi."
Beki
iktriad