NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
New York Jets
Szezon első felében szépen agyonveretitek Darnoldot amíg össze áll a fal Wilson előtt 😝Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
nemkismiska
www.youtube.com/watch?v=esdu7dQPS8sMég neki is tetszett.
Beki
SHEESH! https://t.co/uyJSMkU6Gn
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) March 26, 2021
"Találkozunk pontosan 5 hét múlva a bemutatkozó sajtótájékoztatódon New Yorkban, öcsi."
Beki
Source: Jets are open to trading Sam Darnold without getting back a first-round pick.
— Manish Mehta (@MMehtaSports) March 26, 2021
Howie: "Hey Joe Douglas.. yes I know it's weird I'm using your full name but listen.. we're thinking of moving to 3 for Zach Wilson, thoughts?.... mmmhhmm.. mmmhhmm... oh... OH"
— Michael Kist (@MichaelKistNFL) March 26, 2021
*30 seconds later"
"Hello, Miami Dolphins?"
*1 minute later*
"Ian plz delete the tweet Joe is mad"
😀
Ha nem QBt akarnánk húzni ennyiért mi is odaadtuk volna a 49ersnek... nyugi Beki mondom jön új QB. És igen lehet úgy, hogy Darnoldot még a draftig nem cseréljük el majd csak ott vagy augusztus-szeptemberben az első sérüléseknél...Állítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
Nyilván ez spekuláció, de ha valakinek, akkor pont Rózsinak JDtől lehet erről infója.
dande
Beki
Azért jó ezt a tradet tudni na 😊
És örülök hogy úgy néz ki a fehér srác jön.. lesz pár hónapunk optimistának lenni 😁😁
Green is green
Darnoldot pedig el kell paterolni innen, akárhogyan, akármennyiértÁllítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
Nyilván ez spekuláció, de ha valakinek, akkor pont Rózsinak JDtől lehet erről infója.
dande
Beki
Állítólag ti tuti Wilsont viszitek, így 1/3ra nekünk kár lett volna felmenni pedig ō érte megtettük volna.Emellett biztos vagyok benne, hogy a Frisco egy hasonló package-l bekopogott hozzánk is, mint a Phins kapott. Túl sok az egyértelmű jel, de biztosan újabb csapat kiesett Darnold lehetséges trade partnerei közül.
dande
Oké...ez a Frisco trade 1/3-ra kb mindent elárul nálunk is.Igen, ezek szerint teljesen 1000% fix hogy kit akarunk húzni. Csak akkor azt nem értem miért nem tradeltuk el Samet ha valóban volt rá ajánlat.
Beki
Érdekes h Jets részről csak egyedül JD lesz ott a BYU pro day-en.Vissza az egész...Breer hazudott elsőre:
Beki
Settle down, Jets fans. Your traveling party for Zach Wilson's Pro Day at BYU: GM Joe Douglas, HC Robert Saleh, OC Mike LaFleur.
— Albert Breer (@AlbertBreer) March 26, 2021
Remember, the limit for each team is three guys.
Elég beszédes... Trey Lance-t csak JD és a QB coach nézte élőben.
Azért h Cashman kezdő az is elszomorító és az LB depth... 😀Hmm a védelem a CB sort leszámitva egész pofás...
Beki
Továbbra is OL nagyon vészes, Tackle (jobbra és csere) és belső is kéne
Pityu Gyor
RT abszolút nem prioritás, ellenben a 2 OG és OT depth már nagyon is.
Nem jó volt az. A Bears és a Chicago duplán lőtte lábon magát 😁😁😁😁Természetesen a Colts és a Bears esett ki.Albert Breer írta, hogy 8 csapat vette fel a kapcsolatot és állítólag voltak/vannak is ajánlatok az asztalon.hova tradelnék, erről nincsenek rumorok?"As of last night, the word was in league circles, very likely Sam Darnold is out, they're going to trade him & it'll be Zach Wilson, who is a perfect fit for the #Jets system." @TonyPauline with inside info on New York's thoughts on Pick #2
— Pro Football Network (@PFN365) March 25, 2021
Watch ⬇️⬇️https://t.co/9734JMGQyc
Beki
briareos
Azóta kiesett a Bears és a Chicago. Panthersnek fixen nem kell. Az én paraszti logikám szerint csak a Washington és a Broncos játszik, meg max ha Shanny meghülyül Friscoban.
Beki
Beki
Green is green
Természetesen a Colts és a Bears esett ki.Albert Breer írta, hogy 8 csapat vette fel a kapcsolatot és állítólag voltak/vannak is ajánlatok az asztalon.hova tradelnék, erről nincsenek rumorok?"As of last night, the word was in league circles, very likely Sam Darnold is out, they're going to trade him & it'll be Zach Wilson, who is a perfect fit for the #Jets system." @TonyPauline with inside info on New York's thoughts on Pick #2
Beki
briareos
Azóta kiesett a Bears és a Chicago. Panthersnek fixen nem kell. Az én paraszti logikám szerint csak a Washington és a Broncos játszik, meg max ha Shanny meghülyül Friscoban.
Beki
Albert Breer írta, hogy 8 csapat vette fel a kapcsolatot és állítólag voltak/vannak is ajánlatok az asztalon.hova tradelnék, erről nincsenek rumorok?"As of last night, the word was in league circles, very likely Sam Darnold is out, they're going to trade him & it'll be Zach Wilson, who is a perfect fit for the #Jets system." @TonyPauline with inside info on New York's thoughts on Pick #2
Beki
briareos
Hmm a védelem a CB sort leszámitva egész pofás...
Beki
Továbbra is OL nagyon vészes, Tackle (jobbra és csere) és belső is kéne
Green is green
hova tradelnék, erről nincsenek rumorok?"As of last night, the word was in league circles, very likely Sam Darnold is out, they're going to trade him & it'll be Zach Wilson, who is a perfect fit for the #Jets system." @TonyPauline with inside info on New York's thoughts on Pick #2
Beki
Includes $1.5m signing bonus. Base salaries of $1m ('21) & $4.5m ('22). A roster bonus of $2m this year and per-game roster bonus of $1m in '21, '22. Has $2m in performance incentives both years.
The #Jets GTD Rankins' '21 base. His '22 base is fully GTD only if he's on roster fifth day of '22 league year. So, basically, it's a 1-year contract.
Cap hits
2021: $4.75m
2022: $6.25m