New York Jets
Jets next three games: Dolphins, Bills and Chiefs. Hmm. https://t.co/mbMsOs6wGA
— Rich Cimini (@RichCimini) October 15, 2020
1 évet még fixen marad, mert jövőre 20M DM lenne utána.Kiadja a kezéből a play callt, aztán bukjuk az 1/1-et. Bízzuk a dolgot az offense gurura. Tudja mit csinál 😀Ha már itt van Darnold gondolnád, rámenne a vezetőség Lawrence-re 1/1 esetén, és Darnold kuka? CJ Mosley is nagy kedvencem volt a Ravens-ben és jó igazolásnak tartottam, de sérülés és opt-out miatt itt valszeg nem lesz maradása neki sem.
Lucifer
Rodaron
gaset ki köll rúgni és darnoldot is most kéne még elbizniszelnetek szezon közben.Darnoldnak abszolút nem segít sem Gase rendszere, sem a körülötte lévő társak. Én bírom/bírtam Darnoldot, és nagyon bíztam, h na most belenyúltunk a tutiba. Viszont az, hogy iszonyat homályokat dobál, a pontossága sem az igazi ennyi idő után, az eléggé aggasztó. Ha most esetleg meglesz az 1/1 és nem QB-t húzunk, viszont Darnold továbbra sem fog fejlődni, akkor nagyon lábon lőjük magunkat. De ha pl. kiválasztjuk Lawrencet, Darnoldért akár még 1-2 plusz pick is jöhet később.Kiadja a kezéből a play callt, aztán bukjuk az 1/1-et. Bízzuk a dolgot az offense gurura. Tudja mit csinál 😀Ha már itt van Darnold gondolnád, rámenne a vezetőség Lawrence-re 1/1 esetén, és Darnold kuka? CJ Mosley is nagy kedvencem volt a Ravens-ben és jó igazolásnak tartottam, de sérülés és opt-out miatt itt valszeg nem lesz maradása neki sem.
Lucifer
Rodaron
Lucifer
Darnoldnak abszolút nem segít sem Gase rendszere, sem a körülötte lévő társak. Én bírom/bírtam Darnoldot, és nagyon bíztam, h na most belenyúltunk a tutiba. Viszont az, hogy iszonyat homályokat dobál, a pontossága sem az igazi ennyi idő után, az eléggé aggasztó. Ha most esetleg meglesz az 1/1 és nem QB-t húzunk, viszont Darnold továbbra sem fog fejlődni, akkor nagyon lábon lőjük magunkat. De ha pl. kiválasztjuk Lawrencet, Darnoldért akár még 1-2 plusz pick is jöhet később.Kiadja a kezéből a play callt, aztán bukjuk az 1/1-et. Bízzuk a dolgot az offense gurura. Tudja mit csinál 😀Ha már itt van Darnold gondolnád, rámenne a vezetőség Lawrence-re 1/1 esetén, és Darnold kuka? CJ Mosley is nagy kedvencem volt a Ravens-ben és jó igazolásnak tartottam, de sérülés és opt-out miatt itt valszeg nem lesz maradása neki sem.
Lucifer
Rodaron
Nem hiszem, h direkt rámennének az 1/1-re, de jelenleg bármit csinálnak, nagyon afelé haladunk.
Szerkesztette: Lucifer
GO JETS!!!
Kiadja a kezéből a play callt, aztán bukjuk az 1/1-et. Bízzuk a dolgot az offense gurura. Tudja mit csinál 😀Ha már itt van Darnold gondolnád, rámenne a vezetőség Lawrence-re 1/1 esetén, és Darnold kuka? CJ Mosley is nagy kedvencem volt a Ravens-ben és jó igazolásnak tartottam, de sérülés és opt-out miatt itt valszeg nem lesz maradása neki sem.
Lucifer
Tony Pauline legújabb podcastben azt említi, hogy nagyon meglepné, ha november 1. hetének végén (vagy legkésőbb bye week előtt) Gase lenne a HC.Gase nagyobb talány, mint BoB annak idején. Nem tudom, hogy lehet még állása az NFL-ben. Ugyanúgy ég meg, mint anno Miamiban, ha nem még jobban.
Kiemeli, hogy Gase lényegében kezdi elveszteni az öltözőt és ehhez Bell kivágása újabb nagy lökést ad és mikor megkérdezték tőle, miért lehet még Gase a HC: "because they like him" -> vezetőségre célzott.
Beki
Kiemeli, hogy Gase lényegében kezdi elveszteni az öltözőt és ehhez Bell kivágása újabb nagy lökést ad és mikor megkérdezték tőle, miért lehet még Gase a HC: "because they like him" -> vezetőségre célzott.
Némi jó hír:
The Jets have designated WR Denzel Mims, OL Cameron Clark and CB Arthur Maulet to return to practice. They have also signed DL Tanzel Smart and K/P Sergio Castillo the practice squad and released WR Donte Moncrief from the practice squad.
Beki

Liverpool Fc
The Jets have designated WR Denzel Mims, OL Cameron Clark and CB Arthur Maulet to return to practice. They have also signed DL Tanzel Smart and K/P Sergio Castillo the practice squad and released WR Donte Moncrief from the practice squad.
Sok sikert Bellnek a továbbiakban! Én nagyon örültem mikor jött, ám láthatóan ebbe a csapatba/edzőhöz nem illett. Viszont az érezhető feszültség ellenére, sosem mocskolta, kritizálta nyilvánosan a franchiset (szemben másokkal...) óriási pofon lesz, ahogy javulnak majd a számai más csapatnál..Ugyanezt tudom én is mondani, Bell rövid idő alatt az egyik kedvencem lett a csapathoz mutatott magatartása miatt, és nagyon szurkolok neki, hogy máshol megmutassa, hogy kedves Gézánk a fasz.
Pityu Gyor
Lesz ez még így se!
GO JETS!!!
Becton nem edz, Perriman LTD.
Mr Arrogáns P*cs, persze h nem enged semmiből. 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Green is green
Green is green
Fentieket igazabol telibe.....sok mondanivalom nincs arrol a csapatrol, ahol Gase meg HC lehet. Mindenesetre ismet megkapta, amit akart.
Jets tried to trade Le’Veon Bell for weeks, dating back to last year’s trade deadline. There were no takers. Tonight they released him. Bell now is a free agent. https://t.co/i12gKi220k
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 14, 2020
Ő is szomorú.
🙏🏾
— Le'Veon Bell (@LeVeonBell) October 14, 2020
Kár érte, kiváló ügynök volt. Ja nem ide.
Le'Veon Bell's tenure with the Jets ends as such:
— Field Yates (@FieldYates) October 14, 2020
* 17 games played
* 264 rushes (none longer than 19 yards)
* 0 100-yard rushing games
* 4 total touchdowns
* And $27M paid
Hát még a könyvelés.
Le’Veon Bell’s release leaves behind $15M of dead cap in 2020, & another $4M in 2021 to the #Jets.
— Spotrac (@spotrac) October 14, 2020
Bell earned $28M across 18 games played for NY. https://t.co/fSW1DKQWyS https://t.co/DT7pBEkMgB
Szerkesztette: iktriad
Ha adtok mellé egy 4 kört lehet elviszi valaki. Aki nagyon jól áll cappel aztán kirúghatja mielőtt bárkivel találkozik a csapatból.Neki mindenképp jobb lenne, nekünk meg nem lenne roszabb.www.thescore.com/nfl/news/2038558/report-jets-trying-to-trade-leveon-bellBell szempontjából jó lenne, legalább kikerülne ebből a szarhalmazból
steelwolf
Wester
Ha valaki el is viszi? Mire számíthatunk érte?
Lucifer
Sources: The Jets have been in touch with other teams in an effort to trade RB Le'Veon Bell (as @MMehtaNYDN reported). Sounds like they're willing to settle for a late pick and/or back-end player in return.
— Albert Breer (@AlbertBreer) October 13, 2020
Bell is due $6M (plus per-game roster bonuses) for the rest of '20.
3. napos pickre, annak is a vége inkább.Neki mindenképp jobb lenne, nekünk meg nem lenne roszabb.www.thescore.com/nfl/news/2038558/report-jets-trying-to-trade-leveon-bellBell szempontjából jó lenne, legalább kikerülne ebből a szarhalmazból
steelwolf
Wester
Lucifer
Neki mindenképp jobb lenne, nekünk meg nem lenne roszabb.www.thescore.com/nfl/news/2038558/report-jets-trying-to-trade-leveon-bellBell szempontjából jó lenne, legalább kikerülne ebből a szarhalmazból
steelwolf
Wester
GO JETS!!!
www.thescore.com/nfl/news/2038558/report-jets-trying-to-trade-leveon-bellBell szempontjából jó lenne, legalább kikerülne ebből a szarhalmazból
steelwolf
Lesz ez még így se!