New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ránéztem Desirnél mit hozott ki a PFF:9 alkalommal vették célba, 8 elkapást engedett -> 134 elkapott yardot engedve, 2 TD jött róla (plusz ugye a 2 homály INT, amit begyűjtött) xD
Offenseben Crowder kapott egyedül 70 feletti értékelést, védelemben Avery konkrétan 90 felettit és Poole 80 felettit.
QW 4 meccs alatt eddig: 2 sack (ezt egy meccsen), 1 QB hit és 4 QB hurry.
RA pedig 99 yardot hozott össze tegnap.
Nyilván több tényezős, de JD FA igazolásai eddig finoman szólva sem jöttek be. 😀
több mint 5 éve
Értem, hát sztem meglehetett volna tartani!Anderson mennyiért nem maradt itt?Talán évi 2 misivel kap többet évi átlagban, mint mi ajánlottunk, de a döntő az volt h a Panthers sok garantáltat adott neki 1. évben.
steelwolf
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Anderson mennyiért nem maradt itt?Talán évi 2 misivel kap többet évi átlagban, mint mi ajánlottunk, de a döntő az volt h a Panthers sok garantáltat adott neki 1. évben.
steelwolf
több mint 5 éve
Anderson mennyiért nem maradt itt?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Darnold, Becton és Perriman játéka erősen kérdéses lesz jövő vasárnap. Cager kb 2 hét pihi.Többi sérült day-to-day Gase szerint.
Értelme nincs erőltetni Darnoldot, Flakonnal is kibírunk egy nagyobb picsázást.
több mint 5 éve
Darnoldot kéne eltradelni amilyen gyorsan csak lehet egy colts, vasas, falcons féle csapathoz ahol veterán top10 qb van, ott padozhatna 1-2 évet, fejben rendbe szedhetné magát aztán hátha lesz belőle még játékos. Ez a jets-sam házasság totál zátonyra futott, a srác meccsről meccsre rosszabb, mentálisan szvsz innen nincs tovább. A csapat érdeke is ez lenne mert vmi 5. kört még lehetne kapni érte meg a játékosé is, hogy legyen esélye menteni a karrierjét.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Mindegy is, szerencsére komolyabb nem lett.Rávetődés részt nem szeretném megvédeni, hiszen már térdelt gyakorlatilag, de nem a lábára ment, hanem derekánál volt amolyan normal tackle mozdulat. Condensed meccsen jobban látszik h nem lábra esett, de nem menti fel a Jets játékost h miért kellett ott még rávetődni, sima érintés is elég lett volna.akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
Illetve ezért vitte le a Broncost pacsizás nélkül.
tenorx
Wester
50. mp
petey
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rávetődés részt nem szeretném megvédeni, hiszen már térdelt gyakorlatilag, de nem a lábára ment, hanem derekánál volt amolyan normal tackle mozdulat. Condensed meccsen jobban látszik h nem lábra esett, de nem menti fel a Jets játékost h miért kellett ott még rávetődni, sima érintés is elég lett volna.akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Wester
50. mp
petey
több mint 5 éve
akkor nem véletlenül voltam pipa, amikor Jimmy megsérült. Fél térden van, a védő fogja a lábát, erre 3 mp múlva rávetődik a másik védő szintén lábra.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Wester
www.youtube.com/watch?v=knxLZpGPcps
50. mp
több mint 5 éve
Ha DG eltakarodik, akkor azért ide bárki alá fog írni azonnal 😉aztán lawrence tol egy eli-t és azt mondja h nem ir ála new yorki franchisenakNagy csata lesz akkor 😊igen, mert az ellenfelek eredménye fog dönteni sztem akkorKét 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
ozibozi
Negritis
ozibozi
briareos
több mint 5 éve
aztán lawrence tol egy eli-t és azt mondja h nem ir ála new yorki franchisenakNagy csata lesz akkor 😊igen, mert az ellenfelek eredménye fog dönteni sztem akkorKét 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
ozibozi
Negritis
ozibozi
több mint 5 éve
Nagy csata lesz akkor 😊igen, mert az ellenfelek eredménye fog dönteni sztem akkorKét 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
ozibozi
Negritis
több mint 5 éve
igen, mert az ellenfelek eredménye fog dönteni sztem akkorKét 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Két 0-16 nál?? 😊Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Wester
több mint 5 éve
Mert erre tényleg marha nagy szükség van. Ez nem a Saints #D, ami általában PO részvételért harcol és 1-1 szoros meccset lehet meg nyerni ha letaroljuk az ellenfelet. (persze az is elítélendő)De ebben a kilátástalan helyzetben tényleg hatalmas lábonlövés az ilyen "taktika". Komolyan úgy akarunk meccset nyerni, hogy az ellenfél utolsó, még talpon lévő irányítóját is kórházba küldjük??? És ha nyerünk? Megy a trash talk, h mekkora fasza gyerekek vagyunk, megvan az első W?
Ezzel nem csak az egész NFL és a szurkolók ellenszenvét vívja ki, hanem a megmaradt Jets drukkert, aki még hajlandó szurkolni, vagy nézni a csapat meccseit, őket is kiábrándítják.
Pedig azt hittem GW-ről, amikor ide került, hogy változott a mentalitása és inkább azt csinálja amihez ért. És hogy még a játékosokban sincs annyi tartás, h még ha pénzt is ígérnek érte, tisztán játszok és emelt fővel tudok veszíteni.
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?ez ugye az eredmények függvényében változik
ozibozi
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Kinek gyengébb a sorsolása, ha egálban végzünk?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ráadásul McLendon az egyik, ha jól látom, aki captain is...
több mint 5 éve
Igen, a kinti Jets fanok nagyon boldogok, hogy most már nem csak szar a csapat, de ellenszenves is.Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Wester
Meg jönnek a médiától a tweetek, hogy ha a Jets lesz 1/1 akkor Lawrencenek maradnia kell még egy évet.
több mint 5 éve
Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Gregg Williams úgy látszik még mindig Gregg Williams :/
tenorx
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ezekért vannak kint eléggé kiakadva:Illetve ezért vitte le a Broncost pacsizás nélkül.
több mint 5 éve
Darnoldból nem lehet futót képezni? Azért az az első TD nem volt rossz, még a saját csapattárs sem tudta szerelni (pedig majdnem összejött a Denver 25-ösén) ... 😀
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 5 éve
Hát ez így könnyen 0-16 lehet, ennél nagyobb sansz nyerni nem hiszem, hogy lesz idén. Darnoldot még sztem el is tudjátok passzolni valahova, aztán új HC, új QB és lehet építkezni.Juju nagyon kampányol érte hozzánk.
gabokocka
több mint 5 éve
Hát ez így könnyen 0-16 lehet, ennél nagyobb sansz nyerni nem hiszem, hogy lesz idén. Darnoldot még sztem el is tudjátok passzolni valahova, aztán új HC, új QB és lehet építkezni.Őszintén szólva félek, hogy Hue Jackson lesz Gase-ből és még egy 0-16 után sem vágják ki
gabokocka
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Hát ez így könnyen 0-16 lehet, ennél nagyobb sansz nyerni nem hiszem, hogy lesz idén. Darnoldot még sztem el is tudjátok passzolni valahova, aztán új HC, új QB és lehet építkezni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.