New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Wills lesz a mi pickunk.No de milyen formában és milyen áron? 😀
Apex
több mint 6 éve
Szerintem Wills lesz a mi pickunk.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Én is erre hajlok. OT vagy lecsere. Második körben is húzhatunk amúgy elsökörös tehetség WRt. Bectonnak örülnék 😊 De őt kiviszik korábban és sztem nem kapunk majd elég ellenértéket a cetlinkért, így csere sem lesz, hanem 4. legjobb OT.No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Mindenképp OT vagy letrade. Az én tippem 😊
Beki
Pityu Gyor
több mint 6 éve
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Mindenképp OT vagy letrade. Az én tippem 😊
Beki
Green is green
több mint 6 éve
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Kérlek csak Becton-t ne. Akkor már inkább Jones csak ne ez a melák.
Beki

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A Logan Ryan leigazolásról ki mit gondol? Lesz, nem lesz? Ha lesz, hogyan lesz?Ha drafton érkezik 1 CB (sztem 3. vagy 4. körben fog egy), akkor nem hiszem.
Lucifer
több mint 6 éve
A Logan Ryan leigazolásról ki mit gondol? Lesz, nem lesz? Ha lesz, hogyan lesz?
GO JETS!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
JD draft előtti call-ja pár percen belül kezdődik.Egyetlen értelmes dolog, ami elhangzott: nem tervez senkit eltradelni a draft hetében, de az a csapat érdeke h meghallgassa, ha valaki iránt érdeklődnek. Adams-el draft után beszélnek hosszabbítás ügyben.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
JD draft előtti call-ja pár percen belül kezdődik.
több mint 6 éve
na ez a kemény...Biztos pechünk van...
twitter.com/RichCimini/status/1252203408578220032
Beki
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
na ez a kemény...twitter.com/RichCimini/status/1252203408578220032
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/Jason_OTC/status/1251237736259956738Jár a taps az Idzik, Maccagnan duónak...főleg a kávés balfasznak.
több mint 6 éve
Adams csak a szokásos
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ravens GM-től 2 érdekes update a számunkra need posztokról:twitter.com/jeffzrebiec/status/1248221455596359681
twitter.com/jeffzrebiec/status/1248223149889634304
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Meglátjuk h ACLből hogyan tér vissza, de láttuk tavaly a védelemben, hogy pár meccs után a backup LBk azért összekapták magukat és nem rajtuk múlott (azt még mindig nem értem h a Bills ellen Mosley kiesése után mi a picsa volt az az összeomlás). GW-nek úgyis kreatív blitzeket kell kitalálnia 2020-ban, szóval én Avery-t áldoznám be, ha (ismétlem ha) valakire kell a pénz. Mosley, ha nem robban, végig a pályán lesz kb, van mélység mellé már.Jo nagy faszsag lenne kivagni, o pont hogy olyan lb aki pressure-t tud generalni a qb-ra es tekintve a csapat pass rush kepesseget..hat szerintem nem baj ha o itt van. En meg mindig siman inkabb Winterst vagnam ki.Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
Beki
Apex
több mint 6 éve
Jo nagy faszsag lenne kivagni, o pont hogy olyan lb aki pressure-t tud generalni a qb-ra es tekintve a csapat pass rush kepesseget..hat szerintem nem baj ha o itt van. En meg mindig siman inkabb Winterst vagnam ki.Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
több mint 6 éve
Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
OTC szerint 16.8M cap space van, de ebben még Jenkins és Onwuasor szerződése nincs bent.