NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Colon jó volt, 2M -ért meg bőven megéri , Goodson paycuttal már speedster RB se kell. Nem nagy igazolások, de sztem haladunk. OG poszton ha bíznak Winters fejlődésében akkor oda már elég későbbi körökben draftolni.Hiányposztok maradtak:
WR - Én szeretném ha jönne D-jax akkor ott sztem meglennék, máskülönben draft
TE - ezt valószínűleg draftról orvosoljuk, én FA-n már nem látok Cumberlandnél jobbat
CB - Ide kéne egy CB1, de nem lepődnék meg ha Milliner- Wilson-Patrick-Walls kezdőnégyessel indítanánk szezont, ettől függetlenül sztem Cro-t visszahozhatnánk(a cards topikban úgy olvastam hogy kicsi az esélye hogy leigazolják)
Backup QB - piacon Vick maradt az egyetlen, aki számításba jön nálam, ha ő nem jön akkor ugyancsak draft
OLB - itt mcintyre helyére kéne egy szituációs ember, kezdőben megvagyunk
S - ide is jöhetne ember, bár esélyes hogy a Landry- Allen/Jarrett trióval megyünk neki szezonnak mint tavaly
Sok munka van még az biztos de én már pozitívabban látom a helyzetet
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
És tessék 😀New York Jets @nyjets 7 pCsak úgy repkednek a nagy igazolások...
It's official. We've re-signed G @WillColon66 - bit.ly/Ox88XqLucifer
Óriási..Stylee
Rich Cimini @RichCimini 8 p
The Jets have re-worked Mike Goodson's deal, lowering cap charge from $1.9M to $1.28M. Appears to be a restructuring of $650k roster bonus.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Stylee
480
New York Jets @nyjets 7 pCsak úgy repkednek a nagy igazolások...
It's official. We've re-signed G @WillColon66 - bit.ly/Ox88XqLucifer
Óriási..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
1 évre 2M-ért írt alá Colon.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
New York Jets @nyjets 7 pIt's official. We've re-signed G @WillColon66 - bit.ly/Ox88Xq
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Nem lenne rossz egy vick D-jax reunion nálunk 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Legjobb mélységi célpontoktöbb mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vick a hétvégén nálunk vizitál.
több mint 10 éve
Hogy miért is kellene Wilson-t slotban tartani.A most igazolt patrick is 12. :cool:
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hogy miért is kellene Wilson-t slotban tartani.több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az overthecap.com szerint 27,9M cap space-ünk van (hogy ebben Pace szerződése is benne van-e, passz) és még Sanchez-t sem vágtuk ki (8,3M cap space szabadulna fel).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Giacomini szerzőése alapján már a köv. évben cap space felszabadítással kivágható, ha nem válna be, míg Decker esetében a 3. évben hasonló a helyzet.
több mint 10 éve
Az Eagles állítólag árulja DeSean Jackson-t és egy 3. kört kérnek érte, hm....BekiJöhetne, de sztem nem fog
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az Eagles állítólag árulja DeSean Jackson-t és egy 3. kört kérnek érte, hm....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Report: Jets 'not being aggressive' on Cro returnEgyelőre nem, ha csak drafton vkit be nem újítunk. 😀
Milliner, Wilson kezdő páros lesz ebből 😀Wester
több mint 10 éve
Report: Jets 'not being aggressive' on Cro returnMilliner, Wilson kezdő páros lesz ebből 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
a sok ingyenélő 😀Épp ez az! Valaki szóljon már, hogy ez egy munkahely lenne, vagy mi!Idzik mit írt ki a bejárat fölé? Visitor center? o_o 😊tomi-tomiCsak sokan tényleg el is mennek a látogatás után 😀Lucifer
Habzsi-dőzsi-vacsi, de aláírni máshol írnak alá.tomi-tomi
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Épp ez az! Valaki szóljon már, hogy ez egy munkahely lenne, vagy mi!Idzik mit írt ki a bejárat fölé? Visitor center? o_o 😊tomi-tomiCsak sokan tényleg el is mennek a látogatás után 😀Lucifer
Habzsi-dőzsi-vacsi, de aláírni máshol írnak alá.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Idzik mit írt ki a bejárat fölé? Visitor center? o_o 😊tomi-tomiCsak sokan tényleg el is mennek a látogatás után 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Idzik mit írt ki a bejárat fölé? Visitor center? o_o 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Alex Marvez @alexmarvez 28 pSource says former @RAIDERS WR Jacoby Ford met with @nyjets but no deal reached. He's still looking for new team.
😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rex és Idzik ma a Florida State pro day-én vannak jelen.Itt elsődlegesen Kelvin Benjamin WR-t figyelik, de számunkra érdekes targetek még:
- Lamarcus Joyner CB
- Terrence Brooks FS
- Telvin Smith OLB
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nézegetve a mock draftokat az eddigi WR+TE 1. körös kombó után megjelent a CB is. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Am told Jets wanted a "prove it" deal for DRC: $6M this year with options after. Level of offer didn't match zeal of recruiting.Nincs miről beszélnünk...