New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Egy kis írás a QB helyzetről.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pbzdwam6dsyabf83wb4j
Mark Sanchez is not helping himself in New York Jets QB faceoff
Mark Sanchez celebrated the unofficial opening of the New York Jets' quarterback competition ... by throwing three interceptions. Kimberly Jones was there and examines the fallout from Florham Park.

Azt azért megemlítik, hogy a WR állomány akiknek dobálnak nem a legfényesebb, de akkor is nem ártana jobban vigyázni a labdára 😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
az egyik Sancho picket Damon Harrison "big snack" fogta 😀

FYI 350 font az emberHöri
Wilforknak is jöhet pár 😀

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az egyik Sancho picket Damon Harrison "big snack" fogta 😀

FYI 350 font az ember

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.Höri
Na jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀Beki
Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊Stylee
Hát rosszabb már aligha 😀
De nézzétek úgy, hogy kibaszott jó a passz elleni védekezésetek, és retteghetünk 😊)Wyatt
Az offense meg majd röhög az egész liga. 😀
több mint 11 éve
Na jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀Beki
Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊Stylee
Hát rosszabb már aligha 😀
De nézzétek úgy, hogy kibaszott jó a passz elleni védekezésetek, és retteghetünk 😊)

több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!leeon83
Ha csak a saját QBinkon élcelődnek állandóan, az túl unalmas lenne. 😀
több mint 11 éve
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!leeon83
még mindig autentikusabb egy jags drukker mint egy jags játékos!

több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!
több mint 11 éve
Geno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Íme az eddigi teljes statok:

Early thought on #Jets QB comp: Ugh. Sanchez 6-for-11, 3 INTs, 1 sack. (1 INT may have been a sack.) Geno Smith 3-for-10, 1 INT, 1 sack
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 1p
Second team period: Sanchez goes 3 for 6, 2 INTs (one could have been viewed as sack b4 INT) in 9 snaps. Geno goes 3 for 6, 1 sack/8 snaps

Első periódusban Sanchez és Geno is 1-1 INT-et dobott, előbbi egy sacket is jegyzett.
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Eddig fél szemmel követem Twitteren a mai média előtti nyílt edzést. Sanchez eddig 3 INT, míg Geno 0 for 4, INT. 😀Beki
😀 csempiönsíp

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Eddig fél szemmel követem Twitteren a mai média előtti nyílt edzést. Sanchez eddig 3 INT, míg Geno 0 for 4, INT. 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Én csak annyit mondok, hogy kövi évben PO lesz...
Max nem jön be 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Beki
és annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀Stylee
Olyan érzése van az embernek, h a tavalyi QB tragikomédia után az összes szurkoló a lábát törölni jár a Jets topikba. A tavaly az tavaly volt. Most meg új év van és új OC.
Höri kérdésére válaszolva: annyi értelme van, hogy a kijelölt kezdő QB kapja a TCben az összes snapet a kezdő O-ben, ő játszik és szokik össze a kezdő (és megújuló) OL-lel és a skill playerekkel, ami új feature futónál és egy teljesen új, elsősorban időzített passzokra épülő O-ben sztem nem lényegtelen...
Valamint ő készül az éles meccseket legjobban modellező kezdő D ellen. Ez pedig egy vélhetően rookie kezdő esetében aranyat ér.
Csak ennyi értelme van.

Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?iktriad
Mi volt értelmetlen egy második körös Geno Smith draftban? És Mornhinweg kinevezésében?Robilluma
Csak ironizáltam.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Beki
Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀Stylee
Olyan érzése van az embernek, h a tavalyi QB tragikomédia után az összes szurkoló a lábát törölni jár a Jets topikba. A tavaly az tavaly volt. Most meg új év van és új OC.
Höri kérdésére válaszolva: annyi értelme van, hogy a kijelölt kezdő QB kapja a TCben az összes snapet a kezdő O-ben, ő játszik és szokik össze a kezdő (és megújuló) OL-lel és a skill playerekkel, ami új feature futónál és egy teljesen új, elsősorban időzített passzokra épülő O-ben sztem nem lényegtelen...
Valamint ő készül az éles meccseket legjobban modellező kezdő D ellen. Ez pedig egy vélhetően rookie kezdő esetében aranyat ér.
Csak ennyi értelme van.

Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?iktriad
Mi volt értelmetlen egy második körös Geno Smith draftban? És Mornhinweg kinevezésében?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Látod, hogy annak sem volt, amikor volt

több mint 11 éve
Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀
több mint 11 éve
és annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Van egy palesztín szabadságharcosunk is, Oday Aboushi kissé ellenségesen tvittelt Izraellel kapcsolatban 😊

Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mennyibe fájna Goodson kivágása? Mert sztem nem maradWester
333k-t szabadítana fel a capből.