Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Philadelphia Eagles

61 feliratkozó

9 napja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 254 — Big Dick Nick
Pedig hogy vèdtem...

Egyre könnyebb szívvel engedem el ès nehezen tudok neki jót kívánni.....most persze minden szèp ès tökéletes... kíváncsi leszek majd a következő PO után....
dande2
Most ezzel mi a baj? 😀
Greengo
Szerintem sincs vele semmi, sőt. Őszintén kívánom, hogy legyen 2000 yardos szezonja, megérdemli. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 894 — The Mathematician
Egyre könnyebb szívvel engedem el ès nehezen tudok neki jót kívánni.....most persze minden szèp ès tökéletes... kíváncsi leszek majd a következő PO után....
dande2
"Kyrie Irving Says Kevin Durant Is 1st Teammate He Trusts to Hit Clutch Shots"
ez jutott instant eszembe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 330 — Eagles fan
Pedig hogy vèdtem...

dande2
Most ezzel mi a baj? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
9 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira de annyira jó volt ezt újra nèzni, jövőre lesz 10 ève 😏 ès ajándék hogy azóta volt mèg egy 🙏
Most nèzem hogy csak idèn márciusba került fel a YTbra 🙂

youtu.be/ZbyjOOe21VM?is=eCEXvo8IJZrkBht_

Szerkesztette: dande2
9 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig hogy vèdtem...

10 napja
Eagles signed former Bills DE A.J. Epenesa.
KeyG
Egy próbát megèr.
10 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 634
Eagles signed former Bills DE A.J. Epenesa.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
11 napja
Ez egy elèg jó lista 😏😀

Ranking Eagles' 1st-round picks under Roseman
 thescore.com/s/35813594
11 napja
Egyelőre kisebb nagyobb sèrülèsek miatt a Lemon Stowell ès Bell nem sokat tudott mutatni (mèg Bell leginkább vmit) 😏

Smitthy pedig 3 nap múlva nősül!! Hajrá, sok boldogságot 🙂!🙏

11 napja
Szèp összefoglaló a minicampről:

www.bleedinggreennation.com/news/176476/eagles-minicamp-practice-notes-defense-ahead-of-offense-thus-far?utm_campaign=dhtwitter&utm_content=%3Cmedia_url%3E&utm_medium=social&utm_source=twitter
13 napja

AJ jobb ha majd a játèkra koncentrál....
13 napja
Invincible Philadelphia Eagles 875
Londonba valaki?
Invincible
Èn továbbra is erősen gondolkodó állapotba kerültem, pláne látva ezt a Foci Tourst hogy milyen "elegánsan" jár el. Ha esetleg valaki tud segíteni a jegyvètelbe szervezèsbe korrekt áron akkor lehet beszállok, de el kezdtem gondolkodni inkább vmelyik amerikai túrában, akkor már.
dande2
Azóta beszéltem velük és korrektek. Én be is fizettem.

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
13 napja
Londonba valaki?
Invincible
Èn továbbra is erősen gondolkodó állapotba kerültem, pláne látva ezt a Foci Tourst hogy milyen "elegánsan" jár el. Ha esetleg valaki tud segíteni a jegyvètelbe szervezèsbe korrekt áron akkor lehet beszállok, de el kezdtem gondolkodni inkább vmelyik amerikai túrában, akkor már.
15 napja
Londonba valaki?

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
15 napja
Ezzel mi a meló?
Janek
Berakni majd 1-2 èv múlva a cap alá a szerződéseiket, melyekkel elègedettek is, hogy ne kelljen szèlnek ereszteni őket, Persze mindenki pótolható de azèrt ez egy olyan mag ami hosszú èvekre meghatározó lehetne mèg.

15 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 089 — Apu ökölbeszorított keze
Ezzel mi a meló?

16 napja
Ja, ezèrt is kellett az AJ trade, lesz meló ezzel:

16 napja
holy shit, toxic cancer man

x.com/NFL_DovKleiman/status/2062577809281765424
Negritis, a vajda
Wow ez komoly????? 😯😯😯pedig èn is vèdtem, hogy nem díva....nem a frászt....persze mindenki Hurtst szidja, szidta ( gyakran jogosan) de pl az ő 49-rs ellen utólag meccs döntő dropjairól senki nem beszél...
dande2
hacsak nem AI akkor komoly
és b+ ennyire hülye hogy így simán bemondja?

egy másik AB jut eszembe
Negritis, a vajda
Ez nem AI ez a riport megtörtènt ès egyèbkènt közbe meg arról is beszélt hogy Hurtsel amúgy nincs semmi baj, minden rendben köztük....khm khm....de nèzd meg a hszokat alatta az is kemèny, persze Russini ès Vrabel kapcsolat is előlerül 😯
16 napja

Negritis, a vajda
Wow ez komoly????? 😯😯😯pedig èn is vèdtem, hogy nem díva....nem a frászt....persze mindenki Hurtst szidja, szidta ( gyakran jogosan) de pl az ő 49-rs ellen utólag meccs döntő dropjairól senki nem beszél...
dande2
hacsak nem AI akkor komoly
és b+ ennyire hülye hogy így simán bemondja?

egy másik AB jut eszembe

17 napja
Ó bakker, gyógyulást!!!!

igglesblitz.com/2026/06/still-kicking/
17 napja

Negritis, a vajda
17 napja

Szerkesztette: Negritis, a vajda

17 napja
Hm

www.focitour.hu/klub/nfl/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=TEST%20Performance%20Max%20-%20General%20-%20New%20customers%20(M.digital)&utm_id=21177985154&gad_source=1&gad_campaignid=21177989948&gbraid=0AAAAADf_gUFG1pj4AZbt05hldJmjtb9x8&gclid=CjwKCAjwrNrQBhBjEiwAoR4VO9XUzedymi90qxo6pw4KkseQg-qVff6gu-emxvzHg6g6ReeGFVqIEBoCnJIQAvD_BwE
dande2
Hi!
Ment valaki már velük valahova? Egy e-mailre válaszoltak, azóta se telefonon sem e-mailben nem elérhetők. Nem túl biztató...
Invincible
Èn mèg nem, csak a lehetősèget láttam, ès közben meg is emeltèk egy 20-assal....most èn is várakozó állásponton vagyok.
17 napja
Hm

www.focitour.hu/klub/nfl/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=TEST%20Performance%20Max%20-%20General%20-%20New%20customers%20(M.digital)&utm_id=21177985154&gad_source=1&gad_campaignid=21177989948&gbraid=0AAAAADf_gUFG1pj4AZbt05hldJmjtb9x8&gclid=CjwKCAjwrNrQBhBjEiwAoR4VO9XUzedymi90qxo6pw4KkseQg-qVff6gu-emxvzHg6g6ReeGFVqIEBoCnJIQAvD_BwE
dande2
Hi!
Ment valaki már velük valahova? Egy e-mailre válaszoltak, azóta se telefonon sem e-mailben nem elérhetők. Nem túl biztató...

18 napja
Állítólag jöhetett volna Garett ha odaadjuk Jalen Cartert. Nem adtuk 😏 Jaxlix Hunt vagy Nolan Simth pedig nem kellett...