Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92
Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛dande
most simán kicseszhetnék veled 😀Petikievak01
Én is ezen agyaltam XDHighlander
El a kezeket a hagyományoktól!
A végén, még odáig merészkedtek majd, hogy át akarjátok venni Ano dolgát... 😀tûzoltó
jólenne, mert ha így halad a superbowlt már nem fogom megérni xD

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀ano92
Én is ezen agyaltam XDHighlander
El a kezeket a hagyományoktól!
A végén, még odáig merészkedtek majd, hogy át akarjátok venni Ano dolgát... 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor itt vagyok:

GAME DAY 5 😀
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Én is ezen agyaltam XD

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
most simán kicseszhetnék veled 😀

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.Highlander
Nekem az az érzésem annak ellenére hogy a Rams pihenhetett, hogy most nagy meccsünk lesz a futás és a passz terén is és az O# a múlt hét után hasítani fog... meglássuk
több mint 11 éve
Én amúgy tartok tőle, hogy megint egy backup QB fog szopatni minket, de legalább kihasználhatnánk, hogy futás ellen majdnem utolsók. Az a 155 engedett futott yard meccsenként rohadt sok, mikor ha nem most kéne kihasználni ezt Shadynek meg Sprolesnak, ráadásul Johnson is visszatér a falba.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az én jelentkezésemig még van kb 3 óra 😛
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szégyelljétek el magatokat. Kevesebb mint 23 óra múlva meccs, és már 1 napja nem volt új bejegyzés 😀

több mint 11 éve
Mychal Kendricks OUT vs. Rams, Brandon Boykin QUESTIONABLE. Josh Huff is PROBABLE.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Tippjáték - Week 5 :  philly.blog.hu/2014/10/03/tippjatek_week_518

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)tûzoltó
Legalább ezekben elsők vagyunk ha már power rankingen nem jött össze XD

több mint 11 éve
Érdekes, hogy a 4. hét top elkapása, és top futása is az Eagles-é...😀 (NFL.com)
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
 www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6876457/philadelphia-eagles-first-quarter-2014-approval-poll-bill-davis

A védelmünkről. Ha valaki nem kívánja végigolvasni a lényeg, hogy szavazás van a BGN-n Bill Davis DC munkásságáról a szezon negyedéhez érve. A cikkben említett statok:

Az első 4 meccsen a védelem átlagosan meccsenként 391,2 yardot engedett az ellenfél támadóinak, ez a 27. helyre elég, de ez nem tűnik túl rossznak, ha a sok playt nézzük amit a pályán töltöttek. A D# 12. helyen áll, ha a playenként engedett yardok számát tekintjük (5,3 átlag). Az engedett pontok tekintetében a D# 25. helyezett 26 pont/mérközés átlaggal. Ugyanígy playekre lebontva ez már a 13 helyre elég 0,353 pont/play átlaggal. A ligában a 6. legjobb 3rd downos védekezésünk 36,67%-kal, a tavalyi szezonban ez 24. hely volt és 41,15%. (!)

A Football Outsiders szerint a védelem a ligában a 11. legjobb, a run D# a 8., a pass D# a 15. helyen áll.
A PFF szerint a 10. legjobb a védelmünk, 8. a run D#, 15. a passrush és 10. a pass coverage.

Holtversenyben 20-ak vagyunk labdaszerzés szempontjából, sorozatban 17. meccsen volt szerzett labdánk (playoffot is beleértve). Az 1993-tól 1999-ig tartó 37 mérkőzéses sorozatunk óta ez a leghosszabb (ez nem tudom hogy jött ki).

Szerintem Bill Davis jól végzi a munkáját, így arra is szavaztam 😊 Én ennél nem is kérek többet csak egy kicsit "üzembiztosabb" secondary-t, mert szerintem jók, csak néha becsúszik egy-egy komoly hiba.

A védelmünk eddig 142 percet töltött a pályán a támadósorunk pedig 98-at.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Huffról azt mondta Kelly, hogy nem 100%-os még fizikálisan és mentálisan, mivel csak múlt héten kezdett részt venni az összes edzésgyakorlatban és meglátja majd, hogy teljesít a héten, ha megfelelőnek találja az állapotát akkor játszhat a Rams ellen.

Cooperről is kérdezték, vele meg van elégedve, annak ellenére, hogy volt két nagyobb dropja. Főleg azzal indokolta ezt, hogy tavaly ilyenkor volt összesen 8 elkapása, és idén ezt már túlszárnyalta bőven.

több mint 11 éve
Hoppá, de jó hírek, úgy néz ki már a 10. héten a Panthers ellen teljes lehet a támadófalunk 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6881477/evan-mathis-jason-kelce-nfl-week-10-return-target-injury
Már Mathis is számolja vissza a heteket 😀 De jó lenne addig egy 6-2-es mérleget produkálni.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀ano92
Csináld, látni akarom 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mutatotom a fakkot, szarik a fejemre a dropbox, így nem is lesznek láthatóak a képek xDD nyomok ide majd egy updatet ha sikerült megcsinálnom 😀

több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!
Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.

Az erő legyen veletek cm ifjú padawanjai.

caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_paradeano92
Hát ha már most el kezdtél inni..., akkor kiütéses győzelem lesz vasárnap! 😀
több mint 11 éve
óó faszom, csinálom. egy pillanat.

több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!
Elérkezett, a várva várt pillanat. Elkészültem a redskins elleni CM gif parádémmal. A snapjeinke 85% gifek formájában apróbb elemzésekkel a blogon publikálva megtalálható.

egy giffet se hoz be 😥Petikievak01
Mert csak a kiválasztottak láthatják... Amúgy ja, de legalább jót szakadtam a kiírásokon XDDDD nagyon beteg, erre várok már egy hete! 😀 😀

több mint 11 éve
várni kell. Remélem. Mert egy gif 6 mega, és van belőle vagy 15 xDD

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!

egy giffet se hoz be 😥

több mint 11 éve
TADADAMDAMDAMDMADM.!!!

caseymatthews.blog.hu/2014/10/01/redskins_vs_casey_gif_analizis_parade

több mint 11 éve
Úgy néz ki, hogy a Bye week előtti két meccset Kendricks nélkül kell behúznunk :S
Elég valószínűtlen a vasárnapi játéka, és még a Giants ellen is necces. Gondolom úgy vannak vele, hogy kapóra jön a szünet és inkább 100%-osan térjen vissza a Cardinals ellen. Úgy érzem, hogy a lehető legjobbkor jön majd nekünk a bye.
 www.bleedinggreennation.com/2014/10/1/6880233/mychal-kendricks-injury-eagles-linebacker-could-miss-two-more-games