NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 139
56
01:47 CFB NAGYDÖNTŐ - Miami vs Indiana (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
S ismét eljött a pillanat: az angolul gyengébben tudók, és a képrejtvényeket nehezebben értők kedvéért 😉, csak így egyszerűen simán, amilyen simán nyerünk a Skins ellen (vagy kikapunk 😀):JÁTÉKNAP 3 😛
több mint 11 éve
Egy ex Boys QB hasonlít össze egy Philly-Skins QB-t. Nagy a szerelem, csak kirekesztőek, mert szegény Giantsből nem fért be valaki. Godell bácsi büntess 😛www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Aikman-On-Foles-Vs-Cousins/a87eeb7d-4627-4e32-8b04-a768e7db29dc
több mint 11 éve
Ki jön holnap?Shawn84a P és a Q között mozgok valahol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Packban jelentettem meg legújabb 2 interjúmat.LOL .Szokj vissza a zárjegyesre 😀
Egy Jaguars elleni visszatekintő (iktriaddal)
caseymatthews.blog.hu/2014/09/20/jaguars_visszatekinto
És egy Redskins elleni prematch interjú (sapkával)
caseymatthews.blog.hu/2014/09/20/redskins_pre_match_interjuano92
több mint 11 éve
xDDDDDDDDDDDD HÁHÁHÁHÁHÁH ennyi 😀Packban jelentettem meg legújabb 2 interjúmat.te beteg vagy.
Brandon Lee Gowton @BrandonGowton szept. 18.
In the last 11 games where Casey Matthews has played at least one defensive snap, the Eagles are 8-3. #trollstat
Reuben Frank @RoobCSN szept. 18.
Trent Cole & Nate Allen are the only defensive players currently on the roster who've played in more games as an Eagle than Casey Matthews.
ezeket is beírhatnád valamelyik cikkbe 😀mustaine
több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Redskins philly.blog.hu/2014/09/20/ellenseges_vonalak_mogott_redskins_532#more6714493
több mint 11 éve
Packban jelentettem meg legújabb 2 interjúmat.te beteg vagy.
Brandon Lee Gowton @BrandonGowton szept. 18.
In the last 11 games where Casey Matthews has played at least one defensive snap, the Eagles are 8-3. #trollstat
Reuben Frank @RoobCSN szept. 18.
Trent Cole & Nate Allen are the only defensive players currently on the roster who've played in more games as an Eagle than Casey Matthews.
ezeket is beírhatnád valamelyik cikkbe 😀
több mint 11 éve
Packban jelentettem meg legújabb 2 interjúmat.Egy Jaguars elleni visszatekintő (iktriaddal)
caseymatthews.blog.hu/2014/09/20/redskins_pre_match_interju
több mint 11 éve
Ki jön holnap?
több mint 11 éve
Jó cikk:bleacherreport.com/articles/2202002-10-things-we-learned-about-the-eagles-in-week-2
Pár idézet:
"Pro Football Focus (subscription required) rates Nick Foles as the worst quarterback in the NFL this season. Yet the Eagles lead the NFL in points scored. That really speaks wonders to Chip Kelly as a head coach. He's an offensive genius, and it's become apparent that the Eagles go as Kelly goes, not as Foles goes."
A szerző erre megjegyzi, hogy Foles-nak csupán átlagosnak kell lenni, de nincs kétsége afelől, hogy átlag felettiként fog játszani.
-----
"I am really not trying to mean. I honestly believe this. Casey Mathews might be the worst player in the NFL. No BS" /@JohnMiddlekauff/
Nem mindenki van Anoval egy véleményen. 😀
-----
"Consider me among the many who questioned the Eagles' signing of Malcolm Jenkins this past offseason, especially when Pro Bowl players Jairus Byrd and T.J. Ward were both available on the free-agent market. But through two games, Jenkins has outplayed both. He made four tackles and laid a massive hit on receiver Allen Hurns. "
"Malcolm Jenkins rates as the sixth-best safety in NFL, per PFF. Ranked 65th of 86 in 2013."
Előzetesen erre nem számítottam. Úgy látszik a késő Reid korszakkal szemben nálunk mindenki megtáltosodik.
-----
"Cody Parkey has one walkoff fourth quarter FG in 2 regular season games. David Akers had zero walkoff fourth quarter FGs in 188 games."
Ha már Akers...máig nem tudom megbocsájtani neki a Green Bay elleni playoff zakót családi okok ide vagy oda, bárhonnan kukázhattunk volna egy FA kickert aki egy 41 és 34 yardos field goalt bevég ha szól,h gáz van.
-----
Többször kihangsúlyozzák, hogy korai a draftot értékelni DE:
Snaps played this season by Eagles draft picks:
Smith 0.
Matthews 92.
Huff 0.
Watkins 0.
Hart 0.
Reynolds 0.
Allen 29.
------
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Jimmy Kempski @JimmyKempskiEagles missing 3/6 of their best OL, Foles hasn't been good, Shady avg 3.7 YPC, WRs dropping balls, and the Eagles are still the #1 O in NFL
Mi lenne itt ha minden klappolna? 😀
És tényleg durva belegondolni, hogy tavaly az alapszakasz második felében robbantottunk, úgy hogy az első 4 meccsünkből 3 L volt most meg alapjáraton 2-0a-val állunk, úgy, hogy közel sem tökéletes a gépezet és még így is képesek voltunk kétszer egymás után nagy hátrányból visszajönni. Amikben javulnunk kell, azok abszolút a korrigálható kategóriába tartoznak sztem:
- Foles már sokkal jobb volt, mint első héten, a célpontokat ugye több esetben rosszul választotta ki, de ebben biztos vagyok, hogy fog javulni viszont már közel sem tartogatta annyit a labdát mint első héten. Ha képes lesz minimálisra redukálni a pályán hagyott nagy játékok számát, akkor én már elégedett leszek vele
- JM-nek az elkapási technikáján van egy kis csiszolni való meg esetleg a légkört, a nyomást kell még szoknia, hogy ne parázzon annyit, talán ez is közrejátszhat a több elejtett labdában, de ezen az idő segít.
- Maclin ACL-ből jött vissza, vele is türelmesnek kell lennünk, hétről hétre jobb lesz én úgy gondolom
- Előbbi három tényező javulása pedig egyértelműen Cooper malmára hajtja a vizet, szóval én őt sem féltem
- Ráadásul az O# line is foghíjas egyelőre, de BYE week után ott is full létszámmal állhatunk már fel, feltéve ha nem lesz újabb sérülés, bízzunk benne
- D# oldalon meg van egy brutál állat front 7, igaz pass rush az alig (mondjuk Smith barátunk képességeit még nem ismerjük, ő egyelőre zsákbamacska), viszont ha a sec képes lesz többször is megismételni a Colts elleni teljesítményt, vagy esetleg javítani azon, akkor ez is óriási fejlődés lehet az előző szezonhoz képest.
- Ja és a ST látványos feljavulását se feledjük el az előző szezonhoz képest, ami megint kulcs lehet amikor nem megy annyira a támadójáték.
A meglepetésemberek nálam egyelőre a New Orleans-ból érkező csomag, Sproles és Jenkins. Előbbiről tudtuk, hogy nagyon fog passzolni a rendszerünkbe, de arra, hogy a csapat húzóembere lehet, senki sem számított, noha eddig csak 2 forduló ment le. Jenkins meg no comment, amennyire húztuk a szánkat, annyira ránk cáfol eddig, élmény nézni a játékát. Másik üde pont a csapatban Parkey, akit kb a semmiből (legalábbis számomra) "kukáztunk" Henery helyére 😀 Nagy kedvencem lesz, ha így halad a srác.
Reálisan nézve, egy 11-5-öt tippelnék így elöljáróban, tekintve, hogy baromira nem könnyű ez a sorsolás a beharangozottak ellenére, meg azért nekünk sem fog mindig kijönni a lépés úgy, ahogy szeretnénk. (bár remélem, tévedek)
Hosszú lett, de ez most kikívánkozott. 😀 Már várom nagyon a Redskins meccset, nagyon csalódott lennék, ha nem nyernénk.
több mint 11 éve
Ha Acho úgy játszik, mint tavaly preseasonben, akkor nem lesz gond 😀😀Ezerszer inkább ő, mint Matthews 😀
több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSNNothing decided and reps were split, but guys on defense I talked to in locker room seem to think Acho will start Sunday for Kendricks.
Ez elég gáz lenne:
www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/source_mychal_kendricks_injury_could_keep_him_out_longer_than_one_week.html
több mint 11 éve
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,Azért remélem érezhető, hogy vicceltem 😀dandeén igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.Petikievak01napi Casey Matthews cikk elemzésMost komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛dande
caseymatthews.blog.hu/2014/09/18/matthews_megemlitve_103ano92
Ha elérem a célomat, abbahagyom. Az utolsó poszt az eredeti Casey Matthews interjú lesz 😀
több mint 11 éve
Azért remélem érezhető, hogy vicceltem 😀én igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.Petikievak01napi Casey Matthews cikk elemzésMost komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛dande
több mint 11 éve
én igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.napi Casey Matthews cikk elemzésMost komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛dande
több mint 11 éve
napi Casey Matthews cikk elemzésMost komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛
több mint 11 éve
Elkészült a harmadik heti tippjáték is : philly.blog.hu/2014/09/18/tippjatek_week_332 Jöhet a tippáradat ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
napi Casey Matthews cikk elemzéscaseymatthews.blog.hu/2014/09/18/matthews_megemlitve_103
több mint 11 éve
Berakják, pusztítani fog, és ő lesz a DROY ILB-ként 😀 És utána már senki nem mondhatja róla h he doesn't know JACKsh*t 😀 (muhaha)Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.BébéAkkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.Shawn84
több mint 11 éve
maximum a tükör ellőtt a csajának álló izéé ... szóval inkább ne 😀lofaszt, ez azt jelenti hogy cm villoghat egy kicsit 😀ano92Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.BébéAkkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.Shawn84
több mint 11 éve
lofaszt, ez azt jelenti hogy cm villoghat egy kicsit 😀Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.BébéAkkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.Shawn84
több mint 11 éve
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.Bébécsütörtök van, már legalább valami limited edzés kellett volna ma hogy reménykedni lehessen a vasárnapi szereplésében.
Ha holnap sem edz biztosan out lesz.
több mint 11 éve
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.BébéAkkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.