NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
6
5
22:30-tól, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet úgy nagy meccse, h kikapnak.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
egyszer legyőzhetnek, ha utána 30 ponttal verjük őket hétfő este 😀Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀mustaineEgyszer azért legyőzött minket, szal inkább legyen 0-2 az egymás elleni mérleg. 😀Bébé
több mint 11 éve
Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀mustaineEgyszer azért legyőzött minket, szal inkább legyen 0-2 az egymás elleni mérleg. 😀
több mint 11 éve
Hasonló szép sikereket kívánok neki, mint amennyi DMacnek volt ellenünk 😀😀
több mint 11 éve
mikor és hogy került ide Kaddu? ésmijé??????JanekJanuár elején igazoltuk. Nyugi nem adtunk érte pick-et. 😀
Amúgy októberben vágta ki a Dolphins.
több mint 11 éve
mikor és hogy került ide Kaddu? ésmijé??????
több mint 11 éve
Dallászban meg az almáknál gyorsan visszadugaszoltak a pezsgőket gondolom 😀
több mint 11 éve
Remélem fogja hozni a 1000+ yardos szezonokat, meg azt is, hogy ez a Redskins győzelmeinek a száma nem fog 8 fölé menni. 😀
több mint 11 éve
Idén fogjátok látni nagy valószinüség szerint D-Jaxet. Méghozzá kétszer (mert a Redskinsbe igazolt).
több mint 11 éve
Trey Hopkins is vizitál a csapatnál www.bleedinggreennation.com/2014/3/31/5568520/2014-nfl-draft-eagles-trey-hopkins-visit-texas
több mint 11 éve
mindig is egy Kaddu mezre vágytam!mustainepfff....divatfan 😀
több mint 11 éve
Ki akar új mezt? 😊Én még mindig csak Akeem Jordant, DRC-t, Dallas Reynolds-ot, Mikell-t, Kaddut 😀, K.Colemant, Backdraft-ot (aka Watkins), Kafkat és Weavert látom 😀
Shawn84
Így, hogy Maragos megkapta a #42-t, 100% lett, hogy K.Coleman nem tér vissza. Nem mondom, hogy szomorú vagyok emiatt, de nincs az a kirobbanó öröm. És ezen meglepődök egy kicsit. 😀
több mint 11 éve
Csak így tudom linkelni sajnos, de Foles mióta lett utcai zenész? szenzacio.com/a-srac-akinek-nincs-szuksege-hangszerre-megis-az-egesz-utca-az-o-zenejet-hallgatja/?fb_action_ids=766248976760731&fb_action_types=og.likesShawn84Ennyire futja az újoncszerződésből. Ez egy üzenet a ligának minden bizonnyal.
több mint 11 éve
Csak így tudom linkelni sajnos, de Foles mióta lett utcai zenész? szenzacio.com/a-srac-akinek-nincs-szuksege-hangszerre-megis-az-egesz-utca-az-o-zenejet-hallgatja/?fb_action_ids=766248976760731&fb_action_types=og.likes
több mint 11 éve
jó hát azóta tudjuk kinek hová vezetett az útja 😛 (már ha a mi vezetőinknek szólt be, ezt én nem értem tisztán, ám úgy sejtem azért írtad mert igen)dandeIgen, azt mondta, hogy mindenki követ el hibákat az életben, Ők is elkövettek egyet tavaly. (vagyis amikor tradeltük) 😀
:-/
twitter.com/Cindy610/status/451038751603843072/photo/1
Jelenleg kik azok a játékosok akiket ki lehet rakni így nagyba? 😀
Shady alap. Boykin, de az meg hülyén jön ki, hogy a legjobb CB-nk nem kezdő. 😀 (amúgy egyet érték jelenleg ezzel a döntéssel). Folesnál kicsit félek, hogy esetleg ez csak egy kicsúszott év volt. 😀 Ryans már kezd öreg lenni végén még kiszorítja vki a TC-ben. 😀 Jason Peters is alap, de azért nah mégis "csak" egy LT. 😀 Celek nagy eséllyel már "csak" 2. számú TE lesz.
Majd ha vki Phillyben jár mondja meg pls. 😀
több mint 11 éve
Nekem nincs bajom azzal ha a Redskinsbe megy, sőt, sok sikert neki, játszon jól és villogjon évente két meccs kivételével. Boykint majd ráállítjuk 1-az-1-ben leszedi a pályáról 😊 Nekem továbbra is az egyik kedvenc játékosom marad, és inkább mennjen oda RGIII mellé, mint teszem azt a Raidersbe ahol ilyen Schaubok dobálnának neki. Ezt persze lehet hogy visszaszívom majd pár csoportrangadó közben, de ne legyen így. (Egyébként legszívesebben a Jetsben látnám, ahogy Eazzy is írta tudtommal szereti a várost 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
DeSean még nem írt alá sehova. Most pl. a Browns is szóba került.Azt kívánni, hogy vmi rossz derüljön ki róla....hát.....:#
+ McNabbnek azért voltak jó meglátásai a csapattal kapcsolatban. Lehet nem jól jöttek ki ezek a nyilatkozatok, de volt igazságtartalma.
Továbbra is nagy hibának tartom, annak is fogom, amíg valami tényleg megdönthetetlen érvet kapok.Számomra is még felfoghatatlan. Mint vmi rossz álom ..és csak várom, hogy felébredjek. Nekem is a kedvencem. 😊
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Továbbra is nagy hibának tartom, annak is fogom, amíg valami tényleg megdönthetetlen érvet kapok.Gondolom Ő sem Washingtonba akar menni, az amúgy is egy szar város (elnézést attól aki nem így gondolja), Ő meg ha high life-ot akar élni, akkor előbb megy Caliba, vagy NY-ba. Gondolom a Raiders szignifikánsan kevesebbek ajánl, ezért kénytelen a fővárosba menni. Azért annyira nem lesz rossz dolga ott, van egy kiváló QB, kiváló RB. Garcon sem rossz. Jó kis offense lesz ott, remélem megszopatja velük a védelmünket kicsit.
több mint 11 éve
jó hát azóta tudjuk kinek hová vezetett az útja 😛 (már ha a mi vezetőinknek szólt be, ezt én nem értem tisztán, ám úgy sejtem azért írtad mert igen)Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.dandeSimán benne van, hogy ez a legjobb lehetősége. Gondolom a fizuja se lesz alacsony.
Másrészt Őt kirúgták úgy, hogy (kicsit leegyszerűsítve) lényegében semmi rosszat nem csinált. Szóval nem volt nagy geci, csak voltak zűrösebb dolgai meg öltözőben se jött ki mindenkivel.
A helyében én is megszeretném mutatni az Eaglesnek, hogy rossz döntést hoztak. Számomra ez teljesen természetesen. Ha megnyerik jövőre az NFC East-et nyilván édesebb lesz DeSean-nak a siker.
0:55-nél azért beszól egy kicsit a vezetőknek McNabb is 😀
www.youtube.com/watch?v=ismgwBoOmsoBébé
Tényleg szíve joga, hogy odamenjen és egyébként semmi kifogásom nem lehet ellene, teljesn érthető lépés, csak fájni fog, ha minden nem kezelhető probléma nélkül rakták ki. Az, hogy az öltözőben nem volt feltétlen jó fiú, ez nekem nem teljesen elég ok, vagy akkor mondják meg nyíltan, hogy ilyen problémák voltak vele. Ez vállalható szvsz. Ha rendőrségi ügy, az kevésbé, a nyomozás érdekeire hivatkozva. Azt sajnálom, hogy Shady és mondjuk főleg Avant még nem szólalt meg az ügyben.
több mint 11 éve
Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.dandeSimán benne van, hogy ez a legjobb lehetősége. Gondolom a fizuja se lesz alacsony.
Másrészt Őt kirúgták úgy, hogy (kicsit leegyszerűsítve) lényegében semmi rosszat nem csinált. Szóval nem volt nagy geci, csak voltak zűrösebb dolgai meg öltözőben se jött ki mindenkivel.
A helyében én is megszeretném mutatni az Eaglesnek, hogy rossz döntést hoztak. Számomra ez teljesen természetesen. Ha megnyerik jövőre az NFC East-et nyilván édesebb lesz DeSean-nak a siker.
0:55-nél azért beszól egy kicsit a vezetőknek McNabb is 😀
www.youtube.com/watch?v=ismgwBoOmso
több mint 11 éve
azért olyat nem kívánok neki, hogy kapják rajta valamin. Azt viszont szívből remélem, hogy kap pár szép ütést majd ellenünk 😀
több mint 11 éve
Bocsánat de egy nagyon önző disznó egyben őszinte Eagles fan leszek és bocsásson meg érte mindenki, de így, hogy csoportriválishoz megy D-Jax (amihez egyébként szíve joga) várom, hogy kapják rajta valami hülyeségen és Kellyéknek lesz igaza. Még egyszer bocsánat de ez az igazság. Aztán még lehet, hogy megenyhülök meg minden, de most nem igazán ez a helyzet.
több mint 11 éve
Ha már ennyi április 1-jei hír van 😀 goingdeep.taccs.hu/2014/04/01/aprilis-1-jei-mock-draft/
A mienk nem vmi jó, de páron jót mosolyogtam. 😀
Ma van Sean Taylor születésnapja.
Néhány Sasnak is kiosztott pár kemény hit-et:
Emlékszem Maddenben mindig behúztam. (Csak úgy, mint Chris Henry-t...)
Shawn84