Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Júliusban lesz 29. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz játékos, vagy hogy nincs benne még pár év, de ennyi pénzért nah....inkább hozok valaki draftról, aki ebben a környezetben tanul ki.Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀28 évesen meredek kiöregedőnek nevezni. Most kellene kb karrierje csúcspontján lennieano92
Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀Egyetértek. Ide jó munkáseberek kellenek olcsón, mint pl. Barwin 😊
Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.Eazzy
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀28 évesen meredek kiöregedőnek nevezni. Most kellene kb karrierje csúcspontján lennie
több mint 11 éve
Jah, mert egyébként nem szokott egyetlen egy csapat FO-ja sem hülye döntést hozni, és minden évben 32 csapat indul eséllyel a címért. 😀 Érzésem szerint rossz döntés lenne 10 millás évi fizetésért hozni egy kiöregedőben lévő sztárt. Öltözőnek se tenne jót.
több mint 11 éve
Hoppá, Boykinról tényleg elfeledkeztem, igazad van. 😊khmboykinkhm. amúgy minden szavaddal egyetértek.mustaineÉn úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.Hulkeinstein
Viszont még egy playmaker akkor sem ártana.
több mint 11 éve
khmboykinkhm. amúgy minden szavaddal egyetértek.Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.Eazzy
De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Én úgy vagyok vele, hogy amit a FO csinál, azt hozzáértéssel csinálja, ezért ha jön Revis, akkor úgy gondolják, hogy megéri, én meg hiszek nekik. Magát a játékost meg bírom a játéktudása alapján.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
De Byrd-del is simán kiegyezek, a lényeg hogy hozzunk egy playmakert a secondarybe, nekem személy szerint ez nagyon hiányzott tavaly.
több mint 11 éve
Woodley-t nem említik Sehol hozzánk? Nyilván a Safety kérdés a draftra maradna akkor
több mint 11 éve
Úgy tűnik Edelman teszteli a piacot. Hozzuk el és van mindjárt egy CB WR egyszerre, mikor melyik kell úgy használjuk 😛
több mint 11 éve
Új rezsim van, új rendszer. nem szabad hasonlítani.Gondókoggy pozityívon.Shawn84Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg
Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )Bébé
több mint 11 éve
Az este kérdése: melyik Republic számot lehet majd Byrd kapcsán belinkelni:"Szállj el kis madár...." vagy "Ezt a földet választottam..." 😛 😀?
több mint 11 éve
Gondókoggy pozityívon.Shawn84Nnamdi, DRC, Stacy Andrews (jó Ő előtte is szar volt 😀 ), Babin (bár volt egy jó szezonja 😀 ), Ronnie Brown, Vince Youg
Ha jól emlékszem talán Peters volt az utolsó nagynevű szerzeményünk, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. (2009-ben jött még: Weaver és Vick is )
több mint 11 éve
kinyiffant a twitter. Másnál is?
több mint 11 éve
SIGN JAMARCUS RUSSEL FUCKERS SIGN HIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:Gondókoggy pozityívon.
"#GoDucks... Just because" ^ ^
Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀Bébé
több mint 11 éve
Március 7-én ezt tweetelte Byrd:"#GoDucks... Just because" ^ ^
Hát sokkal inkább Byrd mint Revis, de annyira tudom, hogy nálunk rohadt szar lesz és nem fogja megérni az árát. 😀
több mint 11 éve
Redskinsnél is van jetta most FA-kra, szóval érdekes lehet. Az én álom forgatókönyvem szerint Byrd és Pryor kezdőnk lesz jövőre, második körben egy OLB, 3-4. pedig WR és CB. Izgatott vagyok.
több mint 11 éve
hoppá. www.bleedinggreennation.com/2014/3/11/5496718/nfl-free-agency-2014-eagles-jairus-byrd-finalist-redskinsShawn84Hát akkor már inkább mi. Max utána eltradeljük az AFC-be. 😛
több mint 11 éve
Byrdre adok 20%-ot, de szerintem lesz pár meglepő húzásunk idén is.Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
több mint 11 éve
A CB posztot egyértelműen draftról mélyíteném, még 2.-3. körben is simán van jó, és ha Byrd nem ide jön akkor már S is inkább onnan érkezzen.
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.HulkeinsteinOlyan poszton erősödni jó nagy lóvéért, ami közel sem a legnagyobb problémánk, szerinted megéri?
Egyébként Caplan szerint egyáltalán nem érdekel minket TJ Ward. Fel se vettük az ügynökével a kapcsolatot. Nem ilyen jellegű safety-t akarunk, túlságosan is box safety-nek tartják.
több mint 11 éve
Én örülnék Revisnek, az egyik legjobb shutdown corner a ligában, komolyan erősödne vele a secondary.