Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez rengeteg érte....Newman8,5 /3 évre azért nem olyan sok. Ennél kevesebbért nem kapsz nagyon már senit.
több mint 11 éve
húzzuk be ware-t kéne egy passrusher 😀2 éves szerződéssel megdobnám simán
Jenkins meg annyira kellett mint meleg szar a zsebbe. ha cserének jött gecidrága, ha kezdőnek akkor meg gyenge lesz szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Inkább a draftról....akár az első körben is. Ezzel a húzással nem vagyunk sokkal előbbre. Kicsit soknak is tartom a befektetett összeget. (Sérülékeny )
Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kifejtenéd?Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Pont pár napja írtam (amikor felmerült a neve), hogy eddig én csak rosszat hallottam róla a fórumon. 😀
Miért ennyire szar?
több mint 11 éve
A Saints védelem kapitánya volt tavaly.Az öltözőt biztos, hogy nem fogjuk szétbarmolni ezzel a húzással. 😀
És így már 3 safety van rosteren. Fuckyeah! 😀
Arra tökéletes húzás volt, hogy ne menjünk hatalmas nagy safety needdel a draftra, de persze még fog érkezni safety a FA-ról.
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo mostEagles might still be doing work on the safety front, even after signing Malcolm Jenkins. Stay tuned.
több mint 11 éve
Vártam, hogy valaki megcsinálja e 😛 Mondjuk Jenkins érkezése után tuti az is maradFake ! 😊GreengoShawn84
több mint 11 éve
8,5 milla a garantált.
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpEnnek örülök.
Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Hulkeinstein
Illik a rendszerbe, akár nickel-ként is bevethető. (Boykin sérülés esetén)
Jó igazolás.
Nagyon remélem, hogy N.Allen-t is sikerül megtartani. (Ha nem jön Byrd.)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha Chung nem jött be nem tudom miért hasonló színvonallal próbálkozik a csapat
több mint 11 éve
Szinte biztossá vált így egy S húzás a drafton is. 😊Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.vassadi

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Akkor Byrd nem ide jön. Ez kicsit soknak tűnik...
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpRészvétem.
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 51 mpFormer Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.
több mint 11 éve
Az Jonesnál nagyon jó!
több mint 11 éve
3 év - 6 milláról beszélnek Jones-nál.OLB/DE O'Brien Schofield pedig Óriás lett.
több mint 11 éve
Alakul az este es még hol van a vége!Jones -nak nagyon örülök, meg tk Chungnak is😊
több mint 11 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Szuper
Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFlyHulkeinstein
több mint 11 éve
Bizony, épp ideje volt. Remélem Byrdnek készítjük elő a terepet 😊Donnie Jones 3 év! 😊)HulkeinsteinChung pedig repültBébé
több mint 11 éve
Donnie Jones 3 év! 😊)Philadelphia Eagles @Eagles 1 min
#Eagles re-sign P Donnie Jones to a three-year deal. #FlyEaglesFly
Shawn84