Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
OFF:Sziasztok már egész héten lázban vagyok a hétfő hajnali meccs miatt... Nincs Gamepass-om viszont ezt a meccset illetve az utolsó fordulót nem nagyon akarom gagyi stream-mel kis képen követni mert lesznek a mi meccsünkön kívül is izgalmas game-ek. Egy szó mint száz Gamepass-trial egy hétre még volt, de úgy látom hogy már nincs vagy csak én vagyok béna 😕 ...
Illetve mi a tapasztalatotok még sosem fizettem elő és nem is nyomtam ezt a trial-t azt láttam hogy meg kell adni minden adatot (bankszámla stbstb) és utána lemondani egy héten belül mert ha nem teszed vonja le a manit...
Szóval nagy tudású Gamepass-os segítségére lenne szükségem, akár privátban is
ON:
Orton fog kezdeni és az öregembert csak cserének igazolták le? (egy meccsre 😀) Azért probowl-ra lehetett volna még egy két embert szavazni... pl O# falból vagy Riley esetleg TE poszton...
Már csak egy és fél nap 😊
több mint 12 éve
Elnézve a védelmünket, ha csak valami csoda nem történik velünk, akkor pipa-pipa.A csapatunk jelenleg 2429 futott yardot hozott össze.A passzolt rekordhoz is azt hiszem elég 300 yardot dobni.Bébé
Fardfranchise-rekord, futott yard egy szezonban 2607 yard( 1949).
A srácoknak (legalább) 179 yardot kell teljesíteni vasárnap este, az új rekordhoz!tûzoltó
több mint 12 éve
A csapatunk jelenleg 2429 futott yardot hozott össze.A passzolt rekordhoz is azt hiszem elég 300 yardot dobni.
Fardfranchise-rekord, futott yard egy szezonban 2607 yard( 1949).
A srácoknak (legalább) 179 yardot kell teljesíteni vasárnap este, az új rekordhoz!tûzoltó
több mint 12 éve
A csapatunk jelenleg 2429 futott yardot hozott össze. Fardfranchise-rekord, futott yard egy szezonban 2607 yard( 1949).
A srácoknak (legalább) 179 yardot kell teljesíteni vasárnap este, az új rekordhoz!
több mint 12 éve
"Cserék" is be lettek jelentve:Foles elsőszámú, DeSean és Mathis pedig másodikszámú csere.
több mint 12 éve
Amúgy Lane-en kívül az egész O-line megérdemelné 😀
több mint 12 éve
Kihírdették a pro bowl kereteket, tőlünk Shady és Peters kapott meghívást egyelőre. Azért DeSeant vagy Kelcet picit hiányolom. Teljesen mindegy egyébként, mert egyéb elfoglaltság miatt nem tudnak részt venni sajnos 😊
több mint 12 éve
Injury report:Colt Anderson és Vandervelde out.
Mathis visszatért.
Wolff játéka pedig kérdéses. De a tegnapi nyilatkozata alapján nagy eséllyel nem fog játszani.
Szal Chung remélem lehoz egy átlagos meccset. Legalább neki van nagy-meccs tapasztalata.
Ware kihagyta a mai edzést és az Ő játéka is kérdésessé vált.
Romo és Lee ugye out.
Dez játszani fog.
több mint 12 éve
Nem tunik olyan egyszerunek :S sot kifejezetten nehez.kzolhát ez ilyen, ha az ember megnyeri a csoportot 😛
Simán benne lennék, ha jövőre is 😛 10-6 és PO lenne.
Mert idén azért benne volt, hogy nem játszottunk vmi erős ellenfelekkel, sőt még sérülések is jócskán voltak náluk.
több mint 12 éve
2014-s menetrend:Nem tunik olyan egyszerunek :S sot kifejezetten nehez.
Home Dallas, NY Giants, Washington, St. Louis, Seattle, Jacksonville, Tennessee, NFC South*
Away Dallas, NY Giants, Washington, Arizona, San Francisco, Houston, Indianapolis, NFC North*
* Team from that division that finishes in the same spot in the 2013 standings.
Annak azért örülök, hogy a Seattle-l és talán a Carolinával itthon játszunk.dande
több mint 12 éve
2014-s menetrend:Home Dallas, NY Giants, Washington, St. Louis, Seattle, Jacksonville, Tennessee, NFC South*
Away Dallas, NY Giants, Washington, Arizona, San Francisco, Houston, Indianapolis, NFC North*
* Team from that division that finishes in the same spot in the 2013 standings.
Annak azért örülök, hogy a Seattle-l és talán a Carolinával itthon játszunk.
több mint 12 éve
Az a jó, hogy ha így kikapunk, akkor legalább nem lesz keserű a szájíz, hogy nem jutottunk be meg hasonlók. Az a baj, hogy annyira a kezünkre játszik minden, hogy szerintem el ki fogunk kapni. 😀
több mint 12 éve
Romo IR. Nyerni kell, nincs mese.több mint 12 éve
de bejött.Azt nézve hogy kiket lehetett volna még akár posztra is húzni...26 éveset meg főleg nem 😀mustaine
eleve G-t nem húzok 1/23 ra pl utána ment ki C.Jordan vagy Wilkerson..Janek
több mint 12 éve
Megversenyeztetjük TC-ben, komoly nyomás nincs, és marad megint Ő a kezdő. Én nem örülnék neki.Nagy volt a potenciál Heneryben, de én remélem kihajintjuk amint lehet. Multkor 49-ről úgy verte be, hogy az 65-ről is bement volna, de ekkor már bőségesen vezettünk. Amikor igazán kéne, akkor meg 35-ről kihagyja. Egyértelmű mentális hiányosság. Felesleges szenvedni vele.EazzyJön a ban. Sztem ezt töröld, mielőtt Höri meglátja. 😀
Kivágni nyilván baromság lenne, de majd a TC-ben jó lenne megversenyeztetni valami értelmes kickerrel.Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Foles élete meccsére készül:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/foles-got-big-game-experience-high-school
Eddig a középiskolai állami döntő volt a legnagyobb meccs, amin játszott.
Remélem a Texas-i fiú elkeni a Cowboys száját. 😀
több mint 12 éve
Majd Chip megoldja a mentális gondjait. Ebben nagyon jó 😊Nagy volt a potenciál Heneryben, de én remélem kihajintjuk amint lehet. Multkor 49-ről úgy verte be, hogy az 65-ről is bement volna, de ekkor már bőségesen vezettünk. Amikor igazán kéne, akkor meg 35-ről kihagyja. Egyértelmű mentális hiányosság. Felesleges szenvedni vele.EazzyJön a ban. Sztem ezt töröld, mielőtt Höri meglátja. 😀
Kivágni nyilván baromság lenne, de majd a TC-ben jó lenne megversenyeztetni valami értelmes kickerrel.Bébé
több mint 12 éve
Nagy volt a potenciál Heneryben, de én remélem kihajintjuk amint lehet. Multkor 49-ről úgy verte be, hogy az 65-ről is bement volna, de ekkor már bőségesen vezettünk. Amikor igazán kéne, akkor meg 35-ről kihagyja. Egyértelmű mentális hiányosság. Felesleges szenvedni vele.EazzyJön a ban. Sztem ezt töröld, mielőtt Höri meglátja. 😀
Kivágni nyilván baromság lenne, de majd a TC-ben jó lenne megversenyeztetni valami értelmes kickerrel.
több mint 12 éve
Nagy volt a potenciál Heneryben, de én remélem kihajintjuk amint lehet. Multkor 49-ről úgy verte be, hogy az 65-ről is bement volna, de ekkor már bőségesen vezettünk. Amikor igazán kéne, akkor meg 35-ről kihagyja. Egyértelmű mentális hiányosság. Felesleges szenvedni vele.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Valamiért épp nézegettem A.J Greent aztán rájöttem milyen szar volt az a draft nekünk...Jah hát ott a CBA-s dolgokkal nagyon nem tudtunk mit kezdeni. Legalábbis a draft részről. A FA az jól összejött FA szempontból, csak a pályán nem igazán látszott meg a dolog. 😀
Ugye ebből Henery és Kelce aki starter
Azt nézve hogy kiket lehetett volna még akár posztra is húzni...
eleve G-t nem húzok 1/23 ra pl utána ment ki C.Jordan vagy Wilkerson..
de 3. körben ment ki Hudson aki igaz már center....Janek
Akkor mi sima 4-3-as D# voltunk, szóval ezért nem is jött annyira számításba (nem volt nálunk olyan magasan) se C.Jordan, sem pedig Wilkerson.
Dion Lewis bírtam és reméltem, hogy a Browns-nál majd összejön neki, de sajnos egy sérülés közbeszólt.
Havili-nek is örültem, de sajnos Őt se használtuk ki igazán. Talán a Coltsnál megragad és lesz belőle vmi.
Lloyd megérte a kockázatot (mindenki tudta, hogy sérült), sajnos nem jött be.
Casey olyan elmegy. De persze én nagyon örültem meg örülök, hogy nálunk van. Olyan Mikell-es későn érő típus. 😀 Lesz Ő még a kezdőben. 😀
De hát az első három pick. 😀
Watkins bírtam, a Senior Bowl-on tetszett, de úgy voltam vele, hogy inkább a második kör elején jöjjön. De így hogy behúztuk úgy voltam vele, hogy ez se gáz ha beválik és 4-5 évig jó lesz. Hát ez nem igazán így alakult. 😀
Jarrett-re meg azt hitte Reid, hogy az új Dawkins. Hát majdnem. 😀
Marsh pedig 3. körben korai volt. Ott potenciált draftoltunk, ami nagyon nem jött ki. Még. 😀
több mint 12 éve
Azt nézve hogy kiket lehetett volna még akár posztra is húzni...26 éveset meg főleg nem 😀
eleve G-t nem húzok 1/23 ra pl utána ment ki C.Jordan vagy Wilkerson..Janek
több mint 12 éve
Valamiért épp nézegettem A.J Greent aztán rájöttem milyen szar volt az a draft nekünk...Selections:
1st: Danny Watkins (OG) Baylor
2nd: Jaiquawn Jarrett (S) Temple
3rd: Curtis Marsh (CB) Utah St
4th: Casey Matthews (ILB) Oregon
4th: Alex Henery 💋 Nebraska
5th: Dion Lewis (RB) Pittsburgh
5th: Julian Vandervelde (OG) Iowa
6th: Jason Kelce (C) Cincy
6th: Brian Rolle (OLB) Ohio St
7th: Greg Lloyd (ILB) UConn
7th: Stanley Havili (FB) USC
Ugye ebből Henery és Kelce aki starter
Azt nézve hogy kiket lehetett volna még akár posztra is húzni...
eleve G-t nem húzok 1/23 ra pl utána ment ki C.Jordan vagy Wilkerson..
de 3. körben ment ki Hudson aki igaz már center....
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/12/27/ellenseges_vonalak_mogott_599
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Reggelenként mindig Casey az első az épületben, aztán jön B.Graham:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Early-Birds-Casey-Graham-First-To-Work/1e95d5d8-be84-44e9-a2d5-e14096fba802
Ráadásul úgy, hogy a snapek elenyésző hányadában vannak a pályán. (Igaz a Bears ellen Casey több snap-et kapott, mint Ertz.)
B.Grahamet nagyon sajnálom. Rookie évében ACL, majd tavaly jól nyomta 4-3-ban, erre meg váltunk 3-4-re. Plusz olyan is a szerződése, hogy drágább lenne kivágni/eltradelni, mint megtartani. Szóval elég nehéz helyzetben van. :S (De Top15ös játékosként legalább pénzzel nem áll rosszul.)