Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀Toca
Természetesen 😊 Ez egy sportbár.. kifejezetten amerikai sportokra(főleg amfoci). Minden héten elég sokan jönnek le, hogy jó társaságban együtt izgulhassanak a meccseken vagy épp froclizzák egymást a kialakult állás/végeredmény miatt. (persze csak finoman) 😀
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.Greengo
a depresszió együttes egyik tagjáé a hely amúgy 😊baggio
Sodáé.Shawn84
Láttátok vna a fejét amikor kikapott a Pecc. 😀😀Greengo
Vasárnap is megnézhetjük nem? Deeee! 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀Toca
Természetesen 😊 Ez egy sportbár.. kifejezetten amerikai sportokra(főleg amfoci). Minden héten elég sokan jönnek le, hogy jó társaságban együtt izgulhassanak a meccseken vagy épp froclizzák egymást a kialakult állás/végeredmény miatt. (persze csak finoman) 😀
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.Greengo
Sodáé.Shawn84
Láttátok vna a fejét amikor kikapott a Pecc. 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sodáé. Aki ügyes 1-2 ismertebb arccal is találkozhat... rajtam kívül 😛
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 598 — no es importante
a depresszió együttes egyik tagjáé a hely amúgy 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 622 — Így remélem megfelelek nektek.....
Értem én, de azért mégis jobb úgy lemenni, hogy fórumról legalább ismerek valakit. Még ha a gyenge Eaglesnek drukkolnak is akit elpicsáztunk simán 😛 😀
Majd a nagy derbire igyekszem szabaddá tenni magam.Toca
Pedig már épp készültem küldeni torrent oldalt de ezek után 😉 😛
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 173 — Vikings fan
Értem én, de azért mégis jobb úgy lemenni, hogy fórumról legalább ismerek valakit. Még ha a gyenge Eaglesnek drukkolnak is akit elpicsáztunk simán 😛 😀
Majd a nagy derbire igyekszem szabaddá tenni magam.
több mint 12 éve
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/Shawn84
a sorsdöntő meccs erős túlzás mondjuk, mivel pont úgy alakult a történet, hogy Dallas győzelem esetén a Redskins ellen a PO szempontjából oly mindegy (a kiemelésen kívül), hogy a Bears ellen mit játszik az Eagles 😊 facebookom nincs, de beírtam magambaggio
Ez így nem igaz. Ha nyerünk a Chi ellen, akkor a döntetlen is elég lenne a Dallas elleni meccsen a csoportgyőzelemhez 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mennyi a draftban egy sör? Rossz belegondolni mennyit költenék ha felmennék egy ilyenre 😀Rataxes
FB-n ment a válasz, de amúgy nem drágák az italok.....és gyereeeee!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mennyi a draftban egy sör? Rossz belegondolni mennyit költenék ha felmennék egy ilyenre 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
sétát választom, falusi gyerek vagyok, részegen 3 km et gyalogolok haza, meg józanul fel is. De még futni is többet futok, nem táv 😀😀ano92
viszont, ha hátrányban leszünk, akkor készülj fel, hogy mindenki elkezd ittatni téged
ez a jóslatom számodra 😀Newman
HÁHÁHÁHÁ. :_D Még nem biztos, hogy megyek.ano92
Hosszú italozás lesz az.. 2:30tól lesz a meccsünk 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sétát választom, falusi gyerek vagyok, részegen 3 km et gyalogolok haza, meg józanul fel is. De még futni is többet futok, nem táv 😀😀ano92
viszont, ha hátrányban leszünk, akkor készülj fel, hogy mindenki elkezd ittatni téged
ez a jóslatom számodra 😀Newman
HÁHÁHÁHÁ. :_D Még nem biztos, hogy megyek.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
viszont, ha hátrányban leszünk, akkor készülj fel, hogy mindenki elkezd itatni téged
ez a jóslatom számodra 😀

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sétát választom, falusi gyerek vagyok, részegen 3 km et gyalogolok haza, meg józanul fel is. De még futni is többet futok, nem táv 😀😀

több mint 12 éve
bárcsak eltudnék menni :-/ na majd februárban :p 😀

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
ha én leszállok a népligetben a buszrúúú onnan messze van e a draft? végigmegyek az üllői úton oszt annyi? csak egyenesen majd balra? 😀 ENNYI? THATS ALL??????ano92
3-as metróval elmész a népligettől szépen a corvin-negyedig, és ott is leszel 😊 ja és amúgy gyalog legalább 2 kilométer, szóval megéri metrózni 😀

több mint 12 éve
ha én leszállok a népligetben a buszrúúú onnan messze van e a draft? végigmegyek az üllői úton oszt annyi? csak egyenesen majd balra? 😀 ENNYI? THATS ALL??????ano92
Igen. 😀 A Ferenc krt-nál balra , de ott az út jobb oldalán. Mondjuk ez a séta minimum 1,5-2 kilométer szval egyszerűbb ha metrózol . 😀
Ja és jöhettek korábban is mivel 7-től már mennek a meccsek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ha én leszállok a népligetben a buszrúúú onnan messze van e a draft? végigmegyek az üllői úton oszt annyi? csak egyenesen majd balra? 😀 ENNYI? THATS ALL??????

több mint 12 éve
Srácok!

Nem tudtok esetleg olyan torrent oldalt, vagy bármi egyebet ajánlani ahonnan leszedhetők/megnézhetők az épp aktuális meccsek CONDENSED verzióban?
Nagyon bejött ez a DET elleni meccsről linkelt videó, 35-40 perc egy meccs, és mégis mindent látsz 😉
Sokszor 3-4 baromi jó meccs is van egy hétvégén amit megnéznék, de annyi időm nincs sajnos... :S

Előre is köszi a segítséget,
Üdv:
Robirobby3
Megy PM.Rataxes
Hát ilyen nekem is jöhetne 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Srácok!

Nem tudtok esetleg olyan torrent oldalt, vagy bármi egyebet ajánlani ahonnan leszedhetők/megnézhetők az épp aktuális meccsek CONDENSED verzióban?
Nagyon bejött ez a DET elleni meccsről linkelt videó, 35-40 perc egy meccs, és mégis mindent látsz 😉
Sokszor 3-4 baromi jó meccs is van egy hétvégén amit megnéznék, de annyi időm nincs sajnos... :S

Üdv:
Robirobby3
Megy PM.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Srácok!

Üdv:
Robi
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Biztos forrásokból tudom, hogy: Megverjük a macikat!ano92
Aztán nehogy kopogtasson majd nálad a bochumi ügyészség 😉
több mint 12 éve
Biztos forrásokból tudom, hogy: Megverjük a macikat!ano92
magyarra lefordítva: be van hűtve a sör, a bor, a pálinka 😀

több mint 12 éve
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/Shawn84
a sorsdöntő meccs erős túlzás mondjuk, mivel pont úgy alakult a történet, hogy Dallas győzelem esetén a Redskins ellen a PO szempontjából oly mindegy (a kiemelésen kívül), hogy a Bears ellen mit játszik az Eagles 😊 facebookom nincs, de beírtam magam

Te miért nem mész vissza tehéntopic-ba és ott osztod az észt? A saját oldalunkon hagy írjunk már azt amit akarunk és röhögjünk azon amint akarunkzsoeo
Nem gyeeket védeve, de ez egy nyílt, NFL forum, ez a topic pedig nem az Eagles szurkolóknak van, hanem az Eagles-el kapcsolatos beszélgetésekért.Eazzy
az ilyen trash talkra lettek létrehozva a divíziónkénti csevegők, csak nem sűrűn találnak oda az emberek
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_east_csevegobaggio
Igen az óta már átszámoltam a dolgot, és tényleg így van, de azért csak nyerjük meg 😊