Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 622 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként semmi extra nem történt ez az NFL.

Tudtuk, hogy Foles-nak még bőven fejlődnie kell. Ez kijött. Tudtuk, hogy a D nagyon nem elit, ez is kijött. Ebben a ligában tényleg nem alibizés megy, még akkor sem feltétlen ha meg akarnak buktatni egy edzőt, mert a győzni akarás annyira benne van a játékosokban, hogy ha lehet megragadják a lehetőséget. Lásd a Rams is. Na nekik aztán végkép semmi szükségük nem volt a győzelemre a draft szempontjából, mégis ütötték a NO-t. A Vasasoknál nyilván presztízs volt a dologban, és a Vikes sem akart lebőgéssel búcsúzni a Metrodome-tól, illetve lehet szeretik annyira Fraziert, hogy marasztalni akarják.

Sokkal jobban izgat és örülök, hogy van egy kompetens edzői stáb, aki bele fog tanulni a dolgokba mi hogy megy itt, és jönnek majd a még kompetensebb játékosok, hosszú távon mi jövünk ki belőle jól. legalábbis remélem. 😛
több mint 12 éve
picksix Philadelphia Eagles 817
Amúgy

A heves PO lázam lehűtötte a Vikes, nem bánnám ha lecsúsznánk, kinek van kedve égni ezzel a védelemmel. Chip szerintem elszállt, hogy zsinórban 5 győzelem után ő itt a master of puppets és bármilyen meccset meg tud nyerni.

Nyilvánvaló, hogy az utolsó meccs fog dönteni, a köv fordulóban senki nem teszi meg nekünk azt a szívességet...mi vesztünk, a Dallas nyer, mindketten 8-7-tel megyünk az utolsó meccsre. (ahogy egy jós azt megjósolta itt korábban 😀 )

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
látva a dallas meccset tény,hogy nem rajta ment el(illetve nem csak rajta)
az már misztikus,hogy mindig ő rá kenik a dolgot...

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
imádom a decemberi RomotAttis
felesleges a spoilerezgetes, mar a dalai lama is tudja mi tortent a cowboys meccsen.

de most megragadnam az idot, hogy valamit leszogezzek:
nem romo miatt kerult olyan helyzetbe a csapat, hogy megint o legyen a bunbak. egyetlen jatekost nem tudok felhozni a kickeren es a longsnapperen kivul, aki ne lenne legalabb annyira hibas a veresegben, mint o. ha siman elcelodni akarsz a decemberi baromsaggal, tedd nyugodtan, de akkor ugye viccelodhetnenk azzal is, hogy hany gyuruje van az eaglesnek. ugyanaz a szint.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
| imádom a decemberi Romot | Attis
nézted a meccset?
több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 300
Majd töltsétek le a 2. félidőt. Kvittek vagyunk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Hihetetlen, hogy ezt is el tudta veszíteni a Cowboys. Így már biztos, hogy az utolsó meccsen dől el ki nyeri a csoportot. Végülis így igazságos, döntse el a két balfácán csapat ki menjen rájátszásba.

Ez még nem teszi szebbé a mai meccsünket. A támadósor akadozott, de mégiscsak összekapartak 30 pontot. Foles sok homályt dobott, de így is nyerhettünk volna. (Shady 8 futás WTF?) A védelemtől szinte alig kapott segítséget a csapat. A secondary értékelhetetlen volt, minden egyes játékos Boykintól Andersonig. Ha nem volt nyomás, akkor esélyünk nem volt levédekezni Cassel passzait (Jézusom!). A spec. team taktika is "különleges" volt, az impotens védelem ellen hadd jöjjön egyfolytában 40 yardról az ellenfél. A Vikings nagyon összeszedetten játszott, szinte alig csináltak hibákat. A jövő héten ilyen játékkal csúnya lebőgés lesz a Marshall - Jeffery páros ellen. Abban lehet reménykedni, hogy egy értelmesebb offense gameplannel tudjuk tartani velük a lépést.BleedingGreen
Azért nagyobb tétet ne tegyél erre a biztos tippre!!!
A Dallas kikap, és az Eagles nyer a következő fordulóban, akkor már nem lesz tét..., mert akkor a Sasok nyerték meg a csoportot! 😛
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 801 — je suis poloska
ha ezek után nem élünk a lehetőséggel, akkor csesszük meg.
ha lenne egy kis eszünk és mákunk eldöntenénk jövőhéten, utolsó heti ki-ki meccsen legutóbb szoptunk a cowboys ellen ha az emlékezetem nem csal.

Go cousins! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Hihetetlen, hogy ezt is el tudta veszíteni a Cowboys. Így már biztos, hogy az utolsó meccsen dől el ki nyeri a csoportot. Végülis így igazságos, döntse el a két balfácán csapat ki menjen rájátszásba.

Ez még nem teszi szebbé a mai meccsünket. A támadósor akadozott, de mégiscsak összekapartak 30 pontot. Foles sok homályt dobott, de így is nyerhettünk volna. (Shady 8 futás WTF?) A védelemtől szinte alig kapott segítséget a csapat. A secondary értékelhetetlen volt, minden egyes játékos Boykintól Andersonig. Ha nem volt nyomás, akkor esélyünk nem volt levédekezni Cassel passzait (Jézusom!). A spec. team taktika is "különleges" volt, az impotens védelem ellen hadd jöjjön egyfolytában 40 yardról az ellenfél. A Vikings nagyon összeszedetten játszott, szinte alig csináltak hibákat. A jövő héten ilyen játékkal csúnya lebőgés lesz a Marshall - Jeffery páros ellen. Abban lehet reménykedni, hogy egy értelmesebb offense gameplannel tudjuk tartani velük a lépést.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mondjuk inkább a dallas HC-OC -nak jár köszönet....Janek
Ja ők baszták el a gameplant, leginkább a végén, de nem ők jöttek vissza 3+pozíciós hátrányból.
Szóval továbbra is kösz Packers. 😀

több mint 12 éve
Mondjuk inkább a dallas HC-OC -nak jár köszönet....

több mint 12 éve
Nagyon nagy köszi a Packersnek, így legrosszabb esetben is az utolsó meccsen a saját kezünkben lesz a sorsunk. (mekkora meccs bolt btw 😊 )
Amúgy meg Flynn dob megint egy 400 yardos, 6 TD-s meccset, amivel ismét megalapozza a következő 10 2 évét. :p 😀Newman
300 yard, 4 TD, elég az is. 😀

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
| imádom a decemberi Romot |
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
| akkor köszönjük meg szépen a GB-nek... |

több mint 12 éve
Na hátha Flynn csodát tesz

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Ez van. Én mondjuk eleve úgy reménykedtem, hogyha 1-3-ra jöttünk ki az AFC Westből talán ki tudunk jönni 3-1-l az NFC North-ból. Végül is ez még lehet. A csoportban pedig 4-2-t számoltam. Ez is lehet még, úgyhogy no problem.

Foles ma tényleg gáz volt pedig a fal megvédte rendesen csak marha sokat tökölt a labdával.

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛dande
Legalább ha ennyire megvédik akkor passzolna pontosan, de ...NEM! Ez az ami aggasztó.
A védelem szabadnapot vett ki. Ilyen teljesítménnyel tényleg nem éri meg a PO -ba kerülni. Sajnos a secondary a szezon eleji formáját mutatta ami édeskevés és a Vikes gyorsan fel is ismerte ezt...
Na meg a playcall...8 futás 38 yard Shadytől? Ugyan már. Top 5-ös futás elleni csapatokat futottunk szét....ez mi volt? Nagyon sok rossz edzői döntés volt ezen a meccsen...de legalább időben jött a pofon.
Penalties (Number-Yards) 9 - 94 BÍRÓZZUNK! 😊sümegphillyfan
Igen...ma mi is bírózhatnánk mert elképesztően nevetséges ítéletek születtek...nekem nem szokásom...így szarok is rá. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Amilyen jó volt a védelem az utóbbi pár meccsen, ma épp annyit "törlesztettek". Hátralévő meccseket nyerni kell, és ott lesz a playoff.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 622 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ciki egy meccs volt, mondjuk jófejség 41-31-nél bevinni a TD-t....

Szét kell szedni a Bearst és a Dallast, és nincs gond, csak azt nem tudom hogy az ilyen Jeffery Marshall duót ez a secondary hogy fog kezelni majd 😀Eazzy
Kezet fognak velük és mondják: tessék befáradni a célterületünkre kb 😛 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Ciki egy meccs volt, mondjuk jófejség 41-31-nél bevinni a TD-t....

Szét kell szedni a Bearst és a Dallast, és nincs gond, csak azt nem tudom hogy az ilyen Jeffery Marshall duót ez a secondary hogy fog kezelni majd 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
Penalties (Number-Yards) 9 - 94 BÍRÓZZUNK! 😊
több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
szerintem nem is azzal van a baj, hogy 3. számú rb futott 3 td, mert csak 1.7 yardot átlagolt Asiata, de ha egyszer tudtuk, hogy nem lesz jó futójátéka a Vikesnak, miért nem tudtak már jobban felkészülni passzból? vagy Casselt ennyire lenézték volna? bárhogy is van, nagy kár ezért a meccsért.. ha az első félidőt nem balfaszkodjuk el, jobb lett volna..
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ez van. Én mondjuk eleve úgy reménykedtem, hogyha 1-3-ra jöttünk ki az AFC Westből talán ki tudunk jönni 3-1-l az NFC North-ból. Végül is ez még lehet. A csoportban pedig 4-2-t számoltam. Ez is lehet még, úgyhogy no problem.

Foles ma tényleg gáz volt pedig a fal megvédte rendesen csak marha sokat tökölt a labdával.

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛dande
A LÓFASZT gyalogoljanak, fussanak, williams meg flecser víz nélkmül !!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve

D-t meg Philadelphiáig gyalogoltatnám 😛
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Szép voplt, huh régen láttam már iylen jó meccset. védelem, támadóegység a helyén volt rendben, minőségi játékosaink vannak, főleg védelem terén.

A nagy lofaszt, ez még kálidzsban is édes kevés, az ilyen szar védőket hogy draftolhatta egyáltalán akárki is..... 3. számú rb 3 td-t csinált csak............... Cassel meg kinyílt, bevirágzott, és jól megszopatta a védőinket....

több mint 12 éve
Ilyen védelemmel nem érdemes bejutni a playoffba.
Cassel 371 yard, 2 TD, 1 pick (az is csak Kendricks zsenijének köszönhető), mindent elmondtam ezzel szerintem.Newman
Pont ezt akartam írni én is, hogy semmi keresnivalónk a PlayOff-ba. Nem érdemeljük meg.LnB
Nem erről van szó, hogy nem érdemeljük meg, mármint nem, de a csoportból nem érdemeljük meg kevésbé, mint a Dallas. Ha az NFC nézzük, akkor egyik sem, viszont a Cowboysnak is pocsék a védelme. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy bármelyik csapat is kerülne be a playoffba, első körben kihull. Ilyen védelmekkel nem lehet sokáig jutni....