Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
...Talán: "Karma is a bitch"?
Khm Khm, akkor most találjátok ki mit akartam ezzel mondani 😛 😀dande
A Vikes ellen szívattuk magunkat a büntikkel (DPIk, Foles blokkja negyediknél, stb.), amiket teljesen eltüntettünk a Bears ellen; egész egyszerűen fejben jobban ott voltunk, ami azért bíztató. A Cowboys ellen pedig mindent be fog dobni Kelly (remélem).
több mint 12 éve
Azért azt érzitek:A foci istenek utalnak minket? 😀
Egy még nem belerázódó Griffin ellen kezdünk.
Aztán ellenünk kezd először Glennon és az erős Tampa védelem fog ki gyengébb napot.
Előttünk sérül le Rodgers.
Griffin már megint nem a régi.
A Cards D is ellenünk bénázik elenged, nagyjából nekünk köszönhetik ha nem jutnak be😛
A Lions ellen hó és a várható fegyelmezetlenség néhány játékosuk részéről
Cutlerék vhogy a repülőgépen maradtak.
S most úgy tűnik (nekem még csak tűnik) Romo is out.......
Khm Khm, akkor most találjátok ki mit akartam ezzel mondani 😛 😀dande
több mint 12 éve
NO ROXA AJ, ANO S OUT A KIRALLLYYYYYY
több mint 12 éve
Szted miért szajkózom azt már hetek óta, hogy ez a védelem egyáltalán nem bizonyította még, hogy egy átlagos szintnél bármennyivel is jobbak lennének? 😀BébéÉn tisztaban vagyok a sec tehetségbeli hiányával, de tegnap nem kutyautoket szedtek le a pályáról azert...egyik legjobb WR páros meg egy benga TE...vagy mit mondjunk a futás elleni Drol? Volt itt most egy Forte is. Lehet hozni a peldakat, h volt mák, de messze az eelvártak felett munkálkodnak.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Szted miért szajkózom azt már hetek óta, hogy ez a védelem egyáltalán nem bizonyította még, hogy egy átlagos szintnél bármennyivel is jobbak lennének? 😀
több mint 12 éve
Azért azt érzitek:Egy még nem belerázódó Griffin ellen kezdünk.
Aztán ellenünk kezd először Glennon és az erős Tampa védelem fog ki gyengébb napot.
Előttünk sérül le Rodgers.
Griffin már megint nem a régi.
A Cards D is ellenünk bénázik elenged, nagyjából nekünk köszönhetik ha nem jutnak be😛
A Lions ellen hó és a várható fegyelmezetlenség néhány játékosuk részéről
Cutlerék vhogy a repülőgépen maradtak.
S most úgy tűnik (nekem még csak tűnik) Romo is out.......
Khm Khm, akkor most találjátok ki mit akartam ezzel mondani 😛 😀
több mint 12 éve
Én nagyon azt érzem, hogy ez a Romo-s macera azért van, hogy ne tudjunk normálisan készülni, hanem összekavarjanak minket. Romo tuti kezdeni fog, de így Ortonra is készülni kell, és nem fogunk belőle jól kijönni :/HulkeinsteinHa Romora jól felkészülünk, akkor erősen kétlem, hogy Orton olyat hoz, amire kis in game menedzsmenttel ne tudnánk reagálni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én nagyon azt érzem, hogy ez a Romo-s macera azért van, hogy ne tudjunk normálisan készülni, hanem összekavarjanak minket. Romo tuti kezdeni fog, de így Ortonra is készülni kell, és nem fogunk belőle jól kijönni :/
több mint 12 éve
Jason Garrett says they have not made a determination on Romo's status for Sunday's game.
több mint 12 éve
ÁmenCsak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.mustaineJó, hát az nem rajtunk múlik, hogy a fiúk le fogják-e becsülni Őket vagy sem. 😀
De sztem a Vikes elleni vereség miatt, erről szó sem lesz. Cary Williams is lenyilatkozta a vereség után, hogy ez kellett meg jót tesz nekik. A Bears ellen tényleg úgy tűnt, hogy kellett. 😀Bébé
több mint 12 éve
Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.mustaineJó, hát az nem rajtunk múlik, hogy a fiúk le fogják-e becsülni Őket vagy sem. 😀
De sztem a Vikes elleni vereség miatt, erről szó sem lesz. Cary Williams is lenyilatkozta a vereség után, hogy ez kellett meg jót tesz nekik. A Bears ellen tényleg úgy tűnt, hogy kellett. 😀
több mint 12 éve
Ajánljatok már valami jó meccsnézős helyet Pesten az Endzone pubon kívül. Ahol a hetes meccseket is lehetne nézni és akár reggelig.
több mint 12 éve
Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy így sem szabad lebecsülni a Dallast, mert attól rettegek, hogy ugyanúgy elbalfaszkodjuk, mint a Vikes meccset.Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.mustainejó és Forte Cutler meg ....stbJanek
több mint 12 éve
2009-ben már jártak PO-ba Romoval, ráadásul ott még egy nagyon sima győzelem is összejött ellenünk, szal annyira nem érezném gáznak a dolgot.Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....gabokockaaz azért bebasznaJanek
több mint 12 éve
Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.mustainejó és Forte Cutler meg ....stb
több mint 12 éve
Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....gabokockaaz azért bebaszna
több mint 12 éve
Ja, és azt se feledjük, hogy Matt Cassel és Matt Asata vagy ki 48 pontot pakoltak fel ellenünk. Orton és Murray azért komolyabb színvonal.
több mint 12 éve
Romo karrierjének megkoronázása lenne, ha Orton vezetné PO-ba a Dallast....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Rich Eisennél a pont:Nyilván h nem out. Ha a Texans-al játszanánk Ők se lennének out.
In a season where Nick Foles is an MVP and Josh McCown has caused a QB controversy, I refuse to count Dallas out without Romo.vassadi
De a Dallas most erősen "questionable". 😀
több mint 12 éve
Rich Eisennél a pont:In a season where Nick Foles is an MVP and Josh McCown has caused a QB controversy, I refuse to count Dallas out without Romo.
több mint 12 éve
Azért keserű öröm ez , Romo nagyszerű játékos , sajnálom egy picit hogy így alakultak a dolgok. Plusz amit még kapni fog a rosszmájú szurkolóktól ... Most valahogy attól se félek hogy leolvadunk mint a vikes ellen . Ez után a Bears meccs után nem tudok elképzelni ilyet. Úgy éreztem eddig hogy csak a Dez - Romo kapcsolat tudna minket darabokra szedni , de most ez is elhomályosult . Made my night
több mint 12 éve
Nem szabad lebecsülni a Cowboyst, Orton a liga egyik legjobb backup QB-ja, Murray pedig jól fut.A 3. legkevesebb yardot engedjük futásonként. (3,8 yard)
Ettől függetlenül kötelező győzni, az utóbbi meccseken futás ellen nagyon jók vagyunk (11. legkevesebb yardot engedtük futásból, ez jóval rosszabb volt a szezon korábbi szakaszaiban). Koncentrálni kell és fasza gameplannel, jó time managementtel megnyerni a meccset, ez a legfontosabb.mustaine
Dallas a 31. ebben a kategóriában 4,8 yarddal.
Eddig is kötelező volt a győzelem, de most azonban már végképp az.
Remélem, hogy Davisék azért vhogy fel tudnak készülni Ortonból. 😀
több mint 12 éve
Így is láthatod, éppen egy hét múlva, hétfő hajnalban 2:30-kor a Dallas Cowboys otthonában.Romo nem játszik ellenünk:NEEEEEE , én ezt nem hiszem el 😀 Ha ez igaz láthatom életem első tétre menő playoff matchét 😀 (reménykedem)Petikievak01
BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.
Így a végén még kiszopunk. 😀
Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀Bébé
Nem szabad lebecsülni a Cowboyst, Orton a liga egyik legjobb backup QB-ja, Murray pedig jól fut.
Ettől függetlenül kötelező győzni, az utóbbi meccseken futás ellen nagyon jók vagyunk (11. legkevesebb yardot engedtük futásból, ez jóval rosszabb volt a szezon korábbi szakaszaiban). Koncentrálni kell és fasza gameplannel, jó time managementtel megnyerni a meccset, ez a legfontosabb.
több mint 12 éve
Romo nem játszik ellenünk:NEEEEEE , én ezt nem hiszem el 😀 Ha ez igaz láthatom életem első tétre menő playoff matchét 😀 (reménykedem)
BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.
Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀Bébé
több mint 12 éve
Romo nem játszik ellenünk:BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.
Murray-t futtatni fogják, Orton meg hozza a kis szar rövid passzokat....Romonak jobban örülnék. 😀