NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
242
16
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Eagles O# vs. Redskins D#:www.phillymag.com/eagles/2013/09/08/cheat-sheet-eagles-offense-vs-redskins-defense-2/
Elmúlt két szezonban 75x adtuk el a labdát. Az mi bazmeg? Az mi? 😀
több mint 12 éve
Ki az akinek a longsnapper poszt nem álomkarrier? Ilyen ökörködésekkel tölti minden idejét 😀 (gondolom Ő nem nagyon szakad meg edzéseken, blokkolni kell tudni aztán kész 😊 )Egyébként a többi videójából láttam már sokat, csak ezt még nem amit linkeltem.
Akers... 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Igen 😛De jah a 25 | 8-as vidik jók voltak
www.youtube.com/user/boomer5457/videos
Öreg Sav remélem holnap is megkapja a magáét 😀
www.youtube.com/watch?v=qwp5pnUB0MU
Többek között az ehhez hasonló vidik miatt lett a kedvencem Dorenbos. 😀
több mint 12 éve
Basszus ezt csak én nem láttam még? 😀Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Látom te is gyakran játszol Madden-t 😛 😀Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.ano92vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀Bébé
több mint 12 éve
Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
több mint 12 éve
Minimálbéren tarjuk mi? 😀vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
több mint 12 éve
vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀
több mint 12 éve
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.
több mint 12 éve
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.
több mint 12 éve
Jason La Canfora Ez lehet a háttérben:
Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injuryShawn84
www.bleedinggreennation.com/2013/9/7/4703146/eagles-vested-veterans-contracts-guaranteed-NFL
több mint 12 éve
Jason La Canfora Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injury
több mint 12 éve
Ennyit a fekete fehér témáról......több mint 12 éve
A 2013-as szezon első tippjátéka: philly.blog.hu/2013/09/07/tippverseny_week_270Jó játékot és sok sikert mindenkinek! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
lemradtam, ekéstem, kihagytam - kérem a penzumot 😓

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez a téma úgy félévente fel-felüti a fejét a fórum különböző szekcióiban 😊Sőt az utolsó PS meccsen King volt a P és Medlock a K, egyik sem fehér holló 😊
na azt fekete rigó se nincs, vagy ruggósutianapPunter már van, a Király a Raidersben 😊Rataxes
több mint 12 éve
Ez a téma úgy félévente fel-felüti a fejét a fórum különböző szekcióiban 😊na azt fekete rigó se nincs, vagy ruggósutianapPunter már van, a Király a Raidersben 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na azt fekete rigó se nincs, vagy ruggó

több mint 12 éve
AZ A helyzet, hogy nem csak kezdő de még csere fehér cb sincs az nfl ben. Ez volt tavaly téma itt fórumon. Safetyk vannak fehérek pár darab.
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/311092-the-nfl-white-cornerback-officially-extinctsutianapKövetelem, hogy vezessék be a fordított Rooney rule-t mielőtt beállítasz két fekete CB-t, előtte legalább egy fehéret (akit állítólag CB...) be kell állítani arra posztra, és ez meccsekre is vonatkozzon, ne csak edzésre, mint lágy meg a kemény stb keverékű gumi a forma 1-ben 😛 😀
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/311092-the-nfl-white-cornerback-officially-extinct

több mint 12 éve
Nem kezdő sincsÉs ezért maximális tisztelet jár neki! Edelman egy király játékos szerintem 😀
Bár Julian párszor állt már fel 😀Wyatt
több mint 12 éve
Jó taktika lesz, mert nincs fehér cb 😀😀ano92de most komolyan , van egyáltalán egy darab kezdő fehér Cb az egész ligában?