NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Nem tudom ki írta, de szerintem ez a keret igen is jobb mint a tavalyi. Jó a védelemnek, biztos kell 1-2 meccs míg belerázódik, de a csapat legfontosabb része, az OL nagyon rendben van. Csak ne legyenek formaingadozásaink és akkor jók leszünk egy 9-7-re!eaglesmcnabb
Optimista vagy 😀
Én nem látom ilyen pozitívan a dolgokat.

Normális (3down-os) NT-nk nincsen. Coverezni tudó OLB-nk csak 1 van. Safety kérdés is kérdéses. Ha Chung kiemelkedő lesz, akkor N.Allen nem olyan rossz, de ha Chung nem tud egy átlagosnál jobb teljesítményt hozni, akkor megint bajban leszünk a safety-kkel.
A 3 OLB-nk tavaly összesen 11,5 sack-et hozott össze. Kendricks-nek, Cox-nak szintet kéne ugraniuk. V.Curry-nek se ártana idén valamit villantania. Kérdéses, hogy Ryans 3-4-ben meg tudja-e ismételni a kiváló tavalyi produkcióját. CB depthről inkább ne beszéljünk, valamint a kezdő CB-párosunkat is, jobb esetben csak átlagosnak mondanám így "látatlanban".

OL nem rossz, de azért a Jags elleni teljesítmény elég csúfos volt. És akkor azt hozták fel, hogy ilyen blitzekkel meg védelmi felállásokkal még nem találkoztak és ezért volt a sok elváltás meg zavarodtak meg. Hát ez is kibaszottul biztató. 😀
Ha DeSean nem sérül le, akkor a WR/TE sor jó (és Celek valamint Ertz se fog droppolgatni).
Shady az Shady. De mivel sokat fogunk futni ezért Bryce-nak is több szerep fog jutni, ami pozitívum, csak akkor nem ha minden meccsen fog 1et fumble-zni.

Jah és akkor Vick-ről ne is beszéljünk. Aki eléggé sérülékeny, csúszni nem tud, sokáig tartja a labdát, jah és még nem bizonyított ebben a rendszerben, szal azért az Ő kiemelkedő játékát se lehet biztosra venni. 😀

De az ST-nk remélem aprítani fog. 😀 Ott tényleg az elitben lehetünk. 😀
Végülis pár éve a Chargers PO-ja az ST-n ment el (O#, D# number1 volt), szal lehet, hogy nekünk meg a győzelmeket az ST fogja szállítani. 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
Nem tudom ki írta, de szerintem ez a keret igen is jobb mint a tavalyi. Jó a védelemnek, biztos kell 1-2 meccs míg belerázódik, de a csapat legfontosabb része, az OL nagyon rendben van. Csak ne legyenek formaingadozásaink és akkor jók leszünk egy 9-7-re!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kint is születnek jó cikkek 😀
 pbs.twimg.com/media/BTLJ8NPIMAAHIW4.jpg

Az 53as rosteren jelenleg 21 olyan játékos van, aki az idei offseason-ben érkezett hozzánk.

Ha már úgyis sok IR-sünk van már. Szerintetek melyik játékos kidőlését sínylené meg legjobban a csapat?
Nálam DeSean nyerne. Nélküle lényegében nem lenne egy normális mélységi célpontunk sem. Plusz elég lassú WR-erink lennének.
Igaz Barwin kidőlése is elég nagy szopás lenne. Hiányában 0 db coverezni tudó LB.Bébé
Szerintem ebben a csapatban most nincs olyan akit ha kiveszel sokkal rosszabbak leszünk 😀 De ha kell mondani hát legyen Szopóág 😀
több mint 12 éve
Kint is születnek jó cikkek 😀

Az 53as rosteren jelenleg 21 olyan játékos van, aki az idei offseason-ben érkezett hozzánk.

Ha már úgyis sok IR-sünk van már. Szerintetek melyik játékos kidőlését sínylené meg legjobban a csapat?
Nálam DeSean nyerne. Nélküle lényegében nem lenne egy normális mélységi célpontunk sem. Plusz elég lassú WR-erink lennének.
Igaz Barwin kidőlése is elég nagy szopás lenne. Hiányában 0 db coverezni tudó LB.
több mint 12 éve
Depth Chart:
 legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
Érdekes, hogy Barbre csereOG-nek van írva és nem csereLT-nek.
Remélem, hogy V.Curry alapszakaszban is villogni fog, mert akkor legalább lenne esélyünk megfogni a futásokat.
De komolyan az, hogy T.Cole és B.Graham hogyan fog zónázni. Remélem, hogy nem fogunk rájuk bízni ilyen feladatot.
több mint 12 éve
Igazság szerint ez kézenfekvő lenne főleg Dixon (Kinne-ben én nem láttam semmit) , de el is hagyhatóak ...ha valamelyiküknek játszania kell már régen rossz. 😊 . Amúgy nem nagyon értem most, hogy mit csinálnak Kellyék. Elsőnek McCoy sokkolt most Acho kirakása. Kicsit érthetetlen...3OLB kevés lesz.Greengo
Jah mondták arra is jó lett volna, hogy a gyorsabb lábú QB-kra esetleg fel tudunk jobban készülni, de akkor ezt megoldják máshogy. 😀
De jah ez a McCoy&Acho cut, azért (főleg Acho) enyhén wtf.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szerintem egy pontgazdag szoros meccs lesz, ahol körülbelül mindent fogunk látni ami egy meccsen történhet. A végén meg majd reménykedek hogy nyerjünk 😀

Ha Vick okosan játszik, és az o#fal rendben lesz, akkor szerintem nem lesz int (tudom kevés rá az esély, de reménykedek)

több mint 12 éve
Ahogy arra számítani lehetett RGIII játszani fog ellenünk:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tf2i79ae9mmgy7kbz27d
RGIII to start in Washington Redskins' season opener
Robert Griffin III will start in the Washington Redskins' season opener, coach Mike Shanahan announced Monday, confirming what had been expected of the quarterback all summer.

Amúgy nem tudom, hogy mit várok a meccstől. Mármint ha kikapunk akkor nem lesz az a váratlan vereség, ha meg nyerünk, akkor nem is meglepetés győzelem. Meg majdhogynem leszarom, hogy mi lesz az eredmény. 😀
Amúgy sztem ki fogunk kapni, köszönhetően annak, hogy nem fogjuk tudni megállítani a futásokat.
Bár nem bánnám, ha lenne egy újabb Hétfő Esti Mészárlás. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Újabb safety érkezett a PS-ünkbe:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/02/eagles-practice-squad-tracker/
Még 2 hely kiadó. Azt hittem, hogy vagy Dennis Dixont vagy Kinnet vissza fogjuk hozni.Bébé
Igazság szerint ez kézenfekvő lenne főleg Dixon (Kinne-ben én nem láttam semmit) , de el is hagyhatóak ...ha valamelyiküknek játszania kell már régen rossz. 😊 . Amúgy nem nagyon értem most, hogy mit csinálnak Kellyék. Elsőnek McCoy sokkolt most Acho kirakása. Kicsit érthetetlen...3OLB kevés lesz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Watkins a Dolphinsba ment
több mint 12 éve
Az egykori oregoni Isaac Remington (OL) is PS tag lett.
Nálunk volt TC-n és pár hete váltott posztot. DL-ből lett OL.
több mint 12 éve
Újabb safety érkezett a PS-ünkbe:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/02/eagles-practice-squad-tracker/
Még 2 hely kiadó. Azt hittem, hogy vagy Dennis Dixont vagy Kinnet vissza fogjuk hozni.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 597 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg az hogy ki nyelet be a másikkal több pontot játékot játszunk, a ciki akkor van ha az ellenfélnél a védekezés is számít némileg vmit 😀
több mint 12 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a csapat komolyan gondolja azt, hogy 3 OLB-vel fogunk nekivágni a szezonnak...
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Pedig a front seven szerintem nem lesz olyan rossz 😊 Remélhetőleg Trent és Graham nem hagy majd időt a QB-knak hogy teszteljék a secondaryt.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Én már semmit nem mondok a védelemre, inkább kiszenvedem ezt az évet, és várom a jövőévi megváltást 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 597 — Így remélem megfelelek nektek.....
linebacker Najee Goode (Tampa Bay Buccaneers.) jött, és lemondtunk Emmanuel Acho-ról (LB)-aki Ps-be még beférhet
(Ő vitte vissza TD-re a Washington ellen az interception...)tûzoltó
Erre inkább azt mondom Na Ne........ ezt nem értem Acho nekem nagyon tetszett
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
linebacker Najee Goode (Tampa Bay Buccaneers.) jött, és lemondtunk Emmanuel Acho-ról (LB)-aki Ps-be még beférhet
(Ő vitte vissza TD-re a Washington ellen az interception...)
több mint 12 éve
V.Curry és B.Graham aprít 😀
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/02/2013-pff-team-of-preseason/
több mint 12 éve
Trenton Robinson safety is a PS-ünk tagja lett.
Tavaly 6. körös volt, 49erstől jött.
több mint 12 éve
A 2011-es draft első három választottjától 2 szezon után "megváltunk". (Tegnap még Roseman azt nyilatkozta, hogy Marsh sérülése hamarosan rendbe jön, szal ez a tipikus hivatalosan IR, de lényegében cut 😀 ). Azért ez nem rossz teljesítmény. 😀
Bár utána legalább kiválasztottunk 5 olyan játékost, aki még a keretben van Casey, Henery, Dion Lewisért cserébe érkezett Acho szal talán jó húzás 😀, Vandervelde és Kelce személyében.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sálast majd jól visszanyúljuk PS-ről:cool:

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Ha minden igaz kiraktuk Curtis Marshot (waiver/injury) és jött a Bengalstól CB Shaun Prate. Négyen már PS tagok: T Michael Bamiro, LB Travis Long, WR Greg Salas and RB Matthew Tucker.
McCoyt vitte a Jags, Shepardot meg a Bucs. Harbor is jaguár lett.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Sheldon Brown, Gocong 😀

több mint 12 éve
Az OLB meg CB/s posztokat figyeljétek. Kik ott a legjobbak a piacon?