NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
148
14
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom ki írta, de szerintem ez a keret igen is jobb mint a tavalyi. Jó a védelemnek, biztos kell 1-2 meccs míg belerázódik, de a csapat legfontosabb része, az OL nagyon rendben van. Csak ne legyenek formaingadozásaink és akkor jók leszünk egy 9-7-re!eaglesmcnabbOptimista vagy 😀
Én nem látom ilyen pozitívan a dolgokat.
Normális (3down-os) NT-nk nincsen. Coverezni tudó OLB-nk csak 1 van. Safety kérdés is kérdéses. Ha Chung kiemelkedő lesz, akkor N.Allen nem olyan rossz, de ha Chung nem tud egy átlagosnál jobb teljesítményt hozni, akkor megint bajban leszünk a safety-kkel.
A 3 OLB-nk tavaly összesen 11,5 sack-et hozott össze. Kendricks-nek, Cox-nak szintet kéne ugraniuk. V.Curry-nek se ártana idén valamit villantania. Kérdéses, hogy Ryans 3-4-ben meg tudja-e ismételni a kiváló tavalyi produkcióját. CB depthről inkább ne beszéljünk, valamint a kezdő CB-párosunkat is, jobb esetben csak átlagosnak mondanám így "látatlanban".
OL nem rossz, de azért a Jags elleni teljesítmény elég csúfos volt. És akkor azt hozták fel, hogy ilyen blitzekkel meg védelmi felállásokkal még nem találkoztak és ezért volt a sok elváltás meg zavarodtak meg. Hát ez is kibaszottul biztató. 😀
Ha DeSean nem sérül le, akkor a WR/TE sor jó (és Celek valamint Ertz se fog droppolgatni).
Shady az Shady. De mivel sokat fogunk futni ezért Bryce-nak is több szerep fog jutni, ami pozitívum, csak akkor nem ha minden meccsen fog 1et fumble-zni.
Jah és akkor Vick-ről ne is beszéljünk. Aki eléggé sérülékeny, csúszni nem tud, sokáig tartja a labdát, jah és még nem bizonyított ebben a rendszerben, szal azért az Ő kiemelkedő játékát se lehet biztosra venni. 😀
De az ST-nk remélem aprítani fog. 😀 Ott tényleg az elitben lehetünk. 😀
Végülis pár éve a Chargers PO-ja az ST-n ment el (O#, D# number1 volt), szal lehet, hogy nekünk meg a győzelmeket az ST fogja szállítani. 😀
több mint 12 éve
Nem tudom ki írta, de szerintem ez a keret igen is jobb mint a tavalyi. Jó a védelemnek, biztos kell 1-2 meccs míg belerázódik, de a csapat legfontosabb része, az OL nagyon rendben van. Csak ne legyenek formaingadozásaink és akkor jók leszünk egy 9-7-re!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kint is születnek jó cikkek 😀Szerintem ebben a csapatban most nincs olyan akit ha kiveszel sokkal rosszabbak leszünk 😀 De ha kell mondani hát legyen Szopóág 😀
pbs.twimg.com/media/BTLJ8NPIMAAHIW4.jpg
Az 53as rosteren jelenleg 21 olyan játékos van, aki az idei offseason-ben érkezett hozzánk.
Ha már úgyis sok IR-sünk van már. Szerintetek melyik játékos kidőlését sínylené meg legjobban a csapat?
Nálam DeSean nyerne. Nélküle lényegében nem lenne egy normális mélységi célpontunk sem. Plusz elég lassú WR-erink lennének.
Igaz Barwin kidőlése is elég nagy szopás lenne. Hiányában 0 db coverezni tudó LB.Bébé
több mint 12 éve
Kint is születnek jó cikkek 😀 Az 53as rosteren jelenleg 21 olyan játékos van, aki az idei offseason-ben érkezett hozzánk.
Ha már úgyis sok IR-sünk van már. Szerintetek melyik játékos kidőlését sínylené meg legjobban a csapat?
Nálam DeSean nyerne. Nélküle lényegében nem lenne egy normális mélységi célpontunk sem. Plusz elég lassú WR-erink lennének.
Igaz Barwin kidőlése is elég nagy szopás lenne. Hiányában 0 db coverezni tudó LB.
több mint 12 éve
Depth Chart:legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
Érdekes, hogy Barbre csereOG-nek van írva és nem csereLT-nek.
Remélem, hogy V.Curry alapszakaszban is villogni fog, mert akkor legalább lenne esélyünk megfogni a futásokat.
De komolyan az, hogy T.Cole és B.Graham hogyan fog zónázni. Remélem, hogy nem fogunk rájuk bízni ilyen feladatot.
több mint 12 éve
Igazság szerint ez kézenfekvő lenne főleg Dixon (Kinne-ben én nem láttam semmit) , de el is hagyhatóak ...ha valamelyiküknek játszania kell már régen rossz. 😊 . Amúgy nem nagyon értem most, hogy mit csinálnak Kellyék. Elsőnek McCoy sokkolt most Acho kirakása. Kicsit érthetetlen...3OLB kevés lesz.GreengoJah mondták arra is jó lett volna, hogy a gyorsabb lábú QB-kra esetleg fel tudunk jobban készülni, de akkor ezt megoldják máshogy. 😀
De jah ez a McCoy&Acho cut, azért (főleg Acho) enyhén wtf.
több mint 12 éve
szerintem egy pontgazdag szoros meccs lesz, ahol körülbelül mindent fogunk látni ami egy meccsen történhet. A végén meg majd reménykedek hogy nyerjünk 😀Ha Vick okosan játszik, és az o#fal rendben lesz, akkor szerintem nem lesz int (tudom kevés rá az esély, de reménykedek)
több mint 12 éve
Ahogy arra számítani lehetett RGIII játszani fog ellenünk:Amúgy nem tudom, hogy mit várok a meccstől. Mármint ha kikapunk akkor nem lesz az a váratlan vereség, ha meg nyerünk, akkor nem is meglepetés győzelem. Meg majdhogynem leszarom, hogy mi lesz az eredmény. 😀
Amúgy sztem ki fogunk kapni, köszönhetően annak, hogy nem fogjuk tudni megállítani a futásokat.
Bár nem bánnám, ha lenne egy újabb Hétfő Esti Mészárlás. 😀
több mint 12 éve
Újabb safety érkezett a PS-ünkbe:Igazság szerint ez kézenfekvő lenne főleg Dixon (Kinne-ben én nem láttam semmit) , de el is hagyhatóak ...ha valamelyiküknek játszania kell már régen rossz. 😊 . Amúgy nem nagyon értem most, hogy mit csinálnak Kellyék. Elsőnek McCoy sokkolt most Acho kirakása. Kicsit érthetetlen...3OLB kevés lesz.
www.phillymag.com/eagles/2013/09/02/eagles-practice-squad-tracker/
Még 2 hely kiadó. Azt hittem, hogy vagy Dennis Dixont vagy Kinnet vissza fogjuk hozni.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Watkins a Dolphinsba ment
több mint 12 éve
Az egykori oregoni Isaac Remington (OL) is PS tag lett. Nálunk volt TC-n és pár hete váltott posztot. DL-ből lett OL.
több mint 12 éve
Újabb safety érkezett a PS-ünkbe:www.phillymag.com/eagles/2013/09/02/eagles-practice-squad-tracker/
Még 2 hely kiadó. Azt hittem, hogy vagy Dennis Dixont vagy Kinnet vissza fogjuk hozni.
több mint 12 éve
Meg az hogy ki nyelet be a másikkal több pontot játékot játszunk, a ciki akkor van ha az ellenfélnél a védekezés is számít némileg vmit 😀
több mint 12 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a csapat komolyan gondolja azt, hogy 3 OLB-vel fogunk nekivágni a szezonnak...
több mint 12 éve
Pedig a front seven szerintem nem lesz olyan rossz 😊 Remélhetőleg Trent és Graham nem hagy majd időt a QB-knak hogy teszteljék a secondaryt.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én már semmit nem mondok a védelemre, inkább kiszenvedem ezt az évet, és várom a jövőévi megváltást 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
linebacker Najee Goode (Tampa Bay Buccaneers.) jött, és lemondtunk Emmanuel Acho-ról (LB)-aki Ps-be még beférhetErre inkább azt mondom Na Ne........ ezt nem értem Acho nekem nagyon tetszett
(Ő vitte vissza TD-re a Washington ellen az interception...)tûzoltó
több mint 12 éve
linebacker Najee Goode (Tampa Bay Buccaneers.) jött, és lemondtunk Emmanuel Acho-ról (LB)-aki Ps-be még beférhet(Ő vitte vissza TD-re a Washington ellen az interception...)
több mint 12 éve
V.Curry és B.Graham aprít 😀 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/02/2013-pff-team-of-preseason/
több mint 12 éve
Trenton Robinson safety is a PS-ünk tagja lett.Tavaly 6. körös volt, 49erstől jött.
több mint 12 éve
A 2011-es draft első három választottjától 2 szezon után "megváltunk". (Tegnap még Roseman azt nyilatkozta, hogy Marsh sérülése hamarosan rendbe jön, szal ez a tipikus hivatalosan IR, de lényegében cut 😀 ). Azért ez nem rossz teljesítmény. 😀 Bár utána legalább kiválasztottunk 5 olyan játékost, aki még a keretben van Casey, Henery, Dion Lewisért cserébe érkezett Acho szal talán jó húzás 😀, Vandervelde és Kelce személyében.
több mint 12 éve
Ha minden igaz kiraktuk Curtis Marshot (waiver/injury) és jött a Bengalstól CB Shaun Prate. Négyen már PS tagok: T Michael Bamiro, LB Travis Long, WR Greg Salas and RB Matthew Tucker.McCoyt vitte a Jags, Shepardot meg a Bucs. Harbor is jaguár lett.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sheldon Brown, Gocong 😀
több mint 12 éve
Az OLB meg CB/s posztokat figyeljétek. Kik ott a legjobbak a piacon?