Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem lesz ott baj, Denver ellen sima win. Manning a normálisan felálló játékosok ellen tud variálni, nálunk még a dc sem tudja mi a felállás, teljes meglepetés. Úgyhogy Cole néha bezsákolja Péjtont majd, kedve is elmegy az egész amerikai focitól.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 538
Mi
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351somebody08
Már szavaztam mielött elolvastam a kommentedet. De nem biztos, hogy jó lesz látni azt a meccset a mi szemszögünkből 😀LnB
Mi így is, úgy is nézzük nem? Akkor már miért ne kényelmesen ágyból a TV-ben tennénk, közben jó pár offense kedvelő szurkolót szerezve a csapatnak. Egyértelmű, hogy minket kell adni. A Denverből már most sok lesz, kivételesen elviseljük majd 😊
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351somebody08
Már szavaztam mielött elolvastam a kommentedet. De nem biztos, hogy jó lesz látni azt a meccset a mi szemszögünkből 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 276 — no es importante
mivel jelen pillanatban a Philly az egyetlen unikumnak számító csapat az NFL-ben, a többiek akár mezt is cserélhetnének, senki nem venné észre a különbségeket, így nem is kérdés, mely gárda meccseit kell a legtöbbször adni :p amúgy ha nagyon a "változatosság" lenne a lényeg, akkor néhanapján Browns, Lions, Buccaneers, Jaguars, Chiefs, Bills, Rams mérkőzésekre is beneveznének, de erről szó sincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 293 — No one likes us, cause no one like us
Ez a legrosszabb kérdés. Anno a Pecc minden héten se volt jó, most se legyen Denver mindig, de mi meg máskor már aligha kerülünk képernyőre itthon...ha adnák ezek a szerencsétlenek a holnapi meccset, akkor tök mind1. Másrészt meg a Cowgirls miatt is inkább mi 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 836 — Így remélem megfelelek nektek.....
Természetesen Broncos Eaglesre szavaztam de ha nem úgy lesz üsse kavics a SB-n is szívesen megnézem őket 😛

3333. hozzászólásnak ez pont meg is felel 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 568 — rabszolga
Ezek jól hangzanak 😀
- DeSean Jackson has more receiving yards than all the Titans combined.
- LeSean McCoy has more rushing yards than 25 NFL teams.
több mint 12 éve
Irtózatosan ki fogunk kapni, de a kényelmes TV-zés érdekében szavaztam. 😀
De legalább hátha szerzünk "szimpatikus-vesztes" fanokat. 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 836 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon várom a Chiefs elleni meccset, de hogy kikaptunk a Chargers-től. Így eléggé félek. Mit gondoltok lehet ebből reálisan egy sima Eagles győzelem?LnB
Reálisan nézve inkább egy szoros döntetlen 😉 😛

Egyébként ha egy ponttal nyerünk valahogy már boldogok lehetünk de kivételen azon sem fogok szomorkodni, ha jó játékkal de a Chiefsnek adjuk a meccset ha már SD elverésével nem segítettünk nekik és a többit nyerjük meg. Egy 14-2 mérleg sztem elég lesz a PO-hoz 😀
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nagyon várom a Chiefs elleni meccset, de hogy kikaptunk a Chargers-től. Így eléggé félek. Mit gondoltok lehet ebből reálisan egy sima Eagles győzelem?

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 335 — Eagles fan
Tippjáték a harmadik hétre:  philly.blog.hu/2013/09/18/tippverseny_week_363 Ne felejtsétek el. Most gyorsan jön a következő meccsünk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Gaither és Chaney Atlantában:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/17/4741954/former-eagles-news-lbs-omar-gaither-and-jamar-chaney-sign-with-the
Ott sem lehet rózsás a helyzet, akkor. 😀
Bár 4-3ban azért talán megragadnak.
több mint 12 éve
Tuti a hivatalos oldalon lesz élő erről.(Dawkinsét is mutatták) + lehet NFL network is adja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Reid-et sztem iszonyatosan meg fogják tapsolni. Csak hát ugye ott nem hiszem, hogy lesz olyan h a hangos bemondja, de azért tökjó lenne ha lenne. 😊

McNabb mezvisszavonultatását remélem fogják mutatni. Vagy majd később elérhető lesz youtube-on. 😀
több mint 12 éve
Ha hozzávesszük McNabb visszavonulását is akkor az egész meccs egy álló ovációból fog állni a közönség részéről. Remélhetőleg a negyedik negyed végén is folytatják a tapsolást. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Akit érdekel és érti:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Focused-Squarely-On-Game/e60abcb5-0e70-469e-ade7-8c6a26dfabb8

Szerintem 14 perc standindg ovation, de legalább 1 perc 40 másodperc kijár Reidnek és bízom benne így is lesz 😀dande
D-Mac is búcsúztatva lesz.
több mint 12 éve
Akit érdekel és érti:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Focused-Squarely-On-Game/e60abcb5-0e70-469e-ade7-8c6a26dfabb8

Szerintem 14 perc standindg ovation, de legalább 1 perc 40 másodperc kijár Reidnek és bízom benne így is lesz 😀
több mint 12 éve
Mondjuk a legutóbbi challenge nem tűnt rossznak. Sztem nem birtokolta még a disznóbőrt és utána le is csapta a földhöz, de a zebrák mostanában hajlamosak elnézni ilyen és ehhez hasonló szitukat. :-/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shurmur a challenge guy-unk, szal ezentúl Őt kell hibáztatni. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egyébként lesz Vasárnap meccs szóval nem byeweekelnek.

több mint 12 éve
Ösztönlány Philadelphia Eagles 7
‏@GeoffMosherCSN What's different about Andy in his new job? "I eat barbecue instead of cheesesteaks. That's it."
classic! 😀
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/17/4740420/eagles-work-out-nick-foles-former-teammate-wr-david-douglas-arizona

ezeknek van valami jelentősége, vagy lehet ezekből valamit várni, vagy csak PS-be keresünk?! csak mert ő már a sokadik az 53-as keret kialakítását követően..

mondjuk korábban volt ilyen is...
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/9/4710824/eagles-work-out-former-new-york-giants-safety-tyler-sash
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Teddy maci meg sanszosan nem lesz már elérhető de nincs is rá szükség.dande
Én azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy a mostani Chiefs meccset nem adják...
Bár gondolom erről nem a SportTV dönt. Ha meg igen, akkor bekaphatják. 😛 😀
(Ricsi ide, szakkommentátorok oda, azért kényelmesebb a TV-ből nézni. 😀 )Bébé
Ők döntenek róla.Shawn84
Nem hinném, hogy a KC miatt nem közvetítik, volt már nem egyszer Chiefs meccs ahol Ricsi volt a kommentátor, de akár még Szaniszlóval is meglehet oldani.ano92
elvileg úgy van hogy minden TNF-re van joguk, de becserélhetik SNF-re. Na most az sem lesz. Nem tudom mi az oka de én mérges vagyok rájuk mert így egyáltalán nem tudom megnézni a meccset csak 2 hét múlva 😕Shawn84
Hát nem tudom, lehet ők most tartanak Bye weeket 😀😀😀

több mint 12 éve
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Teddy maci meg sanszosan nem lesz már elérhető de nincs is rá szükség.dande
Én azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy a mostani Chiefs meccset nem adják...
Bár gondolom erről nem a SportTV dönt. Ha meg igen, akkor bekaphatják. 😛 😀
(Ricsi ide, szakkommentátorok oda, azért kényelmesebb a TV-ből nézni. 😀 )Bébé
Ők döntenek róla.Shawn84
Nem hinném, hogy a KC miatt nem közvetítik, volt már nem egyszer Chiefs meccs ahol Ricsi volt a kommentátor, de akár még Szaniszlóval is meglehet oldani.ano92
elvileg úgy van hogy minden TNF-re van joguk, de becserélhetik SNF-re. Na most az sem lesz. Nem tudom mi az oka de én mérges vagyok rájuk mert így egyáltalán nem tudom megnézni a meccset csak 2 hét múlva 😕