NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Ők mentek ma eddig.
LB Everette Brown, DT Antonio Dixon, QB Dennis Dixon, DE David King, QB G.J. Kinne, OL Matt Kopa, CB Trevard Lindley (waive injured), WR Ifeanyi Momah, WR Will Murphy, OL Dallas Reynolds, LB Adrian Robinson, OL Matt Tennantiktriad
Antonio Dixonnál sajnálom, hogy a 2010-es éve csak egy kicsúszott szezon volt. Teljesen érthető döntés.
Dallas Reynolds pedig jó példa arra, hogy különböző rendszerek mennyire szerepet játszanak abban, hogy vki bekerül-e egy NFL csapatba. Tavaly Vandervelde simán cut volt, D.Reynolds tavaly nem volt kiemelkedő, de fejlődött és azért egy csere C posztot kinéztem belőle preseason elején.

Akik a kivágottak közül még visszajöhetnek PS-be:
- Dennis Dixon QB
- David King DE
- Kinne QB
- Momah WR
- Murphy WR

Dixon sztem vissza fog térni.
Bár még azt is kinézem, hogy Kinne-re esik a választás. Végülis mind2 tud futni, szal edzőfélnek bőven jók és Kinne még itt-ott fel tud tűnni a pályán. Legalábbis edzés szinten.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
9-7 lesz de felőlem lehet 2-12 is de akkor a 2 win az a Giants ellen legyen.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
én egy 6-10 es szezont már reálisnak gondolok.

Nagyon úgy tűnik ez olyan próba év lesz ki hogy muzsikál az új védelemben...

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kruger megy Ir-re. váll sérülés miatt. Szerintem ez egy az egyben egy megtartásra törekvő dolog volt, és nem sérült ő igazán.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Ők mentek ma eddig.
LB Everette Brown, DT Antonio Dixon, QB Dennis Dixon, DE David King, QB G.J. Kinne, OL Matt Kopa, CB Trevard Lindley (waive injured), WR Ifeanyi Momah, WR Will Murphy, OL Dallas Reynolds, LB Adrian Robinson, OL Matt Tennantiktriad
Jó trade volt Robinson...
Csórikámmal valami nincs rendben 😕 .Robilluma
Felix Jones se maradt volna rosteren, egy próbát megért.
Momaht sajnálom, de a fizikai adottságain kívül úgy tűnik nagyot nem villantott, amit láttam az alapján is Shepard és Salas is előtte volt nálam.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Ők mentek ma eddig.
Jó trade volt Robinson...
Csórikámmal valami nincs rendben 😕 .

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ők mentek ma eddig.
Brownon picit meglepődtem.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 217 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ők mentek ma eddig.
LB Everette Brown, DT Antonio Dixon, QB Dennis Dixon, DE David King, QB G.J. Kinne, OL Matt Kopa, CB Trevard Lindley (waive injured), WR Ifeanyi Momah, WR Will Murphy, OL Dallas Reynolds, LB Adrian Robinson, OL Matt Tennant
több mint 12 éve
Hát preseason 4. meccs szagú volt ez a preseason 4. meccs... 😀 Tényleg eltörölhetnék a picsába.

Kíváncsi vagyok nagyon az idényünkre, nyomok itt egy tippet a meccsekre, minden év elején szoktunk, nyomjátok ti is!

@Washington Redskins : L
San Diego Chargers: W
Kansas City Chiefs: W
@Denver Broncos: L
@New York Giants: L
@Tampa Bay Buccaneers: W
Dallas Cowboys: W
New York Giants: W (na jó ez L, de egy évben kettőt még jósolni sem bírok 😀 )
@Oakland Raiders: W
@Green Bay Packers: L
Washington Redskins: W
Arizona Cardinals: L
Detroit Lions: L
@Minnesota Vikings: W
Chicago Bears: L
@Dallas Cowboys: L

ez így 8-8, vagy 7-9.

több mint 12 éve
Félek is egy kicsit Knott és Acho jó teljesítménye láttán, hogy Casey esetleg kikerül. Bár az ST talán megmenti. Csak úgy, mint Shepard-ot. Lehet, hogy Ő lesz az 5. WR-ünk, aki odaér, de "csak" azért, mert az ST-ben kiemelkedően játszik. Salas se igazán villogott az elmúlt 2 hétben.

Amúgy a tegnapi meccsen James Casey és Lindley sérült meg. Reméljük egyik sem súlyos.

Watkins-ről nem igazán nyilatkozott jókat Chip. Valamint mondta, hogy fontos az, hogy a csere Olinemanek több poszton is bevethetőek legyenek. Hát ez se előny Backdraft számára.

Dennis Kelly azt mondta, hogy 2. hétre azért már szeretne bevethető állapotban lenni. Azért Ő se mehet biztosra a rosterhelyével, bár sztem fent lesz.

Amúgy sztem biztos fel fogunk majd vkit, vkiket szedni más csapatoktól, mert OLB, CB, WR posztra is kéne a depth.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Hármuk közül Acho mutatott kevesebbet (pár elhibázott szerelés) . Matthews teljesítménye sztem elfogadható és ST-ben is hasznos. Knott nem volt rossz preseason meccsek alatt és Acho is fejlődhet. Kicsit számolgatva nálam mindhárman beférnek az 53-as keretbe.

A meccsről:
LB-k nagyon jó meccset tudhatnak maguk mögött. Achonak nagy napja volt, de Knott ,McCoy és Brown is kiemelkedő játékot mutatott...sőt még Robinsonnak is volt egy szép mozdulata így elég nehéz lesz kitalálni ki férhet be az 53-as keretbe. 😊 A secondaryből Allent tudnám kiemelni negatív irányba....simán lehet, hogy év közben kikerül a kezdőből ha ennyire sok a missed tackle nála +Wolffnál látszik némi fejlődés . A sec-ből még Lindleynek és Poyernek is voltak szép megmozdulásai és mivel két törött kezű CB-nk is van így lehet egyikük odaér az 53-as keretbe. Az Offenseről nem lehet sokat írni. A csere fal elég harmatos volt a meccs első felében így Folesra is nagyobb nyomás hárult amiből jöttek is a hibák. Az elkapók közül Maehl volt többet használva és Momahnak is végre voltak pillanatai, de a többiek eléggé beszürkültek a preseason végére. (érdekes lesz az elkapó állomány is) A TE-k sokat droppolnak. Futóknál nem rossz Tucker sem, de nem hinném, hogy beférne a keretbe. ST hozta a formáját ...ott sztem idén nem lesz baj.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mai meccsre is csak azt kívánom ne sérüljön le senki ha ezt elértük már győztünk 😀dande
Kíváncsi leszek az ILB harcra Acho, Casey és Knott között.
Szerencséjükre OLB poszton elég vékonyak vagyunk, meg a CB depth-ünk se vmi ütős, a safety-knél is vannak kérdőjelek, szal akár az is előfordulhat, hogy mind a hármójuk rosterre kerül.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 597 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mai meccsre is csak azt kívánom ne sérüljön le senki ha ezt elértük már győztünk 😀
több mint 12 éve
Nah Hunt-ot nem hoppolta el senki, szal megy IR-re.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Dorenbos legalább jól lesz, nekem nem is kell több 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Erre a szezonra talán elég is lesz ennyi sérülés. 😕 OLB poszton és CB-k terén is szarul állunk. Nem csak a sérülések miatt...amúgy is. Egyetemről majd nem árt figyelni a prospecteket.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Injury report:
WR Jeremy Maclin, torn ACL: Out for the season.
LB Jason Phillips, torn ACL: Out for the season.
WR Arrelious Benn, torn ACL: Out for the season.
LB Phillip Hunt, torn ACL: Out for season. The team injured/waived Hunt, but he will revert back to the Eagles' IR if no team claims him by Wednesday at 4pm.
OT Dennis Kelly, herniated disk: Expected to miss at least the first two weeks of the season.
CB Brandon Hughes, broken hand: Time-table unknown.
CB Curtis Marsh, broken hand: Time-table unknown.
RB Bryce Brown, ankle: Brown was helped off the field during Monday's practice, but returned.
LS Jon Dorenbos, concussion: The team released LS James Winchester, which means that Dorenbos is good to go.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Hogy allunk most OLB poszton? Nem valami fényesen festEazzy
Connor Barwin, Trent Cole, Brandon Graham, Chris McCoy 😊
🏈
több mint 12 éve
Hogy allunk most OLB poszton? Nem valami fényesen fest

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.Shawn84
TE Derek Carrier, LB Jamar Chaney, WR Nick Miller, DT Eddie McClam, S Kenny Phillips, OT Nic Purcell, DL/OL Isaac Remington, TE Will Shaw, DL Daryell Walker, LS James Winchester, P Brad Wing, CB Eddie Whitley (waived/injured)peterbadbone
+(sérült) linebacker Phillip Hunt-így most 75 a roster
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Üdv mindenkinek!

Egy kicsit off, de vasárnap este 7-től lesz draft a Bowl.hu Fantasy Div.3/B (espn.go.com) ligában, amelyben az én csapatom is szerepel. Sajnos 7 órakor én még vonaton leszek ahonnan nem tudok majd draftolni így olyan embert keresek innen az Eagles Nation-ből, aki helyettem draftolna vasárnap.

Előre is köszönöm a vállalkozást.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.Shawn84
TE Derek Carrier, LB Jamar Chaney, WR Nick Miller, DT Eddie McClam, S Kenny Phillips, OT Nic Purcell, DL/OL Isaac Remington, TE Will Shaw, DL Daryell Walker, LS James Winchester, P Brad Wing, CB Eddie Whitley (waived/injured)

több mint 12 éve
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛dande
Muszály beszélni, mer csak az öreg DaChief tudta, hogy mellik az igazi Steelers 😀 Lehet hogy tik, lehet hogy mink? Úgyhogy tik csak Thompsonisták lesztek, mik meg a Rúánni 😀 Ittend FootbooSylvániában.

Tényleg a Graham gyereket vigye mán valami hazai..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 597 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛