NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
99
14
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Meg van most nagyobb need is mint, hogy ilyenekkel bohóckodjanak. 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
szerintem nem jobb mint Kelce, de lehet tévedek.
több mint 12 éve
Lehet hogy már teli a 2. liga is , de ha 18:00-ig még Fazéktom nem csinálja meg a csapatát akkor ide írd be az e-mail címedet (Ha még nem vagy felregisztrálva nfl.com-ra akkor tedd még ugyanis ott zajlik le ez az egész Fantasy liga.) És ha kapsz e-mailt akkor ott azon keresztül tudsz majd belépni a ligába , A draft ma este 7-kor kezdődik.Valakinek nincs kedve még az Eagles Fantasy Ligában indulni ? 1 hely van még .. Wicked?Petikievak01Szevasz! Szívesen indulnék a ligában.. Bár nem tudom mit kell tennem de beletanulok 😀Stem03
több mint 12 éve
Szevasz! Szívesen indulnék a ligában.. Bár nem tudom mit kell tennem de beletanulok 😀Stem03Ide nézz be, és írj, hogy csatlakoznál, segíteni fognak:
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Valakinek nincs kedve még az Eagles Fantasy Ligában indulni ? 1 hely van még .. Wicked?Petikievak01Szevasz! Szívesen indulnék a ligában.. Bár nem tudom mit kell tennem de beletanulok 😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Valakinek nincs kedve még az Eagles Fantasy Ligában indulni ? 1 hely van még .. Wicked?
több mint 12 éve
Bár sztem Shady kérte, hogy cutoljuk C.McCoyt. Mivel úgy tudom, ha maradt volna az alapszakaszra, akkor Shadynek a mezére rá kellett volna írni, hogy "L.McCoy" ezt meg nem akarta. Már így is páran #29-es Shady mezben veretnek, most ismét újat kellett volna kiállítani a boltokban. 😀
több mint 12 éve
Roseman:- Marsh és Hughes sérülése sem súlyos, úgyhogy hamarosan mind2nek vissza kell térnie.
- Kurva kevés az OLB-nk kérdésre: V.Curry szóba jöhet belső blitzeknél valamint Casey is tud játszani szükség esetén OLB-t. Magyarul fog vki érkezni. 😀
- Maehl tud játszani kívül belül, középsuliban safety volt (nemtom h ez most h jön ide 😀 ). Nehéz döntés volt, de végül kiütötte Salast és Shepardot.
- Igwenagu Harbor különbség: Igwenagu blokkolási képességeit hozta fel. Hát bazmeg blokkolni azért Harbor is megtanult az évek során. Andy alatt lényegében csak azt csinálta. (Szezon utsó meccsein kapott pár passzt.) Mind1 kapjon el 10 TD-t az idei szezonban és akkor megértem h miért maradt rosteren. 😀
több mint 12 éve
vagy cb, vagy ilb cut lesz. De egy olb még legalább kell.
több mint 12 éve
Amúgy remélem, hogy OLB posztra hozunk vmi értelmes embert és a CB-k közül fogunk vkit elküldeni.
több mint 12 éve
Ki jöhet vissza PS-be? McCoy?WickedJah visszajöhet.
igglesblitz.com/practice-syndrome/
több mint 12 éve
Ki jöhet vissza PS-be? McCoy?
több mint 12 éve
5 wr? nem egyel többre számoltatok?
több mint 12 éve
coleman miért maradt?JanekST-ben elég hasznos. (Főleg így, hogy Shepard cut lett.) Csere safety-nek sztem tényleg jó. Csak nem szabad egy szezonban 3-4 meccsnél többször a kezdőbe rakni. Meg tényleg kirakja szívét, lelkét.
több mint 12 éve
Tavaly erősebb volt a keretünk szvsz. Más kérdés, hogy mi lett belőle, viszont idén nem lennék meglepve, ha megint egy 4-12es szezon következne
több mint 12 éve
De nem Harborhoz képest, hanem C.McCoy-hoz képest, hogy van az, hogy Ő bekerült McCoy meg nem. Érdekes. Főleg, hogy B.Graham és T.Cole, de főleg előbbi használhatatlan zónában.Igwenagu bazmeg kerettag. Igwenagu.BébéAzért volt pár szép mozdulata...Harbor meg droppolgatott. Próbálgattuk WR-nek is , de úgy látszik inkább Igwenagut részesítették előnybe.Greengo
több mint 12 éve
Quarterbacks2 Matt Barkley
9 Nick Foles
7 Michael Vick
Running backs
34 Bryce Brown
25 LeSean McCoy
32 Chris Polk
Wide receivers
81 Jason Avant
14 Riley Cooper
10 DeSean Jackson
13 Damaris Johnson
88 Jeff Maehl
Tight ends
85 James Casey
87 Brent Celek
86 Zach Ertz
41 Emil Igwenagu
Offensive linemen
76 Allen Barbre
79 Todd Herremans
65 Lane Johnson
62 Jason Kelce
67 Dennis Kelly
69 Evan Mathis
71 Jason Peters
64 Matt Tobin
61 Julian Vandervelde
Defensive linemen
91 Fletcher Cox DE
75 Vinny Curry DE
64 Clifton Geathers DE
96 Bennie Logan NT
97 Isaac Sopoaga NT
77 Damion Square DE (??????)
72 Cedric Thornton DE
Linebackers
53 Emmanuel Acho ILB
98 Connor Barwin OLB
58 Trent Cole OLB
55 Brandon Graham OLB
95 Mychal Kendricks ILB
54 Jake Knott ILB
50 Casey Matthews ILB
59 DeMeco Ryans ILB
Defensive backs
29 Nate Allen FS
30 Colt Anderson SS
22 Brandon Boykin CB
23 Patrick Chung SS
42 Kurt Coleman SS
24 Bradley Fletcher CB
27 Brandon Hughes CB
31 Curtis Marsh CB
33 Jordan Poyer CB
26 Cary Williams CB
28 Earl Wolff SS
Special teams
46 Jon Dorenbos LS
6 Alex Henery K
8 Donnie Jones P
több mint 12 éve
Igwenagu bazmeg kerettag. Igwenagu.BébéAzért volt pár szép mozdulata...Harbor meg droppolgatott. Próbálgattuk WR-nek is , de úgy látszik inkább Igwenagut részesítették előnybe.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igwenagu bazmeg kerettag. Igwenagu.
több mint 12 éve
McCoyon nagyon meglepődtem..még ha vissza is jön PS-be. Sztem simán kiérdemelte , de most nagyon vékonyak vagyunk OLB-ben..vki jön? vagy mi ez?Maehlnek örülök..sztem jó lesz ebben az O#-ben.Itt egy videó róla, ha vki még nem látta vna játszani vagy nem tudná ki is Ő:

E-A-G-L-E-S EAGLES !