NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
17
10
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
szerintem ő se sajnálja, a jó lóvét már felvette, ha nem talál csapatot is mehet vissza tüzet oltani, éhen nem fog halni 😀Így jár aki 22 évesen focihoz látó srácot draftol első körben. Már akkor se értettem.EazzySzurkoltam Watkins-nak, hogy jó karriert fusson be. A combine-on megtetszett a produkciója.
Első körben nem hoztam volna el (inkább letrade és második kör közepe), de nem volt nagy bajom, hogy hozzánk került. Mert úgy voltam vele, hogy 3-5 évig lesz egy isten guardunk.
Hát sajnos nem lett. 😀 Vagy legalábbis nem az Ő személyében. 😀Bébé
elég csúnyán draftolunk mostanság, szerencsére az ideit már nem pufilufival hoztuk össze, lehet reménykedni hogy jobb lesz. Pedig anno a rozmár is jókat draftolt, főleg amikor 4-5. körben berántotta Toddot és Colet. Na de az se most volt, illetve akkor is volt 2 ordas nagy bust a 2. körben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Így jár aki 22 évesen focihoz látó srácot draftol első körben. Már akkor se értettem.EazzySzurkoltam Watkins-nak, hogy jó karriert fusson be. A combine-on megtetszett a produkciója.
Első körben nem hoztam volna el (inkább letrade és második kör közepe), de nem volt nagy bajom, hogy hozzánk került. Mert úgy voltam vele, hogy 3-5 évig lesz egy isten guardunk.
Hát sajnos nem lett. 😀 Vagy legalábbis nem az Ő személyében. 😀
több mint 12 éve
Így jár aki 22 évesen focihoz látó srácot draftol első körben. Már akkor se értettem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
2,15 Millába fájt Watkins kivágása a csapatnak. Ennyiért lett vna a szezonban is...így akár maradhatott is vna, de úgy látszik nagyon nem tetszett Stoutlandnak a munkája.GreengoMeg csak vki elől elvette volna a helyet. Öreg is már. Csak guardot tud játszani és azt se jó szinten.
több mint 12 éve
2,15 Millába fájt Watkins kivágása a csapatnak. Ennyiért lett vna a szezonban is.így akár maradhatott is vna( vagy tradeltük vna inkább a Bearshez 😀 ), de úgy látszik nagyon nem tetszett Stoutlandnak a munkája.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Este 10kor jelenti be a csapat a többi rostermozgást, Roseman pedig fél11kor ad interjút.
több mint 12 éve
Watkinsnál azt írják nem a tehetséggel volt a legnagyobb gond, nem akart igazán focizni...érdekes, nem tűnt úgy anno, hogy rosszul érezné magát, bár lehet csak a társaság miatt. E van, mint ember nem volt vele gond, de mint játékos nem alkotott maradandót.EazzyPedig Andy és Mudd is, hogy oda volt érte.
Nah mind1. Legalább milliomos lett a csávó. Tűzoltóként sohasem keresett volna ennyit.
Amúgy a telót se veszi fel, fürdés nélkül lépett le a NovaCare-ből is, szal ki lehet bukva. Vagy csak szarik az egészre és megy vissza Kanadába. 😀
több mint 12 éve
Watkinsnál azt írják nem a tehetséggel volt a legnagyobb gond, nem akart igazán focizni...érdekes, nem tűnt úgy anno, hogy rosszul érezné magát, bár lehet csak a társaság miatt. E van, mint ember nem volt vele gond, de mint játékos nem alkotott maradandót.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Winfieldre akár le lehetne csapni. Elég vékony a secondarymustaineŐ slotban tud kiemelkedőt nyújtani, de ott meg van egy Boykin-unk és jobban örülnék, ha Ő kapna lehetőséget nem pedig egy 36 éves CB-t erőltetnénk.
több mint 12 éve
Tudunk igazolni más csapattól is, ha Roseman-ék úgy érzik, hogy találnak jobbat. És hát valljuk be, hogy nem lenne nehéz. 😀Nah még 4 játékost kell elküldeni és akkor leszünk 53an.CB nem fog menni. Nagyon vékony a keret.Shawn84
Igwenagu még mindig rosteren van. Csak úgy, mint Travis Long, Tucker, Hughes, Poyer is.Bébé
De a CB-n kívül még vmi OLB érkezésének örülnék.
több mint 12 éve
Winfieldre akár le lehetne csapni. Elég vékony a secondary
több mint 12 éve
Nah még 4 játékost kell elküldeni és akkor leszünk 53an.CB nem fog menni. Nagyon vékony a keret.
Igwenagu még mindig rosteren van. Csak úgy, mint Travis Long, Tucker, Hughes, Poyer is.Bébé
több mint 12 éve
Nah még 4 játékost kell elküldeni és akkor leszünk 53an.Igwenagu még mindig rosteren van. Csak úgy, mint Travis Long, Tucker, Hughes, Poyer is.
több mint 12 éve
Na akkor hivatalos is Watkins kukaJaneknem fog hiányozni
több mint 12 éve
Harbor is elköszönt twitterenWickedEzen azért meglepődtem egy kicsit.
Egyelőre a 2010-es draftunk se néz ki jól 😀
B.Graham okés
N.Allen okés
Bár arról ne beszéljünk, hogy B.Graham 3-4-ben rendszeridegen, N.Allen meg nem hiszem, hogy sok csapatban lenne kezdő.
Teo - cut
Lindley - cut
Clayton - cut
Kafka - cut
Harbor - cut
Sapp - cut
R.Cooper okés
Charles Scott - cut
Chaney - cut
Jeff Owens - cut
K.Coleman okés
több mint 12 éve
Harbor is elköszönt twitteren
több mint 12 éve
Hát jah ez a 2011-es draftunk nem sikerült a legjobban. 😀 Shepard cutal lehet, hogy akkor Salas felfér. Plusz így C. Anderson helye is biztos, és Coleman helyzete is feljavult.
több mint 12 éve
igazad van, de a lényegen sajnos nem változtat...2011-es draftunk:Vandervelde a csere centerünk lesz.Bébé
Danny Watkins kuka
Jaiquawn Jarrett kuka
Curtis Marsh csere
Casey Matthews csere/ST
Alex Henery ✔
Dion Lewis kuka
Julian Vandervelde kuka?
Jason Kelce ✔
Brian Rolle kuka
Greg Lloyd kuka
Stanley Havili kukamustaine
több mint 12 éve
Mindenesetre azért szép munka. 😀 Lehet Marsh is kuka lesz még ma 😀2011-es draftunk:Vandervelde a csere centerünk lesz.Bébé
Danny Watkins kuka
Jaiquawn Jarrett kuka
Curtis Marsh csere
Casey Matthews csere/ST
Alex Henery ✔
Dion Lewis kuka
Julian Vandervelde kuka?
Jason Kelce ✔
Brian Rolle kuka
Greg Lloyd kuka
Stanley Havili kukamustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !