NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
186
15
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó taktika lesz, mert nincs fehér cb 😀😀
több mint 12 éve
Williams se az eszéről híres na. Napocska meg beszopta mert sok fehér cornerrel nem fog szembenézni 😀eaglesmcnabbMég nem jöttetek rá a taktikára? Az összes (nem fehér...) Cb Cooper-re rohan, így a többi Phili Wr szabadon elkaphat! 🏈
több mint 12 éve
Jézusom...Hehe anélkül hogy ezt olvastam pont ezt írtam oda éni is a cikkkhez, hiába no nem véletlenül egy csapatnak drukkolunk 😀 😀
sphotos-b-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/45029_4987263454061_198453044_n.jpg
A fűzővel kifelé kapcsolatos dologról ne is beszéljünk. Ők is egyből hozták a rasszizmusos dolgot.
És amíg mi fanok elviccelünk ezen, de azért egy cikknek nem ilyennek kéne lennie, mert az alig tájékozott fanok nagy része, biztos elhiszi, hogy ennek a bunyónak köze van a niggerezéshez.
Pontosan ezért sajnáltam vhol szerencsétlen Vince Young-ot. Philadelphiában bármit csinálsz, mondasz, bolhából elefántot csinál a sajtó.
nah látom bowl-hu is 😀
Bár Ti legalább odaírtátok, h Cary Williams nem normális. 😀
Cooper gondolom megorrolt arra, hogy visszahúzta odament, Cary meg elpattant...
Azt nem tudom, hogy miért nem hozta le senki főcímként, amikor Geathers ment neki vkinek a TC-ben.Bébé
több mint 12 éve
Tuti tele van feszültséggel mindenki főleg akinek bizonyítani kell...
több mint 12 éve
Williams se az eszéről híres na. Napocska meg beszopta mert sok fehér cornerrel nem fog szembenézni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
On what to expect from Monday night's showdown with the Redskins: "The first thing is a win, for sure," McCoy told Moss. - Shady tudhat valamit 😀Vagy kezdhetünk mi is egy ulpianus féle nagyot mondó rovatot az Eaglesel.
több mint 12 éve
Jézusom...Jaja felfújja a sajtó ahogy azt kell, de azért idén számíthatunk 1-2 paprikásabb hangulatú mérkőzésre. Williamsnek sem kell sok, hogy elguruljon a gyógyszer és Coopernek is tuti oda fognak szólogatni az ellenfél védői és előfordulhat, hogy nála is bekattan vmi. 😊
sphotos-b-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/45029_4987263454061_198453044_n.jpg
A fűzővel kifelé kapcsolatos dologról ne is beszéljünk. Ők is egyből hozták a rasszizmusos dolgot.
És amíg mi fanok elviccelünk ezen, de azért egy cikknek nem ilyennek kéne lennie, mert az alig tájékozott fanok nagy része, biztos elhiszi, hogy ennek a bunyónak köze van a niggerezéshez.
Pontosan ezért sajnáltam vhol szerencsétlen Vince Young-ot. Philadelphiában bármit csinálsz, mondasz, bolhából elefántot csinál a sajtó.
nah látom bowl-hu is 😀
Azt nem tudom, hogy miért nem hozta le senki főcímként, amikor Geathers ment neki vkinek a TC-ben.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jézusom...sphotos-b-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/45029_4987263454061_198453044_n.jpg
nah látom bowl-hu is 😀
Azt nem tudom, hogy miért nem hozta le senki főcímként, amikor Geathers ment neki vkinek a TC-ben.
több mint 12 éve
Erre most jutottam el idáig 😀www.bleedinggreennation.com/2013/9/5/4697854/debunking-the-jairus-byrd-to-the-eagles-trade-rumors
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Azt rebesgetik hogy Byrd az elcserélését szorgalmazza Buffaloban. Szívesen látnám 😊RataxesSzívemből szóltál 😀
több mint 12 éve
Van videó is: www.csnphilly.com/video_content_type/cary-williams-and-riley-cooper-fight-practiceBiztos, hogy el fogom küldeni párszor az anyjába a reklamálásért meg minden szarért rá dobott sárga zászló miatt, de végre legalább van egy tökös ember a D#-ünkben. Páran példát vehetnének róla.
Williams hivatalosan is egy állat!Shawn84
Jó a nagy száj csak úgy ér vmit, ha teljesítmény is van, de legalább a fele már megvan.
több mint 12 éve
Azt rebesgetik hogy Byrd az elcserélését szorgalmazza Buffaloban. Szívesen látnám 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Van videó is: www.csnphilly.com/video_content_type/cary-williams-and-riley-cooper-fight-practiceWilliams hivatalosan is egy állat!
több mint 12 éve
Bunyó volt edzésen Williams és Cooper között. Vick szedte szét őket.Shawn84Holnapi főcím: "Tettlegességig fajult a rasszizmus az Eaglesnél".
több mint 12 éve
Bunyó volt edzésen Williams és Cooper között. Vick szedte szét őket.
több mint 12 éve
Fogadjátok szerettel az idei szezon első meccs beharangozóját: philly.blog.hu/2013/09/05/beharangozo_2013_wk1_eagles_redskins_mnf
több mint 12 éve
Gamepass beindítva jöhet a foci végre!Fly Eagles fly!
több mint 12 éve
DE Brandon Bair jött Ps-be (6-6, 285)tûzoltóBair Oregon játékos volt, Chip ismeri.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Nah jólvan Chip nem kertel 😀 “Right now, I think at our outside linebacker spot we had a lot of rush guys, not a lot of drops guys,” Kelly said. “The one drop guy we have is Connor Barwin.”
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Kelly-states-the-obvious-Barwin-is-the-only-OLB-that-can-drop-and-cover.html
Azért annak örülök, hogy most végre van egy olyan HC-nk, aki legalább feleannyit ért a focihoz, mint mi szurkolók. 😀
Ma Dennis Kelly és Hughes kivételével mindenki edzett. Kelly is már kocogott, meg nyújtott, szal lassan már talán Ő is edzésbe állhat.
több mint 12 éve
DE Brandon Bair jött Ps-be (6-6, 285)
több mint 12 éve
igglesblitz.com/- on megjelent egy cikk, ami a játékosok kiválasztásával kapcsolatos.(Egy kis részlet belőle)Kint is sokan nem értik,(mint én…) miért küldtük el ezt, vagy azt a játékost, és miért maradhatott (vagy jött) egy másik.
A Patriots-nál van egy mondás, hogy nem gyűjt tehetségeket, hanem épít egy csapatot.
A cél nem az, hogy kiválassza, a legtehetségesebb 53 játékost.
Kelly keresi a megfelelő kombinációját az 53. játékosnak.
Mindannyiunknak megvan a gondolata, melyik 53 játékost szeretnénk a csapatban tartani.
Kelly tudja, hogy mit akar. Ő figyelte a játékosokat egész nyáron.
Ne feledjük, hogy Kelly nem egy tipikus edző. Rendelkezik egy teljes koncepcióval a játékosokkal - fitness, pihenés, táplálkozás stb – kapcsolatban.
Kelly nagyon sajátos ötletekkel bír, hogyan kell felépíteni és futtatni a foci program.
Ügye emlékszünk, hogy az elmúlt 2 évben az Eagles felvásárolt egyéni tehetségeket.. A probléma az volt, hogy ezek a játékosok nem voltak ideálisak a rendszerhez, illetve, nem jól illeszkedtek egymáshoz.
Kelly próbál olyan játékosokat találni, amelyek illeszkednek az Ő rendszeréhez, és amelyek jól illeszkednek egymáshoz.
Azt akarja, hogy, egy kemény, fizikai, termelékeny, összetartó csapat legyen az Eagles.
több mint 12 éve
Eagles tried out former Ravens offensive tackle Rogers Gaines, according to a league source, as well as linebacker Vic So'oto
több mint 12 éve
Jo-Lonn Dunbart kirakta a Rams. Négy meccses eltiltása van , de el kéne hozni sztem.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ez tetszeni fogvimeo.com/73491063

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal