Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:Plusz a nyak sérülése is volt. utána mindjárt.
blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.
Bébé
több mint 13 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.
több mint 13 éve
Igen o is erdekes lehet. Meg 10 nap es nyit a piac
több mint 13 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt posztonJanekRicky Jean Francois www.bleedinggreennation.com/2013/2/27/4034856/philadelphia-eagles-free-agent-ricky-jean-francois-san-francisco-49ers?utm_medium=referral&utm_source=t.co
Tudom szar oldal meg minden, de azért a felhozott nevek miatt érdemes nézegetni.
több mint 13 éve
A jets lehet kirakja Pouhat nekunk megoldana egy két evet nt poszton
több mint 13 éve
Ot elengedi a 49ers azt olvastam. Nekunk most Peters a fontos es a jelenlegi jatekosok ujraszerzodese
több mint 13 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának.Goldsonra talán azt mondom egy 2 éves szerződést megérne, Sanford szerintem Nate Allen szint nagyjából. Delmas a sérülései miatt max ha nagyon olcsó lenne, Landry viszont hmmm. Rá nem is gondoltam eddig. Ő is jöhetne akár. De drafton mindenképpen kellene egy a jobb safety prospectek közül, aki az elejétől akár kezdő tudna lenni. Illetve van még a trade lehetősége is.
De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛 Rataxes
több mint 13 éve
Hát én pl. Goldsont se zavarnám el, Sanford se volt rossz idén a Minnyben, ráadásul szerintem vele nem is hosszabbítanak Mistral Raymond és Harrison Smith miatt. Chris Clemons is jöhetne szerintem, Delmas vagy Landry, de egy-két veterán is meggyőző produkciót nyújtott, igaz Ők csak ilyen 1-2 éves megoldást nyújtanának. De szerintem Allen meg Coleman tavalyi produkciója után szinte bármelyikkel előbbre lennénk 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Van még Moore szintén Atlantából. A többiekkel nem vagyunk előre.Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Akkor jöhet Kenny 1. körben vagy 2. körben Elam 😊Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
Rataxes
több mint 13 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.Shawn84Lesz ám másik safety is a piacon 😛 Ettől mondjuk még várható a safety draft, de ezt nem feltétlenül a Byrd franchise tag számlájára írnám 😊 FS és SS is kellene, nem hiszem hogy mindkettőt szabadügynökpiacról oldanánk meg 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Jairius Byrd franchise taget kap. Ebből safety draft lesz.
több mint 13 éve
gondolom desean is szereti 😊Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön. Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Legújabb QB nálunk :GJ Kinne 😀Az NFL-ben egyedülálló módon az Eagles rostere csupa irányítóból fog állni... 😀
több mint 13 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustaineÉn utálom. 😀 Sztem egy paraszt . Ide ne jöjjön.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó cornermustainecsak drága
több mint 13 éve
Dunta Robinsont most vágta ki a Falcons, akár le is csaphatnánk rá, egész jó corner
több mint 13 éve
Hát igen bár itt a fő kérdés mit akar Kelly ...a cb FA kicsit bővebb mint az OT poszt
több mint 13 éve
Jordan jó lenne azért 3-4ben más nem cserének kicsi pénzért. Landri is bevált szerintem ennyiért.Az sok. Ezért a produkcióért 4-nél többet nem érdemel éves szinten. Ha nagyon meg akarnánk tartani, már kapott volna ajánlatot szerintem. Inkább szétnézünk a piacon. Millinert is simán el tudom képzelni az első körben. Nem lenne egy rossz döntés, főleg ha Aso nem marad, vagy csak 1 évig.
DRC olyan 6ért maradhatna...Janek
több mint 13 éve
Jordan jó lenne azért 3-4ben más nem cserének kicsi pénzért. Landri is bevált szerintem ennyiért.DRC olyan 6ért maradhatna...
több mint 13 éve
Év közben azt nyilatkozta , hogy nem igazán érdekli a pénz. Sas akar maradni , bár azért ez picit sántít ... 😀március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...Az az igazság, hogy Dorenbos-on kívül igazán senkiért nem sírnék, ha elküldenénk.
drc,jordan,landri,dorenbos stbJanek
DRC nem lopta be magát a szívembe, sem a hozzáállásával, sem a játékával, sem a stílusával, és még gondolom nagy lóvét is akar majd (ki nem 😊 ).
Kicsit sajnálom, hogy Marsh nem vált be szintén, pedig jó adottságai vannak a poszthoz. Persze ez anno Jarrettre is igaz volt...
Eazzy
több mint 13 éve
Szerintem így egy Fischer vagy Lane Johnson pick még mindig benne van a levegőben, de esélyesnek látok egy Warmack vagy letrade és Jesse Williams vagy Jonathan Cooper picket is 😊BlitzHawkWarmackot eléggé nehezén tudnám elképzelni 😀
több mint 13 éve
március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...Az az igazság, hogy Dorenbos-on kívül igazán senkiért nem sírnék, ha elküldenénk.
drc,jordan,landri,dorenbos stbJanek
DRC nem lopta be magát a szívembe, sem a hozzáállásával, sem a játékával, sem a stílusával, és még gondolom nagy lóvét is akar majd (ki nem 😊 ).
Kicsit sajnálom, hogy Marsh nem vált be szintén, pedig jó adottságai vannak a poszthoz. Persze ez anno Jarrettre is igaz volt...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ezt fogalmaztam meg. ha fel szeretne jönni valaki akkor van trade.Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊Janek😀 Hát nyilván nem így gondoltam, de ha Geno benn marad a mi helyünkig pl, mivel most erre már igen nagy a sansz az Alex Smith üzlettel, így azért talán már van egy-két csapat, aki fel szeretne jönni majd. Ebben az esetben pedig jobb döntésnek tartanám, ha lejjebb másznánk.Eazzy
Genot elviheti még a Jags is esetleg a sosem tudni mit csinál a drafton raiders is 😊
március 12.ig még van egy kis idő addig el kéne rendezni a mi játékosaink sorsát...
drc,jordan,landri,dorenbos stb
több mint 13 éve
Gondold vegig a szitut, megy az eagles fo vegig a ligan gyerekek mi le akarunk tradelni ki lenne partner? 😊Janek😀 Hát nyilván nem így gondoltam, de ha Geno benn marad a mi helyünkig pl, mivel most erre már igen nagy a sansz az Alex Smith üzlettel, így azért talán már van egy-két csapat, aki fel szeretne jönni majd. Ebben az esetben pedig jobb döntésnek tartanám, ha lejjebb másznánk.
Don't talk the walk, Walk the talk!