NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
DL-t nem húznék, ahogyan ILB-t sem, secondary+OL kéne kurvára, meg valami fasza QB vick mögé. mert screenekkel és max 5 yardos passzokkal nem fogunk meccset nyerni a jövőben sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1994 óta nem volt ilyen a club történetében. 😕empty taxi

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na hát épp erre akartam rákérdezni, hogy drafton kit érdemesebb szerintetek húzni, és kit érdemsebb majd hozni?Na akkor itt van egy szép lista minden hiányposzta avyg ahová én el tudnék képzelni. Félkövérrel az első körbe vártak.
Lassan majd nézegethetjük az upcoming FA listát is. Lesznek nagy nevek vagy ilyesmi...Eazzy
OL: Barrett Jones C/G, Luke Joeckel T, Khaled Holmes C, Chance Warmack G, Jake Matthews T
WR: Terrence Williams, Keenan Allen, Robert Woods (Nr. 1 elkapónak őket tudom elsősorban elképzelni, persze vannak még mások is)
QB: Geno Smith, Matt Barkley, Tyler Wilson, Aaron Murray
CB: Johntan Banks, Dee Milliner
OLB: Chase Thomas, Arthur Brown (Bryce tesója), Gerald Hodges, Jervis Jones
SS: Matt Elam, Robert Lester
FS: Eric Reid, Tony Vaccaro, Bacari Rambo
ILB: Manti Te'o, Nico Johnson (bár ő 3-4-es elsősorban), Shayne Skov
DT: Star Lotulelei, Jesse Williams (Ő NT, de olyan jó hogy muszáj betenni)
DE: Bjoern Werner, Damontre Moore, Sam Montgomery, Alex Okafor, Corey Lemonier
Ők lennének a teljesség igénye nélkül. Vannak benn első, második és harmadik körre várt játékosok is.
Illetve itt van BleedingGreen múltkori cikke, amiben részletesebben is ír néhány védőjátékosról.http://philly.blog.hu/2012/10/20/eloretekinto_2013_nfl_draft_vedelem Támadóknál is várható hasonló cikk, amint megírom 😛 De szezon vége felé közeledve majd a blogon is egyre többet fogunk foglalkozni a leendő újoncokkal.
több mint 13 éve
Na hát épp erre akartam rákérdezni, hogy drafton kit érdemesebb szerintetek húzni, és kit érdemsebb majd hozni? Lassan majd nézegethetjük az upcoming FA listát is. Lesznek nagy nevek vagy ilyesmi...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Na ez WTF?Majdnem minden kéne. A jó hír, hogy lesz bőven pénzünk a sapka alatt, így szabadügynökök is jöhetnek majd. Drafton meg már csak csinosítgatni kelljen.
Értem én, hogy egyoldalú passrusher, és nyilván Graham és Curry is nagyobb potenciállal bír, de hát még csak meg sem próbálunk kihozni valami ellenértéket belőle? Azért egy 18 sackes szezon után csak van valami csapat, aki legalább egy 6-7. kört idehajint érte...azért van olyan DL bőven, ahová szívesen várják majd...
Na most nincs innentől a kezdő QB, RB, WR, slotWR támadásban, védelem amúgy is hoki...TOP5 pick biztos meglesz, de az én kérdésem, hogy kiket húzgáljunk? Védelembe kéne vagy két S, két CB, nem ártana nagyon LB sem, kb egy egész OL-t is húzhatnánk, kéne valami értelmes franchise QB is, lassan elgondolkozhatunk valami AJ Green típusú WR-en is, mert Maclin megint betlizik idén...(jó mondjuk voltak nem rajta múló tényezők is, de azért nah...).
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem mentünk rá RGIII-ra...mostani drafton gondolom közel sem jön ilyen Luck - Griffin szint mi?Eazzy
több mint 13 éve
Idén igen. Ettől még meg fog az nyílni jövőre.Na ez WTF?A trade-időszak már lezárult.
Értem én, hogy egyoldalú passrusher, és nyilván Graham és Curry is nagyobb potenciállal bír, de hát még csak meg sem próbálunk kihozni valami ellenértéket belőle? Azért egy 18 sackes szezon után csak van valami csapat, aki legalább egy 6-7. kört idehajint érte...azért van olyan DL bőven, ahová szívesen várják majd...Eazzy
Bébé
több mint 13 éve
Na ez WTF?A trade-időszak már lezárult.
Értem én, hogy egyoldalú passrusher, és nyilván Graham és Curry is nagyobb potenciállal bír, de hát még csak meg sem próbálunk kihozni valami ellenértéket belőle? Azért egy 18 sackes szezon után csak van valami csapat, aki legalább egy 6-7. kört idehajint érte...azért van olyan DL bőven, ahová szívesen várják majd...Eazzy
több mint 13 éve
Na ez WTF? Értem én, hogy egyoldalú passrusher, és nyilván Graham és Curry is nagyobb potenciállal bír, de hát még csak meg sem próbálunk kihozni valami ellenértéket belőle? Azért egy 18 sackes szezon után csak van valami csapat, aki legalább egy 6-7. kört idehajint érte...azért van olyan DL bőven, ahová szívesen várják majd...
Na most nincs innentől a kezdő QB, RB, WR, slotWR támadásban, védelem amúgy is hoki...TOP5 pick biztos meglesz, de az én kérdésem, hogy kiket húzgáljunk? Védelembe kéne vagy két S, két CB, nem ártana nagyon LB sem, kb egy egész OL-t is húzhatnánk, kéne valami értelmes franchise QB is, lassan elgondolkozhatunk valami AJ Green típusú WR-en is, mert Maclin megint betlizik idén...(jó mondjuk voltak nem rajta múló tényezők is, de azért nah...).
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem mentünk rá RGIII-ra...mostani drafton gondolom közel sem jön ilyen Luck - Griffin szint mi?
több mint 13 éve
Nem tudjátok véletlenül meddig lehet elvinni waiverről Babint?BazzaniEste 10ig.
több mint 13 éve
Nem tudjátok véletlenül meddig lehet elvinni waiverről Babint?
több mint 13 éve
Annak örülök, hogy így legalább kipróbáljuk a fiatalokat. Nagy eséllyel se Vick sem pedig Shady nem fog játszani a Dallas ellen. Legalább rajtunk kívül az új HC-nak is lesz vmi rálátása a rookiek-ra.
több mint 13 éve
Biztos sokatoknak ismerőse a Fűzővel Kifelé Facebookon, de ezt belinkelem, mert ha csak egyvalaki is lecsúszik róla, az élete élményével lesz szegényebb😊 Hatttalmas (három tével) paródia szerintem:Az a Dan Smith a végén nagyon ütött 😀
somebody08
több mint 13 éve
Attól félek még Damarissal is😊...empty taxilesz ez még deseannal is 😀
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
...empty taxilesz ez még deseannal is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Biztos sokatoknak ismerőse a Fűzővel Kifelé Facebookon, de ezt belinkelem, mert ha csak egyvalaki is lecsúszik róla, az élete élményével lesz szegényebb😊 Hatttalmas (három tével) paródia szerintem:több mint 13 éve
Sztem el lehet kezdeni nézegetni az ifjú QB-ket, mert ebből itt top3 lesz így.
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az idei cél az 1/1! Basszus még a Kansas ellen sem lenne esélyünk....Csak az zavar, hogy úgy tűnik Reid zavartságában szétrobbantja az egész brigádot. Nevetséges az egész, mi megy itt. Küldenék már el a p*csába az öreg rozmárt halat zabálni az északi-sarkra...
több mint 13 éve
sajnálom mert Todd egyik legjobb barátja volt a csapatból.nekem is ez a felvetésem,rendben hogy túl nagy a fizetése, de nem kaphattunk volna érte vkit,valamelyik csapattól vagy picket?annál azért sokkal értékesebb hogy csak így kibasszuk.Én szezon elején olvastam egy cikket ahol arról írtak hogy ajánljuk fel Babint+ picket Earl Thomas-ért a seattle-nek.Nekem már akkor is tetszett, most meg..
Viszont tavaly sem volt akkora spíler, volt 8 millió sackje, futás ellen nulla, idén még a sackek sem jöttek, év végén amúgy is repült volna, curry jó lesz helyette, én nem fogom megsiratni. Más kérdés hogy kaphattunk volna érte picket is, ráadásul a sec egytől egyig szarabb, mégis mindenki él és virul a kezdőben.eaglesmcnabb
Egyébként félve kérdezem, a szent tehén, Trent Cole fizetése mennyi?mert neki a Carolina meccsig még momentuma sem volt, azzal együtt tudom őseagle,én is szeretem de akkor is..
több mint 13 éve
Na ebből megint mekkora hiszti lenne már... 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Azt mondjak, hogy nem biztos, hogy Reid repulni fog az ev vegen. 😀
több mint 13 éve
Azt mondjak, hogy nem biztos, hogy Reid repulni fog az ev vegen. 😀
több mint 13 éve
Ilyenkor egyébként a főegyzőnek mennyi behatása van a dologra? Úgy értem nem a GM mondja ki a végső szót? Főleg ha Reid távozása tényleg szóba kerülhet, akkor Roseman nem csak akkor bólintana rá a cut-ra ha jövőre se számolnánk Babinnal?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
remek, hogy reid alakítja a jövő évi keretet...ááá ezt nem hiszem el, aso coleman ezerszer szarabbak a posztjukon
ja és menjen reid a fiatalítással már ahova akar,látszik mit sikerült elérnie az utóbbi években vele
ez a húzás vetekszik nálam dawk vagy akers elküldésével
több mint 13 éve
Én megértem Babin kirúgását. Túl jó ahhoz, hogy ne nyerjen semmit karrierje során 😊