NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:Lécci ne hozzuk a magyar focis kifejezéseket, mert már azoktól is hányni kell. De az is igaz, hogy nincsenek szavak már erre az alpáriságra 😀
év eleje belépő Reid (alias JFK): Bukott diák
év vége felé még nem (de majd) lelépő Reid (alias JFK): Én nem veszíthetek...dande
több mint 13 éve
Nem baj ez akkor is egy SZERETHETŐ 😛 csapat s még egy dolog jutott eszembe ez idény kapcsán:év eleje belépő Reid (alias JFK): Bukott diák
év vége felé még nem (de majd) lelépő Reid (alias JFK): Én nem veszíthetek...
több mint 13 éve
naná hogy lesz meccsnézés!idén tényleg mindennek lehet majd örülni :S...
több mint 13 éve
Én biztos leszek, Janek meg a helyszínen "kínozza" magát. Lehet be is fog jelentkezni az eredménykövetőben. 😊GreengoOtt meg minek, élvezze, fényképezzen amit csak tud meg a meccsel foglalkozzon ne velünk 😀 ha nyerünk haza se jöjjön kötelezzük, hogy az összes többi meccsre kimenjen, ha meg nem akkor meg azért 😛 😉
több mint 13 éve
Én biztos leszek, Janek meg a helyszínen "kínozza" magát. Lehet be is fog jelentkezni az eredménykövetőben. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Csakhogy ne legyünk már annyira az alján (mondjuk az aktivitás sok mindent elárul) GAMEDAY, én vállalom az önkínzást 😛 mások? a követőben valószínű nem leszek attól megkíméllek titeket legfeljebb csak olvasgatom, de a tévében azért nézem. Jó szurkolást!
több mint 13 éve
Hát használjuk is Brownt, mondjuk egy jó 70yard+TD jól jönne fantasyban 😀 Ha már másra nem jó a csapat...(sajnos idén erre sem)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Reidnél soha nem lehet tudni 😛Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.dandevalakit biztos fogunk RB poszton, főleg hogy Foles irányít.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.dandevalakit biztos fogunk RB poszton, főleg hogy Foles irányít.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ok Shady-t tudtam, hogy sajnos nem fog, de bízom Brownban és remélem használni is fogjuk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fog játszani, mint ahogy Shady sem.
több mint 13 éve
Nem , nem az van benne , csak az van hogy jó ütmeben kezd kigyógyulni az agyrázkódásából , már nincsen fejfájása , és a 3. fázisba lépett , illetve hogy vasárnapra már a 4.be fog (5 van) De hétfőn ettől függetlenül Foles úr fog játszani , és Bryce Brown.Sehogy csak betettem annak aki érti és érdekli, és épp nem az nfl.comot nézi. Ezek szerint, ha így kérdezed 😛 nyilván az van benne, hogy Vick játszani fog. Tőlem játsszon csak jól és nyerjünk a többi nem érdekel.dandewww.nfl.com/news/story/0ap1000000099761/article/michael-vick-progressing-from-concussion-for-eaglesdandeEzt most jó vagy rossz hírként éled meg ?Petikievak01
több mint 13 éve
Sehogy csak betettem annak aki érti és érdekli, és épp nem az nfl.comot nézi. Ezek szerint, ha így kérdezed 😛 nyilván az van benne, hogy Vick játszani fog. Tőlem játsszon csak jól és nyerjünk a többi nem érdekel.www.nfl.com/news/story/0ap1000000099761/article/michael-vick-progressing-from-concussion-for-eaglesdandeEzt most jó vagy rossz hírként éled meg ?Petikievak01
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000099761/article/michael-vick-progressing-from-concussion-for-eaglesdandeEzt most jó vagy rossz hírként éled meg ?
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Két hét kimaradt meló miatt de most megint Beharangozok: philly.blog.hu/2012/11/24/beharangozo_panthers_eagles
több mint 13 éve
Csak nem jött át valahogy senkinek mi? 😊nemár, tényleg?mustaineirónia.Amadeus91mire?mustainejók ezek a Rams elkapók.Amadeus91Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
Mardy Gilyard-ot pedig kivágtuk. Bébé
több mint 13 éve
nemár, tényleg?irónia.Amadeus91mire?mustainejók ezek a Rams elkapók.Amadeus91Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
több mint 13 éve
Nem tudom mi a célod azzal hogy a legutolsó, tök lényegtelen roster move-jainkra is irónikus megjegyzést teszel, de ha a lesajnálás akkor nem jött össze, tájékoztatlak hogy Gilyard idén 10 snapet se volt a pályán és Salast se a kezdőbe hoztuk 😉
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
irónia.Amadeus91Nekik is jó a humoruk?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
irónia.mire?mustainejók ezek a Rams elkapók.Amadeus91Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
több mint 13 éve
A Rams kezdő elkapói az Eaglesnél kupálódtak (Amendola és Gibson is), ezek meg tőlük tanultak, úgyhogy igazából Eagles elkapók 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mire?jók ezek a Rams elkapók.Amadeus91Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
több mint 13 éve
jók ezek a Rams elkapók.Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba. Shawn84
több mint 13 éve
Leigazoltuk Greg Salas WR-t.Salas is hasonló kaliber. A Hawaii egyetemen rekordokat döntött. A Rams draftolta 2011-ben a 4. körben, idén pedig már a Patriotsnál próbálkozott. Ők egy 2015-ös draft picket adtak érte.Csütörtökön vágták ki. 2011-ben 6 meccsen 27 elkapásból 264 yardot hozott össze. Azóta semmit. Returnerként jöhet számításba.