Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Peters csütörtökön csatlakozott az edzéshez... Reid elmondása szerint Ő maga nem végzett edzésmunkát, jelenleg még nem áll készen a tréningre, de megvan rá az esély, hogy még idén játszon. (november 27-ig dönthetjük el hogy aktiváljuk-e)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)dandeTe ugye még hiszel a mesékben? 😛
több mint 13 éve
Ez most kivételesen nem Folesnak és miatta szólt, felőlem Vickkel is történhetne ez ha egészséges lenne. Annyira kiszámíthatatlan ez az idény (is) ki tudja mi történik még. Ráadásul nálam még Reid mindig nem tudta annyira kiverni a biztosítékot ne kívánnám azt, hogy szebb búcsú járna neki mint ami most kinéz, azért így is sokat köszönhetünk neki (ugyanakkor elismerve azt, ez már tisztán látszik, hogy ebben JJ keze is bőven benne van).Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)dandeTudom hogy szereted folest és a támadófalunkat de azért ennyire ne legyél elfogult 😀Petikievak01
több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)dandeTudom hogy szereted folest és a támadófalunkat de azért ennyire ne legyél elfogult 😀
több mint 13 éve
Egy kicsit utána számoltam ha most nyernénk a Panthers ellen és valami csoda folytán megindulnánk felfelé még nem reménytelen a PO. Persze ehhez az kell, hogy mi minden meccset megnyerjünk a Dallas és a Giants ne támadjon fel és a Sklins is megtorpanjon. Ahogy számoltam kijöhet az, hogy nekünk 9-7 lesz a másik két csapatnak 7-9 max 8-8. Persze aztán könnyen valószínű már kedd éjjel bukik az egész vagy esetleg már vasárnap azzal, hogy az Óriások verik a Packerst. De hátha (bocsánat ha valakit ezzel a reménykedő hozzászólással zavartam 😀)
több mint 13 éve
Ilyenkor kár, hogy nincs dislike gomb.Majd miután megnézed a meccset 😀 Elgondolkodsz rajta.. Ki az a Reggie White??? 😊)Petikievak01Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.dandeHivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
több tiszteletet Whitenak! Ted Brusci szerint jo lesz még Vick! Van remény ! 😊 3-13
több mint 13 éve
Tegnap megvilágosodtam. Nem a csapattal van baj, hanem velünk. Nézzétek vissza az idei meccseinket úgy, hogy leveszitek a hangot és alárakjátok ezt:Máris sokkal szórakoztatóbb a szezon 😉
több mint 13 éve
ha már "Philly proud" van a videóban, akkor ezt most random módon ide linkelem 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Majd miután megnézed a meccset 😀 Elgondolkodsz rajta.. Ki az a Reggie White??? 😊)Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.dandeHivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
több mint 13 éve
Egyértelmű a Párducoknak vége meg az összes többinek utána 😀 kár, hogy a PO-hoz már az sem lenne elég.Hivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik! Petikievak01
több mint 13 éve
Hivatalos Foles kezddandeÉs Curry is játszik!
több mint 13 éve
Hivatalos Foles kezd
több mint 13 éve
Itt már így valószínűleg a játékosoknak sincs kedvük játszani. Nem hiszem, hogy egy-két meccsen kívül bármelyikre is odatennék már magukat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Taylor Swift dala Andy ReidrőlReid-nek is az lenne a legjobb ha lelépne, minél előbb. Még egy-két ilyen meccs és nem marad semmi abból a tekintélyből amit az elmúlt évtized alatt megszerzett az Nfl-ben, ha még maradt belőle valami egyáltalán..
notbillwalton.lockerdome.com/media/102607676
nem feltételezem, hogy bárki ismeri az eredetit 😀Höri
Ebből is látszik, már Philly-ben is kigúnyolják, de sajnos jogos a kritika, nem tud ő már itt megoldást találni az évek óta fennálló problémákra, mivel ő maga az egyik legnagyobb probléma. Én a szezon közben való kirúgását se tartanám hibának, a Washington elleni meccs szégyen volt,csere qb ide,csere O-fal oda ez tűrhetetlen volt.Egyre rosszabb döntéseket hoz, amióta kirúgta Castillo-t a védelmünk is teljesen szétesett, pedig addig legalább a defence-re lehetett építeni,apróbb megingások voltak de alapvetően rendben volt.Azóta teljes fogalmatlanság és káosz.
több mint 13 éve
Taylor Swift dala Andy Reidrőlnotbillwalton.lockerdome.com/media/102607676
nem feltételezem, hogy bárki ismeri az eredetit 😀
több mint 13 éve
Bryce Brown biztos és minden valószínűség szerint Foles is kezd. Úgy tűnik Brown lehet a mi Burfict-nk reméljük tényleg beválik és akkor két jó futónk lehet igaz osztozva az amúgy is kevés futáshíváson ami nekik jut 😛
több mint 13 éve
Ha valaki még nem unná az ismert szöveget akkor:😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
3 hónapot keltett várni erre. Kiderül hogy ő a titkos fegyver , akivel meglepjük a ligát és még idén superbowlt nyerünk vele 😀Petikievak01Na ilyen csodát még a Tibi bácsi sem tudna elintézni!
több mint 13 éve
3 hónapot keltett várni erre. Kiderül hogy ő a titkos fegyver , akivel meglepjük a ligát és még idén superbowlt nyerünk vele 😀
több mint 13 éve
Curryt állítólag aktiválni fogjuk hétfőn. Az élet apró örömei ...Na most Cam Newton is megtudja majd, hogy hol lakik az Úristen!
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Source-Curry-to-be-activated-Scott-likel?blockID=804057&feedID=692BleedingGreen
több mint 13 éve
Na előre a top5 cetliért...A blogra majd egy szép élménybeszámolót írhatnál egy vagy ezer fotóval és videóval. Nagyon bejönne mindenkinek azt hiszem!
reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Ha még Cam-ék is nyernek ellenünk akkor top3 ami kb reális mert most csak a KC és tán a JAX ellen mehetnénk ki a fűre győzelmi esélyekkel sajna.
Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni Janek
több mint 13 éve
Curryt állítólag aktiválni fogjuk hétfőn. Az élet apró örömei ...www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Source-Curry-to-be-activated-Scott-likel?blockID=804057&feedID=692

több mint 13 éve
Na előre a top5 cetliért...Ellenünk úgyis felszívjátok magatokat utolsó fordulóban...
reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Ha még Cam-ék is nyernek ellenünk akkor top3 ami kb reális mert most csak a KC és tán a JAX ellen mehetnénk ki a fűre győzelmi esélyekkel sajna.
Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni Janek