BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még nincs vége de azért leírom, csendben követtem a mecset az első félidőt fél szemmel. Ez nem Foles napja volt és lehet, hogy sok nem is lesz. Bocsánat mindenkinek akit zaklattam vele nyilván egy meccs nem meccs, meglátjuk, hogy alakul tovább. Jövő szeptemberig azt gondolom el is teszem magam legfeljebb csendben nézek és követem az eseményeket.

De egy valamit még le kell írnom:

Felmegyek a pályára eltervezem, hogyan lesz a játék a társam elkapja labdát: nem nem kapja el kipattan naná, hogy az ellenfél kezébe...

Eltervezem a társam elkapja a labdát felé is dobom, a társam elcsúszik a labda belepottyan az ellenfél kezébe

Eltervezem levédekezem a támadót ott is vagyok de vhogy csak ő húzza le

Megkergetem az irányítót megfogtam....nem kicsúszik a kezem közül utána TD-t dob...

S az ilyenek nem egy meccsen hanem az ezt megelőző kb 13-n mintha az elmúlt 13 év "szerencséjét" akarná visszavenni az élet....

Ez ellen mit lehet tenni? Semmit

Nem akarok senkit menteni ezzel a gondolat foszlánnyal a felelősség alól de ez is hozzá tartozik a dolgokhoz. Azért drukkolok (lehet nem kéne akkor a csapat szerencséje is megfordulna 😛) és még ha úgy adódik reagálok más nem nfl topichoz esetleg hozzászólok de itt jobb ha hallgatok.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Curry 4.kör voltJanek
hol? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Curry 4.kör volt

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
nem tudom most már hogy hány embernek kéne lesérülnie hogy végre curry aktív legyen.
most már az is dilemma hogy mi a fazsnak hoztuk ide a 2. körben ha nem adunk neki esélyt? Akkor inkább hoztunk volna valakit az OLba.eaglesmcnabb
A rájátszásra tartogatjuk.somebody08
Esetleg ő már most jobban dolgozik, mint a többiek.
több mint 13 éve
nem tudom most már hogy hány embernek kéne lesérülnie hogy végre curry aktív legyen.
most már az is dilemma hogy mi a fazsnak hoztuk ide a 2. körben ha nem adunk neki esélyt? Akkor inkább hoztunk volna valakit az OLba.eaglesmcnabb
A rájátszásra tartogatjuk.
több mint 13 éve
most már az is dilemma hogy mi a fazsnak hoztuk ide a 2. körben ha nem adunk neki esélyt? Akkor inkább hoztunk volna valakit az OLba.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Eagles Inactives:

Jason Avant WR
Vinny Curry DE
Mardy Gilyard WR
Phillip Hunt DE
Nate Menkin T
Chris Polk RB
Michael Vick QB
Petikievak01
remélem, Coopert megint többet látjuk majdmustaine
Most hogy avant nem játszik , valószinü hogy sokat fogjuk látni.

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Eagles Inactives:

Jason Avant WR
Vinny Curry DE
Mardy Gilyard WR
Phillip Hunt DE
Nate Menkin T
Chris Polk RB
Michael Vick QB
Petikievak01
remélem, Coopert megint többet látjuk majd

több mint 13 éve
Eagles Inactives:

Jason Avant WR
Vinny Curry DE
Mardy Gilyard WR
Phillip Hunt DE
Nate Menkin T
Chris Polk RB
Michael Vick QB

több mint 13 éve
2006 óta minden újonc irányító nyert a Redskins ellen 😀 😀 😀 8-0 a mérleg, igaz, a 7-3-as TD-Int mutató árulkodik arról, hogy nem éppen az irányítók fantasztikus játéka miatt.
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000096148/article/michael-vick-foggy-and-fatigued-says-eagles-trainer
Lehet örülni..Vick-et szarrá törték az elmúlt meccseken,úgyhogy nem fog játszani egy ideig, de lehet már soha nem lesz teljesen egészséges.Kár, megnézném mire menne egy normális fal mögött, de erre úgy néz ki már nem fog sor kerülni.Philadelphia megadta a dogfight-botrány után neki az esélyt,volt egy nagyon jó éve, tavaly nem játszott jól, idén meg lehet ráment a még hátralévő karrierje erre a nagyszerű O-linera.korodiati
Annak ellenére, hogy a játékstílusa alapján benne volt, hogy így ér véget a karrierje, mérhetetlenül csalódott lennék, ha tényleg így vonulna vissza. Bár azt megmondom őszintén nem bánnám, ha mi lennénk az utolsó csapata.somebody08
Őszintén szólva bassza meg a falunk. Mindig amikor megnézem a 2010-es Vick játékát a számat nem bírom becsukni . Csak nézem és alig kapok levegőt. Szerintem idén is 1-2 meccsen volt csak béna , azon kivül odatette magát. És nem ő tehet a 3-6 ról. Remélem elmegy innen a faszba , egy normális fal mögé , legalább játszani lássam. CSak ne vonuljon vissza...

több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000096148/article/michael-vick-foggy-and-fatigued-says-eagles-trainer
Lehet örülni..Vick-et szarrá törték az elmúlt meccseken,úgyhogy nem fog játszani egy ideig, de lehet már soha nem lesz teljesen egészséges.Kár, megnézném mire menne egy normális fal mögött, de erre úgy néz ki már nem fog sor kerülni.Philadelphia megadta a dogfight-botrány után neki az esélyt,volt egy nagyon jó éve, tavaly nem játszott jól, idén meg lehet ráment a még hátralévő karrierje erre a nagyszerű O-linera.korodiati
Annak ellenére, hogy a játékstílusa alapján benne volt, hogy így ér véget a karrierje, mérhetetlenül csalódott lennék, ha tényleg így vonulna vissza. Bár azt megmondom őszintén nem bánnám, ha mi lennénk az utolsó csapata.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Lehet örülni..Vick-et szarrá törték az elmúlt meccseken,úgyhogy nem fog játszani egy ideig, de lehet már soha nem lesz teljesen egészséges.Kár, megnézném mire menne egy normális fal mögött, de erre úgy néz ki már nem fog sor kerülni.Philadelphia megadta a dogfight-botrány után neki az esélyt,volt egy nagyon jó éve, tavaly nem játszott jól, idén meg lehet ráment a még hátralévő karrierje erre a nagyszerű O-linera.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ha ma Luck nem dönti meg a 433 yardos csúcsát Brady ellen, akkor Foles megdönti az övét. Ezt szinte borítékolni merem.somebody08
mármint a saját csúcsát a foles vagy a 433 yardot?Petikievak01
A 433 yardotsomebody08
Nahnah. Azért a nagy Kolbásznak is csak a 391 yard jött össze az első kezdő meccsén. 😀
több mint 13 éve
Ha ma Luck nem dönti meg a 433 yardos csúcsát Brady ellen, akkor Foles megdönti az övét. Ezt szinte borítékolni merem.somebody08
mármint a saját csúcsát a foles vagy a 433 yardot?Petikievak01
A 433 yardot
több mint 13 éve
mármint a saját csúcsát a foles vagy a 433 yardot?

több mint 13 éve
Ha ma Luck nem dönti meg a 433 yardos csúcsát Brady ellen, akkor Foles megdönti az övét. Ezt szinte borítékolni merem.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vasárnap lesz közös meccsnézés végül, vagy az lefújva? Bár kétlem, hogy időben oda tudnék érni, de hátha....Eazzy
Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudnak internetet csinálni vasárnapig. Most nyitottak újra és még nem tudták megoldani. De felajánlották, hogy a későbbiekben akár törzshelyünk is lehet, és akár kedvezményt is kapunk, az amúgy pesti viszonylatban sem drága árakból. Decemberben a Tampa meccsre talán. Shawn84
Na várjál, én már a helynél lemaradtam. Kikről volt szó? Vagy ezt inkább facsén beszéljük meg 😀Eazzy
Küldtem PM-et. Abban benne van a lényeg.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Edzőkérdés jelenleg nem izgat.
Majd januárban ráérek foglalkozni vele részletesebben.
Csak egy érdekes stat:
"No coach has won Super Bowls with two different teams."
Bébé
Most ez azt jelenti, hogy Andy velünk még nem nyer, csak a következő csapatával, vagy azt, hogy Bill velünk már nem fog? 😀Eazzy
Speciel ez esetben éppen azt élném át mint a Montreallal kapcsolatban. Ott C Julient elküldtük jó néhány év után, nagyjából hasonló eredményességgel mint Reid, csak a Stanley hiányzott,egyébként egész jó évek voltak, átment Bostonba második idényében meg is nyerte a kupát... Montreal meg azóta is szív. Na ettől kicsit kikészülnék. Nekem majd mindegy ki jön ha Reidnek menni kell csak nyerjünk, vagy még mielőtt megy, felőlem összejöhet vele is 😛
Nagyon merész akarok lenni és álmodozó (engedjétek meg nekem holnap este kb tíz óráig 😉) fog még a két szőke 9-s idén találkozni a Superdomban (ha nem hát nem de jó picit erre gondolni)dande
Meg szokták lepni a játékosokat belépővel?

több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy Watkins nagy bust... Viszont én úgy látom, hogy a falra FA-ból is ráférne az erősítés és a draftról is, az O fal most a legnagyobb gyengéje az Eaglesnek és a secondary. BlitzHawk
Ez az ember egy bohóc. Hát őt kurva nagy hiba volt idehozni. Amúgy sem volt kiemelkedő, így hogy öreg is no comment. Már akkor sem bírtam amikor idejött, bár lehet hogy Reidre kellett volna haragudnom, mivel ő hozta ide

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak egy érdekes stat:
Bébé
Most ez azt jelenti, hogy Andy velünk még nem nyer, csak a következő csapatával, vagy azt, hogy Bill velünk már nem fog? 😀Eazzy
Speciel ez esetben éppen azt élném át mint a Montreallal kapcsolatban. Ott C Julient elküldtük jó néhány év után, nagyjából hasonló eredményességgel mint Reid, csak a Stanley hiányzott,egyébként egész jó évek voltak, átment Bostonba második idényében meg is nyerte a kupát... Montreal meg azóta is szív. Na ettől kicsit kikészülnék. Nekem majd mindegy ki jön ha Reidnek menni kell csak nyerjünk, vagy még mielőtt megy, felőlem összejöhet vele is 😛
Nagyon merész akarok lenni és álmodozó (engedjétek meg nekem holnap este kb tíz óráig 😉) fog még a két szőke 9-s idén találkozni a Superdomban (ha nem hát nem de jó picit erre gondolni)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem arra gondolt hogy a Gruden / Cowher / Billick / Dungy vonalat felejtsük el 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Csak egy érdekes stat:
Bébé
Most ez azt jelenti, hogy Andy velünk még nem nyer, csak a következő csapatával, vagy azt, hogy Bill velünk már nem fog? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Csak egy érdekes stat: