BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Rick Dennison !!!!! Bejön nekemm!!!!!!! Én őt akarom , Na majd ezt megdumálom Lurie bácsival.Petikievak01
Hé őt én stoppoltam le először 😊
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Rick Dennison !!!!! Bejön nekemm!!!!!!! Én őt akarom , Na majd ezt megdumálom Lurie bácsival.

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Én mondjuk bevallom az említett edzők nagy részét még nem ismerem (nyilván ha tlg esedékes lesz a dolog meg kicsit szűkül a kör jobban lehet majd őket elemezni), de én speciel HC-nak egy ilyen nagy múltú csapathoz, ilyen szurkolói légkörbe mindenképp egy nagyon erős egyéniséget várnék. Olyat aki normálisan tud bánni a médiával, letett már annyit az asztalra, hogy a játékosok is tiszteljék, nincsenek berögzült rigolyái, mer újítani, van fantázia az elképzeléseiben és talán a legfontosabb, hogy igazán tudjon motiválni. Ezek a dolgok amik Reid-ben nagyon elvesztek az utóbbi időben.
Amúgy a HC mellett, legalább olyan fontos lesz ki lesz majd az OC meg DC, ki fogja a play-eket hívni, ez nagyon nem volt mindegy az utóbbi időben nálunk.
több mint 13 éve
Megy már kinn a keverés:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000094857/article/nnamdi-asomugha-of-philadelphia-eagles-could-be-cut?campaign=Facebook_atl_rosenthalShawn84
Aso kibaszásán meg sem lepődnék. Ezen inkább:

The Philadelphia Inquirer expects Jason Babin to be released after the season.
Babin is owed $3.8 million in base salary in 2013 and has 3.5 sacks in nine games. He's a wide-nine player and wide-nine mastermind Jim Washburn is expected to be dismissed along with Andy Reid. The Eagles would be wise to get Brandon Graham as much playing time as possible over their final seven gamesGreengo
Ja, elég meglepő dolog. Persze állítólag a pénz miatt. Azért ezzel meg kell várni, hogy lesz e rezsim váltás vagy nem.
Shawn84
Na ezek után szerintem babin bevadul , hogy maradhasson. 😀 Legalábbis remélem csak 😀

több mint 13 éve
Megy már kinn a keverés:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000094857/article/nnamdi-asomugha-of-philadelphia-eagles-could-be-cut?campaign=Facebook_atl_rosenthalShawn84

Babin is owed $3.8 million in base salary in 2013 and has 3.5 sacks in nine games. He's a wide-nine player and wide-nine mastermind Jim Washburn is expected to be dismissed along with Andy Reid. The Eagles would be wise to get Brandon Graham as much playing time as possible over their final seven gamesGreengo
Ja, elég meglepő dolog. Persze állítólag a pénz miatt. Azért ezzel meg kell várni, hogy lesz e rezsim váltás vagy nem.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

Babin is owed $3.8 million in base salary in 2013 and has 3.5 sacks in nine games. He's a wide-nine player and wide-nine mastermind Jim Washburn is expected to be dismissed along with Andy Reid. The Eagles would be wise to get Brandon Graham as much playing time as possible over their final seven games

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy Watkins nagy bust... Viszont én úgy látom, hogy a falra FA-ból is ráférne az erősítés és a draftról is, az O fal most a legnagyobb gyengéje az Eaglesnek és a secondary. BlitzHawk
Ki ne hagy az edzői stábot 😊 De amúgy egyetértek. Draftról nem lehet és nem is szabad túl sok játékost beépíteni egyezerre. Rutinos játékosok is kellenek. Annyi a nehézség, hogy a jelenlegi falból többen kaptak hosszútávú szerződést, elég jó fizuval. Nehezebb lesz elcserélni őket. Viszont a sapka alatt elég sok pénzünk van. Majdnem 22 millió dollár. És DRC, Dunlap, Tapp, Dorenbos, Landri és Jordan szerződése jár le. Közülük meg talán DRC, Dorenbos és Jordan lesz visszaigazolva. Az meg nem emészt fel olyan nagy pénzeket. Kérdés, hogy milyen lesz a felhozatal a szabadügynök piacon.Shawn84
Igaz, hogy nehéz beépíteni újonc játékost az O falba, de rutinos playerek mellett Joeckel komoly erősítés lenne, erős, nagyon jó a lábmunkája, szvsz mind a passz, mind a futó játék jobban menne.BlitzHawk
Jaja. ismerem. Jones után ő lenne a 2. jelöltem. Warmack, Fluker meg Matthews mellett. De Joeckel előnye, hogy LT-ben játszik. Mondjuk Vicknek az pont nem a vakoldala, de az is kérdéses, hogy jövőre marad e. Viszont Lewant semmiképp nem akarom nálunk látni. Nagyon nem tetszik a játéka.Shawn84
Joeckel vagy Fulker nálam a nyerő, nekem Lewant bust szagú...persze javíts ki ha tévednék.BlitzHawk
Nem tudom hogy Bust szagú e, csak nem tudom elképzelni, hogy jól teljesítsen 😊
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Kétségtelen, hogy Watkins nagy bust... Viszont én úgy látom, hogy a falra FA-ból is ráférne az erősítés és a draftról is, az O fal most a legnagyobb gyengéje az Eaglesnek és a secondary. BlitzHawk
Ki ne hagy az edzői stábot 😊 De amúgy egyetértek. Draftról nem lehet és nem is szabad túl sok játékost beépíteni egyezerre. Rutinos játékosok is kellenek. Annyi a nehézség, hogy a jelenlegi falból többen kaptak hosszútávú szerződést, elég jó fizuval. Nehezebb lesz elcserélni őket. Viszont a sapka alatt elég sok pénzünk van. Majdnem 22 millió dollár. És DRC, Dunlap, Tapp, Dorenbos, Landri és Jordan szerződése jár le. Közülük meg talán DRC, Dorenbos és Jordan lesz visszaigazolva. Az meg nem emészt fel olyan nagy pénzeket. Kérdés, hogy milyen lesz a felhozatal a szabadügynök piacon.Shawn84
Igaz, hogy nehéz beépíteni újonc játékost az O falba, de rutinos playerek mellett Joeckel komoly erősítés lenne, erős, nagyon jó a lábmunkája, szvsz mind a passz, mind a futó játék jobban menne.BlitzHawk
Jaja. ismerem. Jones után ő lenne a 2. jelöltem. Warmack, Fluker meg Matthews mellett. De Joeckel előnye, hogy LT-ben játszik. Mondjuk Vicknek az pont nem a vakoldala, de az is kérdéses, hogy jövőre marad e. Viszont Lewant semmiképp nem akarom nálunk látni. Nagyon nem tetszik a játéka.Shawn84
Joeckel vagy Fulker nálam a nyerő, nekem Lewant bust szagú...persze javíts ki ha tévednék.
több mint 13 éve
Jaja. ismerem. Jones után ő lenne a 2. jelöltem. Warmack, Fluker meg Matthews mellett. De Joeckel előnye, hogy LT-ben játszik. Mondjuk Vicknek az pont nem a vakoldala, de az is kérdéses, hogy jövőre marad e. Viszont Lewant semmiképp nem akarom nálunk látni. Nagyon nem tetszik a játéka.
több mint 13 éve
Igaz, hogy nehéz beépíteni újonc játékost az O falba, de rutinos playerek mellett Joeckel komoly erősítés lenne, erős, nagyon jó a lábmunkája, szvsz mind a passz, mind a futó játék jobban menne.
több mint 13 éve
Ki ne hagy az edzői stábot 😊 De amúgy egyetértek. Draftról nem lehet és nem is szabad túl sok játékost beépíteni egyezerre. Rutinos játékosok is kellenek. Annyi a nehézség, hogy a jelenlegi falból többen kaptak hosszútávú szerződést, elég jó fizuval. Nehezebb lesz elcserélni őket. Viszont a sapka alatt elég sok pénzünk van. Majdnem 22 millió dollár. És DRC, Dunlap, Tapp, Dorenbos, Landri és Jordan szerződése jár le. Közülük meg talán DRC, Dorenbos és Jordan lesz visszaigazolva. Az meg nem emészt fel olyan nagy pénzeket. Kérdés, hogy milyen lesz a felhozatal a szabadügynök piacon.
több mint 13 éve
Elvárások már pedig vannak mindenhol szezon előtt. Neked is van elvárásod a csapatoddal szemben szezon előtt nem?Shawn84
nem tudom, nekem nincsenek előtte elvárásaim, inkább remény, hogy valami legyen, és utána pár meccs után vannak is!, de speciel ezaz idény nem úgy kezdődött
ezt meg csak neked😛😛
Robert Griffin III said Andy Reid told him Eagles were very interested in him during the Combine. Eagles met with him.sapka
Én már februárban is megmondtam, hogy Vicket simán lecserélném RGIII-ra. Ez azóta sem változott. Attól függetlenül, hogy nem miatta tartunk itt elsősorban.
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy Watkins nagy bust... Viszont én úgy látom, hogy a falra FA-ból is ráférne az erősítés és a draftról is, az O fal most a legnagyobb gyengéje az Eaglesnek és a secondary.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Elvárások már pedig vannak mindenhol szezon előtt. Neked is van elvárásod a csapatoddal szemben szezon előtt nem?Shawn84
nem tudom, nekem nincsenek előtte elvárásaim, inkább remény, hogy valami legyen, és utána pár meccs után vannak is!, de speciel ezaz idény nem úgy kezdődött
ezt meg csak neked😛😛
Robert Griffin III said Andy Reid told him Eagles were very interested in him during the Combine. Eagles met with him.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Art Briles is egy jó húzás lenne, de kérdés, hogy odakinn gondolnak-e rá. Kelly-t nagyon nyomják a médiában is a Philyhez, amúgy a mostani inkonzisztens felállástól csak jobb lehet. Nekem az elmúlt évek eseményeit olvasgatva, nagyon úgy tűnik, hogy Reid mindig az ígéretek embere maradt, és innen nincs tovább.BlitzHawk
A "Majd jövőre!" és a "Többet kell dolgoznunk!" kijelentések már szállóigévé váltak Phillyben is meg itt a topikban is.Shawn84
Azért azt is meg kell hagyni, hogy a Phily drukkerek odakinn és (ne sértődjetek meg) itthon is gyakran elégedetlenek, persze ahogy nézem az utolsó két évben több, mint indokolt a staff savazása. 😊 Minden esetre Reid ideje lejárt. Jöjjön egy másik szemléletű HC és Vick+Reid keressenek máshol szerencsét. BlitzHawk
Vannak bizonyos elvárások egy ilyen kerettel kapcsolatban. Szerinted elégedettnek kéne lennünk egy ilyen csapattal 3-6-os mérleggel? Úgy, hogy szezon előtt simán playoffba várta őket mindenki? Egyébként nézd végig, hogy mióta Reid a HC 1998-óta, milyen eredmények voltak. Ennek fényében láthatod, hogy vannak azért valós elvárások a szurkolók körében.
Shawn84
Ebben teljesen igazad van. Egy ilyen kerettel sokkal szebb eredményeket is el lehetne érni és a helyetekben én is elégedetlen lennék. Amúgy a mockra kitérve Luke Joeckel ebben az Eagles falban kiemelkedő egyéniség lenne többet segítene a falon, mint annak idején Watkins.BlitzHawk
Nem nehéz, mivel Watkins semmit nem javított a falon. Ugyan olyan rossz mint 3-4 éve.
több mint 13 éve
Art Briles is egy jó húzás lenne, de kérdés, hogy odakinn gondolnak-e rá. Kelly-t nagyon nyomják a médiában is a Philyhez, amúgy a mostani inkonzisztens felállástól csak jobb lehet. Nekem az elmúlt évek eseményeit olvasgatva, nagyon úgy tűnik, hogy Reid mindig az ígéretek embere maradt, és innen nincs tovább.BlitzHawk
A "Majd jövőre!" és a "Többet kell dolgoznunk!" kijelentések már szállóigévé váltak Phillyben is meg itt a topikban is.Shawn84
Azért azt is meg kell hagyni, hogy a Phily drukkerek odakinn és (ne sértődjetek meg) itthon is gyakran elégedetlenek, persze ahogy nézem az utolsó két évben több, mint indokolt a staff savazása. 😊 Minden esetre Reid ideje lejárt. Jöjjön egy másik szemléletű HC és Vick+Reid keressenek máshol szerencsét. BlitzHawk
Vannak bizonyos elvárások egy ilyen kerettel kapcsolatban. Szerinted elégedettnek kéne lennünk egy ilyen csapattal 3-6-os mérleggel? Úgy, hogy szezon előtt simán playoffba várta őket mindenki? Egyébként nézd végig, hogy mióta Reid a HC 1998-óta, milyen eredmények voltak. Ennek fényében láthatod, hogy vannak azért valós elvárások a szurkolók körében.
Shawn84
Ebben teljesen igazad van. Egy ilyen kerettel sokkal szebb eredményeket is el lehetne érni és a helyetekben én is elégedetlen lennék. Amúgy a mockra kitérve Luke Joeckel ebben az Eagles falban kiemelkedő egyéniség lenne többet segítene a falon, mint annak idején Watkins.BlitzHawk
Hát annál tényleg csak többet lehet 😀😀

több mint 13 éve
Vannak bizonyos elvárások egy ilyen kerettel kapcsolatban. Szerinted elégedettnek kéne lennünk egy ilyen csapattal 3-6-os mérleggel? Úgy, hogy szezon előtt simán playoffba várta őket mindenki?
Shawn84
milyen csapattal?, mióta osztják a PO-t előzetes elvárások alapján?
szerencsére az első 3-4-5 meccs alapján belehet lőni a korlátokat hibákat stb.
volt két egypontos szoros győzelem (egyik a cleveland ellen!), egy nagy blowout a lufi !Arizonától!, utána szoros meccsek, azóta nincs az eagles meccsben; nem olvastam milyen reakciók voltak az első pl. 3 meccs után itt, de voltak intő jelek erről-arról... (draft?😮)
furcsa nekem ez a szezon előtti ítélkezéssapka
A draft tök jól sikerült! A szezon szar. Elvárások már pedig vannak mindenhol szezon előtt. Neked is van elvárásod a csapatoddal szemben szezon előtt nem? Legalább annyi, hogy ne legyen liga utolsó. Az is elvárás. nekünk a PO az elvárás. És TELJESEN JOGOSAN! Gyengébb kerettel más lenne a helyzet, de így... Persze most sem a tudással van a baj, hanem a hozzáállással.
több mint 13 éve
Shawn84
Ebben teljesen igazad van. Egy ilyen kerettel sokkal szebb eredményeket is el lehetne érni és a helyetekben én is elégedetlen lennék. Amúgy a mockra kitérve Luke Joeckel ebben az Eagles falban kiemelkedő egyéniség lenne többet segítene a falon, mint annak idején Watkins.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Vannak bizonyos elvárások egy ilyen kerettel kapcsolatban. Szerinted elégedettnek kéne lennünk egy ilyen csapattal 3-6-os mérleggel? Úgy, hogy szezon előtt simán playoffba várta őket mindenki?
Shawn84
milyen csapattal?, mióta osztják a PO-t előzetes elvárások alapján?
szerencsére az első 3-4-5 meccs alapján belehet lőni a korlátokat hibákat stb.
volt két egypontos szoros győzelem (egyik a cleveland ellen!), egy nagy blowout a lufi !Arizonától!, utána szoros meccsek, azóta nincs az eagles meccsben; nem olvastam milyen reakciók voltak az első pl. 3 meccs után itt, de voltak intő jelek erről-arról... (draft?😮)
furcsa nekem ez a szezon előtti ítélkezés

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
az a baj, hogy szerintem Peters se lesz éppen 100%-os (legalábbis nem sokáig) de én is OT-t húznék nektek.
btw, a mai gyakorláson: Watkins RG, Kelly RT, King LT ...kristof
Nem meglepő. Kelly jelenleg a legjobb falemberünk. Bell meg Dunlap pedig ha nem lenne ilyen nagy sérüléshullám, pályára se kerülhetne ilyen teljesítménnyel. Első körben mindenképpen OL-be kell húzni. Mondjuk én Barrett Jonesra teszem a voksom, mivel 2 poszton is igen jól teljesít ha kell. itt meg mint látható, kell!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Azért azt is meg kell hagyni, hogy a Phily drukkerek odakinn és (ne sértődjetek meg) itthon is gyakran elégedetlenek, persze ahogy nézem az utolsó két évben több, mint indokolt a staff savazása. 😊 Minden esetre Reid ideje lejárt. Jöjjön egy másik szemléletű HC és Vick+Reid keressenek máshol szerencsét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a baj, hogy szerintem Peters se lesz éppen 100%-os (legalábbis nem sokáig) de én is OT-t húznék nektek.
btw, a mai gyakorláson: Watkins RG, Kelly RT, King LT ...
több mint 13 éve
Az első idei Mock Draft ami Eagles szempontból tetszik nekem:  walterfootball.com/draft2013.php
több mint 13 éve
A "Majd jövőre!" és a "Többet kell dolgoznunk!" kijelentések már szállóigévé váltak Phillyben is meg itt a topikban is.