Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.
Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.Greengo
Te kis kegyetlen . Túlságosan is igaz amit mondassz.

Szerk.: Dunlap meg egy csőd.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.
Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A szezonuknak hivatalosan is vége.
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀Stez
ja, hogy úgy
10-6, látom ismét sikerült megragadnod a lényeget Stez 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.

több mint 13 éve
Bocs hogy ide írok 😀 De dande most tuti otthon veri a nyálát 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A fal így fog felállni: LT Demetress Bell, LG Evan Mathis, C Dallas Reynolds, RG Dennis Kelly, RT King Dunlap

Inaktívok:
WR Mardy Gilyard, QB Trent Edwards, RB Chris Polk, OG Danny Watkins, DE Vinny Curry, DE Phillip Hunt, OL Nate Menkin
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
főleg ha megnézed a bears-texans meccset is..

több mint 13 éve
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...
korodiati
Hát még nekünk!
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...
több mint 13 éve
sokat nem lehet vele vitatkozni

több mint 13 éve
TOP 5 pozíció ahová a következő drafton húznunk kéne:  bleacherreport.com/articles/1403984-philadelphia-eagles-top-5-positions-team-should-target-in-2013-nfl-draft
több mint 13 éve
Este akkor Sport 2, bár nem tudom ki lesz a stúdióban.
Addig meg tippjáték:  philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758

Küldtök be sms-t meg mailt?
több mint 13 éve
Woody 5
off:
Eredeti Philadelphia Eagles McNabb 22 cm-es babzsákmaci eladó. 4500 Ft
 aprod.hu/hirdetes/eredeti-philadelphia-eagles-mcnabb-maci-uj-IDDZeb.html
több mint 13 éve
Szerkesztői:  philly.blog.hu/2012/11/10/szerkesztok_valaszolnak_a_krizis_kozepen
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
szerk: egy fotó a Novacareből a falemberek edzéséről. Szerintetek itt mit gyakorolnak? 😀Greengo
Egy újfajta blokkolási technika, a neve: backblock, vagyis háttal blokkolnak, így a holding veszélyét is kiküszöbölik.
Bell a Giants ellen már alkalmazta is:
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nem másolom át az egész képregényt, de 2 képet(részletet) megosztok itt is mert nagyon jók lettek a vasárnapi derbihez:

"We have one of the Galaxies greatest QBs."
"ha I'm good, but let's see him Jerruh...."

😀 😀 😀

szerk: egy fotó a Novacareből a falemberek edzéséről. Szerintetek itt mit gyakorolnak? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Egész héten várom a bejelentést, hogy az Eagles visszavonultatja a 77-es számot (a benne szereplő Demetress Bell-el együtt, így tisztelegve az NFL sérülés miatt visszavonulni kényszerülő irányítói előtt).somebody08
Ez a tag a saját nevét nem tudta pontosan 29 éven át, nemhogy meg tudjon védeni bárkit 😕

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Egész héten várom a bejelentést, hogy az Eagles visszavonultatja a 77-es számot (a benne szereplő Demetress Bell-el együtt, így tisztelegve az NFL sérülés miatt visszavonulni kényszerülő irányítói előtt).
több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozniJanek
és jobban kell játszani ♥

több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozni

több mint 13 éve
A csapat szar, de a Tippverseny még nem áll le:
 philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758
több mint 13 éve
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dande
Na ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀dande
Majd visszavonultatjuk a Hawaii inget.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 310 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dande
Na ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni méltóképpen búcsúzunk Reidtől még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni, de legalább sőt azért több van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dande
Na ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!