Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.Te kis kegyetlen . Túlságosan is igaz amit mondassz.
Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.Greengo
Szerk.: Dunlap meg egy csőd.
több mint 13 éve
Itt a válasz a Foles kérdésre. Őt sem védik meg és még pontatlan is.Ma egy újabb rekordott tudhat magáénak Reid. Itteni pályafutása alatt még nem volt olyan, hogy 5 meccsen egymás után kikapjunk. Ez is sikerült. Remélem már holnap új HC-nk van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
ja, hogy úgyA szezonuknak hivatalosan is vége.szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀Stez
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
10-6, látom ismét sikerült megragadnod a lényeget Stez 😀
több mint 13 éve
A szezonuknak hivatalosan is vége.szerintem ti is 16 meccset játszotok majd, akármennyire is kiábrándító a játékotok 😀
Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.Newman
több mint 13 éve
A szezonuknak hivatalosan is vége. Bár egy 9-6-tal még éppenséggel belehetne húzni a csoportot, látva a nagyon durva erőviszonyokat... 😛 de igazából majdnem elröhögtem magam miközben ezt leírtam, mert közelebb állunk a 3-13-hoz. Valószínűleg az igazság a kettő között lesz és egy top10 körüli draftpickkel gazdagodunk ezáltal.
Reid végre elhúz a francba, amit én már jó 2-3 éve várok, de lehet több és jöhet az új rezsim, ami valljuk be őszintén, nagyon ráfér a franchisera.
több mint 13 éve
Bocs hogy ide írok 😀 De dande most tuti otthon veri a nyálát 😀
több mint 13 éve
A fal így fog felállni: LT Demetress Bell, LG Evan Mathis, C Dallas Reynolds, RG Dennis Kelly, RT King DunlapInaktívok:
WR Mardy Gilyard, QB Trent Edwards, RB Chris Polk, OG Danny Watkins, DE Vinny Curry, DE Phillip Hunt, OL Nate Menkin
több mint 13 éve
főleg ha megnézed a bears-texans meccset is..
több mint 13 éve
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...Hát még nekünk!
korodiati
több mint 13 éve
Én eljutottam arra a szintre hogy már nem várok semmit.De ahogy láttom a hsz-ek számából nem vagyok egyedül.Ware-nek nagy estéje lesz,Vick-nek meg hosszú...
több mint 13 éve
TOP 5 pozíció ahová a következő drafton húznunk kéne: bleacherreport.com/articles/1403984-philadelphia-eagles-top-5-positions-team-should-target-in-2013-nfl-draft
több mint 13 éve
Este akkor Sport 2, bár nem tudom ki lesz a stúdióban. Addig meg tippjáték: philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758
Küldtök be sms-t meg mailt?
több mint 13 éve
Woody
5
off:Eredeti Philadelphia Eagles McNabb 22 cm-es babzsákmaci eladó. 4500 Ft
aprod.hu/hirdetes/eredeti-philadelphia-eagles-mcnabb-maci-uj-IDDZeb.html
több mint 13 éve
Szerkesztői: philly.blog.hu/2012/11/10/szerkesztok_valaszolnak_a_krizis_kozepen
több mint 13 éve
szerk: egy fotó a Novacareből a falemberek edzéséről. Szerintetek itt mit gyakorolnak? 😀GreengoEgy újfajta blokkolási technika, a neve: backblock, vagyis háttal blokkolnak, így a holding veszélyét is kiküszöbölik.
Bell a Giants ellen már alkalmazta is:
több mint 13 éve
Nem másolom át az egész képregényt, de 2 képet(részletet) megosztok itt is mert nagyon jók lettek a vasárnapi derbihez:
"We have one of the Galaxies greatest QBs."
"ha I'm good, but let's see him Jerruh...."

😀 😀 😀
szerk: egy fotó a Novacareből a falemberek edzéséről. Szerintetek itt mit gyakorolnak? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Egész héten várom a bejelentést, hogy az Eagles visszavonultatja a 77-es számot (a benne szereplő Demetress Bell-el együtt, így tisztelegve az NFL sérülés miatt visszavonulni kényszerülő irányítói előtt).somebody08Ez a tag a saját nevét nem tudta pontosan 29 éven át, nemhogy meg tudjon védeni bárkit 😕
több mint 13 éve
Egész héten várom a bejelentést, hogy az Eagles visszavonultatja a 77-es számot (a benne szereplő Demetress Bell-el együtt, így tisztelegve az NFL sérülés miatt visszavonulni kényszerülő irányítói előtt).
több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozniJanekés jobban kell játszani ♥
több mint 13 éve
nem vagyunk szarok csak többet kell dolgozni
több mint 13 éve
A csapat szar, de a Tippverseny még nem áll le:philly.blog.hu/2012/11/09/tippverseny-week_758
több mint 13 éve
Majd visszavonultatjuk a Hawaii inget.Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀dandeNa az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
több mint 13 éve
Bocs remélem sikerült kicsit este van 😀Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni: méltóképpen búcsúzunk Reidtől. Még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni. De legalább annyi sőt azért több jó van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀Eazzy
több mint 13 éve
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni méltóképpen búcsúzunk Reidtől még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni, de legalább sőt azért több van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.dandeNa ezt ha átfogalmazod érthető változatra, az jó lenne 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!