BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Na akkor kilistáztam a cikkből a neveket.
HC:

OC:

Jay Gruden

DC:

Mike Zimmer

Komolyan beteg hogy ennyi nevet már összekukáztak. Vastaggal azokat jelöltem akiket én elképzelhetőnek tartok. Nincsenek sokan. Shawn84
ne adjuk oda melléjük a fél rostert is? Amadeus91
Lehetőleg olyan tipusu csomagot szeretnénk amihez jár egy Aj Green.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
HC:

OC:

Jay Gruden

DC:

Mike Zimmer

Komolyan beteg hogy ennyi nevet már összekukáztak. Vastaggal azokat jelöltem akiket én elképzelhetőnek tartok. Nincsenek sokan. Shawn84
ne adjuk oda melléjük a fél rostert is?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Olyan ez a csapat mint egy szarral telt vödör, amin vagy 10 lyuk van: hiába fogod be a kezeddel azokat a lyukakat ahol éppen kifolyik, akkor mindig más lyukon kezd újra folyni a szar. Tegnap éppen a falak voltak tűrhetőbbek, mégis most sérül le Vick és a special team kap TD-t stb...

Foles úgy játszott mint egy újonc, aki 0-szor edzett a kezdő WR-ekkel. Szemmel láthatóan nem volt meg az összhang velük. Mondjuk nem értem miért kellett egyáltalán Carr irányába dobni bármit is, amikor Claiborne-t csak az nem verte meg aki nem akarta.

Vick egyelőre úgy néz ki nem játszik a következő héten. Meglátjuk, hogy Foles tud-e javítani a döntéshozatalon és a pontosságon, ha egy hétig az első csapattal edz.

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Én nem tudom megítélni ki a jó edző de náluk változás kell, és óriási hiba hogy ezt nem szezon előtt léptük meg. Egy karizmatikus ember kell, akinek van egyénisége,tekintélye akire hallgatnak a játékosok és fel tudja őket rázni.Aki seggbe rúgdossa őket a fumble után ha kell(mint Coughlin) vagy mond valami beszédet ami után az életüket adják egymásért(mint Harbough)vagy legalább félnek tőle (mint Belichicktől).Néztem régi videókat Reidről és nem ilyen volt mint most.Volt benne élet, lehet fia halála meg stb. elveszett belőle valami, nincs benne tűz és a csapata is ilyen, lagymatag szar.
Nincs identitása a csapatunknak,egy rendszer amit akkor is követünk ha nem megy a játék egy adott meccsen, de tudjuk hogy 10-ből 9-szer eredményre vezet.
Nekem az elmúlt években a legrosszabb a szervezetlenség volt.Hányszor kaptunk ki úgy hogy abból egy is sok egy szezonban. Fumble-k,véletlenek.Elegem van a véletlenekből, miért mindig velünk történnek ezek a szarok? Tegnap nem a nagy bűnbak,fő labdaeladó játszott mégis úgyanúgy kaptunk ki mint vele szoktunk,ott voltunk a győzelem kapujában de megint elbasztuk.A végén interception,a védelem nem tudja befejezni a játékot(ez nem Bowles,Castillo hibája hogy 2 ember tisztán megy Romora és nem tudja befejezni a játékot,a hívás jó volt).Szervezetlenek vagyunk évek óta,kiszámíthatatlanok,inkonzisztens játék hétről-hétre és ezért a head coachnak kell elvinnie a balhét, már tavaly is el kellett volna vinnie.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
HC:
Jon Gruden
Brian Billick
Tony Dungy
Mike Holmgren
Sean Payton
Josh McDaniels
Mike Nolan
Todd Haley
Eric Mangini
Pat Shurmur
Steve Spagnuolo

OC:
Mike McCoy
Kyle Shanahan
Cam Cameron
Rob Chudzinski
Rich Dennison
Jay Gruden
Dirk Koetter

DC:
Ray Horton
Perry Fewell
Vic Fangio
Rod Marinelli
Rob Ryan
Mike Zimmer

College:
Chip Kelly
David Shaw
Bill O'Brien
Nick Saban
Bob Stoops

Komolyan beteg hogy ennyi nevet már összekukáztak. Vastaggal azokat jelöltem akiket én elképzelhetőnek tartok. Nincsenek sokan.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Épp néztem,hogy Josh milyen fiatal talán ő benne lenne annyi ,hogy eltakarítja Reid matuzsálemeit

Ja és Grudent nem szeretném,,,,

több mint 13 éve
 aol.sportingnews.com/nfl/story/2012-11-05/nfl-midseason-players-poll-nick-saban-urban-meyer-chip-kelly-college-coach-pro

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Egyet remélek nem MM lesz az új HCJanek
Reid-del együtt fog repülni
Who will replace Eagles' Andy Reid?:
 articles.philly.com/2012-11-11/sports/35050818_1_todd-haley-head-coach-coordinators
több mint 13 éve
Egyet remélek nem MM lesz az új HC

több mint 13 éve
Én bedobnám még Rick Dennison nevét is a kalapba, bár ez sehol sem jelent meg. Csak ilyen saját elgondolás. Ő a Texans OC-je 2010-óta. Előtte pedig 2006 és 2008 között a Denvernél volt hasonló pozícióban.Azt hiszem tett már le elég jó dolgokat az asztalra, hogy tudjon mit kezdeni a mi támadójátékunkkal is.
több mint 13 éve
Arians nem lenne sokkal jobb mint Reid ő is elég konzervatív ha jól olvastam hazai fórumokon... na Höri jól megmondja

több mint 13 éve
Henery jó kicker csak arra kell nála figyelni,hogy éles helyzetben nála is jellemző a hiba de ez lehet a korával jár.

Cox meg annyit,hogy nagy tavalyi szerelmünk Kikli mennyivel dominánsabb már most is .. pedig csak 3al előttünk húzta be a car.

Hát azért a meccshez annyit,hogy egy majdnem olyan szar Oline ellen volt nyomásunk mint a miénk...

szerzett sackban 30.a csapat ennyire jó a dl

arra még keresek statot ki ellen szerezték a legtöbb sacket gyanítom ott az élbolyban leszünk...
őő
itt is egy ilyen:
 sports.yahoo.com/nfl/stats/bycategory?cat=Passing&conference=NFL&year=season_2012&sort=8&timeframe=ToDate

Rogers ,Cuttler,Kolbász,Vick a sorrend ha hozzá jön Foles és Skelton akkor mi vagyunk a 2.!

több mint 13 éve
Cox nagyon jó húzás volt a drafton , kifizetődő pick.Petikievak01
Tlg jó, de azért akit 12. helyen elvisznek azzal szemben egy ilyen teljesítmény legyen már inkább elvárás.

Curry viszont nem hiszem el, hogy olyan szar lehet, hogy nem vagyunk képesek egyszer se nevezni már...

Lassan amúgy ha érez magában vki annyit jöhetne egy cikk a lehetséges HC-kről a blogra 😛
marci88
Listát tudok az eddig felmerült nevekről. Külön cikket még nem igazán lehetne belőle összeírni.
A lista:
Bruce Arians (Colts OC), Bill O'Brien (Penn State HC), Mike McCoy (Bronchos OC), Chip Kelly (Oregon HC), meg Gruden.

Kit akartok?
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Cox nagyon jó húzás volt a drafton , kifizetődő pick.Petikievak01
Tlg jó, de azért akit 12. helyen elvisznek azzal szemben egy ilyen teljesítmény legyen már inkább elvárás.

Curry viszont nem hiszem el, hogy olyan szar lehet, hogy nem vagyunk képesek egyszer se nevezni már...

Lassan amúgy ha érez magában vki annyit jöhetne egy cikk a lehetséges HC-kről a blogra 😛
több mint 13 éve
Foles azért nem volt rossz. valami hasonlót lehetett tőle várni. Egy újonc irányítóban benne van a nagy hiba. Dunlap mellé meg említsük meg Bell balfaszkodását is. Jelenleg Dennis Kelly a legjobb tackle a csapatban. Ja, hogy rajtuk kívül nincs is más? Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír mert megint kikaptunk, és több mint másfél évtizede nem látott mélyrepülésben vagyunk, viszont nevet, mert így végre nem lesz miért marasztalni Reidet. Frissítés kel!! Most már azt mondom akár szezon közben is meg lehetne lépni. Mikor már végleg elszállt minden matematikai esélyünk is.Shawn84
Na akkor én is mondok pár dolgot. Hogy ne csak negativumokat olvasson itt mindenki: Mathis szerintem jól játszott a falból. Bellre büszke vagyok hogy nem ő volt a legszarabb a falunkban, persze így is gyenge volt. Illetve nem tudom láttátok e , de Asomughán ha jól számoltam egy paszt se kaptak el , illetve volt egy szép szerelése is. Mondjuk a felix jonesos Td-nél ő is megcsinálhatta volna a tacklet. Összeségében asomugha jól játszott. Kendricks is ügyes volt. VÉGRE VOLT NYOMÁS. Ilyet is rég láttam már eagles meccsen. Cox nagyon jó húzás volt a drafton , kifizetődő pick. Szokatlan dolog ez Andy Reidtől. A Cooper TD-nél meg hangosan ordibáltam a tv elött hogy "AWESOME" . Szóval ahoz képest hogy kikaptunk nagyon jó kis meccs volt. Henery meg kancsal.Petikievak01
Nem dehogy, csak neki is többet kell gyakorolnia 😛
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Foles azért nem volt rossz. valami hasonlót lehetett tőle várni. Egy újonc irányítóban benne van a nagy hiba. Dunlap mellé meg említsük meg Bell balfaszkodását is. Jelenleg Dennis Kelly a legjobb tackle a csapatban. Ja, hogy rajtuk kívül nincs is más? Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír mert megint kikaptunk, és több mint másfél évtizede nem látott mélyrepülésben vagyunk, viszont nevet, mert így végre nem lesz miért marasztalni Reidet. Frissítés kel!! Most már azt mondom akár szezon közben is meg lehetne lépni. Mikor már végleg elszállt minden matematikai esélyünk is.Shawn84
Na akkor én is mondok pár dolgot. Hogy ne csak negativumokat olvasson itt mindenki: Mathis szerintem jól játszott a falból. Bellre büszke vagyok hogy nem ő volt a legszarabb a falunkban, persze így is gyenge volt. Illetve nem tudom láttátok e , de Asomughán ha jól számoltam egy paszt se kaptak el , illetve volt egy szép szerelése is. Mondjuk a felix jonesos Td-nél ő is megcsinálhatta volna a tacklet. Összeségében asomugha jól játszott. Kendricks is ügyes volt. VÉGRE VOLT NYOMÁS. Ilyet is rég láttam már eagles meccsen. Cox nagyon jó húzás volt a drafton , kifizetődő pick. Szokatlan dolog ez Andy Reidtől. A Cooper TD-nél meg hangosan ordibáltam a tv elött hogy "AWESOME" . Szóval ahoz képest hogy kikaptunk nagyon jó kis meccs volt. Henery meg kancsal.

több mint 13 éve
Foles azért nem volt rossz. valami hasonlót lehetett tőle várni. Egy újonc irányítóban benne van a nagy hiba. Dunlap mellé meg említsük meg Bell balfaszkodását is. Jelenleg Dennis Kelly a legjobb tackle a csapatban. Ja, hogy rajtuk kívül nincs is más? Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír mert megint kikaptunk, és több mint másfél évtizede nem látott mélyrepülésben vagyunk, viszont nevet, mert így végre nem lesz miért marasztalni Reidet. Frissítés kel!! Most már azt mondom akár szezon közben is meg lehetne lépni. Mikor már végleg elszállt minden matematikai esélyünk is.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Az ember azt hinné, hogy egy idő után csak észreveszi már magát a dagit, de csak nem:

"I take full responsibility for our play. I'm going to do a better job. They're going to do a better job. We'll get it right."

Minő meglepő sorok....Eazzy
Nyilván nem mondhatja azt, hogy már nem tudja kézben tartani a saját csapatát, szar munkát végez és kibaszná magát.
A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.Stez
Ja ezt csak azért tettem be, mert itt nálunk a topikban ez már szálló ige lett, hogy "We have to do a better job"
Tudod ez a rendben van, de akkor csináljátok is már bassza meg!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Az ember azt hinné, hogy egy idő után csak észreveszi már magát a dagit, de csak nem:

"I take full responsibility for our play. I'm going to do a better job. They're going to do a better job. We'll get it right."

Nyilván nem mondhatja azt, hogy már nem tudja kézben tartani a saját csapatát, szar munkát végez és kibaszná magát.
A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.Stez
Reid és Garrett között az a különbség, hogy Reid régi motoros, ő olyan szavakat nem használ, hogy accountability. nem is kérhetik rajta számon.
Garrett mondogatja, de minek...
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Amúgy a meccs forduló pontja sztem Romo nagy szabadulása volt ha ott nem csúszik ki a kezek közül (de persze kicsúszott ahogy az nálnuk az lemúlt két évben lenni szokott) akkor másképp alakulnak szvsz a dolgok.dande
én erre csak azt tudom mondani, hogy láttam már McNabbet 10 másodpercig futkározni a scrimmage mögött, hülyét csinálva a komplett védelmünkből, és persze egy cca 50 yardos passzt villantva.

igen, ez kicsit alá tudja ásni a védelem morálját. nagyon.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.

A szöveg az kell, de hát maga is tudja, hogy év végén legkésőbb kivágják.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us

Minő meglepő sorok....

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
SPOILER
Azt kell mondjam fasza meccs volt,ennél csak az lett volna jobb ha egy vasvillát dugnak be a kisagyamba...

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Láttam ám, hogy az eredménykövetőben előkerültem 😛 várom a némi jogos szurkálódást és vállalom is 😉

1. Sajnálom Vicket remélem felépül (tényleg, őszintén)
2. Foles-nak gratula, nem játszott rosszul, de igen látom miért nem 1/1, ami sajnos komoly gondnak látszik, és nem tudom javítható-e, hogy elég lassúnak tűnt! meglátjuk, hogyan fejlődik tovább és miként mennyit játszik még, nem tudom Vick agyrázkódása mennyire súlyos.
3. Az a gond, hogy annyira szerencsétlenül kaptunk ki amellett, hogy gratula a Dallasnak, hogy ez meg Vick sérülése sztem simán megvédi Reidet. Amellett, hogy csak akkor látom értelmét őt elküldeni, ha egy már bizonyított edzőt tudunk vhogy idehozni mondjuk pl! Dungy vagy Gruden. Különben évekre odakerülünk ahol kb most tartunk. Lassan kezdek megbékélni vele, hogy kb a Gianst nyer megint kér gyűrűt míg mi egyáltalán közelébe kerülünk 😛

Amúgy a meccs forduló pontja sztem Romo nagy szabadulása volt ha ott nem csúszik ki a kezek közül (de persze kicsúszott ahogy az nálnuk az lemúlt két évben lenni szokott) akkor másképp alakulnak szvsz a dolgok.

De azért is örökre és reménytelenül Fly Eagles 😀
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Vick kezd, ha egészséges. Már ha Reid marad a HC...