Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
lassan ugy néz ki az az ami nem lehetségeshiába a sok elemzés okoskodás, mikor mindenki tudja a megoldást mert már megmondta VALAKI :{) egész egyszerüen : "jobbnak kell lennünk, jobban kell játszanunk" ennyi!!!! 😊 😊 😊sümegphillyfanVagy ha ez nem lehet, akkor legyen rosszabb az ellenfél...tûzoltó
több mint 13 éve
hiába a sok elemzés okoskodás, mikor mindenki tudja a megoldást mert már megmondta VALAKI :{) egész egyszerüen : "jobbnak kell lennünk, jobban kell játszanunk" ennyi!!!! 😊 😊 😊sümegphillyfanVagy ha ez nem lehet, akkor legyen rosszabb az ellenfél...
több mint 13 éve
hiába a sok elemzés okoskodás, mikor mindenki tudja a megoldást mert már megmondta VALAKI :{) egész egyszerüen : "jobbnak kell lennünk, jobban kell játszanunk" ennyi!!!! 😊 😊 😊
több mint 13 éve
Vandervelde fog valószínűleg feljönni a PS-ból Herremans helyére. Az finom lesz. Bár lehet, hogy a Vandervelde-Kelly páros jobb (vagy helyesebben:kevésbé szar) lesz, mint a Kelly-Bell volt. Nem tudom amúgy, hogy Matt Reynolds miért nem lett még felhozva a rosterra a tesója mellé. Létrejöhetne a "legendás" Reynolds-fal. 😊

több mint 13 éve
Írtam hogy néhányan. Vagyis jó sokan , szerte a világban , legfőképpen pensilvániában .Lehet most pár ember hülyének néz de szerintem vick talán az egyik legjobban teljesítő játékosunk. Értem én hogy kézenfekvő az irányítóra fogni hogy az ő hibája , hogy 5 ember 4et nem tud lefogni olyan szinten hogy abból 2-3 játékos másfél másodpercen belül le is ütközi őt. De ezeket az utóbbi meccseket kurvára nem varnám a nyakába. Ott van a pályán , megpróbálja a legjobbját hozni , összetörik és akkor sokan folest akarják. Ha Kafka itt lenne még a csapatnál én is azt akarnám hogy ő jöjjön be , de én azért mert utálom kafkát. A kezdő offensünk 4 személyes. Vick , Mccoy , Jackson , Celek. (Észrevettétek hogy nem írtam egy játékost se a falból???) Ja és lehet még nem írtam , de szar a fal emberek! A FAL!!!!! Mondom a FAL! Petikievak01Na várj, most egészen idáig mi mit mondtunk?
Eazzy
több mint 13 éve
Egyébként semmi különleges nem változott tavaly óta sackben mi vagyunk a császárok... csak most nem az adottban hanem a kapottban, az eredmény még! (s már ez is csoda) hasonló, remélem a srácok rájönnek, hogy nem így kell izgalmat generálni az életükbe, a tavalyi azért vhogy mindenkinek jobban tetszett hiába lenne unalmas, hogy minden évben ugyan az 😛
több mint 13 éve
Maradjunk annyiban hogy mindenki szar kivéve Shadyt és Djax-et,Celeket.Védelemből Boykin és Kendricks aki jól dolgozik
több mint 13 éve
Herremans úgy tűnik nem fog már idén játszani. Ezzel már 5/4 kiesett a kezdő OL-ból. Rámegyünk az engedett-sack rekordra Kellyékkel.BleedingGreenKelly hősei:
Vasárnap a Csodabogár,Bázi Joe,Cowboy,Kelly,Vaskalap fallal fogunk felállni.
Csodabogár(Dunlop),Bázi Joe(Mathis),Cowboy(Dallas Reynolds)Kelly(önmagát alakítja),Vaskalap(Bell,mert olyan védelmet nyújt)
több mint 13 éve
Lehet most pár ember hülyének néz de szerintem vick talán az egyik legjobban teljesítő játékosunk. Értem én hogy kézenfekvő az irányítóra fogni hogy az ő hibája , hogy 5 ember 4et nem tud lefogni olyan szinten hogy abból 2-3 játékos másfél másodpercen belül le is ütközi őt. De ezeket az utóbbi meccseket kurvára nem varnám a nyakába. Ott van a pályán , megpróbálja a legjobbját hozni , összetörik és akkor sokan folest akarják. Ha Kafka itt lenne még a csapatnál én is azt akarnám hogy ő jöjjön be , de én azért mert utálom kafkát. A kezdő offensünk 4 személyes. Vick , Mccoy , Jackson , Celek. (Észrevettétek hogy nem írtam egy játékost se a falból???) Ja és lehet még nem írtam , de szar a fal emberek! A FAL!!!!! Mondom a FAL! Petikievak01Na várj, most egészen idáig mi mit mondtunk?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ez hogy Herremans is egész idényre kidől így tényleg gáz. Mindegy én most már megpróbálom csendben szemlélni a fejleményeket (tudom ti is jobban jártok 😛) aztán meglátjuk mi lesz tovább.
több mint 13 éve
Lehet most pár ember hülyének néz de szerintem vick talán az egyik legjobban teljesítő játékosunk. Értem én hogy kézenfekvő az irányítóra fogni hogy az ő hibája , hogy 5 ember 4et nem tud lefogni olyan szinten hogy abból 2-3 játékos másfél másodpercen belül le is ütközi őt. De ezeket az utóbbi meccseket kurvára nem varnám a nyakába. Ott van a pályán , megpróbálja a legjobbját hozni , összetörik és akkor sokan folest akarják. Ha Kafka itt lenne még a csapatnál én is azt akarnám hogy ő jöjjön be , de én azért mert utálom kafkát. A kezdő offensünk 4 személyes. Vick , Mccoy , Jackson , Celek. (Észrevettétek hogy nem írtam egy játékost se a falból???) Ja és lehet még nem írtam , de szar a fal emberek! A FAL!!!!! Mondom a FAL!
több mint 13 éve
Egyébként jó pár nagy futásunk (sőt kb az összes) Vick áthívása volt. Csodálkoztam is, mert amikor eleve futójáték van, akkor az úgyis középre megy bele a tömegbe..
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
ha valaki megtudná írni az e heti kibeszélő rovatot a blogra azt meg köszönném, sajnos nagyon sok dolgom van és nem tudtam még neki ülni, az oldalt pedig szeretném frissen tartani ilyen szempontbül.köszi
SamS
több mint 13 éve
Hát igen de ellenünk minden működik lassan...Nem szeretem a Pats-et de elismerem jól csinálják amit csinálnak.Ezt idén mindössze 42 alkalommal nem sikerült elérni. 😀 Ahogy az Eagles-nek, úgy a Pats-nek is megvan a maga gyengesége.
Ha nincs futó akkor passzolunk,ha nincs secondary akkor sokáig támadunk hogy ne legyen ideje az ellenfélnek,ha meg már pályán vannak akkor támadjuk a QB-t,hogy ne legyen big playre ideje stb...Janek
Az más kérdés, hogy ki mit kezd vele. Úgy tűnik, hogy az Eagles-nél egyszerre több helyen is bajok vannak (hol van a tavalyi DL??!) és lassan az egész konstrukció rogyadozni látszik. Kíváncsi vagyok, hogy Reid az idény második felében mit fog alkotni.tomi-tomi
13pont a ligautolsó védelem ellen.
7sec a nem elit NO DL ellen
soroljam
?
á
több mint 13 éve
Herremans úgy tűnik nem fog már idén játszani. Ezzel már 5/4 kiesett a kezdő OL-ból. Rámegyünk az engedett-sack rekordra Kellyékkel.

több mint 13 éve
Nem szeretem a Pats-et de elismerem jól csinálják amit csinálnak.Ezt idén mindössze 42 alkalommal nem sikerült elérni. 😀 Ahogy az Eagles-nek, úgy a Pats-nek is megvan a maga gyengesége.
Ha nincs futó akkor passzolunk,ha nincs secondary akkor sokáig támadunk hogy ne legyen ideje az ellenfélnek,ha meg már pályán vannak akkor támadjuk a QB-t,hogy ne legyen big playre ideje stb...Janek
Az más kérdés, hogy ki mit kezd vele. Úgy tűnik, hogy az Eagles-nél egyszerre több helyen is bajok vannak (hol van a tavalyi DL??!) és lassan az egész konstrukció rogyadozni látszik. Kíváncsi vagyok, hogy Reid az idény második felében mit fog alkotni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én megvédtem Vicket mert szerintem nem csak ő a hibás mindenért.De hogy ösztönös,nem észjátékos azt ismét bebizonyította az első INT-nél mikor kockáztatva testi épségét megblokkolta az NO játékost akinél nem is volt labda és Vicknek tudni kellett volna,hogy mögötte már nincs Eagles játékos aki megfoghatta volna a labdát cipelőt.
Ez ugye nem a meccs végén volt tehát még el sem fáradhatott az agya...
Ergo ő tudja amit tud ezt Reid nem is engedi neki,tuti ezért is zavart eleve a játéka valamint egy hihetlen görcsös akarás lehet benne ami a sorozatos hibákhoz is vezet.
Mert O line fos de ha screen van akkor az az ő hibája,hogy seccelik.
Szóval lehet itt reménykedni,sőt nekünk nincs is más dolgunk,de a realitás az az,hogy lehet 6-10,akár még 3-13 is... de az,hogy a hátralévő 8 meccsből mi 5öt megnyerjünk az elég valószínűtlen ha ilyen marad a játékunk.
Én azt mondom talán még 2 meccset nyerünk .
Aztán jöhet az új vezetés a csapat fiatal,kellenek az Oline,secbe emberek de a többi poszt elég mély csak kell hozzá stáb aki kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket.
Nem szeretem a Pats-et de elismerem jól csinálják amit csinálnak.
Ha nincs futó akkor passzolunk,ha nincs secondary akkor sokáig támadunk hogy ne legyen ideje az ellenfélnek,ha meg már pályán vannak akkor támadjuk a QB-t,hogy ne legyen big playre ideje stb...
De hozhatnám a friscot is példának akik nem akarnak Smith-ből elit QB-t faragni,hanem azzal főznek ami van.
Aztán próbálják a legjobbat kihozni belőle.
Nálunk szerintem azt sem tudjuk mit akarunk csinálni azon kívül ,hogy jobban akarunk dolgozni.
több mint 13 éve
Ilyen OL mögött szerintem semmilyen offense nem tud működni, ha rendszeresen olyan védőfalemberek mehetnek a Qb után, akikhez még csak hozzá sem érnek, most a blitzekről ne is beszéljünk. Ez a mostani OL - főleg ha most már Bell lesz a RT - simán a legrosszabb a ligában, és nem csak idén, hanem jópár évre visszamenően. Azzal nem tudom mit lehetne kezdeni edzői szinten ha valaki egyszerűen sorozatban nem blokkol senkit a playeknél (gondolom nem így tanítják nekik). Az a baj, hogy nem 1-2 emberrel van baj, hanem úgy tűnik senki nem teszi normálisan a dolgát. És most nem is JPP vagy Ware volt az ellenfél, hanem egy eddig gyenge DL-t is sikerült elitnek feltüntetni.Hát nem is vetted észre, hogy megtaláltad a kérdésre a választ!!!
Mindenesetre egy valaki/valami kitűnően vizsgázik eddig idén: Vick mellényét gyártó cég úgy látszik nem árul zsákbamacskát, mert normál esetben már rég a kórházban kéne lábadoznia idén.
BleedingGreen
Azért nem blokkolnak a srácok, hogy még a garancia lejárta előtt jöjjenek ki az esetleges problémák a mellénnyel kapcsolatban... 😀
több mint 13 éve
Ilyen OL mögött szerintem semmilyen offense nem tud működni, ha rendszeresen olyan védőfalemberek mehetnek a Qb után, akikhez még csak hozzá sem érnek, most a blitzekről ne is beszéljünk. Ez a mostani OL - főleg ha most már Bell lesz a RT - simán a legrosszabb a ligában, és nem csak idén, hanem jópár évre visszamenően. Azzal nem tudom mit lehetne kezdeni edzői szinten ha valaki egyszerűen sorozatban nem blokkol senkit a playeknél (gondolom nem így tanítják nekik). Az a baj, hogy nem 1-2 emberrel van baj, hanem úgy tűnik senki nem teszi normálisan a dolgát. És most nem is JPP vagy Ware volt az ellenfél, hanem egy eddig gyenge DL-t is sikerült elitnek feltüntetni.Mindenesetre egy valaki/valami kitűnően vizsgázik eddig idén: Vick mellényét gyártó cég úgy látszik nem árul zsákbamacskát, mert normál esetben már rég a kórházban kéne lábadoznia idén.

több mint 13 éve
Nem a lehetséges verziókat számolom, mert akkor 1/1 Draft pozíciót kellene nézegetnem! (3-13!)Én továbbra is tartom, amit tegnap a követőben írtam. Ha és amennyiben tényleg Vick a segg, mert nem látja, hogy 32 Saints játékos nyálcsorgatós lihegéssel csak arra vár, hogy belenyomja a turfbe mint a rajzszöget, akkor mi a bánatos szarért nem lehet felküldeni valakit a plexi mögé a lelátóra, hogy fölülről nézve súgjon annak a szerencsétlennek, hogy Te Mike, kicsit túltöltötték ezt vagy azt az oldalt, úgyhogy készülj és tedd ezt meg ezt. Az újoncok hogyan tanulják meg? Így születnek? Nem, nekik is elmondják és egy idő után maguk is felismerik. Egy 31 éves játékosnak persze már régen tudnia kellene ezeket, de ha nem tudja, ne szégyelljük már meghúzni. Egyébként is, ha MM nem lenne a stadionban, lehet, hogy jobban játszanánk, szóval felőlem ő is felmehet a kakasülőre.Sok csapatnál ezt meg is húzzák, de akkor MM nem tudna a tv-ben pózolni. Sztem Mike azért átlátja/átlátta (2010 és előtte) a helyzetet mert látni azt is, hogy szól a falembereknek/többieknek. Az más kérdés, hogy nem azt csinálják. Ennek ellenére kellene egy koordinátor fentre..és ezt nem nekünk hanem az edzői stábnak kellene észrevenni és nem most hanem még az első héten. Bár azon sem lepődnék meg ha nem látná át pár drive után, hogy mi a szitu mert tényleg összeverik. Én ezt mindig egy ökölvívó meccshez hasonlítom ahol sorra kapod a pofonokat(gyengítenek) addig ameddig még lábon tudsz maradni és egyszer csak jön a leütés.
somebody08
...és itt vissza is lehetne kanyarodni a playcallhoz.
Mert ha nem védik meg akkor miért nem rövid yardos passzokkal próbálunk haladni 1-2 lépéses passzok után? Ezért is írtam, hogy többször megnézném, hogy milyen routokat futnak az elkapók. McNabb is kitért erre...mármint, hogy ilyen fal mögött vissza kell térni a hagyományos WCO-re.
Red Zone O#. Évek óta fos! Meg sem lepődök már. Tényleg takarogggyon Reid és MM ebből a csapatból.
tûzoltó! Imádom azt az optimizmust amivel hozzáállsz a dolgokhoz, de azért elég szar/szomorú/előremutató, hogy már most számolgatni kell a lehetséges verziókat...nem? 😊Greengo
több mint 13 éve
Én továbbra is tartom, amit tegnap a követőben írtam. Ha és amennyiben tényleg Vick a segg, mert nem látja, hogy 32 Saints játékos nyálcsorgatós lihegéssel csak arra vár, hogy belenyomja a turfbe mint a rajzszöget, akkor mi a bánatos szarért nem lehet felküldeni valakit a plexi mögé a lelátóra, hogy fölülről nézve súgjon annak a szerencsétlennek, hogy Te Mike, kicsit túltöltötték ezt vagy azt az oldalt, úgyhogy készülj és tedd ezt meg ezt. Az újoncok hogyan tanulják meg? Így születnek? Nem, nekik is elmondják és egy idő után maguk is felismerik. Egy 31 éves játékosnak persze már régen tudnia kellene ezeket, de ha nem tudja, ne szégyelljük már meghúzni. Egyébként is, ha MM nem lenne a stadionban, lehet, hogy jobban játszanánk, szóval felőlem ő is felmehet a kakasülőre.Sok csapatnál ezt meg is húzzák, de akkor MM nem tudna a tv-ben pózolni. Sztem Mike azért átlátja/átlátta (2010 és előtte) a helyzetet mert látni azt is, hogy szól a falembereknek/többieknek. Az más kérdés, hogy nem azt csinálják. Ennek ellenére kellene egy koordinátor fentre..és ezt nem nekünk hanem az edzői stábnak kellene észrevenni és nem most hanem még az első héten. Bár azon sem lepődnék meg ha nem látná át pár drive után, hogy mi a szitu mert tényleg összeverik. Én ezt mindig egy ökölvívó meccshez hasonlítom ahol sorra kapod a pofonokat(gyengítenek) addig ameddig még lábon tudsz maradni és egyszer csak jön a leütés.
somebody08
...és itt vissza is lehetne kanyarodni a playcallhoz.
Mert ha nem védik meg akkor miért nem rövid yardos passzokkal próbálunk haladni 1-2 lépéses passzok után? Ezért is írtam, hogy többször megnézném, hogy milyen routokat futnak az elkapók. McNabb is kitért erre...mármint, hogy ilyen fal mögött vissza kell térni a hagyományos WCO-re.
Red Zone O#. Évek óta fos! Meg sem lepődök már. Tényleg takarogggyon Reid és MM ebből a csapatból.
tûzoltó! Imádom azt az optimizmust amivel hozzáállsz a dolgokhoz, de azért elég szar/szomorú/előremutató, hogy már most számolgatni kell a lehetséges verziókat...nem? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
A jövőbe látó, így írta le a következő hetek történéseit:A Giants kikap nagy csatában a Tigrisektől (6-4)
A Sasok nyernek a Dallas ellen (4-5, 3-6)
Az Eagles veri a Washingtont (5-5, 3-7)
míg a Dallas behúzza a W-t a Brows ellen! (4-6)
Washingtont nyer a Dallas ellen!(4-7, 4-7), kikap a Giants (6-5) a Sajtfejűektől, Mi nyerünk a Carolina ellen (6-5)és a csoport élére állunk!
Utána sajnos kikapunk Dallasban ( 6-6, 5-7), és mivel nyer a Giants a Washington ellen,(7-5, 4-8) így újra a csoport élére áll vissza a bajnok!
A következő fordulóban verjük a Tampát (7-6), az Óriások kikapnak a Szentektől (7-6), a Dallas nyer a Bengals ellen(6-7), míg a Redskins kikap a Ravenstól! (4-9)
Majd két vereség előbb a Tigrisektől, majd a Rézbőrűektől (7-8), akiknek a Brows után ez már a második győzelem! (6-9)
A Giants is kikap Atlantában, majd veri a Ravens-t (8-7)
A Dallas kikap a Steelerstől, majd a Szentektől(6-9)
A záró forduló előtt a Giants vezeti a csoportot!
Az alapszakasz utolsó játéknapján a Sasok nyernek a Bajnok otthonában, így 8-8 –al csoportgyőztesek leszünk! (8-8, 8-8)
A Washington veri a Dallast, így megszerzi a harmadik helyett a csoportban! (7-9, 6-10)
több mint 13 éve
Hát a múltheti kijelentésem óta, miszerint a falcons elleni teljesítménynél nincs rosszabb nagyot tévedtem. De ennél már tényleg nem lehet szarabb... Az egy dolog ha valaki szar (pedig ezek a játékosok nem szarok, mindannyian tudjuk hogy mire képesek), de hozzáállás nélkül ezt a sportot nem lehet csinálni (mint semmi mást sem)!!!!2006 óta amióta a csapatnak drukkolok imádom Reidet, hosszú évekig nem is tudtam volna senki mást elképzelni a csapat élén, de az utolsó 2 heti teljesítményünk kiverte a biztit... ide változás kell, méghozzá kurva gyorsan, különben évekig leragadhatunk ezen a szinten, amit gondolom senki sem akar, én személy szerint nagyon NEM! Ez a keret jóval többre hivatott, kell egy ember aki kihozza belőlük a maxot!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/