Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Na az a finom lenne de csak egy módon tudnám elképzelni méltóképpen búcsúzunk Reidtől még ha ez nálunk annyira nem is szokás, és sok mindent lehet esetleg az öreg számlájára írni, de legalább sőt azért több van a másik oldalon. Viszont akkor sanszos Vicknek tényleg pápá.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000091897/article/jon-gruden-planning-a-return-to-coachingsimán!
Gruden (?)Amadeus91
Csak az Eagles padra vár évek óta 😊
több mint 13 éve
majd visszaengedem, de egyelőre tanulmányozza, hogy miként használnak az emberek egy fórumot.
több mint 13 éve
Tippem szerint valamelyik admin megunhatta hogy minden topicban a focizseni 8 éves kislány szerepel... De ez csak egy megérzés 😊 (némileg talán alátámasztja hogy a szóban forgó hozzászólás is törlődött)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
kicsi off:tûzoltó miért lett bannolva? Nem tudja vki?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Erről vitatkozhatnánk napokig , nem tudnánk meggyőzni egymást. A fumblikban tényleg ő a hibás többnyire , de úgy gondolom , hogy minden írányító szokott hibázni. 1-2 hibáért nem venném le a fejét. Én azt mondom hogy 100% Respect azért , hogy ilyen fallal is így képes játszani. A helyében ilyen fal mögé talán be se mernék állni , és ezt teljesen komolyan mondom. Franc se szeretné hogy 110-130 kilós emberek a földhöz basszák minden 3. alkalommal amikor megkapja a labdát.ez azért nem igazkinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..Petikievak01
Hát ott sem volt senki arcán a tűz mégis...
Hol van az a Vick?Janek
de ez összetett kérdés mert több oka is van annak,hogy már nem olyan a játéka... de egyik oka ő maga is lehet.
legkisebb probléma mondjuk a st Janek
több mint 13 éve
ez azért nem igazkinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..Petikievak01
Hol van az a Vick?Janek
de ez összetett kérdés mert több oka is van annak,hogy már nem olyan a játéka... de egyik oka ő maga is lehet.
legkisebb probléma mondjuk a st
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban JanekŐ legalább pro bowl szint. 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
kinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Jajj istenem tényleg mintha csak Vickből állna a csapat... Vick a legkisebb probléma itt..
Hol van az a Vick?Janek
több mint 13 éve
kinomban megnéztem a 2010 15 fordulós meccsünket...Hát ott sem volt senki arcán a tűz mégis...
Hol van az a Vick?
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban Janek😀 2-3 hét és Marthis is IR. Ez már törvényszerü.
több mint 13 éve
Jó akkor már csak egy kezdőnk maradt az Olineban
több mint 13 éve
Hát ezért nem is vesszük zokon, hogy nem vesztek részt benne, mivel nem lenne önfeledt az örömötök egy kínos vereség után... 😀Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyVereség után kinek van kedve gálázni?Wong
több mint 13 éve
Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyVereség után kinek van kedve gálázni?
több mint 13 éve
nekedhülye 😊JanekKösz mindig tudtam hogy szerettek😉 😛 már ha ezt a kedveskedést nekem szántad? dande
több mint 13 éve
Vandervelde fog valószínűleg feljönni a PS-ból Herremans helyére. Az finom lesz. Bár lehet, hogy a Vandervelde-Kelly páros jobb (vagy helyesebben:kevésbé szar) lesz, mint a Kelly-Bell volt.Olvastam egy olyan opcióról ahol ha visszatér Watkins akkor Kelly menne RT-be. Bár már ez sem segítene sokat. Amúgy ha megnézitek az NFC eastben a Giants mögötti csapatoknál(akik negatív mérleggel állnak)mindenhol az O line a legnagyobb probléma.
Nem tudom amúgy, hogy Matt Reynolds miért nem lett még felhozva a rosterra a tesója mellé. Létrejöhetne a "legendás" Reynolds-fal. 😊 BleedingGreen
Illetve most került felszínre Roseman hosszabbítása amit még Banner távozása után kötöttek vele. Ebből már lehet következtetni arra, hogy elhatárolják Reidtől az eddig mutatott munkáját és tényleg egy új korszak kezdődik.
és akkor a hivatalos:
Eagles placed RT Todd Herremans on injured reserve with an ankle injury, ending his season.
The hits keep coming for the Eagles, who enter the second half of the season with neither their preferred left tackle or right tackle. With LT Jason Peters (Achilles) unlikely to return, it means the Eagles are left with King Dunlap and free-agent bust Demetress Bell at tackle. Dunlap is expected to man Vick's right (blind) side, with Bell filling-in at left. In the first year of a five-year contract with only one season guaranteed, the onus to step up is on Bell in a big way. The missed games will be Herremans' first since 2009. After turning 30 last month, Herremans is signed through 2016.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Feltették a kérdést egy kinti szakértőnek, mit kéne tennie Vicknek a fal jelenlegi helyzetében?Válasz: "A helyében én kötnék egy nagy összegű biztosítást magamra..." 😀
több mint 13 éve
hülye 😊JanekKösz mindig tudtam hogy szerettek😉 😛 már ha ezt a kedveskedést nekem szántad?
több mint 13 éve
2 dolog van amiért van idegem hétről hétre megnézni a meccseket , az pedig A Dl - kiváncsi vagyok lesz e javulás . Illetve a fantasy. Ha végre beraknák curryt akkor az egy külön ok lenne.
több mint 13 éve
Eagles rajongó vagy , tudhatnád rég hogy amit kivánsz idén biztos nem fog beteljesülni.Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyBár inkább fociznánk... 😀tûzoltó
több mint 13 éve
Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboyBár inkább fociznánk... 😀
több mint 13 éve
Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉