Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Nagyon egyet tudok érteni.
Számoljátok meg hányszor csapták le tegnap Vicket. 7 SACK + rengeteg hit. Volt olyan play amikor úgy állt fel, hogy látni lehetett, hogy szédeleg. Akkor, hogy várhatjuk, hogy minden passza pontos legyen?!
Sims a meccs elején nagyon nem volt képben, de amit utána művelt az szemet gyönyörködtető volt.
Figyelem én is Colet is meg Babint is. Néha az az érzésem, hogy ezt már direkt csinálják. Régen nem láthattunk ennyi hibát....sőt Colenál pont az volt a jellemző eddig, hogy addig hajt amíg bele nem fújnak a sípba. Nem egy szerelése volt második szándékból is. Most ha nem jön össze elsőre meg is állnak vagy kifekszenek...
Ryans tényleg csak szemmel verte az ellenfeleket.
Sacondaryról meg már kedvem sincs írni.
Az tény, hogy nagyon nincs fejben sok játékos, de ez edzői hiba. Nekik kell felkészíteni a játékosokat. Reidnek eddig pont az volt az erőssége, hogy össze tudja rántani őket..ez idén már elmarad/késő.
Most már attól félek, hogy Reid úgy befészkelte magát hozzánk, hogy nem lesz egyszerű elmozdítani..pedig MM-el karöltve húzhatnának innen a Brownsba. 😀Greengo
Egyébként igen én is ettől tartok (belegondolni is elég csúnya) vmiért, nem értem miért és tudom elvileg ilyen nincs az NFL-be már-már elég szabotázsnak tűnik a dolog. Az nem lehet, hogy ennyire elfeljtettek játszani ilyen egyszerűen nincs. S mintha időnként az OL-nél is egyébként ilyet éreztem volna csak nem csinálhatják túl látványosan 😛 Remélem ez csak hülye összeesküvés-elmélet.dande
a Kenesei ft. Aczél álomduót meg kéne kérdezni megérzésem szerint.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Számoljátok meg hányszor csapták le tegnap Vicket. 7 SACK + rengeteg hit. Volt olyan play amikor úgy állt fel, hogy látni lehetett, hogy szédeleg. Akkor, hogy várhatjuk, hogy minden passza pontos legyen?!
Sims a meccs elején nagyon nem volt képben, de amit utána művelt az szemet gyönyörködtető volt.
Figyelem én is Colet is meg Babint is. Néha az az érzésem, hogy ezt már direkt csinálják. Régen nem láthattunk ennyi hibát....sőt Colenál pont az volt a jellemző eddig, hogy addig hajt amíg bele nem fújnak a sípba. Nem egy szerelése volt második szándékból is. Most ha nem jön össze elsőre meg is állnak vagy kifekszenek...
Sacondaryról meg már kedvem sincs írni.
Az tény, hogy nagyon nincs fejben sok játékos, de ez edzői hiba. Nekik kell felkészíteni a játékosokat. Reidnek eddig pont az volt az erőssége, hogy össze tudja rántani őket..ez idén már elmarad/késő.
Most már attól félek, hogy Reid úgy befészkelte magát hozzánk, hogy nem lesz egyszerű elmozdítani..pedig MM-el karöltve húzhatnának innen a Brownsba. 😀Greengo
Egyébként igen én is ettől tartok (belegondolni is elég csúnya) vmiért, nem értem miért és tudom elvileg ilyen nincs az NFL-be már-már elég szabotázsnak tűnik a dolog. Az nem lehet, hogy ennyire elfeljtettek játszani ilyen egyszerűen nincs. S mintha időnként az OL-nél is egyébként ilyet éreztem volna csak nem csinálhatják túl látványosan 😛 Remélem ez csak hülye összeesküvés-elmélet.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Sims azért nem egy életbiztosítás... igaz tök mindegy hogy passal vagy mással vernek meg minket...

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Secondaryról meg már kedvem sincs írni.
Az tény, hogy nagyon nincs ott fejben sok játékos, de ez edzői hiba. Nekik kell felkészíteni a játékosokat. Reidnek eddig pont az volt az erőssége, hogy össze tudja rántani őket..ez idén már elmarad/késő.
Most már attól félek, hogy Reid úgy befészkelte magát hozzánk, hogy nem lesz egyszerű elmozdítani..pedig MM-el karöltve húzhatnának innen a Brownsba. 😀

+ Herremansról van valami hír? Nagyon szarul nézett ki az a sérülés.
A falunkról annyit, hogy Peters,Kelce,Herremans....és Watkins kiesése után már nem lehet számítani nagy csodára.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
ámen

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Ne vicceljünk már srácok. Annyi mindent összehordtatok itt. igen idegesítő a vereség, de azért kicsit visszafogottabban kellene Vicket oltani.

Vicknek volt hibája a meccsen, de nem lehet egy olyan O-fallal játszani, amelyik minden mérkőzésen máshogy áll fel, ráadásul egy adag lószarral ér fel a teljesítményük. Amikor megvédték, akkor jól csinálta a dolgát. Követett el egy-két apróbb hibát, de messze nem rajta ment el a mérkőzés. EZ-ban mégis mit kezdjünk, amikor fele alkalommal amikor benn voltunk akkor átrohantak a falon 1mp alatt?

Azt nem értem, hogy a védelmet miért nem veszi elő senki? Nem tűnik fel senkinek, hogy Sims, bazdmeg SIMS volt az egyetlen értékelhető védőnk?
Colet én imádom, de mi az isten fasza van már ezzel az emberrel? Hát vagy kétszer futott tisztán el Brees mellett kulcs szituációban. Pedig Brees ne legyen már akkora menekülő művész...Babin pl mivel jobb, mint Graham? Idén Graham sokkal kevesebb snappel alkotott sokkal többet, mint Babin. Ryans mintha álomvilágban lett volna, ezer éve ÉN észrevettem, hogy mi lesz a play, mire felocsúdott. Nándinak volt egy remek pass deflection meg egy tackle for loss. Ezen kívül minden más amit csinált egy kalap szarral ér fel. A pálya szélén Marsh többet tett hozzá. Nem azt várja az ember, hogy Grahamat folyamatosan kiiktassák vagy ilyesmi, de amikor fontos helyzet van, akkor ezek az emberek egyszerűen NEM HAJTJÁK VÉGRE A FELADATUKAT.
Én kifejezetten sajnálom Bowlest. Egy csapat faszkalappal kellene valamit kezdeni, akik érzésem szerint nulla önbizalommal, összeomolva állnak ki folyamatosan.

Kérdem én a liga legtöbbet sackelő párosa ha nem tudja megverni az embereit folyamatosan (azt meg ne mondja nekem senki, hogy idén aztán kurvára kettőzik őket, meg persze a kezdő 11-ből az ellenfél hat embere csak őket blokkolja mi, tavaly meg pont olyan csapatok ellen játszottunk, ahol kőidióta minden edző, és nem tűnik fel nekik, hogy mennyire termelékeny ez a két srác) az Bowles hibája?
Kérdem én, ha Asomugha idejön, mint a liga egyik legjobb shutdown cornere, de ha még nem is az, de egy kiválóan szerelő cornere, és képtelen egy kibaszott szerelést végrehajtani, az Bowles hibája?
Hogy DRC agyilag zokni?
Hogy az egyébként az évet kiválóan kezdő Ryans érthetetlen módon beszürkül?

Reid TAKARODJ innen!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én már egy ideje nem tudok mérgelődni rajta. Inkább örülök, hogy lassan végre új korszak kezdődhet majd a csapatnál. A szezont amúgy a végén biztos kihozzuk egál körül. Ezek után nem lesz szép ha Romo is szétszopat minket.
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Most néztem vissza a meccset, de nem tudom minek, én megint csak felbasztam magam.
Undorító amit művelünk, nem hogy javulnánk bármennyit is, meccsről meccsre szarabb lesz az egész!
Aso egy nagy kalap fos, de most már az egész secondary-val együtt!
Ofal?! Nincs. Lehet szarul játszani a cseréknek, de ezt még szarnak se lehet nevezni. Bell menjen már a rákba, mi volt ez amit művelt az este? Igazolunk 626 embert a Dline ami ettől persze semmivel nem lett jobb, de a rohadt támadó falba meg egy nyomorult Bell a legnagyobb erősítésünk? Kiesett 4 kezdő, de ez igenis az FO hibája, hogy erre nem tudtunk felkészülni tisztességesen, hogy az amúgy se vastag sorba nem voltak képesek vmi erősítést hozni!
Most már komolyan inkább azt várom, hogy szívjunk le ugyan így mindenkitől és Reid a bandájával együtt takarodjon el!
Lehet szerencsétlenségnek hívni amiket csinálunk, de nálunk minden héten ugyanazok a szar dolgok jönnek elő...ez nem véletlen.
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Felültünk a szopórollerre és nincs megállás! Imádom ezt a csapatot, mennyi örömet okoz nekem, mint szurkoló 😊

több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Én továbbra is tartom, amit tegnap a követőben írtam. Ha és amennyiben tényleg Vick a segg, mert nem látja, hogy 32 Saints játékos nyálcsorgatós lihegéssel csak arra vár, hogy belenyomja a turfbe mint a rajzszöget, akkor mi a bánatos szarért nem lehet felküldeni valakit a plexi mögé a lelátóra, hogy fölülről nézve súgjon annak a szerencsétlennek, hogy Te Mike, kicsit túltöltötték ezt vagy azt az oldalt, úgyhogy készülj és tedd ezt meg ezt. Az újoncok hogyan tanulják meg? Így születnek? Nem, nekik is elmondják és egy idő után maguk is felismerik. Egy 31 éves játékosnak persze már régen tudnia kellene ezeket, de ha nem tudja, ne szégyelljük már meghúzni. Egyébként is, ha MM nem lenne a stadionban, lehet, hogy jobban játszanánk, szóval felőlem ő is felmehet a kakasülőre.

Amúgy azon gondolkodtam, hogy Reid és a csapat motiváltságát elnézve (na meg azt, hogy mi ment nálunk az elmúlt években FO terén) az is lehet, hogy a nagy Reid ultimátumból annyi lesz, hogy elveszik Reid Parkolóját a bejárat mellől és 15 méterrel többet kell majd sétálnia. Kb ennyire tartom következetesnek a jelenlegi vezetést.somebody08
Szerintem is Vicknek jobban át kéne látnia a játékot ennyi meccsel a háta mögött. Amikor bent tartották McCoyt, Brownt vagy Celeket blokkolni már nem volt akkora nyomás rajta. Ilyenkor kezdett el futni, mert üresen álló elkapót nem nagyon talált. MM et már rég el kelle tvolna küldeni. Remélem idény végén nagytakarítás lesz az edzők között és mehetnek máshova Ried-ék. Szerintetk erre mennyi esély van?
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én továbbra is tartom, amit tegnap a követőben írtam. Ha és amennyiben tényleg Vick a segg, mert nem látja, hogy 32 Saints játékos nyálcsorgatós lihegéssel csak arra vár, hogy belenyomja a turfbe mint a rajzszöget, akkor mi a bánatos szarért nem lehet felküldeni valakit a plexi mögé a lelátóra, hogy fölülről nézve súgjon annak a szerencsétlennek, hogy Te Mike, kicsit túltöltötték ezt vagy azt az oldalt, úgyhogy készülj és tedd ezt meg ezt. Az újoncok hogyan tanulják meg? Így születnek? Nem, nekik is elmondják és egy idő után maguk is felismerik. Egy 31 éves játékosnak persze már régen tudnia kellene ezeket, de ha nem tudja, ne szégyelljük már meghúzni. Egyébként is, ha MM nem lenne a stadionban, lehet, hogy jobban játszanánk, szóval felőlem ő is felmehet a kakasülőre.

Amúgy azon gondolkodtam, hogy Reid és a csapat motiváltságát elnézve (na meg azt, hogy mi ment nálunk az elmúlt években FO terén) az is lehet, hogy a nagy Reid ultimátumból annyi lesz, hogy elveszik Reid Parkolóját a bejárat mellől és 15 méterrel többet kell majd sétálnia. Kb ennyire tartom következetesnek a jelenlegi vezetést.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na más már akkor írt nincs is kedvem spoilerezni aki meg akarná nézni ne legyen ma internetközelbe. Néhány gondolat aztán beszélgessünk róla:

1. Tudom furcsán fog hangzani de ez egy vállalható vereség volt minden ami szerencsétlenül alakulhat az szerencsétlenül alakult ez persze nem von le semmit a Saints érdemeiből innen is gratula nekik. Celeket nagyon sajnáltam. S sikerült nem idegeskednem nyugodtam néztem végig a meccset és most már próbálok is mindegyikhez így hozzálni. Minden TD minden futás minden nem eladott labda 😛 ajándék

2. Vick Vick és Vick. Igen szar az OL elismerem igen vannak hülye játékhívások (azt mondjuk nem értem ha egyszer lehetett olyat híni a hosszú TD-re máskor miért nem lehet de mindegy) azonban két nagyon fontos dolgon nem fog most már tudni változtatni amihez pedig szvsz szükség lenne ahhoz, hogy előre tudjunk lépni 1. D olvasása játék áthívások 2. döntésképtelenség, rossz döntések (igen tudom ez már lehet pszichikai a korábban elszenvedett ütésektől, de akkor valaki már ne legyen franchise QB) sokat vár 7 sackből 2 biztos ha nem 3 az övé volt, igen tudom a négy is sok lett volna.... bármennyire is sajnálom Vicket és szimpatikus ahogy küzd ez üzlet és győzelemre megy a dolog, legalább az esélyét meg kellene adni, kiderüljön Foles szar vagy nem szar. Hasonló hülyeségnek érzem ezt mint épp a KC-nál mi a fenéért nem lehet Stanzit kipróbálni aki ráadásul már egy évet ücsörgött is a padon. Hiába javulna fel az OL hiába tudna valamivel jobban játszani Vick lenne több ideje a lényeges pillanatokat nem fogja tudni megoldani. Ez a bajom vele meggyőződésem, hogy csak a nagyon magas fizetése tartja bent. S igen lehet ha máshová elengednék ahol jobban rá tudnák szabni a játékot még kiteljesedhetne de akkor legalább kiderülne, hogy hát Reidékben is ott a hiba (nem mintha ne tudnánk 😀)
Mit nyilatkozott Reid most ez ügyben? Félek nem fog változni semmi.

3. Azt nehéz csak eldöntenem bármilyen csúnyán hangzik és bármit nyilatkoznak kifelé vagy Vick vagy Reid kigolyózására játszik a többi játékos egy-két kivételtől eltekintve. Mert igen talán ők is érzik, egy QB van olyan meghatározó pontja a csapatnak, hogyha nem működik és mégis hagyják akkor koloncként telepedik rá mindenre, de ha változtatnának sztem sok minden felszabadulna.

4. Ricsi és Olivér meglepően elfogadhatóak voltak.

Bocs hosszú lettem remélem megérthető amit írtam s lehet nyugodtan vitatkozni vele az élet igazol úgyis majd mindent 😛dande
Neked ez jött le ebből a meccsből?Ekkora szakember vagy hogy meg tudod állapítani hogy 3 sack Vick-é volt?Amikor már ötször, ketten érnek oda hozzá érintetlenül, 3 és soknál 14 pontos hátrányba, amikor úgy is passzolni kell és feláll 8 védő a scrimmage-en mit olvasson?blokkoni kéne,mindenkinek meg van az embere de nem blokkolnak. Megkapja a labdát Vick és már ketten vannak az arcában,Bell-Kelly duón folyamatosan jönnek át az emberek és nem Ware-ek hanem olyan De-ek akiknek 1-2 sackjük volt eddig,ezen mit olvasson meg mit hívjon át?Reynolds nem kezdő szint jó hogy ha a snapet fel tudja adni,neki is olvasni kéne nem csak Vicknek.
+ adj hozzá még 4 sacket a számításaidhoz amikor csodával határos módon kimenekült a halálból.Ez nem támadófal,Peters,Kelce,Watkins,Herremans nem játszott,az 5 kezdőből 4-en. Ennyi. Ezt így nem lehet. Peyton Manning is játszhatna nálunk,amikor már beledöngölik ötször a földbe onnantól már nem tud összeszedetten játszani, amikor tudja bármikor jöhet valaki a vakoldalról,ezeken nincs mit olvasni, bárhonnan jöhet a nyomás, nincs egy biztos pont a falban,hiába van meg ki kit blokkoljon, vissza lehet nézni, van hogy lekettőzünk valakit feleslegesen és mellette jön Will Smith érintetlenül,Dunlopot benyomják bullrush-al amikor akkora mint egy szekrény,Bell,Kelly azt se tudták hol vannak.NEM BLOKKOLNAK A FALEBEREK!!!Ezen nincs mit áthívni.
Nem tudom mit vársz Folestól mint már ezerszer írtam,újoncként majd felnéz és mint Peyton elkezdi áthívni a játékokat és mondja Bellnek hogy figyú akkor most blokkolj 2 mp-ig.Én a helyében magam kérném a cserét, minden héten kimegy egy nem létező fal mögé szarrá töretni magát.
A Red-zone-ban 0-ák vagyunk az utolsó Saints Defense ellen,nem tudom ez kinek a felelőssége de van egy tippem.Elmenetelünk a 20-asig és FG vagy labdavesztés, semmi keresnivalónk a rájátszásba.
Kiesett a teljes kezdő O-line én ebben látom a szar játék okát.korodiati
1. nem vagyok szakember soha nem is állapítottam sőt épp mindig az ellenkezőjét állítom és tartom

2. olvasni kéne tudni érdekes azt soha nem veszik észre egyesek, hogy elismerem! szar az OL de amikor (kedvedért ide írom véletlenül!) mégis megtartották mert csodák csodája volt ilyen akkor is várt várt várt míg csak odaértek mikor ott volt előtte a célpont két ilyen eset biztos volt, vagy nagyon lassan adta tovább (nyilván itt NFL szintet kel nézni a sebességen). Egy 100 milliós QB tól igenis el várom, hogy felismerje a helyzeteket, tudjon akár gyorsan reagálni. Pl az egyik sack úgy jött, hogy ahelyett átnyújtott volna Shadynek a labdát és az mehetett volna üresbe futás, nem megtartotta puff ott is volt az ember. Nem Folestól nem várom eszemben nincs de hol a fenébe tanulja meg az ember ha nem élesben (mellesleg sztem képes rá amennyit én láttam belőle szurkolóként!) Nyilván nem mindenki Manning meg Brees meg Luck, stb de ők se a libalegelőn tanulták azért, és hát Manning első szezonja finoman szólva sem volt pl díszlépés.

Lehet túl szigorú vagyok Vickkel (megint el van felejtve mennyire védtem mikor idejött és szurkoltam neki... és egyébként szurkolok is csak úgy tűnik hiába) magammal kéne ennyire való életben lehet ezt gondolják sokan, én most így látom és ezért írtam a végén remélem érthetően fogalmaztam (Pélivel élve átjött a mondanivalóm) sajnálom ha mégse...
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Az O line megint borzalmas teljesítményt nyújtott.
Mi változott tavaly óta?????????
Vicknek így nagyon nehéz lehet játszani, hogy nem bízhat a falban és már tudja h van 3 másodperce üres embert találni. Volt hogy több ideje volt, de akkor az eddig szar NO védelem ott volt az elkapókon. Felmerül bennem a kérdés hogy miért nem képesek elszakadni az emberektől az elkapóink?
Szerintem ez a szezonunk elment. Vick már elég idős jöhetne Foles és megnézhetnén mit tud, csak Ried megint azt mondta h ickel képzeli el a következő meccset.
Az edzői karból pedig el kéne küldeni MM-et Riedet és az új D coordinátort Bowles-t is.
A játékhívást sem igazán értem egész szezonba.
Ha tudjuk, hogy szar az O line akkor miért hosszú routokra küldjük el az elkapókat????
Jó persze vannak rövidebb játékok is de azt meg Vick nem dobálja pontosan idén.
Bár nem nagyon bízok a feltámadásba csak reménykedni tudok. GO EAGLEShoushmandzadeh
szerinted egy ilyen fal mögött mit tudna? Semmit.Amadeus91
Tudom én nem VIcket hibáztatom és ezt szerintem le is írtam h így nehéz játszani.
De vele hosszútávra nem lehet már tervezni.
Ez a fal mögött más játékhívás kellene de mindegy. Ki kéne próbálni Foles-t.
A Preseason-be Foles nagyon jól játszott, bár tudom h az egészen más.
Én azt mondom, hogy a Vick érának itt kéne befejeződnie.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Vicknek így nagyon nehéz lehet játszani, hogy nem bízhat a falban és már tudja h van 3 másodperce üres embert találni. Volt hogy több ideje volt, de akkor az eddig szar NO védelem ott volt az elkapókon. Felmerül bennem a kérdés hogy miért nem képesek elszakadni az emberektől az elkapóink?
Szerintem ez a szezonunk elment. Vick már elég idős jöhetne Foles és megnézhetnén mit tud, csak Ried megint azt mondta h ickel képzeli el a következő meccset.
Az edzői karból pedig el kéne küldeni MM-et Riedet és az új D coordinátort Bowles-t is.
Ha tudjuk, hogy szar az O line akkor miért hosszú routokra küldjük el az elkapókat????
Bár nem nagyon bízok a feltámadásba csak reménykedni tudok. GO EAGLEShoushmandzadeh
szerinted egy ilyen fal mögött mit tudna? Semmit.
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Bár nem nagyon bízok a feltámadásba csak reménykedni tudok. GO EAGLES
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Na más már akkor írt nincs is kedvem spoilerezni aki meg akarná nézni ne legyen ma internetközelbe. Néhány gondolat aztán beszélgessünk róla:

1. Tudom furcsán fog hangzani de ez egy vállalható vereség volt minden ami szerencsétlenül alakulhat az szerencsétlenül alakult ez persze nem von le semmit a Saints érdemeiből innen is gratula nekik. Celeket nagyon sajnáltam. S sikerült nem idegeskednem nyugodtam néztem végig a meccset és most már próbálok is mindegyikhez így hozzálni. Minden TD minden futás minden nem eladott labda 😛 ajándék

2. Vick Vick és Vick. Igen szar az OL elismerem igen vannak hülye játékhívások (azt mondjuk nem értem ha egyszer lehetett olyat híni a hosszú TD-re máskor miért nem lehet de mindegy) azonban két nagyon fontos dolgon nem fog most már tudni változtatni amihez pedig szvsz szükség lenne ahhoz, hogy előre tudjunk lépni 1. D olvasása játék áthívások 2. döntésképtelenség, rossz döntések (igen tudom ez már lehet pszichikai a korábban elszenvedett ütésektől, de akkor valaki már ne legyen franchise QB) sokat vár 7 sackből 2 biztos ha nem 3 az övé volt, igen tudom a négy is sok lett volna.... bármennyire is sajnálom Vicket és szimpatikus ahogy küzd ez üzlet és győzelemre megy a dolog, legalább az esélyét meg kellene adni, kiderüljön Foles szar vagy nem szar. Hasonló hülyeségnek érzem ezt mint épp a KC-nál mi a fenéért nem lehet Stanzit kipróbálni aki ráadásul már egy évet ücsörgött is a padon. Hiába javulna fel az OL hiába tudna valamivel jobban játszani Vick lenne több ideje a lényeges pillanatokat nem fogja tudni megoldani. Ez a bajom vele meggyőződésem, hogy csak a nagyon magas fizetése tartja bent. S igen lehet ha máshová elengednék ahol jobban rá tudnák szabni a játékot még kiteljesedhetne de akkor legalább kiderülne, hogy hát Reidékben is ott a hiba (nem mintha ne tudnánk 😀)

3. Azt nehéz csak eldöntenem bármilyen csúnyán hangzik és bármit nyilatkoznak kifelé vagy Vick vagy Reid kigolyózására játszik a többi játékos egy-két kivételtől eltekintve. Mert igen talán ők is érzik, egy QB van olyan meghatározó pontja a csapatnak, hogyha nem működik és mégis hagyják akkor koloncként telepedik rá mindenre, de ha változtatnának sztem sok minden felszabadulna.

Bocs hosszú lettem remélem megérthető amit írtam s lehet nyugodtan vitatkozni vele az élet igazol úgyis majd mindent 😛dande
Neked ez jött le ebből a meccsből?Ekkora szakember vagy hogy meg tudod állapítani hogy 3 sack Vick-é volt?Amikor már ötször, ketten érnek oda hozzá érintetlenül, 3 és soknál 14 pontos hátrányba, amikor úgy is passzolni kell és feláll 8 védő a scrimmage-en mit olvasson?blokkoni kéne,mindenkinek meg van az embere de nem blokkolnak. Megkapja a labdát Vick és már ketten vannak az arcában,Bell-Kelly duón folyamatosan jönnek át az emberek és nem Ware-ek hanem olyan De-ek akiknek 1-2 sackjük volt eddig,ezen mit olvasson meg mit hívjon át?Reynolds nem kezdő szint jó hogy ha a snapet fel tudja adni,neki is olvasni kéne nem csak Vicknek.
+ adj hozzá még 4 sacket a számításaidhoz amikor csodával határos módon kimenekült a halálból.Ez nem támadófal,Peters,Kelce,Watkins,Herremans nem játszott,az 5 kezdőből 4-en. Ennyi. Ezt így nem lehet. Peyton Manning is játszhatna nálunk,amikor már beledöngölik ötször a földbe onnantól már nem tud összeszedetten játszani, amikor tudja bármikor jöhet valaki a vakoldalról,ezeken nincs mit olvasni, bárhonnan jöhet a nyomás, nincs egy biztos pont a falban,hiába van meg ki kit blokkoljon, vissza lehet nézni, van hogy lekettőzünk valakit feleslegesen és mellette jön Will Smith érintetlenül,Dunlopot benyomják bullrush-al amikor akkora mint egy szekrény,Bell,Kelly azt se tudták hol vannak.NEM BLOKKOLNAK A FALEBEREK!!!Ezen nincs mit áthívni.
Nem tudom mit vársz Folestól mint már ezerszer írtam,újoncként majd felnéz és mint Peyton elkezdi áthívni a játékokat és mondja Bellnek hogy figyú akkor most blokkolj 2 mp-ig.Én a helyében magam kérném a cserét, minden héten kimegy egy nem létező fal mögé szarrá töretni magát.
A Red-zone-ban 0-ák vagyunk az utolsó Saints Defense ellen,nem tudom ez kinek a felelőssége de van egy tippem.Elmenetelünk a 20-asig és FG vagy labdavesztés, semmi keresnivalónk a rájátszásba.
Kiesett a teljes kezdő O-line én ebben látom a szar játék okát.
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
...DE!!!
St szerzet labdát! Polk villant! Volt trükkös játék!
Tényleg van még esély a rájátszásba kerülni!tûzoltó
Polk, B. Graham és talán Sims kivételével nem sok pozitívum volt; esetleg még Desean. Nem gondolom, hogy ez a csapat jelenlegi formájában akár csak esélyes lenne a PO-ra. A sorsnak egy furcsa fintora, hogy még mindig elképzelhető az is... Azon túl, hogy ismét "magunkat verettük meg" azt is kifejezetten sajnálom, hogy a helyzetet nem csak én/mi nem értjük , hanem jól látható módon a komplett coaching staff sem.
Sajnos nálam is beköszöntött az apátia, igazából rezignáltan vettem tudomásul az eseményeket és Ratával ellentétben egyáltalán nem izgultam kb. a második negyed közepétől.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
"Well, That Sucked

The Dallas game is now the Who Sucks Less Bowl. Right now that is a pick ‘em game."
Iggles Blitz
több mint 13 éve
Most ki néz ki ebből a csapatból még 5 győzelmet?
Tuti demarco visszatér,a skin is szétfut minket... az impotens playcall sem fog változni és az oline sem kap szárnyakra.

3éve ezek a gondok nem látom mitől javulna.. ja biztos mert Tod is kidőlt ...Janek
Én kinézek több mint 5 győzelmet! 😀
több mint 13 éve
Reid nyilatkozatából csak egy idézet:

"When you’re 0-for-5 in the red zone, give up seven sacks, and your tackling is terrible then you’re going to struggle to win football games in this league," Reid said. “As coaches and players, obviously we’ve got to do a better job and that starts with me."

Tegye fel a kezét aki ezen a mondaton meglepődik 😀 😀 😀
több mint 13 éve
1.
Szeretem Vick játékát, de el kell ismernem, Vele csak egy-egy nagy győztes mérkőzésünk lehet, és nem egy nagy szezon!
Egyszerűen nincs benne az a játékintelligencia, ami tudna reagálni az ellenfél mozgására!
2.
Edző(k)
Az impotens playcall...
(Bár nem sikerült a visszahordás a trükkös játékunknál, de legalább volt benne elképzelés!Ez, meg a hosszú TD kivételével, ötlettelen, sívár játékhívás jellemző a csapatra!)
3.
Nem érzem a csapatban a tüzet /nekem elhihetitek... 😀, a lelkesedést!
Curry nem lehet olyan rossz, hogy a hozzáállása miatt ne lenne érdemes behozni a csapatba!

4.
Off.fal
Ha nem működik (és látszik, hogy nem működik!!!), akkor ki kell használni a gyengeségünket, és "rá kell hívni" a játékokat!
Gyors passzok, keresztbe futó WR... stb

Vége a világnak...DE!!!
St szerzet labdát! Polk villant! Volt trükkös játék!
Tényleg van még esély a rájátszásba kerülni!
több mint 13 éve
Most ki néz ki ebből a csapatból még 5 győzelmet?
Tuti demarco visszatér,a skin is szétfut minket... az impotens playcall sem fog változni és az oline sem kap szárnyakra.

3éve ezek a gondok nem látom mitől javulna.. ja biztos mert Tod is kidőlt ...

több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
6szor voltunk redzoneban és szereztünk 13 pontot? 😊 Sztem ha ezzel kezdünk valamit, újra 8-8as csapat lehetünk 😊 (és a 13 bol 7 pont az nem rz-ból jött)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Semmi élvezet még az ellenfeleknek sem mert 0 izgalom van,bármit csinálsz mi megverjük magunkat.
Janek
Én szerintem izgalmas meccs volt, "kis" jóindulattal az utolsó percekig benne volt a fordítás lehetősége... Persze bennem is előjött néhányszor az "asztakurvailyenmárnincs" érzés 😊
De szerintem ne legyetek ennyire pesszimisták, amíg van hátra 5 csoportmeccsünk bármi lehet... Megnyerjük mind az 5-öt és már csak egy kis szerencse kell hogy a Giants kétszer kikapjon, már meg is van a playoff 😛 (mondjuk az ATL és a BAL leverheti őket, bár az a gáz hogy addigra esélyes hogy már mindkét csapat bent lesz a rájátszásban és leszarják).
Amíg a playoff-esély megvan addig meg Foles is üljön szépen a seggén a kispadon 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve

Bocs hosszú lettem remélem megérthető amit írtam s lehet nyugodtan vitatkozni vele az élet igazol úgyis majd mindent 😛