Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Szánalom volt ismét a csapat,lassan jobb érzés villát az agyba nyomni mint meccset nézni.
Semmi élvezet még az ellenfeleknek sem mert 0 izgalom van,bármit csinálsz mi megverjük magunkat.
Kapásból Bell cut minek viszi azt a keveset is?
Inkább játszon Kelly ő sem lehet rosszabb ...

Ennyit nem lehet sackelni egy irányítót sem nem megvédve Vicket mert jó részében ő is ludas nem tud szabadulni de azért aki látta az tudja néha nem volt 1-2mp sem mire a nyakán volt az NO D ami azért nem egy sack gyár...

Nem hiszem el,hogy ez az az Oline ami tavaly volt...Peters ennyit jelentene?
Tényleg nem tudom mi lenne a jó de lehet idén nem is kérdés mert ha nem akarunk akkor is kikapunk.

Jelenlegi formánkban csak a KC ellen lenne esély ...

Megint lett egy rakat yardunk 400+ de mindez semmit nem ért.

Jöhet a Dallas Ware máris örülhet.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
azt nem tudom ki lépne a fóka helyére Janek
Bevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)

Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀dande
ha eltradeltük volna érte asot jobban jártunk volna 😀😀😀DDDDD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
#Eagles inactives: N.Allen, Tapp, Curry, Menkin, Watkins, Edwards, Gilyard.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
azt nem tudom ki lépne a fóka helyére Janek
Bevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)

Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀
több mint 13 éve
azt nem tudom ki lépne a fóka helyére

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton.
Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!houshmandzadeh
reidnek már rég repülnie kellett volna. Egy PO szereplés se menthetné meg szerintem. Egyedül a Super Bowl. Arra pedig alig van esély. Payton pedig jövőre megy vissza szépen a Saintshez.
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton.
Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!
több mint 13 éve
Fejben ez most make or break meccs lesz.
Tudnék örülni ha végre meg tudnánk verni a Szenteket. Asszem legutóbb a Kolb-os meccs volt, előtte pedig a Sheldon-hit-es PO meccs.

B.Graham azért idén (is) mutat vmit:
 www.bleedinggreennation.com/2012/11/5/3598352/philadelphia-eagles-brandon-graham-finally-delivering-on-potential
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
A héten két győzelem kell, akkor még lehet szép ez a szezon!
több mint 13 éve
nekem elég egy sovány győzelem is

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nagy öröm számomra hogy egy giantsnek elfújt meccset is megtudott nyerni a pitsburgh.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Ha akarunk valamit ma muszáj nyerni nem nagyon lesz még egyszer ilyen hét | A vereségre is készülve én már kezdem magam átállítani arra a lelkiállapotra, hogy nincs jelentősége az egésznek ha nyer akinek drukkolok az már csak bónusz azon túl, hogy láthatom ezt a sportot. De azért jó lenne ma nem fölöslegesen éjszakázni 😛
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. | somebody08
| hát ja tlg végre minden jól alakult. Szar a helyzet, de basszus csapjunk oda ma végre, hátha új erőt tudnánk meríteni egy nagy győzelemből! |
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. |
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84
Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
De felőlem a Polk, Lewis duóból is mehetett volna vki.

Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.

Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.Shawn84
nem mindegy a csere érték, jövőre ha így folytatjuk már más cserélget a mester helyett 😊
több mint 13 éve

Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.

Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.
több mint 13 éve

Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha rosterre kerülnék én is odatenném magam meg próbálnék játszani 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
M.Patterson rosteren van.
LB Jason Williams cut.

Év elején 50%-os pay-cut-ba ment bele, de így h rosterre került kifizetjük a teljes fizetését. Bébé
a 3 csere RB meg maradt?!
ez a Williams gyerek nem a ST erősítésére jött..
na ezt ki érti... 😊zsojti
Jason Williams 2 meccset játszott nálunk. Ez alatt az ST-ben nyújtott produkciója:
12 block és 3x volt az első ember aki odaért a visszahordóhoz. Igaz tackle nélkül zárt.
Lewis rendre inaktív mostanában, Polk pedig az ST-ben se csinál lófaszt sem.
 legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/stats-2.html
Bébé
Tehát kibasztunk valakit aki odatette magát , és próbált játszani..Petikievak01
Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
LB Jason Williams cut.

Év elején 50%-os pay-cut-ba ment bele, de így h rosterre került kifizetjük a teljes fizetését. Bébé
Jason Williams 2 meccset játszott nálunk. Ez alatt az ST-ben nyújtott produkciója:
12 block és 3x volt az első ember aki odaért a visszahordóhoz. Igaz tackle nélkül zárt.
Bébé
Tehát kibasztunk valakit aki odatette magát , és próbált játszani..

több mint 13 éve
miért menne ez jól mikor még fontosabb dolgok sem mennek igazán...

több mint 13 éve
LB Jason Williams cut.

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
LB Jason Williams cut.

na ezt ki érti... 😊
több mint 13 éve
Saints @ Eagles, MNF:  philly.blog.hu/2012/11/04/beharangozo_saints_eaglesShawn84
Hát azért a 3011 yard amit drew beees dobott az nem semmi 😀Petikievak01
Jókezű gyerek 😀
több mint 13 éve
holnap sem fog keveset dobálni ...élmény lesz a Colston-Boykin párharc... igaz Djaxnak is nagy napja lehet ...