Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Szánalom volt ismét a csapat,lassan jobb érzés villát az agyba nyomni mint meccset nézni.Semmi élvezet még az ellenfeleknek sem mert 0 izgalom van,bármit csinálsz mi megverjük magunkat.
Kapásból Bell cut minek viszi azt a keveset is?
Inkább játszon Kelly ő sem lehet rosszabb ...
Ennyit nem lehet sackelni egy irányítót sem nem megvédve Vicket mert jó részében ő is ludas nem tud szabadulni de azért aki látta az tudja néha nem volt 1-2mp sem mire a nyakán volt az NO D ami azért nem egy sack gyár...
Nem hiszem el,hogy ez az az Oline ami tavaly volt...Peters ennyit jelentene?
Tényleg nem tudom mi lenne a jó de lehet idén nem is kérdés mert ha nem akarunk akkor is kikapunk.
Jelenlegi formánkban csak a KC ellen lenne esély ...
Megint lett egy rakat yardunk 400+ de mindez semmit nem ért.
Jöhet a Dallas Ware máris örülhet.
több mint 13 éve
ha eltradeltük volna érte asot jobban jártunk volna 😀😀😀DDDDDazt nem tudom ki lépne a fóka helyére JanekBevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)
Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
#Eagles inactives: N.Allen, Tapp, Curry, Menkin, Watkins, Edwards, Gilyard.
több mint 13 éve
azt nem tudom ki lépne a fóka helyére JanekBevallom Whiz-t el tudnám képzelni szimpatikus amit Arizonában csinál bár QB kérdésben ő sem a legprofibb 😛 Ja meg persze T. Dungy (addig mantrázom a nevét míg csak összejön 😀) ám félő akkor Vick helye még biztosabb lenne 😀 (többek között ő ajánlotta be hozzánk Vicket, hogy ápolgassuk, segítsük a rehabját és ők Reiddel nagy barátok)
Routt kivágva izibe ide Aso mellé 😀 😀
több mint 13 éve
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton.reidnek már rég repülnie kellett volna. Egy PO szereplés se menthetné meg szerintem. Egyedül a Super Bowl. Arra pedig alig van esély. Payton pedig jövőre megy vissza szépen a Saintshez.
Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!houshmandzadeh
több mint 13 éve
Ha most sem győzünk akkor szerintem vége a szezonunknak. Egy győzelem jó hatással lehetne a csapatra így 3 vereség után. Ha mégis kikapnánk akkor idény végén Ried-nek "repülnie" kéne és jöhetne ide Payton. Én bízok Ried-ben és az offense-ben, hogy a homály saints védelem ellen összeszedik magukat. GO EAGLES!
több mint 13 éve
Fejben ez most make or break meccs lesz. Tudnék örülni ha végre meg tudnánk verni a Szenteket. Asszem legutóbb a Kolb-os meccs volt, előtte pedig a Sheldon-hit-es PO meccs.
B.Graham azért idén (is) mutat vmit:
www.bleedinggreennation.com/2012/11/5/3598352/philadelphia-eagles-brandon-graham-finally-delivering-on-potential
több mint 13 éve
A héten két győzelem kell, akkor még lehet szép ez a szezon!
több mint 13 éve
Nagy öröm számomra hogy egy giantsnek elfújt meccset is megtudott nyerni a pitsburgh.
több mint 13 éve
| Ha akarunk valamit ma muszáj nyerni nem nagyon lesz még egyszer ilyen hét | A vereségre is készülve én már kezdem magam átállítani arra a lelkiállapotra, hogy nincs jelentősége az egésznek ha nyer akinek drukkolok az már csak bónusz azon túl, hogy láthatom ezt a sportot. De azért jó lenne ma nem fölöslegesen éjszakázni 😛
több mint 13 éve
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. | somebody08| hát ja tlg végre minden jól alakult. Szar a helyzet, de basszus csapjunk oda ma végre, hátha új erőt tudnánk meríteni egy nagy győzelemből! |
több mint 13 éve
| Na eddig minden úgy alakult, ahogy szerettük volna, még egy Dallas vereség kellene. DE! Mindez lószart nem ér, ha holnap nem nyerünk.Talán a prime time érezteti majd hatását és végre összekapjuk magunkat. |
több mint 13 éve
nem mindegy a csere érték, jövőre ha így folytatjuk már más cserélget a mester helyett 😊Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.Shawn84Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
De felőlem a Polk, Lewis duóból is mehetett volna vki.
Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
több mint 13 éve
Polk, Lewis duoból egy mondjuk tényleg felesleges. És akkor már szerintem Polkot kéne kitenni. De akárhonnan nézem, ő nagyobb értéket képvisel mint Williams. Már hogy csere értéket.Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
Jó persze Williams (asszem így hívták 😀 ) nem volt vmi nagy játékos, de Ő legalább csinált vmit. Míg pl a felső 3 név semmit.
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀 Bébé
több mint 13 éve
Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Shawn84Hát pl Tennant (center) elég magasan lett volna a listámon. 😀
Bár jah most esik le, hogy Tennant az egyetlen cserecenterünk. Akkor Őt kivettem 😀
több mint 13 éve
Ha rosterre kerülnék én is odatenném magam meg próbálnék játszani 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mondj olyat akit kitettél volna helyette, és nem fontos játékos.Tehát kibasztunk valakit aki odatette magát , és próbált játszani..Petikievak01Jason Williams 2 meccset játszott nálunk. Ez alatt az ST-ben nyújtott produkciója:M.Patterson rosteren van.a 3 csere RB meg maradt?!
LB Jason Williams cut.
Év elején 50%-os pay-cut-ba ment bele, de így h rosterre került kifizetjük a teljes fizetését. Bébé
ez a Williams gyerek nem a ST erősítésére jött..
na ezt ki érti... 😊zsojti
12 block és 3x volt az első ember aki odaért a visszahordóhoz. Igaz tackle nélkül zárt.
Lewis rendre inaktív mostanában, Polk pedig az ST-ben se csinál lófaszt sem.
legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/stats-2.html
Bébé
több mint 13 éve
Tehát kibasztunk valakit aki odatette magát , és próbált játszani..Jason Williams 2 meccset játszott nálunk. Ez alatt az ST-ben nyújtott produkciója:M.Patterson rosteren van.a 3 csere RB meg maradt?!
LB Jason Williams cut.
Év elején 50%-os pay-cut-ba ment bele, de így h rosterre került kifizetjük a teljes fizetését. Bébé
12 block és 3x volt az első ember aki odaért a visszahordóhoz. Igaz tackle nélkül zárt.
Bébé
több mint 13 éve
miért menne ez jól mikor még fontosabb dolgok sem mennek igazán...
több mint 13 éve
Jason Williams 2 meccset játszott nálunk. Ez alatt az ST-ben nyújtott produkciója:M.Patterson rosteren van.a 3 csere RB meg maradt?!
LB Jason Williams cut.
több mint 13 éve
M.Patterson rosteren van.a 3 csere RB meg maradt?!
LB Jason Williams cut.
na ezt ki érti... 😊
több mint 13 éve
Jókezű gyerek 😀Saints @ Eagles, MNF: philly.blog.hu/2012/11/04/beharangozo_saints_eaglesShawn84Hát azért a 3011 yard amit drew beees dobott az nem semmi 😀Petikievak01
több mint 13 éve
holnap sem fog keveset dobálni ...élmény lesz a Colston-Boykin párharc... igaz Djaxnak is nagy napja lehet ...