Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
www.profootballfocus.com/blog/2012/10/30/pff-mid-season-all-pro-team/ 😂Futás blockban azt mondom, hogy még mindig jó, de pass downoknál becsukják a szemüket a PFF-nál? A mi belső hármasunkból nem kerülhet senki all-pro csapatba.
Mathis vastagon perkálhat a PFF-nek. 😀Newman

több mint 13 éve
1 pontom már tuti lesz a tippjátékban 😀 így hogy foles leül 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
www.profootballfocus.com/blog/2012/10/30/pff-mid-season-all-pro-team/ 😂Mathis vastagon perkálhat a PFF-nek. 😀
több mint 13 éve
Én meg egy napja már leírtam! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vick marad a kezdő.
több mint 13 éve
www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap2000000087815/Bigger-problem-Eagles-offense-or-defenseMinden szavával egyetértek.Nem tudom mit remélünk ettől a Qb cserétől,a O-fal nem lesz jobb.Azt meg hogy több futójátékot hívunk az ellenfél is tudja majd,de szerintem eddig is próbáltunk futni de ezzel a szedett-vedett fallal az se megy,1.downra 1-2yardos futás vagy egy elejtett passz vagy Vick elcseszi(fumble,incomplete),2.downra Shady kihoz a negatívból egy 0 yardos futást,3.és hosszú, Vickre meglepő módon 2 lb,meg egy safety jön blitzelni, Sack vagy menekül és kidobja.Ez a gameplan nálunk.
Ha Foles kezd Reid utolsó baklövése lesz, egy ilyen morálisan szétesett csapatba szerintem betenni egy rookei-t,csak tönkretesszük egy szépreményű qb pályafutását. Az nfl-ben csak egy esélyed van, biztos, hogy ezt most akarjuk,szezon közben megadni Foles-nak?
Én a védelembe cserélnék,Cole,Babin snapszámait drasztikusan lecsökkenteném,Graham,Tapp,Hunt javára+jöjjön Curry,ha már ennyire követeli mindenki lássuk mit tud.Ennél rosszabb már nem lehet, mi történik nem lesz sack-ünk és nyomás az irányítón aki szétdobál minkek?ja az már megtörtént..
több mint 13 éve
Én már a mindenen csak röhögni tudok állapotban vagyok. Most olvastam a DeSean interjút, amiben Jax azt mondja, hogy Nick Foles jó QB lesz, mert második számú irányítóként az első számú defense ellen gyakorol... Eszembe jutott, ahogy alázza Asot Reid meg elhűlve csodálja, hogy mekkora zseni😀😀😀somebody08És akkor Vick ki a pöcs ellen gyakorol? 😀
Vagy DJax-től ez egy ilyen cinikus megjegyzés, hogy a kezdő D kalap fos volt, és a második vonal jobb? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én már a mindenen csak röhögni tudok állapotban vagyok. Most olvastam a DeSean interjút, amiben Jax azt mondja, hogy Nick Foles jó QB lesz, mert második számú irányítóként az első számú defense ellen gyakorol... Eszembe jutott, ahogy alázza Asot Reid meg elhűlve csodálja, hogy mekkora zseni😀😀😀Ettől még persze Folesban én is fényes jövőt látok.
több mint 13 éve
Foles-al egy jó lenne, hogy biztosan változnának a play hívások és vszínűleg többet futnánk, bár ezt csak találgatás.
több mint 13 éve
ha kirakjuk vicket lesz egy normális utódja jövőre. top5 körül ugyanis lesz rá esély 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szerintem most már nem csak az számít neki. A lé az jött előtte is, meg fog ezután is. Phillyben fanatikus szurkolók vannak. De ha eredmények vannak, még több lé is van mellé.Amíg jön a lé, addig nem fogja nagyon túlizgulni. 😀EazzyMost komolyan leültetik Vick-et?Ezzel aztán megoldunk mindent,bravo!Verjük rá az irányítóra,Reid-nek most már magát kellene lecserélni!Reid évek óta nem konzisztens döntéseket hoz. Lásd Castillo OL edzőből DC. Miért most pont kezdene el normálisan cselekedni? Mikor Vick szar volt a bizalom élt. Most, hogy végre nem volt olyan szar, most tegyük ki hamar. De persze ki tudja. lehet, hogy Folesal más lesz minden. Reid stílusához meg amit játszatni akar, Foles közelebb áll. De attól még nagy baromság megint. Türelmes ember ez a Lurie, az biztos.Shawn84
Ezzel akkor búkjuk a Saints meccset pedig a New orleans gyenge védelme ellen lett volna keresni valónk.korodiati
több mint 13 éve
Amíg jön a lé, addig nem fogja nagyon túlizgulni. 😀Most komolyan leültetik Vick-et?Ezzel aztán megoldunk mindent,bravo!Verjük rá az irányítóra,Reid-nek most már magát kellene lecserélni!Reid évek óta nem konzisztens döntéseket hoz. Lásd Castillo OL edzőből DC. Miért most pont kezdene el normálisan cselekedni? Mikor Vick szar volt a bizalom élt. Most, hogy végre nem volt olyan szar, most tegyük ki hamar. De persze ki tudja. lehet, hogy Folesal más lesz minden. Reid stílusához meg amit játszatni akar, Foles közelebb áll. De attól még nagy baromság megint. Türelmes ember ez a Lurie, az biztos.Shawn84
Ezzel akkor búkjuk a Saints meccset pedig a New orleans gyenge védelme ellen lett volna keresni valónk.korodiati
több mint 13 éve
Most komolyan leültetik Vick-et?Ezzel aztán megoldunk mindent,bravo!Verjük rá az irányítóra,Reid-nek most már magát kellene lecserélni!Reid évek óta nem konzisztens döntéseket hoz. Lásd Castillo OL edzőből DC. Miért most pont kezdene el normálisan cselekedni? Mikor Vick szar volt a bizalom élt. Most, hogy végre nem volt olyan szar, most tegyük ki hamar. De persze ki tudja. lehet, hogy Folesal más lesz minden. Reid stílusához meg amit játszatni akar, Foles közelebb áll. De attól még nagy baromság megint. Türelmes ember ez a Lurie, az biztos.
több mint 13 éve
Most komolyan leültetik Vick-et?Ezzel aztán megoldunk mindent,bravo!Verjük rá az irányítóra,Reid-nek most már magát kellene lecserélni!különben is ült már ,nem is keveset 😊😊
több mint 13 éve
Most komolyan leültetik Vick-et?Ezzel aztán megoldunk mindent,bravo!Verjük rá az irányítóra,Reid-nek most már magát kellene lecserélni!Ezzel akkor búkjuk a Saints meccset pedig a New orleans gyenge védelme ellen lett volna keresni valónk.
több mint 13 éve
Foles-nak addig jó míg nem játszik!ilyen fal mögött max egy carrier-end sérüléssel tudná magára felhívni a figyelmet 😕 kezd-lezúzzák-jön Vick vissza. kell ez neki?nekünk?
több mint 13 éve
„Nincs szükségünk varázslatra vagy komoly változtatásokra. Csak egyszerűen jobbnak kell lennünk, mint tettük azt legutóbb”Na kitaláljátok ki mondta ezeket...? 😀
Azt hiszem méltó ellenfelet találtunk!
több mint 13 éve
philly.blog.hu/2012/10/30/kibeszelo_falcons_vs_eagles_30#more4879705Lehet írogatni a meccsről 😊
több mint 13 éve
Én azt kell moMost még Vick fog kezdeni!Azt kell mondjam, hogy én már tudok örülni valamilyen szinten a vereségnek, mert az legalább Reid távozásához vezetne. Már pedig most nálunk erre volna a legnagyobb szükség.
A kinti fórumozók rájöttek, miért kaptunk ki: a sötét mez okozta...
Szerencse, hogy a hétfői mérközésen már a világos színűben játszanak a srácok!
Most két W kell, és újra partiban lehetünk...tûzoltó
több mint 13 éve
Akkor Folesnak is fel kell venni a nyúlcipőt...A jelenlegi nyilatkozatok alapján úgy 70%
Vick fantasy ligában nálam van... mennyi az esélye, hogy Foles kezd helyette mert Palmer a helyettese... vagy inkább gyorsan nézzek QB után?ThundersNFL
több mint 13 éve
Én nem Vickben látom a hibát.We got 99 problems, but Vick ain't one,
Janek
Hit me!
If you havin' bird problems, i feel bad for you son,
We got 99 problems but Vick ain't one!
több mint 13 éve
Én nem Vickben látom a hibát.Eretnek gondolat de én egy új OC-t látnék már szívesen mert semmi újat nem tudunk szezonok óta.
Vicket kiismerték,Shady alig tud futni,a big playek djax-el elmaradtak...
Ott van a pats szinte minden évben mást csinálnak... az nflben fontos,hogy változz mert hamar kiismernek és akkor ez a vége...