Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
ezt Reidnek küldenémDe tényleg. Ne magyarázzák már meg, hogy ezzel az játékosállománnyal ilyen lelketlen szar játékra futja csak. Hánynom kell!
Newman
Egy nagy korszak lezárásának utolsó fejezete bontakozik ki idén. McNabb, Westi, Dawk távozott most Reidéken a sor.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Orulok, hogy moziban voltam ehelyett a hulladek csapat nezese helyett, totalis remenytelenseg
több mint 13 éve
Na mi van? Mindenki letargiában? Máskor hsz folyam szokott lenni meccsek után.Shawn84máskor látok valami reménysugárt...máskor max csak csináltunk 3 fumblit és úgy basztuk el a megnyert meccset. de most még herremans is 0 ft-os szinten játszott. nem is tudom mit kéne kitalálni hogy ez változzon.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na mi van? Mindenki letargiában? Máskor hsz folyam szokott lenni meccsek után.
több mint 13 éve
botrány.Ja mikor már 4-8 volt az állás sztem most is azt várják van is rá esélyünk a következő meccsekre előre tekintve.
tavaly jobbak voltunk 😊 pedig már az is botrány volteaglesmcnabb
több mint 13 éve
botrány. tavaly jobbak voltunk 😊 pedig már az is botrány volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amit kigondoltam meccs közben:Én ezt találtam ki:
Reid nyilatkozik a bve week előtt és a meccs előtt:
We need better work (bocs ha nyelvtanilag helytelenül írom)
Félidőben az öltözőben
Guy's! You need better work
Meccs után:
We need better work
Lurie legkésőbb! az idény végén:
We need better (and winner) Coach 😛
Nézzétek el pongyola angolságom. Bárhogy csípem Reidet ez most nagyon szerencsétlenül jön ki neki cseberből vederbe. dande
-Andy miért volt szar a védelem ma este?
-Javulnunk kell. nem tudok mit mondani. Edzőt cseréltünk, nem volt időnk átállni az új rendszerre. Javulnunk kell. De jó úton haladunk.
-Nem gondolod, hogy Asomugha ideje lejárt?
-Nem. Ő egy rutinos, jó játékos aki sokat keres nálunk. Természetes, hogy kezdőként játszatjuk. Előbb-utóbb csak belejön. Ha meg nem, akkor IR-re tesszük.
-Nem változott a célkitűzés?
-Csak kis mértékben. mi továbbra is elsők akarunk lenni.... a jövő évi Drafton!
több mint 13 éve
Amit kigondoltam meccs közben:Reid nyilatkozik a bve week előtt és a meccs előtt:
We need better work (bocs ha nyelvtanilag helytelenül írom)
Félidőben az öltözőben
Guy's! You need better work
Meccs után:
We need better work
Lurie legkésőbb! az idény végén:
We need better (and winner) Coach 😛
Nézzétek el pongyola angolságom. Bárhogy csípem Reidet ez most nagyon szerencsétlenül jön ki neki cseberből vederbe.
több mint 13 éve
Inaktívok: Watkins, Johnson, Edwards, Chaney, Lewis, Menkin, Curry
Gilyard lesz ismét a PR-ünk.
Ennyit a Curry lázról.
több mint 13 éve
hát ha szélvihar lesz és futni kell, nekünk máris végünk van 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Nem marad el, mert csak hétfőn ér oda az igazi hepaj. De a meccsre már 30 km/h körüli szelet jósolnak.manbearpigte meteurológus vagy?
több mint 13 éve
talán jobb is nekünk ha nem maty passzolgat hanem burner turner próbálkozik
több mint 13 éve
Akkor a régi focit idéző old-school running-game lesz!Táncolj Shady!!
több mint 13 éve
Nem marad el, mert csak hétfőn ér oda az igazi hepaj. De a meccsre már 30 km/h körüli szelet jósolnak.
több mint 13 éve
Már szükségállapot van Philly-ben a hurrikán miatt. Így talán nem fogunk 40x passzolni.Szükségállapot?De a meccs azért nem marad el?
Mára két Curry sack-et várok.manbearpig
több mint 13 éve
Már szükségállapot van Philly-ben a hurrikán miatt. Így talán nem fogunk 40x passzolni.Mára két Curry sack-et várok.
több mint 13 éve
Na talán végre:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Could-Curry-Make-His-Debut-Sunday/8efa2500-6d18-4723-8be7-1936eccc3fcd
Holnap én megelégszem egy Eagles és egy Steelers győzelemmel és a a Cow-Giants meccsen egy X-l 😛
több mint 13 éve
A terv holnapra: Győzelem,majd Dallas győzelem...
több mint 13 éve
nemgondolkodok rajta eddig nem volt mert melóhelyen nem volt rendes netem eddig... itthon meg az ikrek sem hagytak netezni sokat de most kezdenek bölcsbe járni ...
te lettél volna az utolsó csepp ebben az édes pohárban
több mint 13 éve
Attól függ hogy van-e hogy erre most mit válaszolok? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Akár 😊 Neked van gamepass?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes