Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
ok, szori😊 nem vagyok teljesen képben minden topiccsal:Skishaszi
ÉN azért nagyon köszönöm ! még nem láttam , és örömömet fogom lelni benne.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 869 — Steelers fan
ok, szori😊 nem vagyok teljesen képben minden topiccsal:S

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
... asszem már volt, de most is jó 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Volt már, de köszi, mindig szívesen nézem újra 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 869 — Steelers fan
elnézést az offért:

www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vagy-lehet-hogy-o-egy-picit-profibb-63457

on

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
telefonon, és gépen lehet használni egyszerre az biztos 😊

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem egyszerre csak 1 ember használhatja. De Kzolnak van ilyen. Ő biztosan tud róla többet.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
És azt lehet párhuzamosan használi több helyen?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
nem akarunk össze dobni egy gamepassra ? ha csak az eagles meccseit vennénk meg, akkor most a twitter promo coda-al 63.75$ lenne az egész, ~14e ft 😊 ha már hét ember bele dobna 2e ftot, akkor meg is lenne 😊

az egyetlen amitől félnék, hogy az ipcímet ellenőrzik-e. mert akkor nem tudja csak egy ember használni :S

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Majd kérek a nézőtéren autogramokat 😊

Fényképek lesznek remélem legalább olyanok mint Londonban...
(vessetek meg de lesz más meccs is amit megnézünk) Janek
Valami Giants - Dallas? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Majd kérek a nézőtéren autogramokat 😊

Fényképek lesznek remélem legalább olyanok mint Londonban...
(vessetek meg de lesz más meccs is amit megnézünk)

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Lehet nem is ide kéne, de annak idején amikor megszületett az új CBA arról volt szó, hogy jobban óvják/védik majd a játékosok egészségét. Azzal, hogy aktiválni lehet a játékosokat ilyen sérülések után az pont az ellenkezőjéről árulkodik. ACL sérülésekből hoznak vissza fél év után játékosokat nem törődve a lehetséges rásérülésekkel(ami a karrierjük végét is jelentheti). Régebben egy ilyen sérülés rehabilitációja minimum 1 év volt de inkább másfél . Örülnék ha visszatérne és jól tudna játszani , de ezek a döntések nagyon kockázatosak nemcsak nálunk, de más csapatoknál is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
nagyon remélem az új C gyereket nem DR cseréjének szánják..
nem érteném akkor a vallos -tennant cserét, de legfőképp magunkat nem érteném...

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Injury-Updates-Hope-For-Peters/181ddf47-97a0-4f50-81de-ef39bf2b86b5

némi + hír is 😊
több mint 13 éve
 www.facebook.com/photo.php?fbid=4852665834998&set=p.4852665834998&type=1&relevant_count=1Janek
Ááááá. Akkor már meg is van! Jó utat jó meccsnézést!
Sok fotót készíts és jöhet valami élménybeszámoló is ha hazaértetek. 😊
Amúgy kinézted már hova szólnak ezek a jegyek? (ahogy nézem ez a vendégoldal felső karéj)..pár autogramot begyűjthetnél. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
 www.facebook.com/photo.php?fbid=4852665834998&set=p.4852665834998&type=1&relevant_count=1

több mint 13 éve
most örüljünk?

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Asszem még nem volt:
Dunlap visszatért a kezdőbe, Bell megy vissza a padra.
több mint 13 éve
Azaz mindenki jó az O ban ezek szerint ...djax,celek,maclin,shady,.. csak oda jutunk,hogy az oline-al kéne valamit tenni meg hogy nem Vick to legyen

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
elnézve ezeket a videókat amiket linkeltünk mindig rá kell jöjjek arra, hogy a sok bosszúság/csalódás ellenére imádom ezt a csapatot és csak egy kis javulás is elég lehet ahhoz, hogy újra ilyen jeleneteket láthassunk tőlük.Greengo
Nem titkolt célom volt elérni kicsit, hogy a nagy belehalásból egy kicsit felrántsam a társaság kedvét, hogy igenis képesek vagyunk szép dolgokra 😀

Curry dologhoz annyit, hogy gondolom nem kérdés senki számára, hogy én mennyire várom már, hogy játsszon, de azért ne tegyétek már szegénynek egyből ilyen magasra a lécet, hogy ha majd beáll, akkor állatkodni fog folyamat 😀 Már az is nagyon fontos lenne, hogy lássuk mit tud NFL tempóban (talán az egyetlen dolog amiben hiányossága volt a sebesség). Neki kell majd a jövőben Colet vagy Babint helyettesíteni, és a poszt elitjeitől tanulgat. Kizártnak tartom, hogy hagyjuk elveszni.

Azzal totál egyet értek BG-vel, hogy az év közbeni váltás jelenleg kizárólag a D-nél volt lehetőség.

Ami engem a támadóknál a legjobban zavar, az az, hogy úgy indultunk neki az évnek, hogy tavaly fejben volt a gond, amit nyáron sikerült orvosolni, és mindenki kikúrt koncentrált. Ehhez képest egyes egyedül D-Jax-en látom a valós konzisztenciát, és teljes fókuszálást. Talán még Celeket tudom hozzá legközelebb rakni. A fal totál széthullva, Vick szórja el a lasztikat...
Mondjuk Maclin sérülései miatt kaphat felmentést, Shady meg se elég lasztit nem kap, se nem blokkolnak neki rendesen...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem azért a védelemnél történt váltás, mert Reid itt várja, hogy egy koordinátor váltás jobbá teheti az egységet. Gondolom azt várja védelemtől, hogy képes legyen meccset nyerni a csapatnak (amit az offense jelenleg nem tud), amihez az kell, hogy 4 negyeden keresztül játsszanak jól nem csak 3-on, ahogy az utóbbi két meccsen, amikor előnyöket adtunk el. Ezeket a kudarcokat Castillora vezették vissza. Azt nem tudom, hogy tényleg Castillo volt-e az ok, vagy Reid csak keresett valakit akit (maga helyett)seggbe rúghat.

A offensenél a váltás gondolom MM kirúgását jelentené. De ki venné át a dolgát, akitől fejlődést lehetne várni? Ted Williams és David Culley nagyon jó pozíciós edzők, de nem hiszem, hogy vállalnák az OC posztot. Doug Pederson pedig szerintem még nem kész a feladatra. Külsős OC nem fog jönni év közben, szerintem nincs olyan jelölt, aki szükséges mértékben ismeri a rendszert. Így maradna, hogy Reid veszi át a legtöbb OC feladatot, köztük a play hívást. Ezt szerintem ne akarjuk, mert anno össznépi követelés volt, hogy Reid adja át a playhívást másnak, annyira "jól ment" neki.

több mint 13 éve
Ez a center csere szóval annyit ért mint egy semmi ?Petikievak01
Mint szarnak a pofon, de legalább látszat megvan.

Curry-t meg nem jegelhetjük tovább, muszáj kipróbálni. Én biztos vagyok benne, hogy aktív lesz.manbearpig
Ha nem is rögtön a Falcons ellen, de szerintem is idén tuti kap lehetőséget. Mindenki várja már, hogy mire lehet képes élesben is. 😊

Tennant a Saints draftolta még 2010-ben az ötödik körben. Kapott is szerződést, de most a szezon előtt waiverre tették majd onnan vitte a Pats, de más okok miatt kiszorult az 53-as keretből. Azaz nem sokat lehetett még látni tőle...reméljük Vallosnál azért jobb csere lesz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Ez a center csere szóval annyit ért mint egy semmi ?Petikievak01
Mint szarnak a pofon, de legalább látszat megvan.

Curry-t meg nem jegelhetjük tovább, muszáj kipróbálni. Én biztos vagyok benne, hogy aktív lesz.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ez a center csere szóval annyit ért mint egy semmi ?

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem megakasztva a beszélgetést esetleg az alábbi Curry-s kérdésemre tudtok felelni vagy a hallgatás a semmi érdemlegest jelenti a választ tekintve😀? Ha így van akkor ennek jelzését is köszi.dande
Én nem tudok. csak szintén értetlenkedek De reménykedem minden vasárnap.Shawn84
Köszi 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem megakasztva a beszélgetést esetleg az alábbi Curry-s kérdésemre tudtok felelni vagy a hallgatás a semmi érdemlegest jelenti a választ tekintve😀? Ha így van akkor ennek jelzését is köszi.dande
Én nem tudok. csak szintén értetlenkedek De reménykedem minden vasárnap.