Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Kicsit körbenéztem, hogy hogyan reagálják le a történteket odaát.
A kedvenc cikkem G. Cobbtól:  gcobb.com/2012/10/16/andy-could-have-fired-mornhinweg-and-april-with-castillo/
A hozzászólások között érdemes olvasgatni. Két kedvencem:
" Wouln’t it make more sense to name Bowles the offensive coordinator and Swoop the special team coach." 😀

" Eagle fans and media COMICAL. All of the sudden all over the news everyone is talking about the oline and play calling. Let me get this straight “please help me out” If the play calling is bad like its been for years bad run/pass ratio, running your recievers like DJax, 40 yards down field every other play, continuing to pass and not helping out LT when hes given up 6 sacks to same player, etc etc etc. Then you have a oline who never in thier life have picked up a blitz for YEARS(its always Vicks/McNabbs fault lol), Cant pass protect or run block anyone this year. Then fans have the NERVE to question the QB? LMFAO. Yeah its Vicks fault. Yeah I throw some Ints even when protected. No shit Ive been hit 100 times Im friggin nervous, just like anyone other QB would be. The problem is playcalling and the oline not the QB. "

Illetve egy másik hozzászólás Castillo távozásához egy másik fórumról:
"Our problem on defense is 7 sacks (29th in the league) and 46 penalties for 418 yards (both 29th in the league) on defense. We also have 41 missed tackles on defense. The penalty yardage is especially disturbing since the offense & special teams suck so bad, we're almost always put in bad field position. We are dead last in the NFL in opponent average starting field position. We get put in a bad place, and we make it worse. Only in Philadelphia."

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem nevezzük ki egyből GM-nek és HC-nak is Dawk-ot, szakmailag biztos fel van készülve 😀Rataxes
Én leszarom minek hívjuk. nem a tudása hanem a mentalitása, ő maga kell.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem nevezzük ki egyből GM-nek és HC-nak is Dawk-ot, szakmailag biztos fel van készülve 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Azt reméltem, hogy mire hazaérek már azt olvasom, hogy Brian Dawkins edző lett nálunk. Sajnos nem 😕 pedig nagyon ránk férne.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Első jó cikkük:  philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/15/Jeffrey_Lurieval_a_Lions_elleni_vereseg_utan/Shawn84
Nem mertem betenni a múltkori után úgy leoltottatok 😀dande
Haszontalan jópofizás, és még csak nem is vicces... Szar 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Szerintem olyan dolgokat láttok bele az edzőváltásba ami tök irreális. Nem történt itt semmi komoly, a vak is látja, hogy Reid elkezdte átmenteni az egész stábot valahova. Castillo szépen megy McDermott után a Panthershez, aztán két vereség és Marty is, majd amikor már csak a cheerleaderek nem szopattak le minket a pályán, akkor Reid is kiköt Cam Newton mögött és máris megvan az új játszótere. Nálunk Michael Vick lesz az új megbízott főedző, akinek lesz annyi önkritikája, hogy lecserélje magát az egy meccsen elejtett hetedik labdája után, a falba pedig beteszi a futóinkat, mert még azok is jobban blokkolnak, mint az OL. A taktika pedig az lesz, hogy felpattanó labdákkal operálunk, amiket a futóból avanzsált falembereink elkapva egészen az endzone-ig visznek.

Ahogy már korábban is írtam, engem is elkapott kicsit a fociundor, de annyira történnek itt a dolgok, hogy ebből nehéz kimaradni. Na meg bekapcsolom a tévét, és a következő reklámok fogadnak:

WICK - Élj meg minden lélegzetet! Eszembe jut a fal...

AIR WICK - Jó otthon lenni! Eszembe jut a Lions elleni hazai vereség...

Azt hittem lefordulok a babzsákról😀 😀 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
10 pont előnyt eladni- mennie kell a DC-nek Philadelphiában
24 pont előnyt eladva???Chargers? 😀tûzoltó
Nem is egy PM volt a másik oldalon (Tebowról már nem is beszélve 😛) csak egy CJ az kevésbé mentő körülmény 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Első jó cikkük:  philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/15/Jeffrey_Lurieval_a_Lions_elleni_vereseg_utan/Shawn84
Ugye nem csak én vágtam le hogy ez tökre kamu ?Petikievak01
Nyilván, nem is valósnak szánta a szerző csak némi szubjektív gondolatjáték
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Úgy pörög a topik gyerekek, mintha edzőváltás lett volna...ja de az is volt 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ugye nem csak én vágtam le hogy ez tökre kamu ?

több mint 13 éve
Nem mertem betenni a múltkori után úgy leoltottatok 😀
több mint 13 éve
Első jó cikkük:  philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/15/Jeffrey_Lurieval_a_Lions_elleni_vereseg_utan/
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
10 pont előnyt eladni- mennie kell a DC-nek Philadelphiában
24 pont előnyt eladva???Chargers? 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Na most néhány gondolat lehet utána kapok pár elnémítást ha még eddig nem kaptam 😀

Vick vagy Foles (csak hogy ne vádoljatok elfogultsággal 😀) + jövő évi 2. és mondjuk 4. kör trade KC-be cserébe Eric Berry-rt, mondjuk
dande
Vick és Foles és 2. és 4. körért sem adnák oda Berryt. És jól tennék. 23 éves alapembert nem szokás elcserélni, ráadásul egy nehezen pótolható posztról. Ez nem soccer. Miért nem JPP-ért cserélünk akkor? BleedingGreen
Drafton olyan felhozatal van safetykből, mint az elmúlt években soha. Shawn84
Eric Berry szintjét megütő safety azért nem lesz szerintem, akit a KC nyugodtan elvihetne. Ha elöl fognak húzni lesz jó QB, akit majd lehet vinni.
Vaccaro nem annyira jó mint Berry, McDonald is túlértékelt szerinem. Én ha lenne egy Eric Berrym nem mondanák le róla. BleedingGreen
Hozzánk gondoltam. Berryre nincs ekkora szükség. Shawn84
Akkor bocs, félreértettem. 😊 Hozzánk jöhet bármelyik, mert Coleman-nél az 1-3. körben hozható safetyk szerintem jobbak lesznek. Ha az első kör közepe/vége táján húzunk, akkor a helyükön tudnánk elvinni valamelyik top safety prospectet. Ha az elején húzunk, akkor inkább a második kör elején szemezgethetünk, az se lenne rossz.

Bár elnézve a dologkat már az OL lesz a legnagyobb need. A fal jobb oldalát újjá kell építeni. Ha szerencsénk van visszatér Peters, mellé visszamegy Herremans, Kelce reméljük OK lesz. Mathis és Watkins (úgyis már öreg 😀) mennek a padra vagy trade-re. RG, RT kell. Ha Kelly mester mutatna valamit T-ben, akkor csak G kell.

több mint 13 éve
Na most néhány gondolat lehet utána kapok pár elnémítást ha még eddig nem kaptam 😀

Vick vagy Foles (csak hogy ne vádoljatok elfogultsággal 😀) + jövő évi 2. és mondjuk 4. kör trade KC-be cserébe Eric Berry-rt, mondjuk
dande
Vick és Foles és 2. és 4. körért sem adnák oda Berryt. És jól tennék. 23 éves alapembert nem szokás elcserélni, ráadásul egy nehezen pótolható posztról. Ez nem soccer. Miért nem JPP-ért cserélünk akkor? BleedingGreen
Eric Berry szintjét megütő safety azért nem lesz szerintem, akit a KC nyugodtan elvihetne. Ha elöl fognak húzni lesz jó QB, akit majd lehet vinni.
Vaccaro nem annyira jó mint Berry, McDonald is túlértékelt szerinem. Én ha lenne egy Eric Berrym nem mondanák le róla. BleedingGreen
Hozzánk gondoltam. Berryre nincs ekkora szükség.
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Na, Castillo repült. Bowles az új koordinátor. (via nfl.com)
Drastical changes?skizofita
Szerintem olvass vissza pár oldalt. 😉BleedingGreen
LOL, nem jelenítette meg a bejegyzéseket...
Baek, 7 új postot jelez az oldal - mintha leiratkoztam volna erről a topikról...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Ezt úgy írtad be mintha nem erről dumálnák kb 3 órája 😉
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem olvass vissza pár oldalt. 😉

több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Drastical changes?

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve

dande
Vaccaro nem annyira jó mint Berry, McDonald is túlértékelt szerinem. Én ha lenne egy Eric Berrym nem mondanák le róla.

több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Még nagyobb hányingerem lett a csapattól, hogy Juant elküldték, nem tom MM akkor mit keres még itt.
több mint 13 éve
Ha már keresünk embereket akkor az az O falba legyen, végül is az a szar 😀marci88
Én már gőzerővel keresem. Az egyetemi fociban. Később majd olvashatjátok mire jutottam 😛
több mint 13 éve

dande
Pont erre gondoltam, hogy onnan a KC pótol majd és van? egy QB-k is, de mindegy is a Chealsea-s dologban jobban reménykedem
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Ha már keresünk embereket akkor az az O falba legyen, végül is az a szar 😀
több mint 13 éve

dande
Drafton olyan felhozatal van safetykből, mint az elmúlt években soha.