Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Ezt a játékot meccs alatt is kielemezték. Itt tényleg jó volt a passprot. (4 emberre 6 😊 ) csak ez már a negyedik negyed ahol szét lett verve Vick. Megnéznék pár hasonlót még ahol hosszú passzra mennénk és Vick csak keresgéli a célpontot, hogy akkor mi van. (nem mindig mutatják ezt meg)
WCO-hoz. Pont ez lenne a lényeg, hogy a WCO-hoz közelítsen a játékunk(mert az működik)..pláne akkor ha ilyen fos a fal. Hosszú passz akkor kell, ha jön az agyatlan blitz mint a Maclin TD-nél. 😊Greengo
Erre a játékra céloztam, amikor a rossz időzítésű mély passzokról írtam. Az volt a szomorú, hogy ha volt idő akkor sem sikerült jól kivitelezni az ilyen passzokat (1-2 kivétellel) idén.
Macliné egy crossing route utáni kb. 20-25 yardos passz volt, az nálam nem hosszú, max közepes passz.

Olyan nagyon ritkán van, hogy "csak" hosszú passzra megyünk és nincs más lehetősége a Qb-nak. Ha van hosszú routeot futó elkapó(k), akkor általában van checkdown passz lehetőség, rövidebb útvonalat futó hot receiver, akinek akkor kell passzolni, ha nyomás van. Az olvasást a Qb-nak kell megtenni, és nem várni a hosszú passzra, ha gyorsan a nyakán vannak. Vick szereti tartani a labdát, és keresni a nagy játék lehetőségét, akkor is ha működik a fal. Csak így hogy szar az OL, gyakran meg is ütik, még a rövidebb passzoknál is.

Én nem hiszek abban, hogy Reid 13 év után most fogja megváltoztatni a támadó filozófiáját. Lehet, hogy több lesz a rövidebb passzjáték, de időről-időre vissza fogunk térni a hosszabb lefolyású játékokra. Ugyanígy szükség lenne kiegyensúlyozottabb támadójátékra, nem 50-szer passzoltatni a Qb-t egy ilyen fal mögött, mint ahogy tegnap is tettük. Persze erre sincs nagy esély max 1-1 meccs erejéig. A futás nem működött tegnap, mert egész meccsen ugyanazzal az outside zone futással próbálkoztunk, hol balra, hol jobbra. Azért lehet a tackle-ek között is futni, Shady ebben is jó.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ezt a játékot meccs alatt is kielemezték. Itt tényleg jó volt a passprot. (4 emberre 6 😊 ) csak ez már a negyedik negyed ahol szét lett verve Vick. Megnéznék pár hasonlót még ahol hosszú passzra mennénk és Vick csak keresgéli a célpontot, hogy akkor mi van. (nem mindig mutatják ezt meg)
WCO-hoz. Pont ez lenne a lényeg, hogy a WCO-hoz közelítsen a játékunk(mert az működik)..pláne akkor ha ilyen fos a fal. Hosszú passz akkor kell, ha jön az agyatlan blitz mint a Maclin TD-nél. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Sajnos ugyanaz van mint tavaly, Vick szerintem későn engedi el ezeket a hosszú passzokat, túl sokat vár arra, hogy Jackson megverje az emberét, ahelyett, hogy hagyná, hogy az elkapó fussa be a passzt. BleedingGreen
Bleeding:
Sokszor azért megnézném ezekben a helyzetekben a WR-ek routjait ...playcall téma miatt is. 😊 Illetve a fal miatt nincs is sok lehetőség ezekre a hosszú passzokra ahogy korodiati is kiemeli mi lenne erre a megoldás....és elvégre West coast csapat lennénk..vagy mi.
Greengo
Itt a passz pillanata, azt hiszem az vitathatatlan, hogy itt jó volt a pass protection.

DeSean egy mély route-t fut, egy outside move-val, ami után a pálya közepe felé vág. Itt a pillanat amikor már elfut Houston mellett és várja a passzt, de az egyenlőre nem érkezik. Safety nincs, ezért ha itt elé jön a labda az egy hosszú elkapás vagy TD.

A labda késve jön, DeSean mögé, ráadásul az oldalvonal irányába, és nem befelé. A playcalling vitatható, hogy 3 pontos különbségnél egy ilyen passzt miért kell hívni. A hosszú passz megdobása Vick olvasása volt (volt legalább 2 üres ember közelebb), jó olvasás méghozzá, mert DeSean 1-1-ben volt az emberével és el is ment mellette, csak a passzt nem sikerült kivitelezni. Ezért szerintem itt nagyrészt Vick a felelős, a többiek megtették a dolgukat.

A WCO témáról annyit, hogy a mi sémánk távol áll a klasszikus WCO-tól, sokkal több mély és vertikális route-ot használunk.
Vick tényleg jobb volt az utóbbi 3 meccsen a közepes és rövid passzokban, most is adott pár szépen helyezett passzt és igazán int veszélyes passza talán nem is volt. A hosszú passzoknál sajnos baj van, ahogy tavaly is volt.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Mit mond Avant?

www.nfl.com/news/story/0ap1000000080702/article/jason-avant-eagles-irate-at-undisciplined-football?module=HP11_headline_stack

köszönöm!dande
Na akkor ez alá foglalom össze, hogy konzekvens legyek, készüljetek meglepetésre, és köszi dande, ez a cikk elég kőkemény problémákat tár fel. Apokalipszis van nálunk:

Az újságok eléggé lehúzták a csapatot nem meglepően, de igazából nekik annyira nem is kellett keménynek lenni, mert maguk a csapatok is gyakoroltak némi önkritikát.

Avant: "Ez fegyelmezetlen játék. Fegyelmezetlen csapat. Hat hét eltelt, és ez kínos. Igen, ez a legjobb szó rá: kínos. Az edzőknek is. A veteránoknak is."

"Ez az "ÉN a csapat előtt" hozzáállás néhány esetben. Ezt be kell látnunk."

Celek: "Andy Reid edző el volt undorodva a játékunktól, és ahogy befejeztük, és szerintem mi játékosok is."

Ezen kívül többen is megemlítették még a széthullotságot, fegyelmezetlenséget. Vick például éppen DeSean-al ordibált éppen, mert elbaszta a motiont, és ezért nem látta a shotgun snappet, amiből a fumble lett...

Fletcher Cox-ot eltiltották mert megütött valakit, de DeSean is kiosztott egy maflást, szerencséje, hogy őt nem küldték kapálni.

Nándi: "Az az érdekes, hogy Reid edző egy nagyon fegyelmező ember, ez viszont a mérkőzésen néha problémát jelent. Ennek nincs semmi értelme"

Végkövetkeztetések:
A 8-8 idén elfogadhatatlan ahogyan Lurie is mondta, márpedig amilyen csapongó a csapat, gy néz ki pont annyi szoros meccset vesztenek el, mint nyernek meg.

Márpedig ha decemberig ez nem változik, akkor jövőre már egy másik csapat lesz, Andy és Vick nélkül...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha Megatron közepes (nem jó,az már az álom kategória volna) passzokat kapott volna az elején is, akkor nagyobb bajban lett volna Aso, aki amúgy tényleg nem volt rossz. Más kérdés, hogy aztán amikor kellett CJ emberfeletti elkapásokkal megnyerte róla a meccset.Bazzani
Aso egy az egyben azért kevés lett volna végig...kellett a segítség a safetyktől. Nate Allen kiesésével volt pár próbálkozásunk még , de már kevesebb sikerrel. (se Anderson se Hughes nem tudta kellően pótolni) Ezt vettétek észre sztem és ezután ki is lett kezdve a secondary.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Sajnos ugyanaz van mint tavaly, Vick szerintem későn engedi el ezeket a hosszú passzokat, túl sokat vár arra, hogy Jackson megverje az emberét, ahelyett, hogy hagyná, hogy az elkapó fussa be a passzt. BleedingGreen
Én egy eddig nem említett pozitívumra azért felhívnám a figyelmet, így egyet aludva a történtekre.A 3.negyedben mutatott Offense teljesítményre.Az lenne a megoldás, a fény a sötétségben.Gyors passzjátékok,slantek,3-4 lépéses passzok és ezek után jöhet egy-két futás.West-coast offence, és ez a negyed a bizonyíték hogy Vick alkalmas erre,képes megcsinálni,megspékelve az 5-8 yardos futásaival.Ez lenne a nyerő taktika,ehhez nem kell bomba erős fal,csak szervezett,ahol mindenki tudja a feladatát,chip-blokkok ha kell.A meccs szakértője is kiemelte nem érti a 4.negyedben miért nem folytattuk ezt,elkezdtünk hosszú passzokat,meg buta futó-playeket hívni amikor korodiati
Bleeding:
Sokszor azért megnézném ezekben a helyzetekben a WR-ek routjait ...playcall téma miatt is. 😊 Illetve a fal miatt nincs is sok lehetőség ezekre a hosszú passzokra ahogy korodiati is kiemeli mi lenne erre a megoldás....és elvégre West coast csapat lennénk..vagy mi.

a Lions liga-elit D-lineja(nem értem miért írta vki hogy a gyenge Lions d-line: Avril,Suh,Fairley,VanDen Boesch)megette,letolta a pályáról az o-lineunkat.
korodiati
a Lions halovány D lineja Greengo
???MacPhisto
Az, hogy ellenünk brillíroztak az a mi falunkat minősíti, de nem teszi liga elitté őket.
A halovány nem a legjobb...inkább a középszerű a jó kifejezés, de erre a statisztikák is jól rámutatnak. Inkább arra céloztam, hogy ennél még jönnek keményebb védelmek/d lineok is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tessék, fordítottam egy kis Andyt nektek, sok élvezet nem lesz benne:

philly.blog.hu/2012/10/15/interju_andy_reidEazzy
Köszi szépen alább linkeltem egy Avant interjút ha esetleg azt össze tudnád foglalni? Kapsz még egy lájkot 😛 lehet több értelmeset mond
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Reid mennyit is kap hetente ezekért a hihetetlenül fordulatos, elképesztő és mélyen szántó konklúziókért?

több mint 13 éve
Tessék, fordítottam egy kis Andyt nektek, sok élvezet nem lesz benne:

philly.blog.hu/2012/10/15/interju_andy_reid

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Ha Megatron közepes (nem jó,az már az álom kategória volna) passzokat kapott volna az elején is, akkor nagyobb bajban lett volna Aso, aki amúgy tényleg nem volt rossz. Más kérdés, hogy aztán amikor kellett CJ emberfeletti elkapásokkal megnyerte róla a meccset.

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
amugy érdekes hogy asomugha a liga talán legjobb elkapója ellen hoz ilyen jó formát.

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Én egy eddig nem említett pozitívumra azért felhívnám a figyelmet, így egyet aludva a történtekre.A 3.negyedben mutatott Offense teljesítményre.Az lenne a megoldás, a fény a sötétségben.Gyors passzjátékok,slantek,3-4 lépéses passzok és ezek után jöhet egy-két futás.West-coast offence, és ez a negyed a bizonyíték hogy Vick alkalmas erre,képes megcsinálni,megspékelve az 5-8 yardos futásaival.Ez lenne a nyerő taktika,ehhez nem kell bomba erős fal,csak szervezett,ahol mindenki tudja a feladatát,chip-blokkok ha kell.A meccs szakértője is kiemelte nem érti a 4.negyedben miért nem folytattuk ezt,elkezdtünk hosszú passzokat,meg buta futó-playeket hívni amikor a Lions liga-elit D-lineja(nem értem miért írta vki hogy a gyenge Lions d-line: Avril,Suh,Fairley,VanDen Boesch)megette,letolta a pályáról az o-lineunkat.
Szóval én optimista vagyok erre a 3.negyedre lehetne építeni,2 hetünk van,remélem minden nap 10 órát edz a fal Vick-el és összerakják a playeket.Washburn meg picsánrúgdossa remélem Babin-t, Cole-t meg főleg Hunt,Graham duót mert kellenek a sack-ek,hogy az ellenfél irányítója érezze az ütéseket a 4.negyedbe.
Nnamdi meg 4.negyedig leradírozta Johnsont,aztán benézett egy 40 yardost de összességébe szerintem klasszis teljesítményt nyújtott, a többi elkapása megint Coleman késlekedésén múlott.
több mint 13 éve
Ez volt az első meccs idén, amikor tényleg úgy éreztem, hogy időutazáson vettünk részt, ez a meccs a tavalyi hasonló meccsek sorába tökéletesen illett: akadozó offense, de azért mégis sikerül valami előnyt összeszedni, majd a 4. negyed második felében totális csőd minden csapatrésztől.

Az eddig tűrhetően működő védelem is lebénult a végére sajnos, köszönhetően Castillo remek húzásainak (hülye blitzek, az addig működő cover megváltoztatása CJ-n)és a nyomás hiányának. Pedig akármilyen kutyaütő az O, 7 perc alatt nem szabadna 10 pont előnyt eladni, úgy, hogy 20-30-asával szerzik a yardokat.

A támadók közül eddig az elkapók teljesítenek kiegyensúlyozottan, kevés drop van, többnyire elkapják a labdákat, Cooper is hozzátett mindjárt az első meccsén. Jackson konzisztensen játszik, ahogy eddig még nem láttuk, 5 elkapást körül átlagol meccsenként. Kevesebb a nagy játéka, de ez kevésbé neki felróható, tegnap is megverte 1 m-rel a CB-t, kár, hogy Vick 1 m-rel mögé dobta a labdát. Sajnos ugyanaz van mint tavaly, Vick szerintem későn engedi el ezeket a hosszú passzokat, túl sokat vár arra, hogy Jackson megverje az emberét, ahelyett, hogy hagyná, hogy az elkapó fussa be a passzt.

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Abban biztos vagyok, hogy Reid még egy 8-8-as szezont nem él túl, burkoltan már Lurie is megmondta. De ha lesz PO és az 1. körben kipottyanunk, akkor is repülni fog szerintem.
több mint 13 éve
gulemba Philadelphia Eagles 1
Üdv Urak!
Ha nem gond, csatlakoznék a társasághoz és a társalgáshoz. Eddig olvastalak Benneteket, de most már belőlem is kikívánkozik néhány dolog.
Én a vesztes SB után lettem Eagles rajongó, a mazochizmusom azóta is töretlen.
Azt gondolom, hogy az Eagles sokat köszönhet Reidnek és mindenkori csapatának. Ha nem is vagyunk közkedveltek, a csapat erényeit szerintem Liga szinten a többség elismeri, tényezőként tekintenek ránk minden szezonkezdetkor. De ez már nagyon kevés. A McNabb eltávolítása óta eltelt idő szerintem választ adott arra, hogy az igazán kiugró eredmény elérésében nem ő (vagy nem csak ő) volt a kerékkötő, sőt! Ez a csapat a mostani állapotában is képes bárkit megverni és sajnos bárkitől kikapni. Tehát nem a játékosok képességeivel van probléma. Ez egy olyan sport, ahol óriási szerepe van az edzői stábnak, itt nem lehet azzal felküldeni a pályára a fiúkat, hogy menjetek és játszatok! Véleményem szerint a csapatnál az edzők vallottak, vallanak hétről-hétre kudarcot. Andy, Marty, Juan mehetnek Isten hírével! Nekem teljesen elfogyott minden türelmem, minden toleranciám velük szemben!
Az elmúlt évekre visszatekintve egy nagy katyvaszt látok. Cseréljük le a nagy öregjeinket (amit ugye mellesleg nem sikerült elegánsan megoldani, emlékezhetünk egykori ikonjaink, McNabb, Westbrook, Dawkins, Akers távozására), jöjjenek a fiatalok! Jöttek, de az eredmények nem jöttek. Aztán nekiálltak „sztárokat” igazolni, „jót tett” a népszerűségünknek, a játéknak nem annyira. Aztán kitettük a besült sztárokat, legalább is a pelyva felét. Jó, közben sikerült elboltolni Kolbot, meg idehozni Aso-t (nem tudom, hogy ez most piros, vagy fekete pontnak számít), de emlékezzünk arra is, mit szerencsétlenkedtünk az Andrews-tesókkal. Aki az állandóságot képviselte az Andy, Marty és Juan voltak, Castillo-ról megtudtuk, hogy ő feltalálja magát a támadó és a védő oldalon is! Nem kell nekünk Spagnoulo, ha van nekünk Juanunk! Bravó! A draftról már szó se essen, az biztos lutri is egy kicsit, de azért hogy még véletlenül se tenyerelünk bele évek óta a tutiba, az nagyon szomorú.

Gsn blogján pallérozódva értem én, hogy Lurie-nak nem feltétlenül az SB megnyerése lehet az elsődleges célja, jól tejel a Philadelphia Eagles akkor is, ha „csak” minden évben PO aspiráns, fogynak a mezek, eladják a jegyeket, meg a reklámidőt, de szerintem most már nem csak nekem, hanem Philadelphiának is baromira elege van ebből az egészből! Jöjjön valami tökös, sikeréhes HC, hozzon magával győztes mentalitást, mert az egész csapat elbizonytalanodik. Pedig a playmakerek megvannak a csapatban, mind az O, mind a D oldalon. Szerintem nem Vick, vagy Foles a kulcskérdés.
Imádom a csapatot, de változás kell!
Mielőbb!
több mint 13 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 993 — Detroit vs. everybody
a Lions halovány D lineja Greengo
???

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Herremans alapból kényszerből van jobb oldalon, baloldalon többet érne, csak volt egy Petersünk, és így nem volt más, maradt a jobb. pass-protban maximum is csak egy jó közepes volt mindig is, ráadásul egyre többet duplázzák ami ellen valljuk be tehetetlen. futásblokkban szerintem ligaelit, csak sajnos egy jó futójátékhoz nem elég egy lineman, ha a többi szar akkor csinálhat bármit. Ráadásul még mindig a baloldalt erőltetjük futásban, már ha futunk, Reid elfelejtette hogy már nem peters áll a balszélen vagy nemtom.

Nincs LT-nk illetve aki lenne is szar, Mathis túlhypolt középszer, Center nincs, Watkins no comment, nem csoda hogy itt vagyunk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
van két hét és van elvileg vezetőség van sok fölös játékos, és van cap

akkor irány C-t keresni, aki képes oda is adni a labdát a QB-nak...meg esetleg magával húzná #69 és #63 játékát
nem reynolds hibája, hogy játszik, hanem az edzői stábé, hogy nem veszik észre a nyilvánvaló need-et
ha engem kérnek fel én is játszanék 😊 holott nem kéne 😊
mellesleg S is kéne...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mit mond Avant?

www.nfl.com/news/story/0ap1000000080702/article/jason-avant-eagles-irate-at-undisciplined-football?module=HP11_headline_stack

köszönöm!
több mint 13 éve
1 db tackle hiánya nem okozhat ekkora káoszt. Ha csak Bell lenne szar esetleg mellette Mathis akkor azt mondanám, hogy ennyit számít, de az egész fal egy határ szar.Shawn84
Ez ilyen dominó effektus. 1 kidől és meggyengül mellette a fal. Azóta még Kelce is kiesett szval elég nagy munka kell ahhoz, hogy újra megfelelően el tudják látni a feladatukat. (sajnos csak hab a tortán, hogy a fal jobb oldala is fos... Herremans sem érzi annyira lássuk be)
Play hívásoknál az egyetlen pozitívum, hogy kicsit megpróbálunk már alkalmazkodni a helyzethez és Vick is többnyire shotgunnal vagy max. 3 step droppal próbálja orvosolni a fal gyengeségét, de még így is bőven odaérnek rá és összetörik. Volt egy play a meccsen(több is csak ez nagyon szemet szúrt) amikor shotgunból a snap pillanatában már hárman átmentek az o lineon...így elég nehéz bármit is.

szerk: amúgy szerintem minden szurkolónál az tette be a kaput, hogy a legutóbbira azt mondtuk nyerhető meccs volt...ez duplán.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én Bell esetében már kezdem azt hinni, hogy nem is ilyen szar. Taktika, hogy átengedi az emberét, ezzel akarjuk megzavarni az ellent. Igazából a false startok sem az ő hibájából jönnek, hanem Reid hívja őt motionra, csak elfelejti bejelenteni, hogy eligible elkapó. Más magyarázatot nem találok arra, hogy még mindig kezdő nálunk ezzel a teljesítménnyel.somebody08
Dunlap gondolom még nem 100%. Nem mintha akkora minőségi javulás lenne.

Egyébként Herremans se villog túlzottan idén...Mondjuk szegény egyedül nem fogja megváltani a világot amúgy sem.

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én Bell esetében már kezdem azt hinni, hogy nem is ilyen szar. Taktika, hogy átengedi az emberét, ezzel akarjuk megzavarni az ellent. Igazából a false startok sem az ő hibájából jönnek, hanem Reid hívja őt motionra, csak elfelejti bejelenteni, hogy eligible elkapó. Más magyarázatot nem találok arra, hogy még mindig kezdő nálunk ezzel a teljesítménnyel.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Siralmasak vagyunk a 4.negyedben az utolsó 2 meccsen átgyalogoltak rajtunk mert a D elfárad hiszen az O csak momentumokat van fent a pályán... Nem kell szidni Vicket egyre többet és jobban fut egyszerűen ha folyamatosan hurry-van akkor ez hibázásra készteti bármelyik QB-t ez az értelme elvégre...
Most nem nyálazom át a statokat de nem hinném,hogy sokkal több QB-t érnek el a szezonban mint őt.

Én is azt gondoltam megvan a meccs de sajnos megint 3és soknál benyaltuk a nagy playt...

az OT támadása meg maga volt a tragédia jellemzi,hogy mennyire elfáradnak,szétesnek,feladják? fejben.Bell ismét katasztrófa nem is tudom mi lesz ha megint egy kemény dline jön szembe(falcons).

Azt kell mondjam jelenleg nem érdemelnénk PO-t a giants sokkal jobb több potenciál van bennük pedig ott még sérülések is vannak bőven nálunk ugye Peters és Kelce.

Lehet ennyit ér Peters?Janek
1 db tackle hiánya nem okozhat ekkora káoszt. Ha csak Bell lenne szar esetleg mellette Mathis akkor azt mondanám, hogy ennyit számít, de az egész fal egy határ szar.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
Siralmasak vagyunk a 4.negyedben az utolsó 2 meccsen átgyalogoltak rajtunk mert a D elfárad hiszen az O csak momentumokat van fent a pályán... Nem kell szidni Vicket egyre többet és jobban fut egyszerűen ha folyamatosan hurry-van akkor ez hibázásra készteti bármelyik QB-t ez az értelme elvégre...
Most nem nyálazom át a statokat de nem hinném,hogy sokkal több QB-t érnek el a szezonban mint őt.

Én is azt gondoltam megvan a meccs de sajnos megint 3és soknál benyaltuk a nagy playt...

az OT támadása meg maga volt a tragédia jellemzi,hogy mennyire elfáradnak,szétesnek,feladják? fejben.Bell ismét katasztrófa nem is tudom mi lesz ha megint egy kemény dline jön szembe(falcons).

Azt kell mondjam jelenleg nem érdemelnénk PO-t a giants sokkal jobb több potenciál van bennük pedig ott még sérülések is vannak bőven nálunk ugye Peters és Kelce.

Lehet ennyit ér Peters?

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Na meg ami futás volt hívva tnap az is milyen volt már... mintha kb nem látnák, hogy áll fel az ellenfél, szinte esélytelen átjutni.