Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
ennek csak akkor van értelme ha követi még más egyéb döntés is...nem feltétlen MM menesztése, hanem a keret alakításavagy csak meg akarta óvni barátját a további bajoktól.. 😕
mindenesetre döbbenet nálam van!
több mint 13 éve
Számomra érthetetlen döntés...biztosan jobban látja ott kinn Reid, hogy mennyire Juan érdeme az idei D...mondjuk pont a két falunk az amelyik rendre betlizik, azért meg első sorban a két öreg lenne a felelős...vagy most tényleg csak én kezdem úgy érezni, hogy túl van hájpolva, vagyis pontosabban el van annyival intézve a fal, hogy úgyis Wash meg Mudd van? Mert egyébként egy kupac lószar is jobban megvédi Vicket, és ugyanúgy 0 sacket ér el...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Jó azért a HC kereséssel sztem álljunk le. Ha aktuális lesz akkor ráérünk majd januárban foglalkozni vele. Arra leszek kiv, hogy az O#-ben lesznek-e vmilyen változtatások. Mert Castillo kirúgásának nem hiszem h nagy befolyása lesz arra, hogy a támadók hányszor adják el a labdát.
több mint 13 éve
Na visszajött a netem 😀Szóval számomra ez olyan mint egy kapuzárási pánikban lévő klímaxolni kezdő nő 😛 lépései döntései bár nem tudom mennyit egyeztetett előtte Lurie-vel.
S még a hír előtt ez a kép volt előttem a helyzetünkkel kapcsolatban, ezután pláne:
..na csak nem bírom beilleszteni de mindannyian ismeritek a Sikoly című kép az eredeti 😛
több mint 13 éve
kc topicban olvastam weis oc edzőről ulpitól JanekMit? Charlie Weisről? A Kansas egyetem edzőjéről?
több mint 13 éve
kc topicban olvastam weis oc edzőről ulpitól
több mint 13 éve
muhaha 😊Andy fosik. Lurie nagyon odamondhatott. De számomra ez érthetetlen. Az O# szar, erre rúgjuk ki a DC-t?Shawn84lehet Reid is úgy emlékezett, hogy Castillo még mindig az OL coach...jjncaa
több mint 13 éve
Nem hittem volna, hogy ilyen korán elő kell szedni a témát, de van erre egy jó topic a fórumon: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/kibol_lehet_2013-ban_nfl_vezetoedzo?oldal=1#634557 Ha így folytatódnak a dolgok nekünk is aktuális lesz a kérdés.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Asante jól megmondta: "Sometimes you have to blame yourself. You can't try and always point the figure at someone else"
A végén még Andy visszaveszi M&M-től a playhívásokat is.
több mint 13 éve
Andy fosik. Lurie nagyon odamondhatott. De számomra ez érthetetlen. Az O# szar, erre rúgjuk ki a DC-t?Shawn84lehet Reid is úgy emlékezett, hogy Castillo még mindig az OL coach...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Húúú ez meglepett. Sok sikert Juan-nak. Nagyon szimpatikus ember.
Kíváncsi leszek, hogy megragad-e a D# oldalon. (Sztem igen.)
De jah fura időpontban jött ez a menesztés.
Andy meg jah tudja, hogy mindjárt itt a vég, ha nem javul a csapat. Neki veszíteni valója nincsen.
több mint 13 éve
Érdekes döntés. Mondjuk a védelem részéről nem jöttek a számok ezt értem is, de az O#-el nagyobb bajok vannak most sztem. Rúgjanak ki akkor mindenkit. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hát ha Atlanta szurkoló lennék, akkor azt mondanám, nagyon "feltüzelt" csapat ellen kellene hozni a veretlenséget!Benne van a pakliban, hogy nyerjen az Atlanta, de most úgy érzem, ez "győzelem, vagy halál" mérközésnek néz ki!
Talán a két hét alatt játékost is fogunk "mozgatni" a rosteren!
De lehet, hogy látták, kell a Magyar Philadelphia csapatfórumba egy kis életet vinni, mert lassan beérnek minket ,más szurkolói csapatak hozzászólásai... 😀
több mint 13 éve
Andy fosik. Lurie nagyon odamondhatott. De számomra ez érthetetlen. Az O# szar, erre rúgjuk ki a DC-t?Shawn84Gondolom azért, mert a falemberek kieséséről MM nem tehet (és ennek a számlájára írják a orssz teljesítményt).
Viszont Castillo esetében minden adott volt egy ligaelit védelemhez, temérdek pénzt és cetlit beleöltek, és habár tavaly óta fejlődtünk, max átlagost alkotott. Nem tud meccs közben reagálni az ellenfél lépéseire (vagy rosszul)stb.
Ennek ellenére én sem tartom teljesen logikus lépésnek.
több mint 13 éve
Andy fosik. Lurie nagyon odamondhatott. De számomra ez érthetetlen. Az O# szar, erre rúgjuk ki a DC-t?
több mint 13 éve
Akkor már gyorsan MM-nek is utilaput a talpára tényleg. Főleg, hogy idén ott hibádzik a dolog.Castillo szimpatikus figura, sok sikert neki. A DC poszt sok volt számára, nem tudott felnőni a feladathoz, de OL coachként MM miatt nem tudott volna feljebb lépni. 19re húzott lapot.
Sajnos az elküldése már PR, pedig más pozícióban sokat ért volna egy ilyen mentalitású és lojalitású figura.
több mint 13 éve
Pedig az egész bandából talán az ő munkája látszott meg a legjobban. Ha ez tavaly történik meg azt mondom oké, most viszont sokkal inkább MM-et kellett volna elküldeni.Mindegy remélem az idei javulás a védelemben inkább Ryans érkezésének volt köszönhető mint Juan-nak, ez ki fog derülni.
Arra ez most mindenképp jó lehet, hogy senki se érezheti magát nyugodtan, össze kell kapnia magát egytől egyig mindenkinek.
több mint 13 éve
Püff neki ennyit azévtizedes barátságról ez nekem igy nagyon rosszat üzen...
több mint 13 éve
Szegény Castillo, pedig szimpatikus figura volt. Márti marad?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Csifu
223
@Jeff_McLane: Source: Andy Reid has fired Juan Castillo as DC and named Todd Bowles as his replacement.
több mint 13 éve
A csapat hivatalos facebook oldalán van egy szavazás. Erre a kérdésre: "What do you make of the 3-3 Eagles?" a szurkolók 2/3-a "Think it's time for drastic changes" választ adta...szal hangulatban kinn se vmi fényes a helyzet. Hiába veretlen az ATL ha most bye után sem tudunk nyerni ki fog borulni a bili.marci88Mondjuk szezon közben csak akkor lesz értelme nagy változásokat hozni (pl. Reid kirúgása), ha teljesen elment a szezon.Viszont tényleg nagyon megérett már a csapat a megújulásra.
több mint 13 éve
A csapat hivatalos facebook oldalán van egy szavazás. Erre a kérdésre: "What do you make of the 3-3 Eagles?" a szurkolók 2/3-a "Think it's time for drastic changes" választ adta...szal hangulatban kinn se vmi fényes a helyzet. Hiába veretlen az ATL ha most bye után sem tudunk nyerni ki fog borulni a bili.
több mint 13 éve
Szerintem egy 50yardos mély passz azért nem tekinthető kötelező házi feladatnak, még ha tökéletes is a protection,el is szakad a wr,akkor is simán el lehet rontani,Vicknél jobb qb-k is megteszik ezt.Ezért nem lehet ezekre építenünk,néha egy-egy kell hogy a safety-k mélyebben védekezzenek, de ezek a passzok mindig kétes kimenetelűek.Ezért nem is írtam, hogy az első int-nél Vick lett volna a ludas.
Amit elemeztél azt egyértelműen Vick baszta el, röviden dobta.Az első int-nél viszont megütötték és túldobta,szerintem úgy volt vele ha sack-et benyeli puntolunk,megpróbált egy hosszút, így is ugyanaz lett az eredmény.korodiati
Mások az elvárásaink egy kezdő Qb-val kapcsolatban. Legalábbis azt várnám, hogy egy megfelelő erővel rendelkező irányító, ha zavartalanul dobhat, akkor nagy százalékban jól megdobja az ilyen passzt. Sajnos ez nagyobb részeben nem sikerül az utóbbi időben Vicknek, nyilván a sok korábban benyelt ütés sem segíti ilyenkor. A dobás nem csak rövid volt, hanem rossz irányba is ment (a pálya széle fele és nem befele), így Jacksonnak esélye sem volt elérni. Ha csak simán rövidet dobott volna, azt talán még össze lehet szedni, ahogy meg is történt korábban párszor. Persze előfordulhat, hogy Jackson futotta rosszul a route-ot, de erre van szerintem a kisebb esély.

több mint 13 éve
😀😀😀 Én már előszezonban megmondtam: mi vagyunk a Philadelphia kibaszott Eagles, mi 70 yardos passzokkal puntolunk😀Szerintem egy 50yardos mély passz azért nem tekinthető kötelező házi feladatnak, még ha tökéletes is a protection,el is szakad a wr,akkor is simán el lehet rontani,Vicknél jobb qb-k is megteszik ezt.Ezért nem lehet ezekre építenünk,néha egy-egy kell hogy a safety-k mélyebben védekezzenek, de ezek a passzok mindig kétes kimenetelűek.Ezt a játékot meccs alatt is kielemezték. Itt tényleg jó volt a passprot. (4 emberre 6 😊 ) csak ez már a negyedik negyed ahol szét lett verve Vick. Megnéznék pár hasonlót még ahol hosszú passzra mennénk és Vick csak keresgéli a célpontot, hogy akkor mi van. (nem mindig mutatják ezt meg)Erre a játékra céloztam, amikor a rossz időzítésű mély passzokról írtam. Az volt a szomorú, hogy ha volt idő akkor sem sikerült jól kivitelezni az ilyen passzokat (1-2 kivétellel) idén.
WCO-hoz. Pont ez lenne a lényeg, hogy a WCO-hoz közelítsen a játékunk(mert az működik)..pláne akkor ha ilyen fos a fal. Hosszú passz akkor kell, ha jön az agyatlan blitz mint a Maclin TD-nél. 😊Greengo
Macliné egy crossing route utáni kb. 20-25 yardos passz volt, az nálam nem hosszú, max közepes passz.
Olyan nagyon ritkán van, hogy "csak" hosszú passzra megyünk és nincs más lehetősége a Qb-nak. Ha van hosszú routeot futó elkapó(k), akkor általában van checkdown passz lehetőség, rövidebb útvonalat futó hot receiver, akinek akkor kell passzolni, ha nyomás van. Az olvasást a Qb-nak kell megtenni, és nem várni a hosszú passzra, ha gyorsan a nyakán vannak. Vick szereti tartani a labdát, és keresni a nagy játék lehetőségét, akkor is ha működik a fal. Csak így hogy szar az OL, gyakran meg is ütik, még a rövidebb passzoknál is.
Én nem hiszek abban, hogy Reid 13 év után most fogja megváltoztatni a támadó filozófiáját. Lehet, hogy több lesz a rövidebb passzjáték, de időről-időre vissza fogunk térni a hosszabb lefolyású játékokra. Ugyanígy szükség lenne kiegyensúlyozottabb támadójátékra, nem 50-szer passzoltatni a Qb-t egy ilyen fal mögött, mint ahogy tegnap is tettük. Persze erre sincs nagy esély max 1-1 meccs erejéig. A futás nem működött tegnap, mert egész meccsen ugyanazzal az outside zone futással próbálkoztunk, hol balra, hol jobbra. Azért lehet a tackle-ek között is futni, Shady ebben is jó.
BleedingGreen
Amit elemeztél azt egyértelműen Vick baszta el, röviden dobta.Az első int-nél viszont megütötték és túldobta,szerintem úgy volt vele ha sack-et benyeli puntolunk,megpróbált egy hosszút, így is ugyanaz lett az eredmény.korodiati
több mint 13 éve
Bocs h csak most reagálok de úgy tűnik csak telón lesz netem egy darabig véletlenül itt is felejtkeztem az oldalon azért tűnt úgy mintha itt lógnék egész éjjel holott nem😛 Szóval köszi Eazzy sok mindent megmagyaráz remélem Reid tudja kezelni a szitut s nem jutunk W Phillips utólsó dallasi időszakának sorsára. Majd ha gépnél leszek adom a like-t bár tudom nem ezért csináltad de ha már megígértem