Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
| 23 pontot enged a D az offense nem igaz hogy nem tud felnőni, pontokat szerezni. |
több mint 13 éve
Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nincs az az isten, hogy egy ilyen produkció után ne történjen vmi, pedig nálunk úgyse fog 😕undorító hogy ez megtörténhetett...
több mint 13 éve
Teljesen megérdemelt vereség. OL-DL nem létezik. A támadók egy negyedet tudnak max jól játszani, a védelem meg összeomlott a végére.

több mint 13 éve
Undorító! felháborító, és érthetetlen.
több mint 13 éve
Gyönyörű meccs volt ez is. Azt nem mondom, hogy az O bekaphatja, mert Shady, DeSean, Maclin és Celek idén mind nagyon jók.
De azt mondom, hogy bekaphatja a véreres kékeres méteres esperest Vick meg az Oline....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Edwards, D. Johnson, Lewis, Chaney, Vallos, Menkin and Curry
több mint 13 éve
Curry ma se kap lehetőséget :/
több mint 13 éve
az elején nem hinném hogy mi mennénk el, idén nem a szokásunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ARIZÓNA ELLEN simán megtehetted2ponttalJanekNe 2 ponttal már ha kérhetném.Egyszer szeretném nyugodtan, a tökeimet vakargatva nézni az utolsó negyedet. És végre nem kellene új klaviatúrát vennem a következő meccsre. korodiati
több mint 13 éve
De azért a O-nak össze kell szednie magát mert Megatron-ékat nem hiszem hogy 20 alatt tartjuk
több mint 13 éve
azt érzem ma a D line hasítani fog 😀marci88Egyébként én is. Sack-party lesz
több mint 13 éve
azt érzem ma a D line hasítani fog 😀
több mint 13 éve
2ponttalJanekNe 2 ponttal már ha kérhetném.Egyszer szeretném nyugodtan, a tökeimet vakargatva nézni az utolsó negyedet. És végre nem kellene új klaviatúrát vennem a következő meccsre.
több mint 13 éve
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.BazzaniTetszik az elgondolás.
több mint 13 éve
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.BazzaniÁmen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az elején elhúztok, a közepén feljövünk, a végén nyertek.
több mint 13 éve
Tippjáték:http://philly.blog.hu/2012/10/12/tippjatek-week_5197-kor kezdünk.
több mint 13 éve
igazad lehet.Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.GreengoGondolom, amit ő igazán szeretne annak 153$ darabja, és nem bírja kifizetni sem ő, sem a csapatnak nem éri meg. Így játszik ebben a rosszban.ulpianus
több mint 13 éve
Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.GreengoGondolom, amit ő igazán szeretne annak 153$ darabja, és nem bírja kifizetni sem ő, sem a csapatnak nem éri meg. Így játszik ebben a rosszban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Tegnap elcsíptem egy olyan infót..ami szerint Vicket kicsit zavarhatja ez a protector amit visel és emiatt sem tudja úgy magához szorítani azt a tojást és földre érkezésnél is ez okozhatja a gondot. Nem tudom mennyi lehet ebből az igazság és sajna nem is találom ezt az elemzést NFL.comon, de érdekes felvetés mindenesetre.legalább próbálkozik javitani a hibáin , nekem tetszik a mentalitása.Petikievak01Hát még jó hogy nem elmegy a mekibe bedob két sajtburit, aztán egész délután PS-ezik.
Ez az alap, hogy javítani próbál ezeken, jól ki is vágná Andy papa, ha csak kicsit is látszana rajta az atlantai hanyagság.
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !