Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Talán összefügg a kettő mármint, hogy nem olyan jó az O fal és ezért nem fut többet Shady, a meccsen is sokszor kicsin múlt, hogy mínuszos legyen a futás (sajna vagy nem, a második játékrész nagyobb részét nem láttam), de a Giants ellen is az első félidőben szenvedős volt, aztán ott megváltozott, hogy miért, mint olvashattuk nem tudják még az illetékesek sem…
Mint általában a támadásainkban így a futásban is néha az a bizonyos kreativitás hiányzik, talán?
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Hmm, csak engem idegesít roppant módon, hogy Shady megint 16 carry...miért nem lehet a tehetségének megfelelően játszatni, amivel ráadásul Vick fumble is kisebb eséllyel lenne? Illetve miért nem lehet megtanulni futó playeket hívni, amelyek eredményesek is tudnak lenni? Általában a semmiből ment Shady folyamatosan komoly yardokat...használjuk már ki istenem, ha már ilyen szerencsétlen Vick...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még mindig nagyon szomorú vagyok és nem elsősorban az eredmény miatt, hanem a mutatott játék miatt. Egyedül Shady aki hozta jó formáját és végre gyűjteni kezdte a TD-ket de a többi. Komolyan a Colts előrébb tart Luckal mint mi (hol lesz nekünk esélyünk megverni ha összefutunk velük a GB-t Rogers szétpasszol) de lehet a meginduló Saints is most Breesel. Detroittól is tartok, hacsak agyilag nem lesznek zoknik, és a DL-nal nem történik vmi csoda. Tudom mantrázom mindig ugyan azt, de hát a csapat sem ad másra okot. S így sajna Foles sem kerülhet kipróbálásra mer Vick mégsem annyira ultra szar (mihez képest persze) és most beismerem az O-fal is végig gyenge napot fogott ki. Kíváncsi vagyok miket nyilatkozgattak most. Egy biztatásom van, a két csapat legutóbbi alapszakaszbeli párharca után a vesztes fél SB-t nyert hátha 😛
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
nyerhető meccs volt :/marci88
Pontosan ez a baj, hogy a Steelers sem volt jó, ha nincs Mendy, ki is szopnak, pedig a meccs nagy részében borzalmasan játszottunk.
De amit most már észre kell venni:
Egyetlen offense sem játszott még jól ellenünk idén. A Cards egy jó átlagos szintet szállított, de ennyi. És úgy érzem nem csak szerencsénk van, hanem nem hagyunk más csapatokat jól játszani, és ez bíztató. Az már kevésbé, hogy a mi offense-ünk még szarabbul teljesít.
Hiányoljátok a sackeket. Én amióta az Eaglesnek szurkolok, azóta a csapat védjegye, hogy ott van a legjobbak között a ligában a sackek tekintetében. DE! Ha választani kell a tavalyi sack vagy szopott TD üzemmód, és az idei szolid, kevés ponton tartós védelem között, ezerszer inkább ezt választom. Nagyon látványos volt tavaly, hogy mindenkinek lecsavartuk a fejét 77-szer egy meccsen, csak éppen 30 pont alatt alig tartottunk csapatot.
Szívás a menetrendünk is, hiszen egymás után két bye-weekes csapattal találkozunk, vagyis ki leszünk ismerve rendesen a Lions által is. Na de jó hír, hogy mi meg bye week után nyomjuk a Falcons ellen. Ha valami csoda folytán egy hét múlva nyerni tudnánk, a 4-2-es pihenővel több lennék mint elégedett. Az pedig maga lenne a csoda, ha mi becstelenítenénk meg az Atlantát a szokásosan jó bye week utáni formánkkal. De persze ne rohanjunk ennyire előre. Mindenesetre ez nekem kalkulált vereség volt, csak éppen nem tudtam, hogy ilyen lesz a meccs. A playcall az első félidei botrány után szerintem egész jó volt a második félidőben, a védelem pedig a végén kevés volt. Boykinnak volt már idén pár nagy játéka, most épp megszopatták. Van ilyen. Az a Vick TD kellett volna az első félidőből, és nem lett volna gond. Kicsin múlott és azt a kicsit nagyon sajnálom, mert ha már rondán játszunk, legalább nyerjünk. Azt meg hogy nem játszunk szépen, pont letojom. Játszottunk eleget szépen, látszik is a gyűrűkollekciónkon az eredmény...
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kb ilyen meccsre számítottam, mi nem nyerni járunk a Heinz Fieldre. 1 félidőnyi offense-el nehéz meccset nyerni, nem sokon múlott így sem. Az utolsó drive elején a 3. és hosszú volt a kulcs játék, azt nem oldottuk meg, utána már sejthető volt hogy ennek annyi.

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
nyerhető meccs volt :/
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Szokásos nyögvenyelős meccs a Steelers ellen. A vereség benne volt elejétől kezdve én nem ezen vagyok kibukva. Inkább azon, hogy tényleg szar volt ma is az O line illetve Vick kicsit jobban figyelhetne arra tojásra. De szerintem ezeken lehet még javítani.
Védelemből tényleg vicces, hogy ez a D line nem tud odaérni...de egész eddigi szezonban haloványabbak..mondjuk most vissza is kellett venni az agyatlan blitzekből mert BB gyorsan megoldotta az ilyen helyzeteket gyors-rövid passzokkal. Aso-t én a továbbiakban NEM kezdetném. Egyszerűen szánalmas teljesítményt nyújt. Teljesen használhatatlan...mindenki megveri és az elképzeléseit sem értem, hogy mit akar védekezés címszó alatt. Rengeteg még mindig a misstackle amin nem tudom mikor fogunk kijavítani.
Van hova fejlődni még, de nem nagyon látom az alagút végét...ez kevés lehet/lesz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
két dolog ami nagyon szembetűnő:
olyan, hogy o fal nincs, (+ ha vicket védjük akkor nem kéne annyit rohangálni 3-4 ember között) az 1. fumble lehet az övé a második semmiképpen

DL: Patterson hiánya nagyon kijön... nem értem mi van velük, de nagyon kevesek eddig

és akkor leírom utoljára: hozzunk már valakit vagy valakiket, ha akarunk valamit, haa nem akkor meg tudomásul vesszem és csak röhögök az egészen...
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Az első félidővel valamit kezdeni kellene.
Beszédes statisztika: az első negyedben az elmult 5 meccsen eddig 7 pontot szereztunk.
Amugy kicsit több blitz is jó lenne D-ben.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na hol a liga egyik leggyengébb O falát szét szedő Dline, sehol hol a futásokat megállító Dline sehol hol a labdát nem elveszítő Vick sehol, hol leszünk mi januárban sehol... bocs nagyon borúsan látom a képet de valljuk be a Giantts meccs sem a miénk volt el vegetálhatunk ilyen-olyan győzelmekkel, de az előrelépéshez ez kevés. Én pedig már ezt szeretném látni de jelenleg! nem látom.,,, csókolom a Realnak meg gratula az X-hez
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 861 — Steelers fan
Ez nekünk mindig szenvedős. Jó éjt srácok+

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
#Eagles inactives: Edwards, Cooper, Polk, Jordan, Vallos, Menkin and Curry. Bell starts at LT. Chaney starts at WILL.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
lehet ilyen szar csak nyerjünk meg minden meccset 1-2 ponttal

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Csak ugye a Peters posztja volt a legfontosabb Bell az elején nagyon nem illett a falba.Más dolog a training és az éles meccs. Jó lesz a fal ha nem jön közbe több sérülésJanek
még mindig Todd posztja a legfontosabb nálunk.
Egyébként se Dunlap se Bell nem kezdő NFL-szint, Kelce is out, így azért menten más a leányzó fekvése, de azért bízom benne hogy ez csak jobb lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ez biztató, ha Mudd se tudja...korodiati
Hát van ilyen 😀
De legalább bevallja. 😀
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk? Eazzy
Ezzel kapcsolatban:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20121005_Mudd_confident_system_will_keep_o-line_working_well.html?page=1&c=y
Pár dolog kiemelve:
- Az utóbbi évek SB-győzteseinek nem volt elit fala, de elég volt, mert összeszoktak. Amikor a Colts-al SB-t nyert akkor is ez volt a helyzet. (We weren't great. We just fit together. That's what we're doing here. We're fitting together.)
- Giants ellen is 2. félidőben kaptuk össze magunkat (Shady 17-121; Vick 8/12)
"It wasn't the plays. It's never about plays. It's about players," Mudd said. "I learned that a long, long, long time ago. I learned it from Tommy Prothro. He said, 'In times of crisis, think of players, not plays.' Ugyanez az Oline volt a Cards ellen is/Giants ellen az első félidőben és mégis jobbak voltunk később.
"Well, the players are the ones that took what we were doing and made it better last week. All of a sudden, our team played better. They executed. They had confidence. They weren't focusing on the results. It was just, 'Give us another play.' The energy and all that kind of stuff on the sideline, it was very different. Who knows why?"

Bébé
Ez biztató, ha Mudd se tudja...
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk? Eazzy
Ezzel kapcsolatban:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20121005_Mudd_confident_system_will_keep_o-line_working_well.html?page=1&c=y
Pár dolog kiemelve:
- Az utóbbi évek SB-győzteseinek nem volt elit fala, de elég volt, mert összeszoktak. Amikor a Colts-al SB-t nyert akkor is ez volt a helyzet. (We weren't great. We just fit together. That's what we're doing here. We're fitting together.)
- Giants ellen is 2. félidőben kaptuk össze magunkat (Shady 17-121; Vick 8/12)
"It wasn't the plays. It's never about plays. It's about players," Mudd said. "I learned that a long, long, long time ago. I learned it from Tommy Prothro. He said, 'In times of crisis, think of players, not plays.' Ugyanez az Oline volt a Cards ellen is/Giants ellen az első félidőben és mégis jobbak voltunk később.
"Well, the players are the ones that took what we were doing and made it better last week. All of a sudden, our team played better. They executed. They had confidence. They weren't focusing on the results. It was just, 'Give us another play.' The energy and all that kind of stuff on the sideline, it was very different. Who knows why?"
több mint 13 éve
Csak ugye a Peters posztja volt a legfontosabb Bell az elején nagyon nem illett a falba.Más dolog a training és az éles meccs. Jó lesz a fal ha nem jön közbe több sérülés

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Nekem az a nagy bajom a fallal, hogy Peters kiválásával ennyit romlott...most ha nem nézzük Kelce sérülését, év elején amikor ott volt akkor is gyatra volt a dolog, pedig Todd-Watkins-Kelce-Mathis tavaly is együtt volt. Akkor Mudd mégis mit tett hozzá? Volt egy tavalyi szezonja, meg egy teljes offseason is, mégsem látok igazi előrelépést. Ami nem feltétlenül Mudd hibája, inkább a játékosállományé nem? Vagy akkor waddahekk?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
az nehezebb egy kicsit

több mint 13 éve
meg a papírforma isJanek
Meg Roethlisberger is.
több mint 13 éve
meg a papírforma is

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
A Steelers 66-22-1 áll a Heinz Field-en. 19-2-1 a mérlegük az NFC csapatokkal szemben. Mi már sorozatban 14 idegenbeli meccset buktunk playoff esélyes AFC csapat ellen. De hát a statisztika azért van, hogy felrúgjuk.
több mint 13 éve
A legnagyobb probléma az Oline-al szerintem az volt, hogy marha sokszor tudtak blokkolatlanul menni Vick-re. Ebben szerintem könnyebb előrelépni, mintha az lenne a probléma, hogy minden playben seggrefejelik őket. Összeszokottsággal, rutinnal és Mudd papával még össze is állhatnak végre.manbearpig
A Giants elleni meccs végén már nem volt rossz a fal sem. remélhetőleg kezd összeállni. Bell is mutatott már olyan dolgokat, ami miatt bizakodni lehet, és Reynolds is javul szépen.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
A legnagyobb probléma az Oline-al szerintem az volt, hogy marha sokszor tudtak blokkolatlanul menni Vick-re. Ebben szerintem könnyebb előrelépni, mintha az lenne a probléma, hogy minden playben seggrefejelik őket. Összeszokottsággal, rutinnal és Mudd papával még össze is állhatnak végre.