Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Kicsit én is saras vagyok a fordításokkal, de egyszerűen nem jut időm, amikor van pár szabad órám, akkor meg szeretnék kicsit kikapcsolódni. Persze ez egyéni szoc problem, csak gondoltam jelzem, hogy részemről ezért nincsen jelenleg fordításosdi. Persze lesz még azért 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kis meccsajánló szombatra. Rangadó dömping lesz.  philly.blog.hu/2012/10/04/egyetemi_izelito_a_6_hetelott

Aki még jönne a közös meccsnézésre az jelezze kommentben, legyen olyan szíves, hogy nagyjából lássuk mekkora létszámra kell tervezni a helyet. Köszi!Shawn84
Végre valami (mármint nem úgy értettem, hogy végre csináltatok valamit, mert ezt mi jogosan elvárjuk, hanem, hogy van post a topicban 😀 remélem sikerült kimagyarázni 😛) köszönjük még ha nem is egészen velünk kapcsolatos. Biz hiányoznak a nyilatkozatfordítások meg egyéb dolgok, de nyilván erre nincs sok időtök meg a többségetek érti. Jó meccsnézést annak aki megy majd!

Jah és a visszatérőkkel és így lelkileg megerősödött Steelerst verni hát nagy fegyvertény lenne.... talán összejön de ahhoz végig concentrálni kell
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kis meccsajánló szombatra. Rangadó dömping lesz.  philly.blog.hu/2012/10/04/egyetemi_izelito_a_6_hetelott

Aki még jönne a közös meccsnézésre az jelezze kommentben, legyen olyan szíves, hogy nagyjából lássuk mekkora létszámra kell tervezni a helyet. Köszi!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Közös meccsnézésre melyik derbire jönnétek?

1: 2012.11.18. Washington Redskins 19:00
2: 2012.11.11. Dallas Cowboys 22:25
Shawn84
Elvileg mindkettő jó lehet, de inkább az első 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nekem is mind2 jó.
A Giants ellen meg jók voltunk, ha red-zoneban nem töketlenkedünk akkor sima lett volna.Úgy látszik újra előjön ez a betegségünk.EZ pedig egyértelműen MM felelőssége.
korodiati
Szerintem Martynak is benne van Shady a fantasy csapatában 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

Shawn84
Nekem is mind2 jó.
A Giants ellen meg jók voltunk, ha red-zoneban nem töketlenkedünk akkor sima lett volna.Úgy látszik újra előjön ez a betegségünk.EZ pedig egyértelműen MM felelőssége.
Védelem 1.félidőben szinte tökéletes volt, másodikban már nem volt pass-rush, de attól az egy drive-tól eltekintve amikor 3 passzal átgyalogoltak rajtunk elmegy főleg Eli ellen.
O-fal összekapta magát nem gondoltam volna, így tovább Bell-től innen is elnézést kérek.
Spec.team:nem értem
A végén ha a bírók nem cigánykodnak nem lett volna szükség a mákra bár hozzáteszem 54yardról ki lehet hagyni. Ha a második bemegy szétvertem volna a gépem, és Reid-et meg felakasztották volna Philadelphia főterén remélem. Aki ilyen szerencsétlen az ne trükközzön.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látszik Andy-ék tényleg bíznak Peters visszatérésében:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Peters-returning-for-playoffs-Theres-a-c?blockID=783377&feedID=692
manbearpig
S ezek szerint a PO-ban is 😀
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Úgy látszik Andy-ék tényleg bíznak Peters visszatérésében:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Peters-returning-for-playoffs-Theres-a-c?blockID=783377&feedID=692
több mint 13 éve
Szvsz nem elhanyagolható lépés volt Rolle kivágása, mivel nem volt elfogadható a hozzáállása az ST munkához...
Moten már más szellemet képvisel:
," Moten said. "You got to be good somewhere. I haven't started yet, but I've been in a lot of plays on special teams. So I got to do whatever I got to do to make a killing on special teams."

tûzoltó
Na csak beindul itt az élet 😀 így nyilván érthető bár a Giants elleni ST-t látva az összes STjátékos ST munkához való hozzáállását megkérdőjelezem 😛
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Szvsz nem elhanyagolható lépés volt Rolle kivágása, mivel nem volt elfogadható a hozzáállása az ST munkához...
Moten már más szellemet képvisel:
," Moten said. "You got to be good somewhere. I haven't started yet, but I've been in a lot of plays on special teams. So I got to do whatever I got to do to make a killing on special teams."
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Kis érdekesség: 22,8 millióan nézték a meccsünket az USA-ban, ez rekord a week 4 SNF-ok között.
több mint 13 éve
Na túl nagy itt a csend a Pats topic megint utolér 😛

Bezzeg ha Vick dobott volna 3 picket 😀

Biztos olvassátok de azért beteszem nem tudom köztünk jár-e a szerző de köszönjük neki:

philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Oriasi_gyozelemmel_bucsuztattuk_Dawkinst/

A közös meccsnézés nekem esélytelen, de az ifjabb legények bátran, hajrá.
több mint 13 éve
Hát Rolle azért koránt sem volt ennyire fos...Casey-nél pl totál jobb volt. Aztán lehet idén semmit nem csinált, ezt nemtom...

1: 2012:11.18. Washington Redskins 19:00
2: 2012. 11.11 Dallas Cowboys 22:25Shawn84
Mindkettő 😉

több mint 13 éve

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.Shawn84
rolle kuka??
na a tavalyi év kezdő játékosa... (bár nem csak az ő érdeme volt a kezdő poszt, de nem volt olyan szar)
ki ez a moten?zsojti
Nálunk volt TC alatt pár hétig ha jól emlékszem.Shawn84
hát egy centernek jobban örültem volna...
legalább nem kicsi termetű, ha jól néztem
több mint 13 éve
Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.Shawn84
rolle kuka??
na a tavalyi év kezdő játékosa... (bár nem csak az ő érdeme volt a kezdő poszt, de nem volt olyan szar)
ki ez a moten?zsojti
Nálunk volt TC alatt pár hétig ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
rolle kuka??
ki ez a moten?
több mint 13 éve
Eagles sign LB Adrian Moten and release LB Brian Rolle. Also sign G Julian Vandervelde to the practice squad and release LS Kyle Nelson.
több mint 13 éve
S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀dande
nem kell fosni, még rozsdás lesz 😊Shawn84
Tőlem lehet olajozott is csak nyerjünk vhogyan 😛
több mint 13 éve
S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀dande
nem kell fosni, még rozsdás lesz 😊
több mint 13 éve
S olybá tűnik Harrison már játszik a hétvégén egy meccset még igazán várhatott volna 😀
több mint 13 éve
nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01
Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛

forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12dande
Köszönöm szépen hogy válaszoltál a kérésemre. Már Greengo elküldte uyganezt a linket. Én máshonnan szoktam csak azon az oldalon most 6.-áig szünet van.Petikievak01
Szívesen😀

Bell főleg az első félidőben tűnt nekem gyengének de akkor az egész fal gyenge volt, a másodikra Mudd bácsi beadott nekik valamit lehet a Cavingtonjából néhány szemet mindenkinek 😛 Hughes valóban jó volt majdnem egy INT-t is szedett ez szintén bíztató reméljük kezdő szinté fejlődik. Most nézem a Boys meccset a fene vigye el azért S. LEE-rt még mindig fáj a szívem alumniként pláne be kellett volna húzni akkor, na de most már mindegy.
több mint 13 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
gondoltam alszok egyet a meccs előtt... megnéztem a Dawk-os videót eagles.com-on hát kb. annyi energia van benne hogy még holnap este is itt fogok ülni éberen. 😊
sümegphillyfan
2 órát aludtam (12 meló) de itt ülök éberen! 😊
több mint 13 éve
Reid megdicsérte Heneryt. Szerintem taktika volt, hogy nem rúgta át a pályát, csak nem vált be.somebody08
Jah, tudom, van ez az őrült ötletünk, hogy mi sokáig tartjuk a levegőben a lasztit, és odaérünk...jó nagy baromságnak is tartom. Még a puntoknál hagyján, sőt, volt, hogy jól is jött ki, de hát bazzeg, KO-nál eddig csak KO volt ez a taktika...

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Reid megdicsérte Heneryt. Szerintem taktika volt, hogy nem rúgta át a pályát, csak nem vált be.